תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 18:16

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 66 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: דני בונדר
הודעהפורסם: 15 ינואר 2012, 15:16 
סמל אישי של המשתמש
danired כתב:
איזה שטויות, בימים כאלה שכל אחד שיגיד "טביב זין" יקבל מכולנו כיפאק היי אל תיתנו לכל אחד לנצל את זה.
:ROSE:

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ינואר 2012, 15:50 
סמל אישי של המשתמש
זה לא כל אחד.
זה דני!
דני :HEART2: :HEART2: :BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: דני בונדר
הודעהפורסם: 15 ינואר 2012, 16:11 
כל הכבוד לדני שהחליט גם הוא לפתוח את הפה.

בלי קשר, מקצועית, הוא מגן חלש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ינואר 2012, 16:22 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
אדום נחמד כתב:
כאחד שהגן עליו אז, אני שמח לראות את כל הפרצופים המוכרים מודים ומתוודים.
דני בונדר :HEART2:

לא כתבת היום -

ציטוט:
אגב, מגעיל אותי כל ה"מגיע לכם" שרץ פה. אין בי כעס כלפי אף אחד מהם. הם היו תמימים וחשבו שלטביב יש את אינטרס הקבוצה. יכול להיות שעדין יש כאלה. מספיק עם ההתנשאות הזו.

?

לפני שאתה מתחפר, כל מה שכתבת על טביב תיישם אותו על כל נושא, כולל דני בונדר, כולל הכל.

ראשית, אני מאוד מעריך את תשומת הלב שלך לכל הודעה שלי. זה מרגש אותי.
שנית, תודה שאתה מייעץ לי איך להגיב להודעה שלך.

ולנושא, אני יכול לראות את הסתירה בין שתי ההודעות שלי. בעיני ישנו הבדל קטן- אני, שלא מת על טביב, אמרתי שאני יכול להבין את התמימים שחשבו שהוא טוב לנו, ולכן לא אגיד להם מגיע לכם. מה גם שאין לי ספק שטובת הפועל נגד עיניהם.
לעומת זאת, אין מאחורי מי שטינף את דני בונדר שום גרם חיובי. לפחות בעיני.
להבא, אזהר בלשוני.
מספק אותך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ינואר 2012, 16:22 
דני :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ינואר 2012, 16:27 
דני בונדר
תמיד היה בליבי
:HEART2: :HEART2: :HEART2:

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ינואר 2012, 16:28 
סמל אישי של המשתמש
דני בונדר הבנאדם :HEART2: :HEART2: :HEART2:

אין צורך להתייחס ליכולתו כשחקן,זה לא חשוב כרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ינואר 2012, 16:34 
מה זה אדום מבפנים ומבחוץ ומתוק כמו אבטיח?
דני :HEART2: :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ינואר 2012, 20:17 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
chimpfive כתב:
נועם שחם כתב:
teknoboy כתב:
נועם שחם כתב:
כל ההודעות האלו בסגנון: "איפה היינו", "התעוררתם" וכו', הן פשוט קשקוש בעיני. כל אוהד הפועל עם קצת שכל בקודקוד היה מוטרד מנוכחותו של טביב בקבוצה מהיום הראשון. למעט כמה ליצנים בודדים, רובנו המכריע לא אהב את זה וחשש מפני הבאות. הבעיה היחידה היא שבסופו של דבר, מידת ההשפעה שלנו כקהל בנושאים האלו, היא אפסית עד לא קיימת , וזה מה שאנשים פה לא תופסים.

אלי טביב זה לא סמי סגול, או אנשי עסקים אחרים מהארץ שמוטרדים מהתדמית שלהם או מפגיעה בעסקיהם. לטביב אין כמעט עסקים בארץ ושם טבו בטח אין לו. הוא גם לא נמצא פה חלק גדול מהזמן. אז למה שהקהל ידגדג לו?

זה רק בגלל שרובנו לא עושים כלום חוץ מלהקליד כמה מילים באיזה מקום, וגם זה במקרה הטוב.

אני אשמח לשמוע מהו "ארגז הכלים" שעומד לרשותנו כאוהדי הקבוצה, בהנחה שאנו אזרחים שומרי חוק, ושיכול היה למנוע את מה שקורה היום במועדון.

אנשים פה מתייחסים לנושא הזה כאילו טביב זה איזה מישהו שלנו כקהל הייתה יד בכניסתו למועדון או בהשתלטות עליו. זה מגוחך.

יותר מגוחך לא לעשות כלום, באמת עם כל הכבוד. אזרחים שומרי חוק יכולים לעשות הרבה דברים במדינה הזאת שהם מרגישים שיש להם סיבה לגיטימית לכך.

לא אמרתי לא לעשות כלום. אני רק אומר שתצאו מהסרט שמה שהקהל עשה או לא עשה יכול להשפיע בענין הזה.

וטקנובוי, עובדתית מה שאתה כותב לא נכון. הייתה הרבה מאד ביקורת בקהל על הנושא של כניסת טביב והרבה חששות. גם כל העיתונאים ידעו זאת היטב אבל כנראה שאת רובם זה לא מספיק מעניין.

אתה מחזק את מה שאני אומר.
המקסימום שרובינו עשינו היה לכתוב על זה בפורום. איזה מאה צדיקים יצאו להפגין בזמנו. למה שאיזה עיתונאי יתעניין בזה, ולמה שעורכים יקדישו לזה מקום?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2012, 09:42 
פחחח
פתאום כולם אוהבים אותו והוא מלך
אתם פתטים באמת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2012, 10:31 
סמל אישי של המשתמש
אז בונדר ידע שזה מה שיהיה,אפשר לחשוב...
לא חסרים אצלנו כאלה בקהל שידעו,העריכו וניסו להזהיר בכל רגע נתון לאן המועדון הולך.
אז גם להם מגיע אוסקר כמו לבונדר?
די לחיות באשליות,אם לבונדר היו מציעים בארץ את אותו סכום שקיבל ברוסיה,הוא היה נשאר פה וגם עם פחות מזה.
עם כל הכבוד לבונדר,לא רק ההנהלה הייתה בפה שלו,אלא גם חלק מהקהל שעליו לכלך.
כפיות הטובה שלו כלפי חלק נרחב בקהל,היא גם דבר שכדאי לזכור בין כל שאר השבחים שהוא מקבל.
וחוץ מזה,גם היום,כמו שאז חשבתי - אפילו בצחוק אני לא נותן לו להיות אצלנו בסגל.
אלוהים יודע איך קיבל חוזה ברוסיה,אבל ברכותיי לו ולסוכן שלו שאחרי ההעברה של דדי לקפריסין ורועי דיין לעכו,הוא ההעברה הכי הזוייה שאני זוכר לאחרונה.
שיהיה לו בהצלחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2012, 10:39 
סמל אישי של המשתמש
שער 7 הוא אדום כתב:
לא חסרים אצלנו כאלה בקהל שידעו,העריכו וניסו להזהיר בכל רגע נתון לאן המועדון הולך.
די לחיות באשליות,אם לבונדר היו מציעים בארץ את אותו סכום שקיבל ברוסיה,הוא היה נשאר פה וגם עם פחות מזה.
כפיות הטובה שלו כלפי חלק נרחב בקהל,היא גם דבר שכדאי לזכור בין כל שאר השבחים שהוא מקבל.
אלוהים יודע איך קיבל חוזה ברוסיה,אבל ברכותיי לו ולסוכן שלו שאחרי ההעברה של דדי לקפריסין ורועי דיין לעכו,הוא ההעברה הכי הזוייה שאני זוכר לאחרונה.
שיהיה לו בהצלחה.

אתה מבקר אותו שהוא לכלך על הקהל? אתה אמיתי? האנשים שהוא "לכלך" עליהם עשו לו את המוות והוציאו לו את הנשמה. כל מילה שאמר היתה אמת. כפיות טובה? בשביל שהוא יהייו כפוי טובה, אלה שהוא "לכלך" עליהם היו צריכים לעשות לו טובה קודם. אף אחד לא עשה לו טוב בהפועל. לא טביב ולא חלקים גדולים בקהל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2012, 10:48 
גיבור גדול ממש, נאד נפוח וחצוף. הראיון שלו בוואלה היה שיא השיאים של חוצפה של שחקן. בא בטענות לכל העולם ואשתו ובעיקר לקהל שיצא נגדו ( אותן שטויות כמו ביבראס בזמנו, מי יצא נגדו? ), אמר שהוא עושה במשחקים מה שהוא רוצה, דיבר על עצמו כאילו הוא מינימום דני אלבס. בעניין הזה הוא דווקא צריך להגיד תודה שטביב את מוני ניהלו את הפועל בשכונה שלהם, בכל מועדון נורמלי בעולם הוא עף כמו טיל אחרי דברים כאלה. וזה בלי לדבר על היכולת המקצועית הלא קיימת. שיגיד תודה להפועל שבזכותה הוא זכה אולי לחוזה המופרך ביותר בתודלות הכדורגל הישראלי.
לא חסרות עדויות על טביב, על שלו אפשר לוותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2012, 10:52 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
שער 7 הוא אדום כתב:
שיהיה לו בהצלחה.

אתה מבקר אותו שהוא לכלך על הקהל? אתה אמיתי? האנשים שהוא "לכלך" עליהם עשו לו את המוות והוציאו לו את הנשמה. כל מילה שאמר היתה אמת. כפיות טובה? בשביל שהוא יהייו כפוי טובה, אלה שהוא "לכלך" עליהם היו צריכים לעשות לו טובה קודם. אף אחד לא עשה לו טוב בהפועל. לא טביב ולא חלקים גדולים בקהל.

מה הקהל צריך לעשות לו טוב?
לנשק לו את הרגליים גם שהוא אנטי כדורגל?
כבר אי אפשר לבקר שחקן?
והוא כפוי טובה על כך שהוא לא מעריך שהוא משחק במועדון כדורגל שבו קיים מגוון של אוהדים שלא חייב להיות מאוחדים בדעה לגבי רמת המשחק שלו.
לגבי טביב כמובן אני לא מדבר כי ברור לכולם הנזק שהוא עושה,אבל יבוא יום וטביב יילך לפה ואותו קהל שהוא לכלך עליהם יישאר,ואז שהוא יירצה לחזור לפה על ארבע,אני מקווה שאותו קהל ייזכור את הפה הגדול שלו,ויידאג שהוא לא יהיה פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2012, 10:54 
סמל אישי של המשתמש
el che כתב:
פחחח
אתם פתטים באמת

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2012, 11:34 
סמל אישי של המשתמש
ג'וסוס
את ביברס קיללו גם כשהוא בישל שני שערים וניצחנו 4:0

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2012, 11:48 
Officer Barbrady כתב:
danired כתב:
איזה שטויות, בימים כאלה שכל אחד שיגיד "טביב זין" יקבל מכולנו כיפאק היי אל תיתנו לכל אחד לנצל את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2012, 11:58 
סמל אישי של המשתמש
bloodbrother כתב:
el che כתב:
פחחח
אתם פתטים באמת

מי ששנא אותו אז לא אוהב אותו עכשיו.
מי שחשב שהוא לא טוב מקצועית לא בהכרח שנא אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2012, 12:03 
סמל אישי של המשתמש
שער 7 הוא אדום כתב:
מה הקהל צריך לעשות לו טוב?
לנשק לו את הרגליים גם שהוא אנטי כדורגל?
כבר אי אפשר לבקר שחקן?
והוא כפוי טובה על כך שהוא לא מעריך שהוא משחק במועדון כדורגל שבו קיים מגוון של אוהדים שלא חייב להיות מאוחדים בדעה לגבי רמת המשחק שלו.
לגבי טביב כמובן אני לא מדבר כי ברור לכולם הנזק שהוא עושה,אבל יבוא יום וטביב יילך לפה ואותו קהל שהוא לכלך עליהם יישאר,ואז שהוא יירצה לחזור לפה על ארבע,אני מקווה שאותו קהל ייזכור את הפה הגדול שלו,ויידאג שהוא לא יהיה פה.

אם אתה לא מבדיל בין לבקר שחקן ולרדת לו על הנשמה אז איתך כנראה אין לי דיון. הוא לא אשם שהיכולת המקצועית שלו לא נראית בעיניך, והוא לא אשם שפותחים איתו בהרכב.
לא הבנתי מה זה אומר המשפט המודגש. הוא אמור להעריך את העובדה שיש הרבה סוגים של אוהדים? מה הקשר בין זה לבין הפועל? ומה הקשר בין זה לבין הטענה שלי שלא רק ביקרו את המשחק שלו, אלא קיללו אותו ואת אמא שלו על כל נגיעה שלו בכדור. אתה מוזמן להתיחס למציאות ולא להמציא אחת משלך. ביקרו עאלק.
אני, למשל, לא נמצא בין אלה שבונדר לכלך עליהם, ולכן אין לי שום בעיה ואשמח אפילו שיבוא להפועל. מי שנפגע מדבריו, כנראה התנהל בצורה שגם אותי לא יעניין איך הוא ירגיש כשבונדר יחזור.

ולגבי כל אלה שממשיכים לטנף אותו, ולתמוה על החוזה המנופח שלו, אין לי צל של ספק שהמשכורת שלכם תואמת את היכולת שלכם, ומקווה שאף אחד לעולם לא יתייחס אליכם כאילו המצב שונה. חבורה של חצופים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2012, 12:37 
ה"אנטי כדורגל" הזה הצליח להתגבר לא רק על שלל הסוכנים הנכלוליים באירופה ועל בעלים ומאמנים שהיו בהפועל בזמנו ואחרי שנרכש על ידי קבוצה מהליגה הראשונה ברוסיה, החוצפן הקטן עוד מעז להפוך לשחקן הרכב שם
מזל שהמאמנים ברוסיה לא קוראים את גאוני הכדורגל (משום מה מדובר באטותם אנשים פחות או יותר) שקבעו בזמנו שגם ביברס לא היה ולא יהיה שחקן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2012, 12:58 
:D :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2012, 13:36 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
אני, למשל, לא נמצא בין אלה שבונדר לכלך עליהם, ולכן אין לי שום בעיה ואשמח אפילו שיבוא להפועל. מי שנפגע מדבריו, כנראה התנהל בצורה שגם אותי לא יעניין איך הוא ירגיש כשבונדר יחזור.

סליחה אבל זה משפט מטומטם ברמות ששוברות שיאים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2012, 13:42 
סמל אישי של המשתמש
אני לא מאמין אבל אני מסכים עם כמעט כל מילה של הנחמד :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2012, 14:30 
סמל אישי של המשתמש
Shacham כתב:
אדום נחמד כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2012, 14:58 
בונדר?דני בונדר?זה לא ההוא שאמר שעל המגרש הוא עושה מה שבא לו,ולא מעניין אותו ההוראות של המאמן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2012, 15:06 
סו אלן כתב:
ה"אנטי כדורגל" הזה הצליח להתגבר לא רק על שלל הסוכנים הנכלוליים באירופה ועל בעלים ומאמנים שהיו בהפועל בזמנו ואחרי שנרכש על ידי קבוצה מהליגה הראשונה ברוסיה, החוצפן הקטן עוד מעז להפוך לשחקן הרכב שם
מזל שהמאמנים ברוסיה לא קוראים את גאוני הכדורגל (משום מה מדובר באטותם אנשים פחות או יותר) שקבעו בזמנו שגם ביברס לא היה ולא יהיה שחקן

7 משחקים מ-32 בקבוצת תחתית בליגה הרוסית.
אכן תותח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2012, 15:18 
אנשים אשכרה נהנים לרדת על שחקן שגדל אצלינו , אוהד הפועל , אז וואלה הוא לא הכשרון הכי גדול שיש , אז מה ?
מה הארסיות הזו ?
וג׳וסוס אולי בונדר נאד נפוח , אתה סתם חתיכת כלבה .
בשביל הכיף ...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2012, 15:52 
סמל אישי של המשתמש
שער 7 הוא אדום כתב:
Shacham כתב:
אדום נחמד כתב:

כן, תודה לכם על תגובתכם האינפורמטיבית.
אשמח גם לשמוע מדוע זה שובר שיאים בטמטום. או למה מגיע פרח על תגובה שאין בה כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2012, 01:35 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
שער 7 הוא אדום כתב:
Shacham כתב:
אדום נחמד כתב:

מדוע? כי זה משפט שנותן לדוגמא, הצדקה לכל הכללה.
"אני למשל לא בין הערבים שעושים פיגועים ולכן אין לי שום בעיה ואשמח אפילו שכולם ימותו. מי שנפגע מדבריו, כנראה ערבי שעושה פיגועים".
"אני למשל לא בין הגרמנים הנאו-נאצים ולכן לא אכפת לי שיגידו שכל הגרמנים נאו-נאצים מי שנפגע מדבריו, כנראה נאו-נאצי".
"אני למשל לא בין האוהדי הפועל שריססו על הקבר של הורי רון חולדאי, ולכן לא אכפת לי שיגידו שכל אוהדי הפועל חלאות מגעילות שצריכות למות. מי שנפגע מדברים כאלה, כנראה ריסס על קבר הורי רון חולדאי".

אם בונדר היה אומר "מבחינתי מי שקילל אותי כאדם הוא מגעיל" לא היו יוצאים עליו". כשבונדר אומר "שער X וY הם חראות ושער Z מלא באנשים מדהימים" זה מכליל, מגעיל ופוגע באוהדים מהשערים שהוא תוקף שמתנגדים ליחס שהוא מקבל מהיציעים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2012, 11:41 
סמל אישי של המשתמש
Shacham כתב:
אדום נחמד כתב:
שער 7 הוא אדום כתב:
Shacham כתב:
אדום נחמד כתב:

מדוע? כי זה משפט שנותן לדוגמא, הצדקה לכל הכללה.
"אני למשל לא בין הערבים שעושים פיגועים ולכן אין לי שום בעיה ואשמח אפילו שכולם ימותו. מי שנפגע מדבריו, כנראה ערבי שעושה פיגועים".
"אני למשל לא בין הגרמנים הנאו-נאצים ולכן לא אכפת לי שיגידו שכל הגרמנים נאו-נאצים מי שנפגע מדבריו, כנראה נאו-נאצי".
"אני למשל לא בין האוהדי הפועל שריססו על הקבר של הורי רון חולדאי, ולכן לא אכפת לי שיגידו שכל אוהדי הפועל חלאות מגעילות שצריכות למות. מי שנפגע מדברים כאלה, כנראה ריסס על קבר הורי רון חולדאי".

אם בונדר היה אומר "מבחינתי מי שקילל אותי כאדם הוא מגעיל" לא היו יוצאים עליו". כשבונדר אומר "שער X וY הם חראות ושער Z מלא באנשים מדהימים" זה מכליל, מגעיל ופוגע באוהדים מהשערים שהוא תוקף שמתנגדים ליחס שהוא מקבל מהיציעים.

בונדר מעולם לא ביקר את כל הקהל. הוא תמיד אמר שיש חלקים בקהל שהם כך וכך. ולכן למרות הכוונה הטובה שלך והניסוח היפה, אין לכך קשר למציאות.
וחוץ מזה, גם אם נפלט לו הכללה על שער X או Y, ברור מדבריו שהוא לא מאשים את כל אוהדי הפועל באשר הם. אנשים מסרבים לקבל את העובדה שבונדר סבל קשות מהתנהגות חלק מכריע בקהל. מי שפוטר את עצמו בלומר "הוא ספורטאי, שיתמודד ויסתום", מוזמן לנסות לעמוד בסיטואציה דומה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 66 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: