אני מנסה לפתוח פה אשכול רציני בלי סארקאזם בלי לרדת אחד על השני בלי בדיחות לא מצחיקות וכן מצחיקות בלי להתייחס לטרולים ולהתעסק רק בנושא אחד פתרונות רציניים להעיף את טביב וכמה שיותר מהר.
כולנו מתוסכלים וכועסים ורק אנחנו נשארנו נגד פירוק הקבוצה אז בואו נהיה ביחד ונחשוב על זה ברצינות.
אני לא יכול לספק פתרונות עד הסוף אני סתם עוד אוהד בגלל זה צריך את העזרה של כולם.
הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו כרגע זה לעשות הכל בשביל להעיף את כל התקשורת על טביב. לחץ שלנו האוהדים זה לא מספיק נגד בן אדם כזה צריך לגייס כל קשר שיש למישהו בתקשורת וליצור לחץ תקשורתי על טביב.
דבר שני לחץ כלכלי, להתחיל להחרים את הבן אדם הזה מכל עסק ישראלי. חשוב להבין שרוב בעלי העסקים של קבוצות אחרות הם לא ילדים קטנים והם ינסו לעזור נגד פירוק של אחת הקבוצות הגדולות במדינה ובליגה. לדעתי זה אפשרי.
דבר שלישי לנסות בצורה משפטית ליצור איזשהו תקדים נגיד אלי טביב לפני שהוא מפרק את הקבוצה. מה שצפוי מהבן אדם הזה זה שהוא ילך עם האגו שלו ברגע שהוא יראה שאנחנו מנסים לפגוע בו ויעשה דווקא. חייבים ליצור תקדים שבעלים במצבו חייב לשים מחיר מסויים לקבוצה ולנסות לגייס את האנשים השפויים בהתאחדות נגד האיש הזה.
יש פה הרבה דברים שהם פנטזיונרים בשביל זה צריך לשבת ברצינות ולחשוב על זה. אני בטוח שהיו עוד אשכולים כאלה והם נעלמו תחת הויכוחים והסארקאזם.
בקשר לאולטראס אני יודע שהם יעשו כל מה שהם יכולים בשביל זה אבל זה לא אומר שאנחנו צריכים לשבת בלי לעשות כלום.
לדעתי הפגנה מכל סוג וגודל לא תעזור נגד איש כזה ולכן חייבים לחשוב על דרכים רציניות שלא כוללות רק אותנו האוהדים.
בקשר אלי אני מביע התנצלות על זה שחשבתי לתת לאיש הזה סיכוי כלשהו טעיתי אני מצטער בבקשה לא להתעסק בזה באשכול הזה (אם מישהו ממש רוצה הוא יכול לשלוח לי הודעות פרטיות)
יאלה מלחמה