תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 14:05

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 14 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות יום ב'-מידע
הודעהפורסם: 16 ינואר 2012, 01:59 
סמל אישי של המשתמש
שער ידיעות אחרונות:
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות יום ב'-מידע
הודעהפורסם: 16 ינואר 2012, 02:58 
סמל אישי של המשתמש
ישראל היום

חי במיאמי לנד

הפועל ת"א ממשיכה לדהור לתהום ניהולית היו"ר דורון אוסידון, המנכ"ל ניר ענבר והדובר קובי ברדה התפטרו יחדיו הסיבה העיקרית - הסמכויות הנרחבות שהעניק אלי טביב לבתו ליהי ומה הבוס שנמצא בפלורידה חושב על זה? הוא לא מתרגש: "דבר לא מתפרק, אהיה בהפועל הרבה שנים"
רותם גרוסמן
שפל חדש ואולי חסר תקדים
נרשם אמש בהפועל ת"א עם התפטרותם של היו"ר דורון אוסידון, המנכ"ל ניר ענבר והדובר קובי ברדה. זאת על רקע חוסר אמון ושביעות רצון שלהם מצורת הניהול של הבעלים אלי טביב.
משמעות הצעד הדרמטי היא כי החל מהיום אין להפועל ת"א שדרת ניהול מסודרת, ולמעשה כשטביב נמצא בארה"ב ומנהל את המועדון על פי שעון מיאמי, הכל נופל על כתפיה חסרות הניסיון של בתו ליהי ,(23) שמנהלת בשבועות האחרונים את ענייניה הכספיים של הפועל.
המחשבה להתפטר התבשלה אצלם זמן רב, וסיבות לכך לא חסרות - החל בקיצוץ הסמכויות והפיכת הג'וניורית למורשית החתימה העיקרית, מהלך שסירס את סמכויותיו של אוסידון, ועד הסכסוכים ומוסר התשלומים הגרוע, עניין שהטריד את המנכ"ל ענבר.
הקש ששבר את גב הגמל היה פיטוריו של דרור קשטן, מהלך שרקם טביב מבלי ליידע אף אחד מהשלושה, והניסיון למנות את משה סיני, שכידוע דחה בסופו של דבר את ההצעה. "לא האמנתי שאתבייש בהתנהלות של הפועל ת"א ולא באתי בשביל זה," אמר אתמול אוסידון, "אני לא כועס על טביב, זכותו להתנהל באופן שבו הוא רואה לנכון, אבל אני קודם כל אוהד הפועל ואני לא יכול לקחת חלק בזה יותר. יש אווירה לא טובה גם כשאנחנו מנצחים, הקהל מפולג, וברור שמשהו צריך להשתנות."
ובעוד הרוחות בחודורוב סוערות, בשיחת טלפון עם טביב נשמע הבעלים רגוע יחסית למצב הקשה שבו נמצא המועדון שלו. "אם אני לא מודאג, אז גם האוהדים יכולים להיות רגועים. אני מנהל עסקים הרבה יותר גדולים מהפועל ת"א והכל בשליטה. בקרוב אמנה מנכ"ל חדש ודובר. בינתיים יש את החשב ואת ליהי טביב שמתעסקים בניירת. הכי חשוב זה שהקבוצה תנצח הערב את הפועל חיפה, ושלניצן שירזי תהיה התחלה טובה." זה נראה כאילו המועדון מתפרק, אתה באמת רגוע?
"שום דבר לא מתפרק, השלושה בחרו לעשות מה שנראה להם ואני מאחל להם בהצלחה, זה לא משפיע בכלום על מצב הקבוצה. אני ממשיך הלאה בכל הכוח וככה צריכים לעשות השחקנים, הצוות המקצועי, יתר העובדים וכמובן האוהדים."
אתה מודע לזה שהמחאה נגדך תופסת תאוצה?
"תמיד יהיו כאלו, אבל אני בן אדם חזק שלא מתייחס לזה. יש גם הרבה שתומכים בי.
באתי להפועל ת"א במטרה להצליח איתה, ואני חושב שעם קצת מזל אפשר לקחת אליפות." יכול להיות שאתה רוצה למכור?
"שמעתי אתמול על כל מיני אנשים שטוענים שאני או מישהו מטעמי דיבר איתם על מכירת המועדון, אלה שטויות. אני אהיה בהפועל עוד הרבה מאוד שנים, גם אם זה לא מוצא חן בעיני כמה אנשים." אוסידון נפגע ממך לאחרונה, שוחחת עימו אתמול?
"לא דיברנו. שמעתי מכלי התקשורת על הצעד שהוא עשה. אני לא כועס עליו ומסתכל קדימה. אני לא מסתכל אחורה אף פעם." טביב, שאינו מתכוון לשוב ולו לכמה ימים לישראל כדי לנהל את המשבר הנוכחי, מספר כי "המון אנשים טובים כבר הציעו את עצמם לתפקיד המנכ"ל," ובימים הקרובים הוא ימלא את המשבצת, כשהפעם לא ימונה יו"ר.
המנכ"ל הקודם גבי קצרה, שהסתכסך עם טביב ומאז כבר הספיק לערוך עימו סולחה, לא מעוניין לשוב בשלב זה לניהול כדורגל בצוותא עם טביב, שכבר הציע לו לחזור לפני כמה שבועות - עניין שנודע לאוסידון והיווה עוד שלב בהידרדרות היחסים בין השניים. גם רופא הקבוצה משה לוינקוף, המועסק במועדון יותר 15-מ שנה, יעזוב את הקבוצה בסיום העונה. אוהדי הקבוצה מתכוונים למחות מול החנויות של דנה אשכנזי, רעייתו של טביב, וגם נגד בתו ליהי.

