אדום-עולה בבלומפילד כתב:
טוב, הודעה ראשונה מתוך רבות באשכול הזה:
1. איך אפשר לכתוב בפורום דרך האנדרואיד?
2. יש לי במסך הראשי 5 "תתי-מסכים" (לכל אחד ניגשים עם "נקודה" שמופיעה על המסך), אחד מהם זה המסך הראשי ויש גם שניים ריקים שאין בהם כלום.
אני רוצה שה-DEFAULT יהיה המסך הכי שמאלי, אבל כל פעם זה מחזיר אותי לאחד מהמסכים הריקים.
איך אני הופך את אחד מ-5 המסכים ל-DEFAULT?
3. הורדתי את האפליקציה של פייסבוק, ועכשיו בספר הטלפונים כל החברים שלי מהפייסבוק מופיעים שם. איך מוחקים אותם ומשאירים רק את אנשי הקשר שיש לי בפלאפון?
4. איך משלמים עבור אפליקציות בתשלום?
5. יכול להיות שלחברות הבאות: ויזה כאל, ישראכרט, דן תחבורה ציבורית - אין אפליקציות אנדרואיד?
זהו בינתיים, אבל יהיו עוד שאלות בהמשך

1. האופציה המעפנה היא פשוט להיכנס כמו לכל אתר רגיל. האופציה השנייה יותר, ובתשלום (אלא אם כן האפליקציה עדיין בחינם, כמו שהייתה בשבועות האחרונים) היא להיכנס להודעה המודבקת של האדמין לגבי סמארטפונים, ולעקוב אחר ההוראות.
2. זה תלוי באיזה לאנצ'ר אתה משתמש, אבל בכל מקרה, תלחץ על מקש האפשרויות (בגלקסי 1/2 זה המקש שמשמאל למקש הפיזי) ואז Preferences--> Homescreen preferences, ותחפש שם.
3. תחפש באנשי הקשר שלך את האופציה של Display options, ושם תגדיר איזה אנשי קשר אתה רוצה שיוצגו.
4. דרך Google Checkout (נראה לי שעכשיו קוראים לזה Google Wallet, ונראה לי גם שאפשר אולי דרך פייפאל).
5. צודק.