kobster כתב:
OM ו redrony, אני אענה לשניכם ביחד ברשותכם.
נחלק את זה ל-2 סיטואציות מדוברות:
1) המשחק הקרוב (עוד שבועיים) של מכבי מול ק"ש. לא רוצה שמכבי ינצחו בשום סיטואציה, אנחנו עוד לא יודעים מה יהיה ההפרש בינינו לבין ק"ש (עם משחק קליל בבית נגד שייע) ובינינו לבין המחלה (שמשחקים בחוץ נגד האין קבוצה של אלישע) מה עוד שלנו יש שני משחקים לא קלים בכלל בקללה ונגד נתניה בבית. לפי איך שזה נראה לי ולצערי הרב (כי אני עדיין לא מחזיק ממכבי קבוצה) אנחנו יותר נתמקד באיך מכבי לא עוברים אותנו אחרי המשחק הזה ופחות בפער מול ק"ש.
תיקו יהיה מצוין מכל הבחינות, מן הסתם.
2) לגבי סיטואצית המחזור האחרון, אותה סיטואציה שעולה בערך בפעם ה 309475 מאז שאני אוהד הפועל (זה סתם היה חרבוש על המקלדת, לא באמת ספרתי). ברור שפסגת השאיפות שלנו צריכה להיות אליפות בכל מחיר, רק שנצחון של מכבי שיתן לנו אליפות יהיה עצם שקשה מדי לבלוע בכל מצב. בעולם פנטזיה מושלם, נטול אינטרסים, ודאי שנעדיף לכאורה ניצחון שיתן לנו אליפות, אבל בעולם הציני והסרקסטי בו אנו חיים (היי, ביבי ראש ממשלה בפעם השניה אחרי שהוא עשה הכל בשביל להרוס את המדינה בפעם הראשונה) זה בחיים לא יקרה ולכן מראש אני הולך על הפסד של מכבי בכל מקרה. אחרי העוול של 3.5, גם המעט של עולם הפנטזיה הלך לאיבוד לצערי.
איך הולכת החתימה של אחד המשתמשים פה - reality hits you hard, bro
אז ברשותך, אני אתייחס רק לסעיף הראשון (בסעיף השני הכנסת איזו התפלספות שאני ממש לא רוצה ולא מוכן להתפלפל בה חוץ מלהגיד שאחרי כל הבבל"ת, אתה עדיין מעדיף שמכבי יירדו ליגה מאשר שהפועל ייקחו אליפות).
לגבי הסעיף הראשון, שוב, אתה מניח כל מיני הנחות. אלה ינצחו, אלה יפסידו. לא מעניין.
אני כרגע, מסתכל על המקום הראשון. כל עוד זה המצב, אני רוצה שהמקום הראשון יאבד כמה שיותר נקודות. לי אין שום מאבק עם מכבי. לא מעניין אם מכבי יגמרו מקום 5 ואני 6. אם זה יהיה על כרטיס לאירופה, זה משהו אחר, אבל זה בטח לא משהו שאפשר יהיה לבחון עוד שבועיים.
לכן, בהנחה שזה עוד יעניין אותי, אני כמובן ארצה שק"ש יפסידו בשביל להתקרב אליהם כמה שיותר. אם הפער יצמח, תאמין לי שהדבר האחרון שיעניין אותי זה כמה יצא מכבי נגד ק"ש, בדיוק כמו שלא עניין אותי כמה הם יצאו היום נגד ב"ש או בשבוע שעבר נגד רמה"ש.
אז אני מבין שאתה "לא מסוגל לראות את מכבי מנצחים" וכל הסיסמאות הילדותיות האלה. שיבושם לך. אתה רוצה להמשיך להיות בצל המזערי של מכבי כל החיים? תהנה, מה אני אגיד לך.
אותי מעניין להיות הכי טוב, לא להיות יותר טוב מקבוצה שהתמודדה פה על האליפות פעם אחת ב-16 השנה האחרונות, גם אם במקרה קוראים לה מכבי ת"א.