chimpfive כתב:
kobster כתב:
קלדרון כתב:
kobster כתב:
לאמא של ליהי (גרושתו של טביבי) קוראים רות אורן והיא גרה בר"ג ברחוב הרב לנדרס.
חיפוש פשוט באתר של 144 יעלה גם את הטלפונים שלה למי שרוצה לקחת את זה לכיוון הזה.
זה למשל לא רלוונטי ופרובוקציה בשקל.
היא כבר שילמה על הטעות שלה ולא קשורה להפועל (עד שלא יוכח אחרת), למה בדיוק צריך להציק לה ?
זהו שלא צריך להציק לה, מאותה סיבה לדעתי שלא צריך להציק לליהי.
כתבתי כבר קודם, כל עוד זה לא נעשה בצורה מרוכזת אין לנו אפשרות לשלוט בכל אחד שמרים טלפון/שולח הודעה בפייסבוק לליהי או לכל אחד מהמשפחה.
זו אולי פרובוקציה, אבל זה רק כדי להדגיש כמה זה מוגזם בעיני.
כל אחד שיעשה מה שהוא חושב רק שיבין שהוא יכול להכתים קהל שלם.
אז אתה בעצם כותב שעדיף לשבת בשקט, כי מי יודע אולי מהמחאה יבוא מישהו ויכתים קהל שלם, אין לנו סיכוי עם חשיבה כזאת. אתה לא יכול לקחת אחריות על קהל שלם, ליהי היא לא כבשה תמימה, היא בשמחה עושה את התפקיד שלה - לגנוב את הכסף של כולנו, שהיא נהנית ממנו כמובן.
בחשיבה הזאת גם לא צריך להציק לאלי טביב, מי יודע מה הקהל יעשה, ובעיקר מה התקשרות תכתב, מה זה מענין אותך מה התקשורת תכתוב? אתה יודע מצוין שנוכל מרסק את המועדון שלך, וכל האמצעים החוקיים כשרים.
זה ויכוח של אתמול, אין טעם להיכנס לזה כי בסופו של דבר כל אחד באמת שיעשה מה שהוא חושב. אני מכבד כל דעה וכל השקפה.
לא אני ולא אף אחד יכול לקחת אחריות על כל הקהל, אני רק רוצה להתריע שאם באמת מישהו מסמס לה או כותב לה הודעה בפייסבוק שיברור את המילים בקפידה ע"מ לא להכתים את כולנו, זה הכל.
מניתי כבר את השטויות שאוהד אחד או שניים שלושה דבילים עשו שהכתימו כבר את כל הקהל (אהובה תומר, טושים בשירותם בשער 11, הבובה של יבגני וכד'), טעות כזו יכולה לפגוע בגל החיובי מבחינתנו שהתחיל נגד טביב.
אני הכי בעד להיות אקטיבים ולא לשבת פה ולקשקש והייתי שותף לכל מחאה שהתרחשה מתחת לבית של טביב או בחודורוב אבל לדעתי ללכת ולהציק למישהו מהמשפחה של טביב רק בגלל שהוא אידיוט ואפס מאופס זה עלול לחזור אלינו כבומרנג.