תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 10:13

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 169 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: טל בן חיים
הודעהפורסם: 14 ינואר 2012, 15:27 
סמל אישי של המשתמש
mr.durden כתב:
bloodbrother כתב:
אבא של רגב כתב:
.

איזה שם משתמש אכזרי ומגעיל.

ממש מגעיל. בא לי להקיא.
כנראה שלהיות בן אדם זה לא כזה מובן מאליו היום....

כמה זה קל להטפל לשם משתמש.
זכור לי לפני שנה בערך שאוהד מכבי פרסם מאה ארועים של אוהדי הפועל ת"א שלפשוטי העם ישמעו איומים ונוראיים. כל הפורום צחקק על זה. אף אחד מהדברים ברשימה לא פחות חמור משם המשתמש התמים הזה.
פתאום אנשים קופצים. אם אתם קופצים על שם המשתמש, אתם קופצים על כל, אבל כ-ל קהל הפועל ת"א. תזכרו את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2012, 15:54 
מה זה משנה מה אחרים עושים? תהיה בן אדם לפני הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2012, 15:56 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:

זהו, שזה לא אחרים. זה אנחנו. זה כולנו.
כאילו מוציאים את כל התסכולים על איש אחד. אבל השם משתמש הזה, תרצה או לא, מייצג בצורה די טובה את מה שחושבים על אוהדי הפועל.
אמא שלי לא מבדילה בין שמעון מזרחי תתאבד כבר ואבא של רגב. אם כבר, שמעון מזרחי יטריד אותה יותר.
לומר שם משתמש מגעיל זה להתעלם מה"בעיה" האמיתית. נסיון לומר כאילו יש עשבים שוטים בקרב הקהל שהם אלה שעושים דברים מגעילים. אז זהו, שלא. כולנו "מגעילים" באותה מידה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2012, 16:24 
el dudernio כתב:
ההבדל במחיר הוא פשוט.
א. באמצע עונה יותר קשה להביא שחקנים.
ב. מספר הישראלים ה"בכירים" שיש בשוק קטן עוד יותר (בוזאגלו, ברוכיאן עברו לחו"ל) ולא ממש כמו "יורשים" חדשים.

עדין עבור בן חיים זה סכום מופקע.

רק שאתה יכול להביא אותו על חשבון אחד הזרים שמשחקים בקישור. ויותר מכך, להביא אותו עכשיו אומר שלא היה לנו חצי עונה. מה שאומר שהמחיר צריך להיות יותר נמוך. ועוד אגב, גם מליון דולר לחצי כרטיס זה מחיר גבוה פי כמה וכמה מהשווי שלו. להוציא את ההעברות המסריחות שלנו בשנה פלוס האחרונה (אלרואי ודמארי - שניהם על הנייר שחקנים טובים מטב"ח אגב), ממתי משלמים סכומים שכאלו להעברות בתוך ליגת העל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2012, 16:44 
אדום נחמד כתב:
chimpfive כתב:

זהו, שזה לא אחרים. זה אנחנו. זה כולנו.
כאילו מוציאים את כל התסכולים על איש אחד. אבל השם משתמש הזה, תרצה או לא, מייצג בצורה די טובה את מה שחושבים על אוהדי הפועל.
אמא שלי לא מבדילה בין שמעון מזרחי תתאבד כבר ואבא של רגב. אם כבר, שמעון מזרחי יטריד אותה יותר.
לומר שם משתמש מגעיל זה להתעלם מה"בעיה" האמיתית. נסיון לומר כאילו יש עשבים שוטים בקרב הקהל שהם אלה שעושים דברים מגעילים. אז זהו, שלא. כולנו "מגעילים" באותה מידה.

זאת הפרשנות האובר שלך, ספציפית שם משתמש מגעיל, בנושא האחר שאתה מעלה אכן, מגעילים יש בכל קהל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2012, 17:08 
el dudernio כתב:
ההבדל במחיר הוא פשוט.
א. באמצע עונה יותר קשה להביא שחקנים.
ב. מספר הישראלים ה"בכירים" שיש בשוק קטן עוד יותר (בוזאגלו, ברוכיאן עברו לחו"ל) ולא ממש כמו "יורשים" חדשים.

עדין עבור בן חיים זה סכום מופקע.

לא יודע מה יותר הזוי ותלוש מהמציאות:
זה שאתה אשכרה מנסה להסביר למה מדובר המחיר של בן-חיים עלה ולמה הוא מופקע (כאילו זה לא ברור לכולם ואין לזה שום קשר למצב השוק) או זה שכרגע הגדרת את ברוכיאן כשחקן בכיר (עם מרכאות או בלי מרכאות). השקר שלו כבר נגמר מזמן והוא כבר ממש לא בשוק הבכירים, גם לא בעיני הדבילים שעוד האמינו שהוא שחקן. חבל שמכבי לא קנו את הבלף הזה, כשהוא עוד היה אוברייטד. אני מכיר הרבה מקרים של שחקנים בינוניים שהפכו לגדולים, אבל לא זוכר שחקן כ"כ חלש, שעשו ממנו כ"כ גדול כמו ברוכיאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2012, 17:26 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
זאת הפרשנות האובר שלך, ספציפית שם משתמש מגעיל, בנושא האחר שאתה מעלה אכן, מגעילים יש בכל קהל

פרשנות אובר? אולי. אתה מוזמן להתיחס אליה אם מתחשק לך.
ולא, לא אמרתי שמגעילים יש בכל קהל. זה לא קומץ ולא חלק קטן ולא מייצג.
אני אישית לא מסכים שצריך להתרגש מה"גועל" הזה, אבל אם כבר אתה נגעל ממשהו, אל תקפוץ על שם משתמש מתריס ופוגעני. זה פשוט לא תופס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2012, 17:33 
סמל אישי של המשתמש
גיא, חיפה על עמאשה שילמו מליון יורו ל 80 אחוז כרטיס. אם לא ברור שאלו המחירים כרגע בגלל ההצע הנמוך אז אין לנו בסיס אפשרי לדיון.
ברור לכולם שהמחירים מננופחים בגלל המחסור אבל זאת המציאות. כאשר כל "כוכב" עובר לחו"ל ומקבל שכר של פי 2 מבארץ וגם נחשב
"לגיונר" קשה לך להתמודד בזירה המקומית עם הדרישות הקיימות.
כבר אמרתי שבעיקרון לדעתי יש 2 אופציות או להמשיך להפריז בקניית השחקנים ולשלם משכורות נורמאליות (דאמרי לפי דיווחים מרוויח 125
אלף דולאר), או להגיד לשחקנים, למשל בן חיים עכשיו, אנחנו לא מתכוונים לקנות אותך ביותר מחצי מליון, אבל אם תהיה טוב תדע שאנחנו
מוכנים לתת לך 350-300 אלף דולר כמשכורת כאשר תגיע כשחקן חופשי.

קרספו, ברוכיאן לא בכיר, אבל במציאות של היום האם יש "שחקן" בכיר בשוק המקומי? אני באמת שואל ברצינות כי אולי מלבד מגנים
הסגל של הנבחרת הוא 100% לגיונרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2012, 17:51 
אדום נחמד כתב:
chimpfive כתב:

אני אישית לא מסכים שצריך להתרגש מה"גועל" הזה, אבל אם כבר אתה נגעל ממשהו, אל תקפוץ על שם משתמש מתריס ופוגעני. זה פשוט לא תופס.

"אם אתה כבר נגעל ממשהו אל תקפוץ??"
סליחה, אבל מי אתה שתחליט לאחרים ממה לסלוד ווממה לא, ועל מה לקפוץ ועל מה לא?
שחרר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2012, 17:56 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
אדום נחמד כתב:
chimpfive כתב:

"אם אתה כבר נגעל ממשהו אל תקפוץ??"
סליחה, אבל מי אתה שתחליט לאחרים ממה לסלוד ווממה לא, ועל מה לקפוץ ועל מה לא?
שחרר

לא החלטתי שום דבר. אתה חייב להרגע בחור.
אתה מוזמן גם להתייחס עניינית. או להמשיך להתעצבן על ניסוח שלא מוצא חן בעיניך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: טל בן חיים
הודעהפורסם: 14 ינואר 2012, 17:59 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
גיא, חיפה על עמאשה שילמו מליון יורו ל 80 אחוז כרטיס. אם לא ברור שאלו המחירים כרגע בגלל ההצע הנמוך אז אין לנו בסיס אפשרי לדיון.
ברור לכולם שהמחירים מננופחים בגלל המחסור אבל זאת המציאות. כאשר כל "כוכב" עובר לחו"ל ומקבל שכר של פי 2 מבארץ וגם נחשב
כבר אמרתי שבעיקרון לדעתי יש 2 אופציות או להמשיך להפריז בקניית השחקנים ולשלם משכורות נורמאליות (דאמרי לפי דיווחים מרוויח 125
אלף דולאר), או להגיד לשחקנים, למשל בן חיים עכשיו, אנחנו לא מתכוונים לקנות אותך ביותר מחצי מליון, אבל אם תהיה טוב תדע שאנחנו

קרספו, ברוכיאן לא בכיר, אבל במציאות של היום האם יש "שחקן" בכיר בשוק המקומי? אני באמת שואל ברצינות כי אולי מלבד מגנים

בשנה הבאה רק המגן השמאלי בהרכב הנבחרת יהיה מהליגה. שפונגין יהיה המגן הימני, טוטו יצא לחו"ל. אוואט,בן חיים,גרשון,שפונגין,ביבראס,אלמוג כהן,הע"ז, בניון/מליקסון, שכטר וברדה/טוטו. בן הרוש זו דוגמא לישראלי בכיר כי סביר להניח שהוא בטוח יהיה לפחות ב 18 אם לא בהרכב כמגן שמאלי/בלם. שים עליו את הכסף ולא על טב"ח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2012, 18:04 
סמל אישי של המשתמש
אני מסכים, גם אמרתי את זה כאן.
אבל בגלל שיש כל-כך מעט ישראלים בכירים בשוק, או כאלו שיכולים להיות בכירים אז המחיר של כל שחקן כאן עולה פלאים.

דר"א אם שפונגין מגן בנבחרת זה רק בגלל שהוא "לגיונר".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2012, 18:16 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
בדקה ה-10 בן חיים קיבל כדור בחצי, עבר ארבעה שחקנים (!) והקפיץ מעל דלל. וואו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2012, 18:27 
el dudernio כתב:
גיא, חיפה על עמאשה שילמו מליון יורו ל 80 אחוז כרטיס . אם לא ברור שאלו המחירים כרגע בגלל ההצע הנמוך אז אין לנו בסיס אפשרי לדיון.

זה מוכיח את הטענה שלי. גם בשוק שבו המחירים מנופחים חיפה שילמה על שחקן שהוא לכל הפחות ברמה של טב"ח (ולטעמי, בברור עולה עליו) לפי שווי של 1.25 מליון. על עמאשה למיטב זכרוני גם הייתה תחרות יותר משמעותית. זה פחות או יותר צריך להיות הגג של תשלום על שחקן ישראלי בכיר שעובר בתוך ליגת העל.
למכבי פ"ת אין באמת אלטרנטיבות. היכולת שלה למכור את בן חיים לאירופה מוגבלת (כי הוא לא משחק במשחקים באירופה ולא ישחק שם כל עוד הוא אצל הלוזוניה) ולכן היא בסופו של דבר תיקח את מה שהפועל/מכבי/ חיפה ישלמו לה או שתשאר איתו עד שיסתיים לו החוזה. אם כמה מהקבוצות האלו מתחרות בטרוף על שחקן בכיר (ע"ע יצחקי) זה המחירים הגבוהים הם מוצדקים. אחרת, אין לזה שום הצדקה.
במילים אחרות, אפילו בשוק מנופח, אין סיבה שהפועל תשלם על טב"ח שקל יותר ממה שחיפה שילמה על עמאשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: טל בן חיים
הודעהפורסם: 14 ינואר 2012, 18:29 
סמל אישי של המשתמש
גיא האדום כתב:
el dudernio כתב:
גיא, חיפה על עמאשה שילמו מליון יורו ל 80 אחוז כרטיס . אם לא ברור שאלו המחירים כרגע בגלל ההצע הנמוך אז אין לנו בסיס אפשרי לדיון.

זה מוכיח את הטענה שלי. גם בשוק שבו המחירים מנופחים חיפה שילמה על שחקן שהוא לכל הפחות ברמה של טב"ח (ולטעמי, בברור עולה עליו) לפי שווי של 1.25 מליון. על עמאשה למיטב זכרוני גם הייתה תחרות יותר משמעותית. זה פחות או יותר צריך להיות הגג של תשלום על שחקן ישראלי בכיר שעובר בתוך ליגת העל.
למכבי פ"ת אין באמת אלטרנטיבות. היכולת שלה למכור את בן חיים לאירופה מוגבלת (כי הוא לא משחק במשחקים באירופה ולא ישחק שם כל עוד הוא אצל הלוזוניה) ולכן היא בסופו של דבר תיקח את מה שהפועל/מכבי/ חיפה ישלמו לה או שתשאר איתו עד שיסתיים לו החוזה. אם כמה מהקבוצות האלו מתחרות בטרוף על שחקן בכיר (ע"ע יצחקי) זה המחירים הגבוהים הם מוצדקים. אחרת, אין לזה שום הצדקה.
במילים אחרות, אפילו בשוק מנופח, אין סיבה שהפועל תשלם על טב"ח שקל יותר ממה שחיפה שילמה על עמאשה.

רק שכחת שעמאשה מבוגר מבן חיים בכמה שנים טובות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2012, 18:30 
סמל אישי של המשתמש
השחקן הכי מסריח ואוברייטד בליגת פח הזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2012, 18:33 
סמל אישי של המשתמש
גיא אני מסכים שהמחירים מנופחים, ומופקעים.
על עמאשה לא היתה באמת תחרות.

וזאת עיסקה שנסגרה בין שירצקי לשחר, חוקיות ולגיטימיות העיסקאות של הדון והמכביסט הן לא בדיוק דבר שראוי לציון.
למען האמת רק היום קראתי כתבה על איזה שחקן נוער של חיפה שעבר לפולין בשבוע האחרון אחרי שלא מצא מקום
בליגת העל. הסיבה לכך היא פשוטה, לחיפה היה הסכם עם השחקן ועם עכו שהוא ישחק שם, ושחיפה תממן חלק
משכרו כי עכו מכרה לה ב"זול" את איציק כהן, אך בסוף היא סירבה לעשות כך.
אני מציין את זה כי לפני כמה שנים חיפה "סירבה" להשאיל את בן בסט להפועל תמורת 100 אלף לשנה אבל עשתה
את זה לק"ש תמורת 30 אלף. ככה שממש לא הכל נקי, ויש סיכוי טוב שזה המחיר אחרי "הנחה" לחיפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2012, 21:16 
azran כתב:
השחקן הכי מסריח ואוברייטד בליגת פח הזאת

אוברייטד מיילא. גם דמארי אוברייטד בהתחשב במחיר של 3 מליון יורו
אבל מה הקשר מסריח? מה הוא כבר הספיק לעשות בקריירה הקצרה שלו באימפריה מפ"ת שהצליח לגרום לו לקבל ממך את התיוג הזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ינואר 2012, 17:37 
תראו את הגול שלו אתמול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 169 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 16 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: