תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 13:57

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 143 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות יום ב' - דיונים
הודעהפורסם: 16 ינואר 2012, 11:43 
ישנן כבר כותרות המדברות על מכירה, ישנה הרגשה של הפיכה באוויר :CHE: :COMMY:
ועכשיו הזמן שלנו להתארגן לסדר חדש ביום שאחרי טביב. האם יש סיכוי להקים עמותה שתגבה את הקבוצה.
כזאת שדמי החבר בה הם 50 שקלים לחודש. בחישוב לפיו להפועל 15000 אלף אוהדים שמוכנים לשים עוד 50 שקלים בחודש.
(אלה לא חייבים להיות החבר'ה שמגיעים לכל משחק) אפשר להביא ל9 מליון שקלים בשנה. כאשר הקהל יחזיק ב51% מהפועל ואת השאר יחזיק פילנטרופ שכמו בכל חברה יהיה זכאי לשליטה מלאה אך לקהל תהיה היכולת להטיל וטו היום.

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2012, 11:54 
עמיר פלג
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4176108,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2012, 12:22 
יאמר בספורט5:
״האדרנלין חסר לי והפועל מועדון ענק״
זה מה שהיה חסר לנו עוד רודף פרסום משועמם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2012, 12:23 
סמל אישי של המשתמש
Red Nightmare כתב:
בחישוב לפיו להפועל 15000 אלף אוהדים שמוכנים לשים עוד 50 שקלים בחודש.

חמישה עשר אלף? שישקיעו כל שנה קרוב לאלף שקל רק על חברות בעמותה?! (וזה עוד לפני מחיר המנוי, שלעיתים מגיע לכמה אלפי שקלים למשפחה)
אתה הוזה, ידידי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2012, 12:30 
סמל אישי של המשתמש
bruno conti כתב:
יאמר בספורט5:

מהכתבה משתמע שלא טביב הוא שה שפנה אליו, ככה שזה לא חדשות טובות. הימורים לגבי זהות הפונה? (בהנחה שזה כנראה לא אחד מהעוזבים)

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2012, 12:36 
mbracha כתב:
bruno conti כתב:
יאמר בספורט5:

מהכתבה משתמע שלא טביב הוא שה שפנה אליו, ככה שזה לא חדשות טובות. הימורים לגבי זהות הפונה? (בהנחה שזה כנראה לא אחד מהעוזבים)

תאומים? רמון? שי אבוטבול?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2012, 12:36 
סמל אישי של המשתמש
http://www.nrg.co.il/online/3/ART2/327/099.html
אריק איינשטיין בתור קצר על המצב.
לא אומר שם יותר מדי,אבל עדיין..זה אריק :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2012, 12:53 
א.להעיף את טביב.
ב.אחרי שהוא יעוף לעשות חברות ב-1000 שקל (יהיו 5000 אוהדים שישימו סכום כזה בודאות).
ג.למצוא משקיע/בעלים שיסכים לקחת 49% מהקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2012, 12:55 
סמל אישי של המשתמש
Yobov כתב:
http://www.nrg.co.il/online/3/ART2/327/099.html
אריק איינשטיין בתור קצר על המצב.
לא אומר שם יותר מדי,אבל עדיין..זה אריק :HEART2:

הוא לא צריך לומר שם יותר מדי. מילים פשוטות. כמו שרק אריק יכול. חודרות הכי עמוק.

"אני מבין את הדברים הכי פשוט בעולם, וכשזה מתחיל להסתבך, המוח שלי מתחמם. נשאר רק לקוות שמתישהו כל החנטריש הזה ייעצר". :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2012, 12:57 
אריק מלך העולם. כמו בטורים המיותרים (חלקם מביכים למדי ) הקודמים שלו, שיישאר במה שהוא טוב, חבל עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2012, 12:59 
סמל אישי של המשתמש
ומה בדיוק מיותר (ומביך) במה שהוא כתב הפעם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2012, 13:00 
פואד כתב:
א.להעיף את טביב.
ב.אחרי שהוא יעוף לעשות חברות ב-1000 שקל (יהיו 5000 אוהדים שישימו סכום כזה בודאות).

בודאות??
כי בכדורסל פשוט יש לנו כבר5 שנים 5000 אנשים ששמים 300 שח כל שנה?!
גם אני חשבתי שזה הפתרון הכי טוב שיכול להית ואני אישית אין לי בעיה לשים 1000 שח פעם אחת כדי לקנות את הקבוצה
אבל אתה חי בסרט אם אתה חושב שתשיג 5000 כאלו!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2012, 13:01 
סמל אישי של המשתמש
gigs כתב:
פואד כתב:
א.להעיף את טביב.

בודאות??
גם אני חשבתי שזה הפתרון הכי טוב שיכול להית ואני אישית אין לי בעיה לשים 1000 שח פעם אחת כדי לקנות את הקבוצה

מזכיר לכם. כל שנה. אלף שקל כל שנה.
(וזה עוד לפני מחיר המנוי, שלעיתים מגיע לכמה אלפי שקלים למשפחה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2012, 13:04 
gigs כתב:
פואד כתב:
א.להעיף את טביב.

בודאות??

תגיד אתה ליצן? אתה משווה כדורסל לכדורגל? בכדורסל מכל חברי העמותה יש באים למשחקים אולי 300 חברי עמותה ויש לך 1500 חברים בערך.

אפשר גם לעשות חברות אולי ב- 600 או 700 ש"ח וככה יהיו יותר אנשים שיעשו וגם לחלק את זה לתשלומים עד סוף העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2012, 13:05 
Frank Serpico כתב:
gigs כתב:
פואד כתב:
א.להעיף את טביב.

בודאות??

מזכיר לכם. כל שנה. אלף שקל כל שנה.
(וזה עוד לפני מחיר המנוי, שלעיתים מגיע לכמה אלפי שקלים למשפחה).

אפשר לעשות חברות ב-600 או 700 ש"ח. לחלק ל-12 תשלומים = כלום כסף!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2012, 13:09 
מה מביך? קראת את הטור? כתיבה של ילד בכיתה א', שום תובנות מעניינות, שום כלום. האיש לא פובליציסט דגול וכולה מעריב מנצלים כל פעם מחדש את זה שפוהורילס או דגמי שומרים איתו על קשר, וזה מביך בעיקר בשבילו. אם הוא לא היה חתום על הטור, התגובות היו 180 מעלות.
זה כמו שכתבו באשכול על בונדר שכל הפרחה תגוייס עכשיו למטרה לא משנה מה, וכמו הדעות של כספית את רוזן. הם שם בגלל השם, לא בגלל מהות, אין להם מה לתרום בפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2012, 13:13 
סמל אישי של המשתמש
אכן.
זה מביך כמו הטורים של עוזר המאמן שלנו אצל אופירה, ובעצם כמו כל הטורים שנמצאים שם.
בכדי לכתוב טור צריך לדעת לכתוב ברמה מעל הממוצע.
ומילא הרמה, פשוט לא אומרים כלום.

ואגב, תספרו לו מי זה שירצקי ואת מי הוא אוהד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2012, 13:20 
סמל אישי של המשתמש
הרעיון של התאגדות אוהדים לקנות חלק מהקבוצה דווקא כן ישים בעיני.
אם מגייסים 5000 איש שכל אחד שם 1500 שקל מגיעים ל 7.5 מש"ח וצריך משקיע או קבוצה של משקיעים שישימו עוד 7.5 מיליון בשביל להשלים את הרכישה.
טביב ימכור ב 15 מיליון בסוף העונה בלי להסס לדעתי אחרי שהוא ישאב את הקופה ויצטרך להביא כסף מהבית.
אולי כדאי לפנות לגזי קפלן ולנסות לגלגל את הרעיון, אני זוכר שכשהוא היה מדבר איתנו ראו שבאמת אכפת לו מהמועדון.
בטוח יש עוד אנשים שיכולים לעזור להרים את הפרויקט הזה, רק צריך למצוא אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2012, 13:22 
500 אוהדים שישימו 1500 שקל כל שנה? בהצלחה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2012, 13:25 
פואד כתב:
א.להעיף את טביב.

אף משקיע לא יהיה מוכן לשלם מליוני שקלים לטביב כדי לקבל 49%
לעומת זאת יהיו רבים שיהיו מוכנים לרכוש 80% (ראה מעבר לכביש)
צריך להיות ראליים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2012, 13:27 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:

לא נגעתי בתפעול השוטף של הקבוצה, אך ורק בקניה שלה, ולכן הסכום הוא חד פעמי.
לא אני ולא אתה יודעים כמה עולה לתפעל מועדון ברמה שלנו בליגת העל, אחרי הרכישה יהיה אפשרי לדון מהי העלות החודשית לכל אחד, אני עדיין משוכנע שאפשר למצוא 5000 איש שישימו 1500 איש כל אחד. סליחה, 4999.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2012, 13:29 
kobster כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

לא אני ולא אתה יודעים כמה עולה לתפעל מועדון ברמה שלנו בליגת העל, אחרי הרכישה יהיה אפשרי לדון מהי העלות החודשית לכל אחד, אני עדיין משוכנע שאפשר למצוא 5000 איש שישימו 1500 איש כל אחד. סליחה, 4999.

הלו, אני בפנים ראשון. אני רק חושב שזב לא ריאלי, ולהשאיר את העתיד בסימן שאלה יכול להרוג את הקבוצה בהמשך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2012, 13:31 
אוגוסטוס היל כתב:
kobster כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

הלו, אני בפנים ראשון. אני רק חושב שזב לא ריאלי, ולהשאיר את העתיד בסימן שאלה יכול להרוג את הקבוצה בהמשך

אסור שהמחיר יהיה יותר מידי גבוהה וצריך לחלק ל-12 תשלומים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2012, 13:32 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
מה מביך? קראת את הטור? כתיבה של ילד בכיתה א', שום תובנות מעניינות, שום כלום. האיש לא פובליציסט דגול וכולה מעריב מנצלים כל פעם מחדש את זה שפוהורילס או דגמי שומרים איתו על קשר, וזה מביך בעיקר בשבילו. אם הוא לא היה חתום על הטור, התגובות היו 180 מעלות.
זה כמו שכתבו באשכול על בונדר שכל הפרחה תגוייס עכשיו למטרה לא משנה מה, וכמו הדעות של כספית את רוזן. הם שם בגלל השם, לא בגלל מהות, אין להם מה לתרום בפועל.

השם שלו זה המהות. אני לא מצפה לקרוא אצלו פרשנות כדורגל מאירת עיניים או תובנות עמוקות על החיים. הוא דמות נערצת בגלל מה שהוא ובגלל מי שהוא (וגם בגלל סגנונו) וזה מספיק. בכותרת אחת שלו, במילים הכי פשוטות כמו שרק הוא יודע (שולח אותך לכמה מהשירים שלו שהוא כתב את מילותיהם. לא בדיוק נתן זך) הוא חודר לליבותיהם של אלפי אוהדים (בעיקר המבוגרים) כמו שמאה טורים של כל מיני ארחי פרחי (כולל רוזן את כספית) לא יצליחו לעשות.

בזה כוחו. מעבר לזה אל תחפש. מילים פשוטות ולא מתחכמות, זו התרומה שלו. (במקרה הזה להצלחת המאבק בטביב).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2012, 13:36 
סמל אישי של המשתמש
פואד כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
kobster כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

אסור שהמחיר יהיה יותר מידי גבוהה וצריך לחלק ל-12 תשלומים.

אוגוסטוס, סבבה אז אנחנו צריכים 4998. למה אתה חושב שנשאיר את העתיד בסימן שאלה ? ברור שנצטרך לשים כסף כל שנה אבל כלמה שטענתי שאנחנו עדיין לא יודעים כמה זה יהיה. לצורך העניין, אם זה יהיה תשלום חודשי של 100 שקל אז אתה מעמיד 6 מיליון ש"ח לתפעול שוטף רק מכסף שהאוהדים מביאים מהבית. זה סכום גבוה מאוד. יש המון כוח לקבוצה גדולה כזו של אוהדים, ההתארגנות היא החלק הבעייתי פה, שלא לדבר על מוטיבצית המכירה של טביב שכרגע היא תעלומה בפני עצמה. מה שבטוח זה שזה אפשרי. מאוד אפשרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2012, 13:46 
נניח ו...
לצורך העניין 4997.
אני לא אופטימי שיהיה ניתן לגייס 4997 אנשים שישלמו בנוסף למנוי שלהם גם תשלום חודשי של 100 שקל לתפעול הקבוצה.
בכדורסל מנסים כל הזמן ועדיין כל מה שהגענו אליו זה 1500 אנשים בינתיים.
נכון שבכדורגל יש יותר עניין ויותר אוהדים מבכדורסל, אבל רוב הקהל אדיש.
כן, לצערי אני רואה מצב ש-8000 אנשים קונים מנוי, אבל רק 2000 מוציאים עוד 1000 שקל(פלוס) בשנה לתפעול הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2012, 13:48 
זמן רב למדתי ממספר אוהדים כאן שניר ענבר הוא איש מקצוע למופת ונכס למועדון. מספר סדקים נפתחו לדעתי בדימוי הנ"ל אחרי הראיון בעתון הארץ. יחד עם זאת אני מעריך שאכן מדובר על איש חכם, משכיל ומוכשר.
במהלך הראיון אומר שיש מקום להתערבות של משרד חקירות כדי לדעת מה באמת מתרחש במועדון .

ניר ענבר:

אתה יכול לפנות לבקרה תקציבים ולבקש בצורה מנומקת על סמך מידע של חבר הנהלה עד לא מזמן, חקירה חיצונית. אם יש לך מצפון מקצועי ורצון לסייע באמת כדי לשפוך אור על הדברים החמורים שהבחנת במועדון, זה הזמן למעשים. לפי דבריך, חשוב לך מאד לסייע למועדון להבריא. בידיך הקשרים והמידע כדי ליזום מהלך של חקר האמת. הכדור במגרשך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2012, 13:51 
Frank Serpico כתב:
joshsoos כתב:

השם שלו זה המהות. אני לא מצפה לקרוא אצלו פרשנות כדורגל מאירת עיניים או תובנות עמוקות על החיים. הוא דמות נערצת בגלל מה שהוא ובגלל מי שהוא (וגם בגלל סגנונו) וזה מספיק. בכותרת אחת שלו, במילים הכי פשוטות כמו שרק הוא יודע (שולח אותך לכמה מהשירים שלו שהוא כתב את מילותיהם. לא בדיוק נתן זך) הוא חודר לליבותיהם של אלפי אוהדים (בעיקר המבוגרים) כמו שמאה טורים של כל מיני ארחי פרחי (כולל רוזן את כספית) לא יצליחו לעשות.

בזה כוחו. מעבר לזה אל תחפש. מילים פשוטות ולא מתחכמות, זו התרומה שלו. (במקרה הזה להצלחת המאבק בטביב).

אתה מתפלסף, אבל בת'כלס אין שם כלום. המילים שלו לא חודרות לשום מקום כי הן לא נהירות ולא קשורות לשום דבר מהותי. אם באותן מילים פשוטות הוא היה מנסח לפחות איזה מסר בהיר, ניחא, אבל זה טור על שום דבר ( שלא לדבר על מה שאנטיגונה כתב על שירצקי ). הבן אדם מנותק ולא מהיום,ולא כל אדם שמזוהה עם הפועל צריך לקבל טורים.
איך אמרת היום? זה נשמע כאילו אתה מדבר מהאג'נדה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2012, 13:51 
mbracha כתב:
bruno conti כתב:
יאמר בספורט5:

פשכצקי הפונה, וזו ידיעה מפוברקת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2012, 13:57 
ובכלל, אם במקום לפנות לאמצעים פופוליסטיים כמו אריק, מעריב ואדון דגמי היו יושבים וכותבים תחקיר על התנהלות הפועל, בודקים היכן הכסף, מה עומד מאחורי ההעברות ( כולל אלה של מוני ) וחושפים איך גונבים לנו את הקופה, מצבנו אולי היה קצת יותר טוב. וגם אז לא בטוח שיפורסם, נצטרך כנראה לעלות לגמר גביע כמו אז עם אשקלון בשביל זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 143 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 11 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: