תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 18:36

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 272 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אוסידון וניר ענבר מתפטרים??
הודעהפורסם: 15 ינואר 2012, 10:21 
שחר כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
שחר כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
שחר כתב:
"הטיית האישוש"!!!
הכל בסדר, זה הכל הגזענות של אוהדי הפועל!!!
גם במכבי חיפה התפטר מנכ"ל לפני 887 שנים!!!
בווווווווזזזזזזזזזזזזזזזז....

ולענייננו, הייתי מחכה עם החגיגות לפני שפותחים את בקבוקי השמפנייה כי לא יפתיע אותי אם זה עוד תרגיל "תחזיקו אותי" פאטתי. מה עוד שאני סומך על האוהדים האטומים שגם זה לא יגרם להם להבין עם מי יש לנו עסק, בטח אלה ששונאים את האולטראס ולא רואים חוץ מזה שום דבר ממטר.

אתה חייב לקחת איזה קורס בהבנת הנקרא (נותן לך קרדיט שזאת הבעיה). מדהים שעדיין לא הבנת את מה שכתבתי אז. באמת מדהים.
(ובאופן כללי, עצוב שהדבר הראשון שאתה עושה זה פנקסנות מגעילה ומניפולטיבית).

חוץ מ"הטיית האישוש" זה לאו דוקא היה מכוון אליך, אבל NARKOTIKA צודק. אין לך מושג כמה זה מתסכל להתווכח עם אנשים אטומים במשך חודשים ולשמוע את התרוצים האווילים האלה שמסנגרים על ההתנהלות. והזכרון אולי קצר, אבל אני הולך יותר אחורה, לחצי השנה האחרונה של גוטמן. האשימו אותו, האשימו את קשטן, האשימו את האולטראס, האשימו את שער 5, האשימו את הכותבים בפורום...אנשים שתמיד ציינו שהם "לא מרוצים מההתנהלות של טביב" אבל לא היו מוכנים להשים את האצבע על הבעייה המרכזית בקבוצה הזו. למען האמת אני די משוכנע שגם עכשיו הם יאשימו את ענבר בכל מיני האשמות מגוחכות..אבל כאמור, כבר התרגלתי. ושלא נטעה, זה ממש לא 2 וחצי כותבים, היחס בפורום די משקף לצערי את היחס ביציע.

ואני חושב שהפערים בעמדות הרבה יותר קטנים ממה שנדמה לך, רק שנוצרה כאן דינאמיקה לא טובה.
לגבי הטיית האישוש ההיא, זה מטריף אז אני אתקצר לך-
אמרתי שאם טביב "יחזור בתשובה" אני אתמוך בו.
המשתמש "הפועל"אמר שזה טרוויאלי ומובן מאליו.
ואז באמצעות המונח שציטטת ניסיתי להסביר לו למה לדעתי זה לא מובן מאליו.
זה הכל.

אתה חושב שהפערים קטנים,ואני זוכר מה נכתב, אבל אני באמת לא רוצה לקחת את זה למקום אישי. את הדיאלוג ההוא הבנתי היטב גם בלי ההסבר שלך וגם עכשיו אני חושב שזה היה מגוחך להשתמש בו בהקשר של טביב.

זה ממש לא קשור לטביב, זה קשור לבני אדם. אבל עזוב, זה באמת לא העניין ואני מקווה שאתה מבין שמהותית אין ולא היה בינינו באמת וויכוח על כך שטביב רע להפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ינואר 2012, 10:23 
אדום נחמד כתב:
ראצ'ו כתב:
פשכצקי האפס. ספורט 5 עדיין לא עדכנו כלום!
וטביב אומר שהוא ימנה אדם אחד לתפקיד היו"ר, המנכ"ל והדובר... הבדיחה היא על חשבוננו!

מן הסתם הוא ימנה אדם אחר.. מה עוד הוא יכול לעשות..
כולי תקווה שזו נקודת המפנה. אם אדם כמו אוסדון, שכל הקהל בז לו, עוזב את טביב, אין יותר טוב מזה בשביל לשכנע את שורקי הבוז בטעותם.

אגב, מגעיל אותי כל ה"מגיע לכם" שרץ פה. אין בי כעס כלפי אף אחד מהם. הם היו תמימים וחשבו שלטביב יש את אינטרס הקבוצה. יכול להיות שעדין יש כאלה. מספיק עם ההתנשאות הזו.

לא הבנת אותי, הוא ימנה אדם אחד לשלושת התפקידים הללו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ינואר 2012, 10:24 
ציטוט:
על השאלה מי ימונה במקום אלו שפוטרו: "שוב, אני מאחל בהצלחה לכל אלו שהתפטרו הבוקר ובקרוב מאוד ימונה איש אחד שישמש כמנכ"ל במקום שלושת התפקידים ביחד".

:BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ינואר 2012, 10:26 
לפי דגמי, אוסידון יצא מלך. עם כל החרא שהוא האכיל אותנו, צריך להגיד לו כל הכבוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ינואר 2012, 10:26 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:

אני מצפה משחקנים שיעשו את ההפרדה בין הדברים, ואם הם לא יכולים שיביתו היום את האימונים והמשחקים,
אני מבטיח לך שאם הם מודיעים שלמשחק נגד הפוע חיפה הם לא עולים כי לא מכבדים את החוזה שלהם, יהה רעש
הרבה יותר גדול מכל מה שאנחנו לא נעשה. השחקנים ממשיכים לסבול "בשתיקה" אז שגם יראו את היכולת שלהם
"בשתיקה", זה מה שאני מבקש מהם כאוהד הפועל, לא כאיש רוח והומנסיט גדול, אלא כאוהד הפועל. אני מאחל
להם לשחק בהפועל עוד שנים רבות ותחת בעלים אחר, ועם זאת מצפה מהם לקבל אליפות השנה כל עוד הם מוכנים
להמשיך לשחק.

לגבי ההתפטרות,
כל עוד הם לא יוציאו את הרפש החוצה וימשיכו במדיניות ההבלגה שבשתיקה המצב לא ישתנה.
אנחנו לא צריכים "כלים" נגד טביב אנחנו צריכים שמישהו מבפנים / שהיה בפנים יפתח עליו פה.
תמוז, שי, ידין, ברדה, אוסידון וענבר, הגיע זמנכם לפתוח את הפה.

לא צריכים כלום, צריכים רוכש

redruby כתב:
בס"ד

הרגעו. אתם צודקים בקשר לטביב אבל למה לקלל את המתפטרים.
אפשר בהחלט לכבד אותם על הצעד ההגיוני שהם עושים.
מחאה בלבד לא תועיל - ראה ערך מחאת האוהלים ומחאת הקוטג'.
צריך לנסות לאתר בעלי ממון רב רציניים שיהיו מעונינים לקנות את הקבוצה מהבעלים הנוכחי.
והרבה בכיות כאן באתר רק מעצימות את התענוג של אוהדי מכבי שמתענגים על כל דקה.
ויש בטוח אוהדים שמשוטטים כאן בפורום אז למה לתת להם לשמוח?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ינואר 2012, 10:27 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
שחר כתב:
"הטיית האישוש"!!!
.

זה ממש לא קשור לטביב, זה קשור לבני אדם. אבל עזוב, זה באמת לא העניין ואני מקווה שאתה מבין שמהותית אין ולא היה בינינו באמת וויכוח על כך שטביב רע להפועל

אני לא חושב שהיו פה אנשים בחודשים האחרונים שחשבו שטביב טוב להפועל, ברור לכולם כמעט שהוא רע, לפחות לחברי הפורום להוציא שניים-שלושה. הבעיה תמיד הייתה בגישה לאיך להתמודד עם הבעיה, ובחזון של מה היינו רוצים שיקרה. אני מבין איך אנשים בלהט הדמגוגיה מנסים להשמע צודקים יותר בכך שהם מכניסים מילים לפה של אנשים כמוך, כמוני וכמו עוד אחרים שמשמיעים דיעה טיפה יותר שקולה, או מזווית אחרת.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ינואר 2012, 10:27 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
אדום נחמד כתב:
ראצ'ו כתב:
וטביב אומר שהוא ימנה אדם אחד לתפקיד היו"ר, המנכ"ל והדובר... הבדיחה היא על חשבוננו!

מן הסתם הוא ימנה אדם אחר.. מה עוד הוא יכול לעשות..

לא הבנת אותי, הוא ימנה אדם אחד לשלושת התפקידים הללו...

אה, כן, פספסתי את זה. ד' ו-ר' דומות.
טוב, אי אפשר להגיד שהוא לא משעשע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ינואר 2012, 10:30 
סמל אישי של המשתמש
לא ידעתי שאוסידון אוהד הפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אוסידון וניר ענבר מתפטרים??
הודעהפורסם: 15 ינואר 2012, 10:33 
סמל אישי של המשתמש
ranjef כתב:
תביעות של שחקנים, פיטורים, נפוח מאגו ואהבה עצמית, שחקנים שפופים, ועכשיו גם הנהלה שלא רוצה להמשיך לעבוד איתו.
למי שלא שם לב - שאול הגיע לכדורגל . רשמית.
עד שלא יירסק את המועדון סופית ויביא אותו לרמה שאף אחד לא ירצה לבוא לשם - הוא לא יעצור.

אנחנו כבר שם. מי לעזאזל רוצה לבוא להפועל היום. כל שחקן/מאמן/איש צוות שמכבד את עצמו כבר היום מתרחק מאיתנו כמו אש.

שירזי הגיע כי אין לו ברירות אחרות, ולשביט לדעתי פשוט לא היה לב לסרב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ינואר 2012, 10:40 
ניר ענבר :ROSE:
דורון בניגוד לניר עשה לעצמו נזק תדמיתי קשה בשביל לגבות את טביב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ינואר 2012, 10:44 
ראצ'ו כתב:
ועוד נחמה אישית - אני שמח שאופירע ופשכצקי קיבלו כזה זין ולא התהדרו ב"פרסום ראשון". רק לחשוב על הפרצוף
של פשכצקי הבוקר משתולל מכעס כשהוא רואה את העיתון עושה לי את היום.

בעניין של אופירע כבר לפני שבועיים היה ניתן לראות שהיא עכשיו בכאסח עם טביב , וזו הסיבה היחידה שהנושא הזה עבר משולי ONE לידיעה המרכזית ,שבה כמובן היא מדגישה את הסכסוך שלה אייתו , בעניין פשכצקי זה מסביר את השוליות בספורט 5 .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ינואר 2012, 10:47 
סמל אישי של המשתמש
שני חוליגנים שעצרו את הקידמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ינואר 2012, 10:47 
סמל אישי של המשתמש
עמיקם, אני מבין שגם אתה הצטרפת למלקקי עכוזו של שמש העמים ביחד עם אופירע ופשכצקי.

ציטוט:
היום (ראשון) בצהריים אמורים שלושת ראשי הצוות הניהולי הזוטר בהפועל ת"א -
היו"ר דורון אוסידון, המנכ"ל ניר ענבר והדובר קובי ברדה (כבר הוציא הודעה לתקשורת) - להגיש מכתבי התפטרות מהקבוצה שהוכנו על ידי משרדו של עו"ד מורן מאירי לדירקטורית ליהי טביב.

זוטר ? אם היו"ר, המנכ"ל והדובר זה צוות זוטר אז מה זה הצוות הבכיר ? למה לגמד במשמעות של המהלך הזה ? כי לא קיבלת פרסום ראשון מאף אחד ?
מה הקשר למשרד עו"ד של אבוטבול ובן דיין ? אתה מנסה לאמר שמורן מאירי בכלל שונא אישית את אלי טביב ? יכול להיות שמורן מאירי בכלל מהאולטראס ?
אדם מגוחך ופאתט.

במקום לתת למהלך הזה את האפקט האמיתי יש ניסיון לגמד מהחשיבות שלו, הלוואי ומישהו מבין השלושה יפתח את הפה על מה שקרה בהפועל בחצי השנה האחרונה, והלוואי שזה יהיה אצל צנציפר או אצל עמית גולדשטיין בוואלה כדי שכל שאר הכלבלבים יחנקו את עצמם לדעת.
ולחשוב שאחד מהם כותב פה כאילו כלום לא קרה. איכס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ינואר 2012, 10:52 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:

איך יעדכן? טביב ישן במיאמי ולא יכול להכתיב לו את הטקסט.
בסוף הסתפקו בליהי (גורמים: "מן הראוי היה לתת שקט לשירזי").

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ינואר 2012, 10:54 
סמל אישי של המשתמש
מצב מייאש, אבל מהלך טוב מאוד מבחינתנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ינואר 2012, 11:07 
kobster כתב:
עמיקם, אני מבין שגם אתה הצטרפת למלקקי עכוזו של שמש העמים ביחד עם אופירע ופשכצקי.

ציטוט:
היו"ר דורון אוסידון, המנכ"ל ניר ענבר והדובר קובי ברדה (כבר הוציא הודעה לתקשורת) - להגיש מכתבי התפטרות מהקבוצה שהוכנו על ידי משרדו של עו"ד מורן מאירי לדירקטורית ליהי טביב.

זוטר ? אם היו"ר, המנכ"ל והדובר זה צוות זוטר אז מה זה הצוות הבכיר ? למה לגמד במשמעות של המהלך הזה ? כי לא קיבלת פרסום ראשון מאף אחד ?
מה הקשר למשרד עו"ד של אבוטבול ובן דיין ? אתה מנסה לאמר שמורן מאירי בכלל שונא אישית את אלי טביב ? יכול להיות שמורן מאירי בכלל מהאולטראס ?
אדם מגוחך ופאתט.

במקום לתת למהלך הזה את האפקט האמיתי יש ניסיון לגמד מהחשיבות שלו, הלוואי ומישהו מבין השלושה יפתח את הפה על מה שקרה בהפועל בחצי השנה האחרונה, והלוואי שזה יהיה אצל צנציפר או אצל עמית גולדשטיין בוואלה כדי שכל שאר הכלבלבים יחנקו את עצמם לדעת.

המהלך כן קיבל חשיפה גדולה בתקשורת. בפועל הוא פחות דרמטי. לאוהדים המאד מעורבים זה דבר מכריע. מסמל סוף של תקופה והתחלה של עידן "טביב נטו". במציאות, אוסידון היה כבר עם רגל וחצי בחוץ. ניר ענבר עם כל איכותו המקצועית לא היה דמות מרכזית (כמו הדובר). לא רק בהפועל ת"א,בכל מועדון מי שבאמת חשוב ומעניין זה הבעלים. בנקודה הזו לא חל שינוי כלשהו. אם כבר, הארוע המכונן היה פיטוריו של קשטן. הוא שינה את מאזן הכוחות בקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ינואר 2012, 11:09 
סמל אישי של המשתמש
ליהי תמונה כמנכ"ל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ינואר 2012, 11:14 
סמל אישי של המשתמש
חייב להגיב לנושא..

קודם כל, צעד אמיץ ומבורך.

את ברדה אני לא מכיר, אוסידון מבחינתי מציל את טיפת הכבוד שנשארה לו,
אבל ניר ענבר זה הפסד של כולנו, באמת הדבר היחידי הטוב השנה שהיה בהפועל תל-אביב.

אל תצפו שהם יוציאו כביסה החוצה, המהלך הזה מספיק חזק בשביל להעביר את המסר.
מקווה לראות את ניר ענבר במועדון שוב בקרוב, מודה - עד עכשיו לא דיברתי הרבה בעיקר מכבוד לניר.
כרגע לא נשאר אף אחד במערכת שראוי לכבוד.

אין צורך בכל הטפות ה"אמרנו לכם"
יש עכשיו צורך לחזור לשורות ולהתאחד כקהל למען הפועל תל-אביב.
ויפה שעה אחת קודם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ינואר 2012, 11:20 
סמל אישי של המשתמש
הלו חבר'ה, בצל החגיגות שנערכות כאן, מישהו צריך לתת לכם כאפה שתתעוררו.
אז אחרי שכולנו שמחנו, כי "אמרנו לכם", חייבים לדעת מה באמת קרה שם. גם ניר ענבר וגם אוסידון יודעים הרבה יותר מכולנו, ובכתבות הם "לא רוצים להוציא את הרפש החוצה".
יש הרבה רפש בהתנהלות של טביב, וכל דקה שהוא בתפקיד יש סיכוי שהפועל נפגעת עוד. הרבה זמן לא השתמשנו בביטוי, אבל טביב הוא סרטן בגוף המועדון והיום כולנו קיבלנו תוצאה חיוביות בבדיקה. הגיע הזמן להלחם
דבר ראשון שחייבים לדעת זה מהו אותו "רפש". אני בטוח שאם שני מנהלים בכירים שאמורים להיות יד ימינו של טביב, הולכים הביתה, משהו קצת יותר מסריח מהפיטורים של קשטן קורה שם...
חיייבים לברר מזה! גניבת כסף שהם נחשפו אליה? מהלכים אחרים לא קשרים? אם יש משהו לא חוקי, אני יותר מאשמח שנדע, כדי שאולי המשטרה תתערב וזה ביכלל יהיה נהדר...

אגב, ניצן ושביט חתמו כבר על חוזה? שולר עבר בבקרה?
ובוא נגיד שעוד שבוע נירצה להחתים שחקן חדש, מי ישב למו"מ, ליהי!?
תכוננו להרפתקאות חדשות בגיזרה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ינואר 2012, 11:21 
סמל אישי של המשתמש
הלו חבר'ה, בצל החגיגות שנערכות כאן, מישהו צריך לתת לכם כאפה שתתעוררו.
אז אחרי שכולנו שמחנו, כי "אמרנו לכם", חייבים לדעת מה באמת קרה שם. גם ניר ענבר וגם אוסידון יודעים הרבה יותר מכולנו, ובכתבות הם "לא רוצים להוציא את הרפש החוצה".
יש הרבה רפש בהתנהלות של טביב, וכל דקה שהוא בתפקיד יש סיכוי שהפועל נפגעת עוד. הרבה זמן לא השתמשנו בביטוי, אבל טביב הוא סרטן בגוף המועדון והיום כולנו קיבלנו תוצאה חיוביות בבדיקה. הגיע הזמן להלחם
דבר ראשון שחייבים לדעת זה מהו אותו "רפש". אני בטוח שאם שני מנהלים בכירים שאמורים להיות יד ימינו של טביב, הולכים הביתה, משהו קצת יותר מסריח מהפיטורים של קשטן קורה שם...
חיייבים לברר מזה! גניבת כסף שהם נחשפו אליה? מהלכים אחרים לא קשרים? אם יש משהו לא חוקי, אני יותר מאשמח שנדע, כדי שאולי המשטרה תתערב וזה ביכלל יהיה נהדר...

אגב, ניצן ושביט חתמו כבר על חוזה? שולר עבר בבקרה?
ובוא נגיד שעוד שבוע נירצה להחתים שחקן חדש, מי ישב למו"מ, ליהי!?
תכוננו להרפתקאות חדשות בגיזרה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

מאור הראל כתב:
חייב להגיב לנושא..

מקווה לראות את ניר ענבר במועדון שוב בקרוב, מודה - עד עכשיו לא דיברתי הרבה בעיקר מכבוד לניר.

ויפה שעה אחת קודם.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
moshiko כתב:
kobster כתב:

ציטוט:

אדם מגוחך ופאתט.

המהלך כן קיבל חשיפה גדולה בתקשורת. בפועל הוא פחות דרמטי. לאוהדים המאד מעורבים זה דבר מכריע. מסמל סוף של תקופה והתחלה של עידן "טביב נטו". במציאות, אוסידון היה כבר עם רגל וחצי בחוץ. ניר ענבר עם כל איכותו המקצועית לא היה דמות מרכזית (כמו הדובר). לא רק בהפועל ת"א,בכל מועדון מי שבאמת חשוב ומעניין זה הבעלים. בנקודה הזו לא חל שינוי כלשהו. אם כבר, הארוע המכונן היה פיטוריו של קשטן. הוא שינה את מאזן הכוחות בקבוצה.

לא מסכים. הבעת אי-אמון גורפת כזו לא זכורה לי באף קבוצת כדורגל בשלושת העשורים האחרונים וכל ניסיון להצדיק את חוסר החשיבות שפשכצקי,אופירע ועמיקם נתנו לה משולה לקבירת הראש בחול כמו בת יענה.
האירוע שהצית את הדברים היה הפיטורים של קשטן, ניר ענבר שמע עליהם רק בתקשורת, פארסת הדובר עם המינוי של זלצר, ההתעקשות למנות את סיני בניגוד לדעה של אוסידון וכל ההשתלשלות מאז. יכול להיות שהם ידעו שהסוף קרב עם בואו של קצרה, עדיין אם לא רק אחד אלא שלושת האנשים עם התפקידים הכי בכירים בצוות הניהולי של הפועל (לליהי אין תפקיד מוגדר והיא לא עובדת מול התקשורת) הולכים הביתה ביחד מיוזמתם, כדאי וראוי לתת לזה את המקום שמגיע לכזה מהלך ולא לקרוא להם צוות זוטר.
הצונאמי של אירוע כזה יכול לבוא אם אחד מהם יפתח את הפה ויחשוף מה באמת הולך מאחורי הקלעים של המועדון שלנו, אולי זה יפתח את העיניים לעוד כמה אנשים פה ובקהל הרחב ואולי אין באמת כלום כפי שאתה מקווה. ברגע שמישהו שהיה שם מקרוב ישפוך אור על כל ההתנהלות זה יעשה סדר בראש לכולנו.

נערך לאחרונה על ידי kobster בתאריך 15 ינואר 2012, 11:24, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ינואר 2012, 11:23 
"הנהלה זונה" - OUT
"לא רוצים טביב בהפועל" - IN

מי שישרוק בוז לקריאה שכזו, מה נגיד ומה נאמר... יותר קשוח ועקשן מאוסידון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ינואר 2012, 11:24 
סמל אישי של המשתמש
מעניין יהיה לראות אם עדיין יהיו שריקות בוז,נדע אולי עד כמה הקומץ הזה באמת מטומטם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ינואר 2012, 11:25 
הגם אתה עמיקם ? להכניס אותך לקטגוריית רוזנפלד פשכצקי ?
במהלך כזה גדול אתה מבליט את התבטאות הדובר על כך שהכריחו אותו , זה לא נשמע לך מופרך קצת ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ינואר 2012, 11:27 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
מאור הראל כתב:
חייב להגיב לנושא..

ויפה שעה אחת קודם.

אגב, יכול להיות שמכבי יפנו עכשיו לניר ענבר? כבר הרבה זמן יש דיבורים שהם צריכים למנות מנהל מקומי במקום בקפריסאי...
וראצ'ו, אם ברדה כזה אדם דבש, למה הוא לא לוקח אחריות על המהלך ומצוטט במעריב "דורון אוסידון הכריח אותי להתפטר היום"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ינואר 2012, 11:28 
סמל אישי של המשתמש
חברים, אני לא בא ממקום של שחצנות או משהו כזה
אבל דיי - תפסיקו.

תפסיקו לעשות את ה"אנחנו" וה"ההם"
תפסיקו להגדיר את "שורקי הבוז" ואת "אלו ששרים שואה"
יש רגעים בחיים שהכל צריך להתאחד למטרה כוללת
אם תמשיכו לעשות פילוג בינינו לבין עצמנו אנחנו רק נפסיד
הפילוג התחיל מבחוץ והיום אנשים שלנו עוזרים לו להתקיים
אין כזה דבר!

כולנו אוהדי הפועל, אלו שמנויים בשער 5 ואלו שבשער 8,
אלו שהיו ב1780 משחקים ואלו שהיו ב45 משחקים
כולנו הפועל ורק שנבין את זה נוכל לעשות שינוי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ינואר 2012, 11:31 
מאור הראל כתב:
חייב להגיב לנושא..

ויפה שעה אחת קודם
.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ינואר 2012, 11:32 
סומך כתב:
ראצ'ו כתב:
מאור הראל כתב:
חייב להגיב לנושא..

ויפה שעה אחת קודם.

אגב, יכול להיות שמכבי יפנו עכשיו לניר ענבר? כבר הרבה זמן יש דיבורים שהם צריכים למנות מנהל מקומי במקום בקפריסאי...
וראצ'ו, אם ברדה כזה אדם דבש, למה הוא לא לוקח אחריות על המהלך ומצוטט במעריב "דורון אוסידון הכריח אותי להתפטר היום"

אני לא הדובר של קובי (אני לא הדובר של הדובר :) ). אבל הוא לקח אחריות והודיע שהוא התפטר בהודעה לכל התקשורת היום.
יכול להיות שמה שהוא אמר לעמיקם בשיחה פרטית הפך למה שעמיקם ציטט. לא דיברתי עם קובי אבל אני מנחש שהוא התכוון לזה שהצעד
של אוסידון הבוקר הכריח אותו לעשות את אותו הדבר. אני יודע שזה לא מהיום אבל העובדה שאוסידון וניר התפטרו הבוקר לא השאירו לקובי ברירה
והוא היה צריך לעשות את זה עכשיו במקום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ינואר 2012, 11:34 
סמל אישי של המשתמש
מאור הראל כתב:

אם הם לא יוציאו, אז כנראה שאין מה להוציא. כמו שהיה כתוב בשער 5 לא מזמן, איף יו האב טו שוט, שוט. דונט טוק. למרות שבמקרה שלהם ה"שוט" זה טוק. אז נחכה ונראה. אם הם לא יוציאו כביסה החוצה, אין מה להוציא. הרי אם טביב כל-כך רע לדעתם, אז הם חייבים להגיד למה, וזה יעזור להעיף אותו.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 272 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: