תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 11:02

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 17 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות סופ"ש-מידע בלבד!
הודעהפורסם: 13 ינואר 2012, 03:16 
סמל אישי של המשתמש
ישראל היום

שירזי: בסוף הכל יתנקז לתוצאות
עידן ניצן שירזי בהפועל ת"א החל אתמול עם הרבה אופטימיות וחיוכים. שחקני הקבוצה הגיעו למתחם האימונים, ראו את שירזי שנפגש עם היו"ר דורון אוסידון כדי לחתום על חוזה, ובירכו את המאמן שנראה מרוגש במיוחד. לאחר מכן נערכה מסיבת עיתונאים שבה אמר המאמן החדש: "בסופו של יום הכל יתנקז לתוצאות. אני ושביט, יחד עם כולם, נימדד על פי תארים. כולם אומרים שהמסע הזה יהיה קצר, אך אני מקווה ומאמין שהוא יהיה ארוך מאוד."
על שאלת יחסי העבודה העתידיים עם טביב אמר שירזי: "אנחנו מודעים, ולא מהיום, לדומיננטיות של הבעלים, זה קיים בכל מקום בארץ ובעולם. המשחק משתנה, אבל לכל מאמן יש עמוד שידרה. זכותו של טביב לבוא ולשאול שאלות, אך בסופו של יום כל מאמן מקבל החלטה על פי מה שהוא רואה לנכון."
"כולם גם מבינים את חלוקת התפקידים. יצא לי לעבוד עם משה דמאיו, שינו זוארץ ויואב כץ, ולכל אחד מהם תמיד היו שאלות והם הביעו התעניינות וזה בסדר. אני לא רואה בזה כל פסול אם זה מתנהל בצורה בוגרת ושפויה שתשרת את האינטרס של המועדון."
על הסיבות שהביאו אותו לחתום על חוזה לארבעה חודשים בלבד, אמר שירזי: "אני במצב לא קל בקריירה ולכן לא היה לי ספק שאקבל את ההצעה. בהמשך שוחחנו אני וטביב במשך כמה שעות ויישרנו קו לגבי איך שהקבוצה צריכה להיראות."
הקשר שי אבוטבול הגיש אתמול תביעה לבית הדין לעבודה נגד טביב והנהלת הפועל, שלטענתו אינה מכבדת את זיכרון הדברים שנחתם עימו לפני חודשים מספר. מדובר בסכסוך שנמשך תקופה ארוכה בין הצדדים, ונראה כי לא טביב ולא אבוטבול מוכנים לוויתורים וימתינו להחלטת בית הדין בנושא.

הצלצול הגואל
חודש וחצי ישב ניצן שירזי מיואש פרשת "הכדור המרכזי" וההתפטרות מהפועל חיפה הביאו אותו לנקודת שפל ואז הגיע הטלפון מאלי טביב, שהחזיר אותו לקידמת הבמה בהפועל ת"א אחיו חזי: 4" חודשים בהפועל שווים הרבה יותר במקום אחר"
רותם גרוסמן וליאב נחמני
חודש וחצי עברו מאז התפטר
ניצן שירזי מהפועל חיפה. בשבועות שחלפו הוא ידע שהקריירה שלו נמצאת בשפל. "עשיתי טעות כשחתמתי בהפועל חיפה, אבל המחשבה שהובילה אותי היתה שאסור להיות יותר מדי זמן בחוץ כמאמן," אמר שירזי למקורביו לאחר שהחליט להתפטר במחזור ה13- העונה מהמועדון של יואב כץ, שעימו הסתכסך. "רק בבני יהודה היו לו באמת את החופש המקצועי והשקט התעשייתי שמאמן צריך, מה שהוא לא קיבל במכבי פ"ת עם הלוזונים, ובטח שלא בחיפה עם יואב כץ," סיפרו אתמול בסביבתו של שירזי.
עכשיו מקבל שירזי את המפתחות למועדון גדול כמו הפועל ת"א, דבר שרק היה יכול לחלום עליו אחרי שנטש את חיפה. בשבוע האחרון הוא המתין לצלצול הגואל מטביב, ולמרות שהוא לא היה הבחירה הראשונה ואפילו לא השנייה, הוא קטף את הג'וב כמעט בלי לשאול שאלות ובלי לנהל מו"מ על משכורתו עד תום העונה.
את קריירת האימון שלו פתח שירזי (41) במחלקת הנוער של בני יהודה, לאחר שפרש ממשחק בגיל צעיר לאחר פציעה. את הזינוק האמיתי עשה כשעבר למחלקת הנוער של מכבי ת"א, שם הוביל את הדור הצעיר והמבטיח של הצהובים עם לירן כהן, ראובן עובד, מושיקו מישאלוב ותמיר כהן לשתי אליפויות וגביע.
לאחר ההצלחה בנוער מכבי, קיווה שירזי להתקדם למחלקת הבוגרים, אך זה לא קרה. בקיץ 2003 מונה לעוזרו של גיא לוי בבני יהודה. זמן קצר לפני תחילת העונה התפטר לוי על רקע סכסוך עם הבעלים דאז יובל גפני, שהחליט ששירזי יהיה המאמן הראשי.
"ניצן הריח שהסיפור עם לוי יסתיים ככה. הוא ידע להתקרב לגפני למרות ששניהם שונים מאוד, הוא למד להיות פוליטיקאי והבין שבכדורגל לא מספיק להיות טוב מקצועית - צריך לעשות גם מהלכים אחרים כדי לקבל את מה שאתה רוצה," מספר בכיר לשעבר בהנהלת בני יהודה. "אחר כך הוא ידע להתקרב גם לחזי מגן, לדמאיו ולמי שצריך, ולתת להם הרגשה שהם שותפים איתו גם בהחלטות המקצועיות. זה בטח יעזור לו עם טביב, שחושב שהוא מאמן לפעמים."
בשתי העונות הראשונות סיימו הכתומים במקום השישי. עונת השיא היתה ,2005/6 אז הגיעה הקבוצה למקום הרביעי והפסידה בגמר גביע המדינה להפועל ת"א. לראשונה בהיסטוריה, הקבוצה הופיעה באירופה ושירזי הפך לאחד ה מ אמ ני ם המבוקשים ב ש ו ק . את נקודת השיא הזאת לא הצליח שירזי למנף והוא נשאר בשכונה. אז גם החלו הצרות של בני יהודה, ושחקניו כיכבו בפרשות מביכות שאינן קשורות לכדורגל אלא לעולם הפלילים.
האירועים הביאו גם לחוסר הצלחה על הדשא, ושירזי התפטר באמצע עונת .2006/7 לאחר שבועיים של מסע שכנועים של המנכ"ל משה דמאיו, הוא חזר לקבוצה. שנה לאחר מכן התפטר שוב במחזור ה11- ולאחר שישה הפסדים רצופים.
לאחר כמה חודשי המתנה החליף שירזי את גיא לוזון, שהתפטר ממכבי פ"ת שנלחמה על חייה בליגת העל. בסופו של דבר הצליח שירזי לשרוד בליגה, אבל שוב כשל בפוליטיקה הפנימית, כשהסתכסך עם עוזרו טל בנין, ועזב את הקבוצה.
מאז נחשבים השניים לצ'ילבות ונראה כי שירזי יצא עם עוד לקח חשוב, כפי שסיפר אחד מחבריו: "הוא הבין שאין דבר כזה עוזר מאמן שאתה לא מאמין בו או ממנה אותו. לכן הוא הולך מאז עם שביט, שהוא גם קרוב משפחה שלו וגם אדם שהוא יכול לסמוך עליו." כאמור, התחנה האחרונה לפני הפועל ת"א היתה הפועל חיפה, לשם הגיע בעונה שעברה, שאותה סיים במקום העשירי. בקיץ האחרון התפוצצה פרשת "הכדור המרכזי," שבמסגרתה הגיע שירזי כמה פעמים לחדרי החקירות, מה שהשפיע עליו באופן מיידי ובצורה קשה מאוד.
גם העבודה עם הבעלים יואב כץ לא היתה פשוטה. בכירים במערכת טענו כי שירזי היה מבקר לא מעט את התנאים בקריית חיים ואת המדיניות החסכנית של כץ. בתחילת העונה סירב שירזי להחזיר לקבוצה את ערן לוי. בסופו של דבר, הבעלים כפה את לוי על הקבוצה אבל שירזי לא ספר אותו.
השחקנים האדומים מספרים על אימונים קצרים יחסית. "היו אימונים של שעה, לפעמים שעה ורבע, ולאחר מכן ניצן היה עוזב את המתחם. הוא כבר לא רצה להיות פה."
אחיו, חזי שירזי, מסכם: "אין לי ספק שהוא יצליח מבחינה מקצועית וגם מול ההנהלה. חוץ מאליפות אין על מה לדבר. אם הוא ינצח הוא יישאר, ואם יפסיד - יחליפו אותו בלי לשאול שאלות. ניצן כבר למד שההתנהלות בכדורגל שלנו היא בדיחה, אז מי שרוצה לעבוד בזה צריך להיות מוכן להכל. ארבעה חודשים טובים בהפועל שווים הרבה יותר במקום אחר."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות סופ"ש-מידע בלבד!
הודעהפורסם: 13 ינואר 2012, 09:37 
סמל אישי של המשתמש
ארגון השחקנים: נשבית את אימוני הפועל ת"א

האדומים לא שילמו מענקים על הליגה האירופית, בארגון השחקנים הבהירו כי אם בבקרה יפרו את ההסכם עימם ויאפשרו להעביר את שולר ומהמאמנים החדשים, האימונים יושבתו. תגובת המועדון: המענקים ישולמו בימים הקרובים

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4175117,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2012, 11:24 
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 13926.html
ציטוט:
שירזי במסר ראשון לשחקנים: "תהיו מחוייבים ותישארו ביחד"

מאמן הפועל תל אביב החדש העביר אימון שני במתחם חודורוב. נוטה להמשיך לשחק 4-4-2 כמו קשטן. אבוטבול: "ניתן להפוך פער 9 נקודות. הכל אפשרי". מקורב לטביב: "הוא אדם לא צפוי. אי אפשר לדעת אם ההצהרות שלו אמיתיות"

מאמנה החדש של הפועל ת"א ניצן שירזי הבהיר הבוקר (שישי) לשחקניו את העקרונות שלו כשאמר: "מחויבות וביחד זה מה שחשוב לי יותר מכל". המאמן כמו גם עוזרו שביט אלימלך טרם חתם על החוזה והוא אמור להיחתם ביום ראשון ולעבור בבקרת התקציבים כדי שיוכל לעמוד על הקווים במשחק ביום שני מול הפועל חיפה.

המאמן הטרי לא מתכוון להחליף את שיטת המשחק שהיתה נהוגה בעידן קשטן 4:4:2 והוא מתלבט בין שי אבוטבול לאביחי ידין בהרכב. נוסא איגיבור צפוי לחזור להרכב אחרי פציעה ארוכה כשאלרואי כהן וסלים טועמה אמורים להשלים את חוליית הקישור.

שירזי צפה אתמול בקלטת של הקשר הפורטוגלי ארתור והתרשם לטובה. הסקאוט יעקב הילל שצפה בשחקן בהפסד לבראגה לפני מספר ימים טען כי הוא שחקן שמתאים לשחק מתחת לחלוצים. על מועמדותו של ארתור פורסם לראשונה כאן באתר. בינתיים הבלם גיום כץ שהגיע למבחנים מציג יכולת חלשה וההערכה היא כי למרות שמדובר בשחקן יהודי שלא נחשב לזר, הפועל לא תמהר להחתימו ותעדיף לחכות שביבאן פרנסמן שיחזור לאימונים מלאים בשבוע יחלים לגמרי מהשבר בכף רגלו.

מקורב לאלי טביב אמר היום: "טביב הוא אדם לא צפוי. הוא גם אמר שאין לו נתק עם דרור קשטן אז אי אפשר לדעת עם ההצהרה שלו אתמול על שניצן ימשיך עוד שנה היא אמיתית או שזה מהלך שנועד להרגיע ולשלוח מסר לשחקנים שכדאי להם להתאמץ כי ניצן יישאר יותר במועדון".

"אנחנו יוצאים לדרך חדשה", כך אמר שי אבוטבול אחרי מינויו של שירזי למאמן, "נאחל לניצן שיקלט מהר ודרך צלחה. בשבילנו מדובר באמצע העונה ואנחנו בתהליך של התקדמות והשתפרות במשחקים האחרונים. נקווה לעשות את העבודה מול הפועל חיפה. בכדורגל ניתן להפוך פער 9 נקודות. הכל אפשרי".

אבוטבול הוסיף: "תמיד טוב שאנשים כמו שביט אלימלך חוזרים לפה. הוא מוערך מאוד על ידי הקהל והשחקנים ואני חושב שזה חשוב מאוד שדמויות כאלה יהיו במועדון. לא מתפקידי לעסוק בפיטורים של אממן כזה או אחר (בהתייחסו לקשטן)". על התביעה נגד המועדון אמר הקשר: "אני מעדיף שלא להתעסק בזה, רק להתרכז בכדורגל".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2012, 12:53 
סמל אישי של המשתמש
שירזי לשחקנים: "נשתפר תוך כדי תנועה"
המאמן החדש של הפועל תל אביב שוחח עם שחקני הקבוצה לפני האימון.
שירזי ואלימלך עשויים לבצע שינויים קלים בהרכב לקראת המשחק נגד הפועל חיפה.
בלם נבחרת מלאווי הצעירה הגיע לנוער.

http://www.red-fans.com/Article.asp?id=3346

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2012, 14:12 
סמל אישי של המשתמש
לפני תחילת האימון שוחח שירזי עם שי אבוטבול,
טוטו תמוז, אביחי ידין וואליד באדיר. בין היתר
הדגיש שירזי בשיחות כי הוא רואה את אותם כחלק
עיקרי בקבוצה, וביקש מהם שייקחו אחריות בחדר ההלבשה.

השחקנים דיווחו כי שירזי ערך אימון יוצא דופן בהשוואה
לקשטן כאשר בנוסף לחימום, הנעת כדור ומשחקון ה-16 על 16 המסורתי,
ערכו השחקנים משחקון של אחד על אחד מול שוער (שער נייטרלי).
בזמן זה, חולקו השחקנים לשתי קבוצות, בעוד החצי השני עבד עם ציבלין
על קורדינאציה שכללו תרגולי ספרינטים ומהירויות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2012, 14:22 
באקו: פולין לא גדולה על דבאלשווילי וברוכיאן
שוער העבר של הפועל ת"א התייחס לרכישות של פולוניה ("יש הרגשה שהכדור מחפש את דבא") והשווה בין הליגות: "הבדלים עיקריים - מזג האוויר והאוכל" ONE

תמונה

כשנשאל על תקופתו בישראל, אמר שוער העבר: "סיימתי חוזה בלך פוזנן והנשיא של הפועל ת"א ראה אותי במשחק של פולין מול אנגליה ואהב את מה שהוא ראה. להפועל היתה בעיה עם שוערים אז והחליטו ללכת עליי. בתקופה ההיא היו הרבה פולנים, קולוניה ממש. ביחד איתי בקבוצה שיחקו גם דמיאן לוקאשיק וקז'ימיש מוסקאל".

ממש כשם שאנחנו עושים, התבקש באקו להשוות בין הליגות, הפולנית והישראלית: "הישראלים, כמו כל הדרומיים, אוהבים משחק טכני. הם אוהבים להיות עם הכדור ולכדרר. הרצון לדריבל היה טרנד בתקופה שלי. יש פחות אוהדים מבפולין אבל הם יודעים לעשות אווירה, עכשיו הכל השתנה לטובה והולך קדימה עם הרבה אצטדיונים חדשים והרמה שגם עלתה".

כשנשאל על ההבדלים העיקריים, סיפר: "מזג אוויר ואוכל" וצחק. "לי לא היתה שום בעיה עם התאקלמות. ההבדל העיקרי הוא מזג האוויר כי בישראל אין חורף ואני אוהב את השמש, זה הרגיש טוב. בכל מקרה צריך לקחת לדוגמא את מאור מליקסון שמראה שאם השחקן הוא טוב, הוא יכול להתאקלם בכל קבוצה ומקום, בלי קשר לתנאים. כל מי שמחליט לשחק מחוץ למדינה, יודע שהוא יתמודד עם קשיים ואי נעימויות. צריך אופי ולדעת מה אתה רוצה מעצמך".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2012, 14:26 
סמל אישי של המשתמש
החלק המעניין מהכתבה בוואלה ספורט:
בקבוצה ממשיכים לעשות מאמצים לשחרר את אחד מהזרים הרשומים בקבוצה כדי לפנות מקום למרקו שולר, שבמצב הנוכחי לא ישחק ביום שני. בהפועל גם קיימת נכונות גדולה לרכוש את קשר ביירה מאר, ארתור, אך לקבוצה חמישה זרים ורק בהמשך החודש יתברר מי ומתי ישוחררו שחקנים כדי לפנות מקום לשולר וארתור.
אפרופו זרים, ביוואן פרנסמן המחלים מפציעה בכף רגלו, יחזור בשבוע הבא לאימונים.
http://sports.walla.co.il/?w=/7/2500167

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2012, 21:14 
סמל אישי של המשתמש
במכבי נתניה החליטו: לא עושים עסקים עם אלי טביב
הבעלים של הפועל ת"א לחץ להעברת בן הרוש ועזרא, בנתניה סירבו בשל ניסיון העבר שלהם עם האדומים בעסקת שכטר
http://sports.walla.co.il/?w=/157/2500210

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2012, 21:49 
סמל אישי של המשתמש
כתבה על שולר:
http://one.co.il/Article/193625.html
בולם זעזועים: שולר ינסה לייצב את הפועל ת"א
בגנט חשבו שהוא עושה להם דווקא, בסלובניה מעריכים אך מודעים לטעויות הקריטיות. מילאן אוסטרץ: "שחקן מצוין, מהיר, אך כזה שמאבד ריכוז לפעמים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2012, 01:01 
סמל אישי של המשתמש
ועד כתבה על שולר (יש לזכור שהוא עדיין לא חתם על חוזה רשמי ולא נרשם בקבוצה)

http://www.nrg.co.il/online/71/ART2/326/291.html?hp=71&cat=7101

ציטוט:
חורים בעלילה: שולר מגיע לחודורוב
פלוס: חרוץ, אינטליגנטי, טכני, משחק ראש מעולה. מינוס: כ-10 טעויות גסות בעונה. סיכום: הבלם הסלובני, מרקו שולר, צריך יציבות כדי לפרוח. בהפועל ת"א הוא יצטרך לבנות על משהו אחר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2012, 14:49 
http://sports.walla.co.il/?w=/196/2500062
האיש הכי שנוא בכדורגל, חלק ב'
ובמקום השני , אלי טביב
תמונה
למה נכנס לרשימה: בעלי הפועל תל אביב מעולם לא נהנה מתדמית נקייה. עברו הפלילי, הדרך בה ניהל ובמיוחד עזב את הפועל כפר סבא, ההשתלטות המוזרה על הפועל תל אביב והמלחמות הבלתי פוסקות עם כל גורם הקשור במועדון: חברי הנהלה, מאמן, שחקנים, אנשי צוות ואוהדים. אצל טביב אין רגע דל. הוא מושך עצמו שוב ושוב לעין הסערה, לסכסוכים ועימותים ולא רואה אף אחד ממטר. מבחינתו, זו הדרך שלו או הביתה. גם אם קוראים לך דרור קשטן או שי אבוטבול. ציון: 8
בוטות: מכיוון שטביב עסוק תמידית במלחמות, לעיתים נראה שהוא מרגיש כל הזמן את הצורך להגן על עצמו ולהצדיק את החלטותיו. דרך הניהול האגרסיבית שלו משתקפת היטב בהתבטאויות ומעשים. כששחקנים ואנשי צוות בהפועל תל אביב מתלוננים על יחס חשדני ופוגע מצד הבעלים, הוא מצידו טוען כי מדובר בממורמרים שמנסים להדליק את השאר. והקהל שמקלל? בסך הכל קומץ. ציון: 7
היחס לסטטוס השנוא: אבי נמני אמר השבוע בערוץ 1 שטביב הוא בעלים מהסוג החדש שחושב קודם כל על האינטרס הכלכלי של המועדון. "כמו גולדהאר ושחר". ההגדרה הזו נכונה בחלקה. טביב הוא איש עסקים מצליח, אבל קבוצת כדורגל היא לא עסק טיפוסי ואתה לא יכול לנתק אותה מהצרכן הגדול ביותר שלה – האוהדים. אלא שלטביב לא ממש אכפת מה חושבים עליו. כבר למעלה משנה נראה שהוא עסוק בתהליך ניקוי אורוות והחדרת אנשיו למערכת מתפקיד היו"ר, דרך המאמן ועד אחרון השחקנים. בדרך הוא מקפיד לחזק את הסטיגמה ולהפוך עצמו לאחד הבעלים השערורייתיים בכדורגל הישראלי. ציון: 10
ציון כללי: 25

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2012, 16:22 
ציטוט:
הפועל תל אביב. מאזן הרווח וההפסד (מאת עירד צפריר)

http://debuzzer.com/prossner/2012/01/14 ... %A2%D7%99/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2012, 17:29 
רגע יש עוד , מאתמול בצהריים אנחנו בכלכליסט : http://www.calcalist.co.il/sport/articl ... 78,00.html
אני אהדוק , אולי אנחנו גם ב"אצבעוני" או "פשוש" .
בכל מקרה , שלא נגיע למודעות האבל.............. :cry:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2012, 22:03 
סמל אישי של המשתמש
שירזי ערך הערב שיחה אישית עם טועמה
הפועל תל אביב ממשיכה בהכנות לקראת המשחק
נגד הפועל חיפה ביום שני בקרית אליעזר. ניצן שירזי
לא תרגל את ההרכב, אולם ערך שיחה אישית עם
סלים טועמה וגורדנה. מחר האימון המסכם.

http://www.red-fans.com/Article.asp?id=3348

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2012, 22:47 
לפי ONE, יעקב הילל נכח במשחק של נתניה נגד עכו ועקב אחרי עומרי בן הרוש, פאלצ'וק ושצ'פוביץ'

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2012, 22:53 
סמל אישי של המשתמש
וואן

שולר מחכה שאלי טביב יחליט מאיזה זר להיפרד

הפועל תל אביב ממשיכה בהכנות לקראת משחק הבכורה של ניצן שירזי ושביט אלימלך על הקווים מול האקסית שלהם, הפועל חיפה, ביום שני, כאשר בצוות המקצועי ממתינים להחלטת הבעלים, אלי טביב, את מי מהבלמים הזרים של הקבוצה לשחרר.

בהנהלה ינסו להעביר מחר (ראשון) את חוזי המאמנים ואת חוזהו של מרקו שולר בבקרת התקציבים, אולם הסלובני לא יוכל לשחק אם אחד מהזרים האחרים של הקבוצה לא יוקפא או ישוחרר. ההחלטה בנושא נמצאת בידיו של טביב השוהה במיאמי, שלטענתו עדיין לא החליט ממי מהם להיפרד.

עם זאת, בקבוצה מספרים שהנטייה היא לשחרר או להקפיא את מריו פצ'אלקה, שטוען כי יש לו הצעות ממספר קבוצות, ביניהן מז'ילינה, קבוצתו הקודמת.

שירזי ואלימלך טרם גיבשו את ההרכב שלהם לקראת המשחק בחיפה, אולם עושה רושם כי אם שולר יירשם בזמן, הוא צפוי לפתוח ב-11. החלוץ, עומר דמארי, נעדר מהאימון בשל מחלה וכאבים במפשעה, אך יהיה כשיר למשחק.

הבלם השווייצרי - יהודי, גיום כץ, מתקשה להרשים עד כה, אך ימשיך להיבחן בימים הקרובים. מנגד, הבלם המאלוואזי, לימביקאני מזאבה, ערך אימון עם הקבוצה הבוגרת וגילה יכולת טובה, כאשר במועדון ימשיכו לבחון אותו במטרה לצרפו לקבוצת הנוער בשלב הראשון, אם יגיעו להבנות כספיות מול קבוצתו הדרום - אפריקנית.

עוד בגזרת הרכש, סקאוט המועדון, יעקב הלל, נכח במשחק בין מכבי נתניה להפועל עכו, כאשר הראשונה צפויה לפגוש את האדומים במחזור הבא. מלבד הרשמים על היריבה הבאה של הקבוצה, הילל הגיע כדי לעקוב גם אחר מספר מועמדים לקבוצה, ביניהם עומרי בן הרוש, סטפן שצ'פוביץ' וניקולס פאלצ'וק.

אלי טביב מנסה לשכנע את נתניה לשחרר את בן הרוש, אולם הקבוצה מעיר היהלומים לא מתלהבת לשחררו. עם זאת, אם טביב יסכים לשלם את תג המחיר הגבוה שהציבו בנתניה למגן השמאלי – מיליון יורו, ייתכן ותהיה עסקה בין המועדונים.

גם עסקה נוספת אותה מאוד רוצים להשלים בהפועל, העברתו של טל בן חיים ממכבי פ"ת, נראית רחוקה ממימוש. טביב יצטרך להציע אלטרנטיבות לדרישתו של עמוס לוזון, שכן שני השחקנים אותם ביקש נשיא המלאבסים כחלק מהעסקה, מהראן ללה ומחמוד עבאס, לא מתלהבים לעבור לאם המושבות.

http://www.one.co.il/Article/193668.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ינואר 2012, 00:25 
ציטוט:

פצ'אלקה קרוב לחתימה בסלובאן בראטיסלבה
בלם הפועל ת"א עבר בדיקות רפואיות בקבוצה אליה הוא אמור להצטרף בקרוב ויוכל לשוב לפעילות בחודש מרץ, נציגיו אמורים לסכם את פרטי עזיבתו

ציטוט:
החלטה אחת של שירזי כבר התקבלה, אימוני הבוקר בשבת יומרו לטובת שומרי השבת לשעות שאחרי צאתה.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4175497,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 17 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 14 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: