גביזון כתב:
קובסטר אתה אשכרה נכנס לקטע רגשי שלא קשור לעניין בשיט.
תשמע סיפור אמיתי עלי,אני ניהלתי מרכז ענק והיו תחתיי עשרות עובדים, מיניתי גם סגנים לכל מחלקה בשביל להאציל סמכויות ולההל עלי, מה שגרם לניהול נכון ואפקטיבי.
אממה, הבוס שלי בעל המקום היה בנאדם שקרן ומניפולטיבי, ששיקר לעובדים שלי ואפילו עיוות את דברי מולם וידע שאני אסתום מרוב שוק.
אתה חושב שהעובדים שידעו בדיוק מה קורה למעלה לא באו אלי בטנות? לא הייתי צריך להתמודד עם כל החרא שהבעלים עשה? הייתי מקבל בראש גם מלמעלה וגם מלמטה, והבנתי כל טענה שלהם כי רוב רובם היו צודקים.
לבסוף התפטרתי כי לא יכולתי להמשיך כך, והעובדים שלי קיבלו את הבעלים בתור מנהל, שבוע אחר כך התפטרו גם מנהלת החשבונות, 3 סגנים שמיניתי, וספק אחד הפסיק לעבוד עם המקום.
אתה חושב שהעובדים היו צריכים לשבת בשקט ולא להוציא מילה כי אני בעצם לא אשם? הייתי מורשה חתימה בדיוק כמו ליהי טביב, היו לי סמכויות לא פחות ממנה, אז...?
נו באמת מה קרה לכם, השתגעתם.
אנחנו חייבים שטביב יעוף אבל לא נגיד לבת שלו שהיא האישיות הניהולית הבכירה בארץ כלום כי היא לא אשמה.
חוסר הגיון משווע.
כמוני כמוך. במקום העבודה הקודם הייתי ר"צ בדיקות כשהמנהל שלי היה אלוף בלקבל החלטות הזויות ולשלוח אותי ואת הר"צ השני להתמודד עם העובדים ולקבל את כל האש. זה היה מתיש בצורה בלתי רגילה להגן על החלטות שאתה בעצמך לא מסכים איתן אבל ההבדל בינינו לבין הבת של טביב הוא שאנחנו בחרנו להיות שם ובחרנו לעזוב.
איזו בחירה היתה לה ? עד כמה אתה חושב שיש לה השפעה על מה שקורה ? מתי מישהו בכלל שמע אותה מדברת ומתבטאת באיזשהו נושא ?
זה שהחלאה הזה מנצל ניצול ציני את הילדה שלו ובורח מכאן זה בעיה שלו ולא שלה. אין פה שום דבר רגשי אלא להפך, מי שחושב עם הרגש יתנפל עליה כי היא היחידה שנשארה, מי שחושב עם השכל יבין שלא תצמח מזה שום תועלת אלא זה רק יפגע במטרה שמשותפת לכולנו.