יש גם משחק: הפועל חיפה מחכה לשירזי
"ננסה להוכיח לשירזי שהוא טעה"
רותם גרוסמן וליאב נחמני
ובתוך כל הבלאגן הזה ינסו האדומים לעשות סיפתח משמח לניצן שירזי ולצמצם את הפער מק"ש 9-ל נקודות במשחק החוץ המסקרן נגד הפועל חיפה ,20:50) ישיר בערוץ 1 .(HD-וב "אל תתייחסו לכל מה שקורה מסביב, אנחנו צריכים לחשוב ממשחק למשחק ואיך מצמצמים את הפער מק"ש," אמר שירזי לשחקניו באימון המסכם. חוזהו של המאמן, אגב, טרם עבר בבקרה, אולם טביב משוכנע כי עד אחה"צ יושלם המהלך. גם חוזהו של מרקו שולר אמור להיות מוגש היום לבקרה.
הקבוצה המארחת יודעת שניצחון יעלה אותה אל מעל לקו האדום. מאמן הקבוצה, טל בנין, חש ברע בימים האחרונים אך הבטיח לחניכיו להיות על הקווים. שחקן בקבוצה התייחס למפגש הפיקנטי מול ניצן שירזי ושביט אלימלך: "יש כמה שחקנים שירצו להוכיח לשירזי שטעה לגביהם, למשל ערן לוי."
החלוץ הסרבי ולדימיר גלושצ'ביץ' חזר לישראל אך צפוי להיעדר לפחות בשבועיים הקרובים. ערן לוי, שלא היה בתוכניות של ניצן שירזי בתחילת העונה, ישחק כחלוץ בודד.

טור דעה:
כולם בורחים מהספינה הטובעת של טביב
אסף שלונסקי
דורון אוסידון, יושב ראש. ניר ענבר, מנכ"ל. קובי ברדה, דובר. מורדי דדון, מנהל. ארז הורוביץ, מנהל. ניר בן אנו, מנהל. דרור קשטן, מאמן. שבעה בעלי תפקידים בהפועל ת"א עונת .2011/12 כל אחד וסיפורו הוא, שביעייה שמאושרת עכשיו לשבת בבית, הרחק מהספינה הטובעת של אלי טביב.
אבל הם רק חלק אחד בפיאסקו שיצר טביב בחצי השנה שבה הוא הבעלים היחיד של הפועל. תשאלו את מכבי נתניה, שגורמים בה הצהירו בסוף השבוע כי הם אינם מעוניינים לעשות עימו עסקים למרות פניית הפועל לרכוש את חן עזרא ועומרי בן הרוש. תשאלו את איזי שרצקי, שגם מסביבתו נשמעו זמירות דומות לפני כמה חודשים, או את הנהלת גנט הבלגית שסירבה לשחרר את מרקו שולר מכיוון שלא קיבלה את מלוא הכסף על עיסקת גילי ורמוט.
מה, חשבתם שסיימנו כאן? רגע, מה עם קצת תביעות? ערן זהבי, איתי שכטר, גילי ורמוט, דגלאס דה סילבה ודני בונדר אמנם עזבו את הפועל, אבל לפחות מבחינה משפטית עדיין היה להם מה להגיד לאלי טביב. תוסיפו לזה את דדי בן דיין, סלים טועמה, מהראן לאלה, שי אבוטבול וטוטו תמוז - חמישה משחקני הקבוצה הנוכחית שגם להם יש טענות שהם עומדים להשמיע במוסד לבוררות או בבית המשפט. אגב, סליחה אם שכחתי מישהו ברשימת התובעים. פשוט ניסיתי לכתוב בגוגל "אלי טביב תביעות." התקבלו 75 אלף תוצאות.
אפשר להמשיך ולדבר על מענקי גביע אופ"א שעדיין לא שולמו לשחקנים, לספר על מחלקת הנוער המפורקת, על תביעת הענק שמאיים להגיש סוכן השחקנים רונן קצב. הרשימה עוד ארוכה, אבל המסקנה חד-משמעית: אלי טביב עושה נזק גדול להפועל ת"א
בשנתיים האחרונות הרוויחה הפועל לפי ההערכות 70-כ מיליון שקלים מליגת האלופות, וכמעט 40 מיליון שקלים ממכירת שחקנים. להזכירכם, מדובר בהכנסות לא לגמרי מתוכננות, שמגיעות בתוספת למכירת מספר המנויים הגדול בישראל, זכויות שידור, תקציבי התאחדות .'וכו כרגע עדיין מדובר במועדון עשיר במשאבים, קבוצה שיכולה להמשיך לתת את הטון בכדורגל הישראלי בשנים הקרובות. אבל עם יד על הלב - מישהו באמת מאמין שזה יכול לקרות כשאלי טביב באזור?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2012, 06:56 
http://www.haaretz.co.il/sport/israel-soccer/1.1618096

"הפועל ת"א נראית ומתנהלת כמו האישיות של טביב, וזה מזעזע"
רגע אחרי שהתפטר במחאה, יחד עם היו"ר דורון אוסידון והדובר קובי ברדה, תוקף המנכ"ל ניר ענבר את הבעלים: "הכל התנהל כמו שוק, המועדון רקוב מהשורש. ההתנהלות של אלי טביב בענייני כספים בלתי נסבלת. עם אדם כזה אני לא רוצה שום עסק"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2012, 07:19 
סמל אישי של המשתמש
עוד בהארץ: טוטו תמוז העביר מסר למועדון כי בעקבות התפטרות המנהלים
בכוונתו לעזוב את הקבוצה עוד החודש. מקורביו: "הקבוצה בקריסה. אין מצב שהוא יישאר".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2012, 10:29 
http://www.calcalist.co.il/sport/articl ... 64,00.html

החיים על פי טביב

במונחים של הספורט הישראלי, שבו הסיכוי לעשות כסף מהביזנס הוא כמעט אפסי, הרי שדווקא הפועל ת"א כדורגל היא סוג של מציאה כלכלית. אלי טביב הבין זאת - ולכן הוא שם עד שייגמר הכסף

:hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2012, 10:57 
סמל אישי של המשתמש
דברי אלוהים חיים:

ערן זהבי: אלי טביב הוא הגורם העיקרי בהריסת הפועל תל אביב.

השחקנים שעזבו את המועדון האדום מביטים בדאגה על המתרחש. נאתכו: "הם יותר מדי בכותרות, צריך למצוא פתרון". לקראת הפועל חיפה, בקבוצה ינסו להעביר את שולר, שירזי ואלימלך בבקרה. הבלם יפתח בהרכב אם חוזהו יעבור

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.64.114128.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2012, 11:11 
אם אריק כותב , זה אומר הכל !
לאריק איינשטיין כואב, כואב מאוד
לא ייאמן איך דברים משתנים מהקצה אל הקצה. זה נורא לחשוב איך בדיוק כשהפועל ת"א הגיעה לשיאים מזהירים של הצלחה ורמת משחק, באים ומקלקלים הכל. טביב? רק איזי שירצקי יכול להציל את המצב
http://www.nrg.co.il/online/3/ART2/327/ ... at=3872823
בשורה התחתונה, מה שקורה בהפועל ת"א מאוד עצוב, וההרגשה היא שאין מה לעשות. סוג של חוסר
אריק איינשטיין. לא בדיוק מופתע צילום: הרפז-רום
אונים. מתחילת העונה ההרגשה שלי לא טובה, ולא היתה בי שום אופטימיות, אבל הכל רק הולך ומידרדר.
לא ייאמן איך דברים משתנים מהקצה אל הקצה. אני הרוס מכל העניין הזה. זה נורא לחשוב איך בדיוק כשהקבוצה הגיעה לשיאים מזהירים של הצלחה ורמת משחק, כשהיא עולה על מסלול פנטסטי, באים ומקלקלים הכל. במקום למנף את ההצלחה האדירה הזאת של העונות האחרונות, מתרסקים למטה.
אני לא מבין בכל הפוליטיקות האלו, אבל זה מבאס ואיום. מדיבורים עם אנשים אני יודע שהאוהדים גמורים. להפועל יש קהל חכם, שלא עוזב אותה גם בימים רעים. לא מגיע להם ניהול כזה. אבל עכשיו יש סוג של חוסר אונים כי אי אפשר לעשות כלום מול זה.
להגיד לכם שאני מופתע? לא כל-כך. יש לי חברים שמכירים את הנפשות הפועלות, ואחד מהם אמר לי "אריק, אתה עוד לא יודע מה מחכה לכם‭."‬
אלי טביב? אני לא מכיר אותו ולא יודע מה לחשוב עליו. הכי טוב היה אם היה נותן את המפתחות לאיזי שירצקי. ברור לי שזה לא מציאותי ולא אפשרי, אבל זה מה שהייתי רוצה.
אני עדיין מאמין שהשחקנים יתעלו על עצמם מכל הבלאגן הזה, כי מה שנשאר לי זה רק לקוות. העניין הכי גרוע הוא חוסר היכולת לשלוט במצב ולשנות אותו. אין כאן בחירות וקלפי בו בוחרים בעלים חדש, ודעת הרוב קובעת.
זה גם לא המצב של הפועל ת"א בכדורסל, כי שם זו הקבוצה של האוהדים.
אני מבין את הדברים הכי פשוט בעולם, וכשזה מתחיל להסתבך, המוח שלי מתחמם. נשאר רק לקוות שמתישהו כל החנטריש הזה ייעצר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2012, 12:15 
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 14135.html
יאמר ממשיך לעדכן :P
מי יודע אולי משהו יצא מזה

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2012, 14:46 
סמל אישי של המשתמש
תמונה
מרקו שולר. בספק להפועל חיפה

בצל הבלאגן הניהולי בהפועל תל אביב, האדומים יפגשו הערב (שני) ב-20:50 את הפועל חיפה, ינסו להתרכז בכדורגל ולהתעלם מהמסביב בתקווה לחזור אל מסלול הניצחונות ולדאוג שהפער מעירוני קרית שמונה בצמרת הטבלה לא יגדל עוד יותר.

מנהל הקבוצה, יעקב הלל, נותר האיש שמטפל בכל העניינים הטכניים של ניהול המועדון עד למינוי מנכ"ל חדש. המנכ"ל היוצא, ניר ענבר, אמר לאדומים כי יסייע להם בכל שיצטרכו, אם ירצו בכך, עד למינוי מחליפו.

חוזיהם של ניצן שירזי ושביט אלימלך, צוות האימון החדש של סגנית האלופה, כבר הופקדו בבקרת התקציבים כמו גם חוזהו של הבלם הסלובני, מרקו שולר.

בבקרה עובדים על אישור החוזים וכאשר אלו יאושרו, שירזי ואלימלך יהיו רשאים לעמוד על הקווים בקרית אליעזר מול האקסית אותה עזבו מוקדם יותר העונה. בעוד חוזיהם של שירזי ואלימלך אמורים לעבור בבקרה ללא בעיה, כדי לשתף את שולר יצטרכו בהפועל לשחרר או להקפיא את אחד מחמשת השחקנים הזרים כדי לפנות מקום לבלם הסלובני החדש.

האדומים מעוניינים לשחרר את מריו פצ'אלקה, אולם הסלובקי שנמצא במולדתו ומנהל מו"מ עם סלובאן ברטיסלבה, טרם סגר רשמית את תנאיו באלופת סלובקיה, וכל עוד זה לא נעשה הוא לא יחתום על הסכם השחרור מהאדומים. אם חוזהו של שולר לא יאושר הוא יצפה בחבריו מהיציע כשבהרכב ימשיך מור שושן, שכבר הוכיח את עצמו בשבועות האחרונים.

מלבד הבלאגן בגזרת ההנהלה, נראה כי ניצן שירזי ושביט אלימלך עלולים להתמודד בימים הקרובים עם בלאגן נוסף, הפעם בגזרת השחקנים. משכורות החודש האחרון הועברו לשחקנים, אולם בניגוד להבטחה שקיבלו, המענקים על העלייה לשלב הבתים בליגה האירופית לא נכללו בכסף שהועבר והשחקנים שוקלים את צעדיהם.

ל-ONE נודע כי שחקנים בהפועל מנסים לארגן רשימה של לפחות שבעה שחקנים בעלי שם בקבוצה שיסכימו לא לעלות על כר הדשא באחד האימונים הקרובים אם לא תהיה התקדמות משמעותית בנושא המענקים שטרם שולמו להם.

במקביל, בארגון השחקנים מנסים לשכנע את בקרת התקציבים שלא לאפשר לאדומים להעביר חוזים של שחקני רכש, אולם בהפועל התבטאו בנושא בתקופה האחרונה והסבירו כי בחוזי השחקנים לא מצוין תאריך שעד אליו המענקים צריכים לעבור לשחקנים, אלא רק שזה צריך להתבצע עד תום העונה.

"בשנה האחרונה אין רגע אחד של שקט בהפועל", אמרו שחקנים בקבוצה. "למרות זאת, בכל פעם שאנחנו עולים על כר הדשא אנחנו מתרכזים אך ורק במשחק ונותנים את המקסימום בשביל המועדון והקהל. זה גם מה שנעשה בקרית אליעזר, אבל אנחנו מצפים לקבל את מה שמגיע והבטיחו לנו, לא ביקשנו משהו שלא הרווחנו ביושר".

בפן המקצועי, מי שייעדר בוודאות מהמשחק הוא הקשר, שי אבוטבול, שסובל ממחלה. אבוטבול הלך להיבדק אצל רופא הקבוצה, ד"ר ריק קנדה, בעקבות חום וכאבים כדי לבדוק האם הוא סובל מדלקת גרון, כאשר הוא יישאר בבית ויצפה בחבריו בטלוויזיה, בתקווה שיוכל לחזור לאימונים במהלך השבוע ולקראת המחזור הבא.

שירזי ואלימלך לא תירגלו הרכב לקראת המשחק בימים האחרונים, מה שמשאיר את השחקנים במתח וככל הנראה רק בבית המלון בסמוך לשעת המשחק יתברר מי יהיו ה-11 שיעלו על כר הדשא בקרית אליעזר.

חמישה שחקנים נחשבים ל-'בטוחים' בהרכב והם אדל אפולה, גל שיש, וואליד באדיר, טוטו תמוז ועומר דמארי. במרכז השדה מתלבטים בצוות המקצועי בין רועי גורדנה, אביחי ידין, נוסא איגייבור ומחמוד עבאס, כאשר בכנפיים מי שככל הנראה יקבלו את הקרדיט הם אלרואי כהן וסלים טועמה.

הרכב משוער: אדל אפולה, עומרי קנדה (נאאל חוטבא), מור שושן (מרקו שולר), וואליד באדיר, גל שיש, אלרואי כהן, אביחי ידין (מחמוד עבאס), נוסא איגייבור (רועי גורדנה), סלים טועמה, עומר דמארי וטוטו תמוז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2012, 15:15 
סמל אישי של המשתמש
http://www.nrg.co.il/online/71/ART2/327/181.html?hp=71&cat=7101&loc=14

יש אישור: שירזי ואלימלך עברו בבקרה
צוות האימון החדש של הפועל ת"א יוכל הערב לשהות על הקווים, במשחק מול הפועל חיפה בקרית-אליעזר. מרקו שולר עדיין לא אושר בעקבות אי הבהירות סביב מריו פאצ'לקה
בשורה טובה לאדומים. ניצן שירזי ושביט אלימלך אושרו בצהריים (שני) ויוכלו לעמוד על הקווים
שני המאמנים אושרו לאחר שהבקרה קיבלה מסמך מרו"ח של האדומים, יצחק זיגדון לגבי המצב הכללי של הקבוצה.
מי שלא עבר בבקרה הוא הבלם הסלובני מרקו שולר. שחקן הרכש לא אושר מכיוון שבבקרה עדיין לא קיבלו הבהרות מהפועל ת"א מה בכוונתה לעשות עם מריו פאצ'לקה. האדומים עדיין לא החליטו האם לשחרר, להשאיל או להקפיא את השחקן המבוקש בסלובן ברטיסלבה. כך או אחרת, בהפועל ימשיכו לחכות לתשובה מהקבוצה לגבי רצונה לקלוט את פאצ'לקה.
יצוין כי משרדי הבקרה התקציבית ייסגרו הערב ב-17:00 ורק עד אז תוכל הפועל להעביר את שולר. הפועל הזמינה למשחק 19 שחקנים אך מאחר ששי אבוטבול ירד מהרשימה בגלל בגלל כאבי גרון וחום, היא תאלץ להזעיק שחקן נוסף לסגל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2012, 17:27 
סמל אישי של המשתמש
הפועל ת"א: גם שולר עבר בבקרה
לאחר ששירזי ואלימלך עברו בבקרת התקציבים, הפקידו האדומים צ'ק אישי של אלי טביב והבלם הסלובני יוכל לשחק מול הפועל חיפה (20:50). מריו פצ'אלקה הוקפא
http://www.nrg.co.il/online/71/ART2/327 ... 101&loc=14

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2012, 18:05 
103: השחקנים שוקלים להשבית אימונים אחרי המשחק נגד חיפה, בגין אי תשלום מענקים
קצרה כנראה לא יחזור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2012, 18:58 
"טביב לא אהב את מי שחלק על סוגיות מהותיות"

"מה שהרחיק את אוסידון מטביב, החוזה של אבוטבול"

אין ספק, בעלים לתפארת. http://www.liga.co.il/viewart.php?artID ... =index.php

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2012, 21:59 
סמל אישי של המשתמש
הפועל ת"א ומכבי חיפה אחרי ליפניה
http://www.nrg.co.il/online/71/ART2/327 ... 101&loc=31

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 14 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 13 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: