שער 7 נוסטלגיה כתב:
אני חוזר עכשיו מהמשחק, מדהים לראות איך אנחנו לא מסוגלים להעמיד קבוצה יוזמת,משחקת פתוח,אפשר לחשוב למה נועד המשחק הנסוג הזה?!
מה הקטע בלשחק על תיקו בליגת נוער?
מעיפים כדור ברוח לשרם,וזידאן ושון מלכה עושים טובה ומצטרפים לעיתים רחוקות.
מלחמה מלחמה מלחמה,זה מה שיש בנוער היום. חבל
בגדול אני לא אומר שאתה טועה, אבל אולי אתה לא מבין את הגישה בה אולי נוקט הצוות המקצועי
סמוך עליי שרוב שחקני ההרכב בקבוצת הנוער של הפועל תל אביב מתאימים ויתאימו ברמה הטכנית שלהם אפילו לקבוצה הבוגרת, ורובם שחקני נבחרות הנוער
היום כבר לא מחפשים שחקנים כמו ראובן עובד, טכניים ככל שיהיו, שחקנים שאין להם מחויבות להגנה וללחץ על המגרש, במיוחד בחלק ההתקפי, יתקשו למצוא מקום בכל קבוצה בוגרת בשתי הליגות העליונות
אם היית במשחק אז לבטח שמת לב שלמרות הנעת הכדור היפה של טוברוק, ירדן השוער לא נגע בכדור כל המשחק, והשער שספגנו היה מערבובייה בקרן.
את שתי ההצלות של השוער שלהם בטח ראית, כמו גם את המשקוף של כפיר ובטח את העובדה שחוץ מרבע השעה האחרונה המשחק היה שקול והנעת הכדור של טוברוק הייתה סטטית ולא פרקטית, במיוחד בגלל הלחץ שהפעלנו עליהם, ולראייה הכמות הנכבדת איבודי הכדור שלהם בחלק האחורי (שכל הרביעייה האחורית של טוברוק מורכבת משחקני הרכב בנבחרות)
הדברים נאמרים על דעתי האישית בלבד, גילוי נאות אני חלק מהצוות המקצועי בקבוצת הנוער