תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 10:54

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 133 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות סופ"ש-דיונים
הודעהפורסם: 13 ינואר 2012, 03:23 
סמל אישי של המשתמש
מה עם חיזוק??!!!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות סופ"ש-דיונים
הודעהפורסם: 13 ינואר 2012, 08:35 
סמל אישי של המשתמש
עומרי קנדה כתב:
מה עם חיזוק??!!!!!

קיבלת את שירזי. צריך עוד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2012, 08:36 
סמל אישי של המשתמש
ותשמעו סיפור על בית"ר: לפי אותו סיפור, ארקדי גאידמק מתנכל לאחרונה לבית"ר, כנקמה על יחס האוהדים כלפיו בבחירות האחרונות לעיריית ירושלים, בהן הוא ספג מפלה גדולה. מצידו שבית"ר תרד ליגה. הוא לא ישכח ולא יסלח, ולכן לא יעביר 400 אלף דולר שהוא הבטיח לחיזוק הקבוצה בחלון ההעברות.
http://www.nrg.co.il/online/3/ART2/326/ ... t=0&loc=31

א. תודה לך ארקדי.
ב. ארקדי כמודל עתידי לטביב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2012, 08:39 
סמל אישי של המשתמש
קיבלתם בלם זר (שולר) , בלם יהודי נבחן (כץ) ופתאום גם הופיע לו גיל בלומשטיין באימון (לא ידעתי שהוא עדיין שם)

הנה הרכש , 3 חיזוקים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2012, 08:41 
nirog כתב:
ותשמעו סיפור על בית"ר: לפי אותו סיפור, ארקדי גאידמק מתנכל לאחרונה לבית"ר, כנקמה על יחס האוהדים כלפיו בבחירות האחרונות לעיריית ירושלים, בהן הוא ספג מפלה גדולה. מצידו שבית"ר תרד ליגה. הוא לא ישכח ולא יסלח, ולכן לא יעביר 400 אלף דולר שהוא הבטיח לחיזוק הקבוצה בחלון ההעברות.
http://www.nrg.co.il/online/3/ART2/326/ ... t=0&loc=31

א. תודה לך ארקדי.
ב. ארקדי כמודל עתידי לטביב?

זה לא משהו חדש ומפתיע
הוא כבר 3 שנים פועל בטקטיקה הזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2012, 10:26 
סמל אישי של המשתמש
טב"ח יהיה בהפועל בשבוע הקרוב.
טביב איבד הרבה מדעת הקהל בשבוע האחרון ואין כמו רכש מפוצץ, הגם שיסגר בקומבינה מסריחה כלשהי, בשביל להרדים בחזרה את שורקי הבוז למינהם ואת כותבי הטורים האינטילגנטים במדיה.
נצחון בשני, טב"ח בהפועל (הלוואי לשניהם למען הסר ספק) ותראו איך כולם משתחווים לשמש העמים שוב. ככה זה שמדובר בעם שיש לו זכרון של נמלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2012, 11:20 
סמל אישי של המשתמש
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4175117,00.html

הלוואי ויצליחו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2012, 11:43 
dino כתב:

לפי וואלה גם אצל הדון לא שילמו מענקים. בכל מקרה אם אין תאריך זה נשמע לי לא רציני כי אין פה הפרת חוזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2012, 11:51 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
dino כתב:

לפי וואלה גם אצל הדון לא שילמו מענקים. בכל מקרה אם אין תאריך זה נשמע לי לא רציני כי אין פה הפרת חוזה

אצלם זה רק המענקים. אצלנו זה עוד משהו שממשיך את תחושת המירמור והבאסה להיות שחקן תחת בעלים "ממולח" כמו מר. מסתכסכני/קמצני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2012, 11:52 
סמל אישי של המשתמש
ניצן, אתה אפילו לא יומיים בתפקיד, וכבר הצלחת להוכיח שאתה חתיכת סמרטוט ריצפה.
אני בתאכלס עוד חצי שמחתי שבאת, תמיד נתפסת אצלי כמאמן חיובי איכשהו, אבל אחרי ההתבטאות האומללה הזו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2012, 12:03 
האדס כתב:
ניצן, אתה אפילו לא יומיים בתפקיד, וכבר הצלחת להוכיח שאתה חתיכת סמרטוט ריצפה.
אני בתאכלס עוד חצי שמחתי שבאת, תמיד נתפסת אצלי כמאמן חיובי איכשהו, אבל אחרי ההתבטאות האומללה הזו?

מה אמר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2012, 12:06 
סמל אישי של המשתמש
פחות או יותר אמר שהוא מקבל את זה שאלי טביב יתערב לו בעניינים.

כנראה משהו שמשה סיני וקשטן לא היו מוכנים לקבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2012, 12:08 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:

אף אחד לא אמר שסיני לא היה מוכן לקבל את זה.
סיני לא היה מוכן לחתום על חוזה של 4 חודשים, כי אם הוא לא יצליח בזמן כזה קצר ותנאים כאלה קשים, זה היה גומר סופית את קריירת האימון שלו.
אם טביב קורא לסיני בתחילת שנה הבאה, הוא יאוץ וגם ירוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2012, 12:32 
לא הכי קשור להפועל אבל בכל זאת- ירוסלב באקו מדבר על ההחתמות של פולניה וארשה(דבא וברוכיאן) http://www.one.co.il/Article/193591.html
לכל מי שלא זוכר את השוער האדיר הזה עם המכנסיים הארוכים והליכת האריה שלו לפני המשחקים.
לא מצאתי איזה סרטון שלו במדי הפועל, אך מהזכור לי מהשנים הקשות ההן הוא היה אחד השחקנים היותר
מרגשים בקבוצה יחד עם קז'ימיש מוסקאל. :BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2012, 12:41 
IdanTheLittle כתב:
האדס כתב:

סיני לא היה מוכן לחתום על חוזה של 4 חודשים, כי אם הוא לא יצליח בזמן כזה קצר ותנאים כאלה קשים, זה היה גומר סופית את קריירת האימון שלו.

לא בטוח בכלל, סיני יודע שהקרקע עוד לא מוכנה(וגם לא תיהיה מוכנה) לקראת בואו לאימון הפועל.
הוא יודע שהקהל לא ייקבל את זה, שיעשו לו את המוות וימררו לו את החיים+תוצאות לא טובות והוא גומר לעצמו את הקריירה.
הסיכוי היחידי איכשהו שהוא יגיע להפועל לדעתי זה אם הוא יאמן קבוצות אחרות ויצליח איתם(מה שאני בספק מאד)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2012, 12:52 
אני לא סקאוט,
אבל לפי הוידאו שנתנו פה של ארתור,
השחקן הזה הוא הרבה דברים, אבל בטח שלא קשר מתחת לחלוץ.
קשר באגף ימין.

אי אפשר להגיד על שחקן שאת 70 אחוז מהמהלכים שלו מסיים בהגבהה שהוא משחק מתחת לחלוץ. שחקן שמשחק שם בדר"כ אוהב לתת מסירות חכמות על הדשא ולעבור ב1 על 1.
אני מקווה מאוד שהידיעה הזאת לא נכונה, או שהסרטון לא מייצג. אחרת אני מתחיל להטיל ספק בכמה יעקב הילל (עם כל הכבוד- בלם) מבין כדורגל. וסליחה על זה שקפצתי קצת מעל הפופיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2012, 12:58 
NARKOTIKA כתב:
אני לא סקאוט,
אבל לפי הוידאו שנתנו פה של ארתור,
השחקן הזה הוא הרבה דברים, אבל בטח שלא קשר מתחת לחלוץ.
קשר באגף ימין.

אי אפשר להגיד על שחקן שאת 70 אחוז מהמהלכים שלו מסיים בהגבהה שהוא משחק מתחת לחלוץ. שחקן שמשחק שם בדר"כ אוהב לתת מסירות חכמות על הדשא ולעבור ב1 על 1.
אני מקווה מאוד שהידיעה הזאת לא נכונה, או שהסרטון לא מייצג. אחרת אני מתחיל להטיל ספק בכמה יעקב הילל (עם כל הכבוד- בלם) מבין כדורגל. וסליחה על זה שקפצתי קצת מעל הפופיק.

יעקב הילל מגן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2012, 12:59 
לפי מה שאני מבין הוא הולך להוציא את גורדנה מההרכב. מאוד מקווה שאני מבין מאוד שגורדנה אחד השחקנים החשובים בקבוצה ולו בשל העובדה שהוא לוקח את הכדור קדימה ומסוגל לעבור שחקן. הקישור של הפועל צריך להיות זה בפתח בתקופה הטובה יותר: ידין, נוסא, גורדנה, אלרואי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2012, 13:04 
כמה דברים אני מצפה משירזי:

-לתת לקנדה אמון מלא ולהציב אותו בהרכב באופן קבוע.
-לשחק עם ידין גורדנה ונוסא בקישור, הרביעי לדעתי צריך להיות רכש חדש שיכנס לרוטציה עם אלרואי.
- התעקשות על מגן שמאלי חדש

ואם אפשר, כבונוס, שיקח את טוטו לשיחה, שיחזור לעצמו. הוא בחודשיים האחרונים לא דומה לכלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2012, 13:11 
סמל אישי של המשתמש
אני אוהב את קשטן ואין לי שום דבר נגדו, אבל מקווה שהמאמן החדש יבין שלשיש אסור לראות דשא בינתיים (כמובן לדאוג לו לתנאים הכי טובים באימונים במטרה שישתפר), שגורדנה הוא השחקן הכי טוב של הפועל (כמובן שקישור של שי וידין יכול לפתוח גם כן, אבל רק שיבין כמה הוא חשוב...) ושקנדה חייב להיות בהרכב. כמו שאמרתי, עדיף שעל חשבונו של שיש ולא של חוטבא. אה, ולדרוש רכש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2012, 13:14 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
כמה דברים אני מצפה משירזי:

-לתת לקנדה אמון מלא ולהציב אותו בהרכב באופן קבוע.
-לשחק עם ידין גורדנה ונוסא בקישור, הרביעי לדעתי צריך להיות רכש חדש שיכנס לרוטציה עם אלרואי.
- התעקשות על מגן שמאלי חדש

ואם אפשר, כבונוס, שיקח את טוטו לשיחה, שיחזור לעצמו. הוא בחודשיים האחרונים לא דומה לכלום.

לגבי קנדה אני מסכים לגמרי, כשיש לו ביטחון הוא המגן הימני הטוב בליגה. אין לי מושג מה עובר על חוטבא מאז שחזר מפציעה, אבל הוא לא יכול להיות בהרכב ביכולתו הנוכחית, בתקווה שביום מן הימים ישחזר את היכולת הנהדרת מתחילת העונה.

לגבי הקישור צריך לדעתי לשחק עם ידין באמצע, נוסא לפניו (מתחת לחלוצים, מה שתמיד גורם לדמארי וטוטו להיות פנויים יותר), בצדדים אפשר לשים את גורדנה ואלרואי (שי, טועמה ואורמוש זה אופציות סבירות מהספסל). קשטן עשה שימוש די רעה בסגל שעמד לרשותו בשבועות האחרונים בעיקר בהיעדר משחק שוטף ועם שני קשרים אחוריים שתוקעים משחק (וזה לא משנה מי אלו היו).

מגן שמאלי חדש זו חייבת להיות העמדה הכי דחופה לחיזוק כרגע. אם יביאו את טב"ח בנוסף אז זה יהיה נהדר, הוא גם לדעתי יכול למלא גם את עמדת הקשר ההתקפי משמאל וגם את עמדת החלוץ אם יהיה בכך צורך. את לאלא אפשר וצריך לשחרר, כמו גם את עמרי עטיה (מרחם עליו שהוא במקום שלא תפור למידותיו).

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2012, 13:27 
סמל אישי של המשתמש
שי אלבלינג הביתה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2012, 13:35 
סמל אישי של המשתמש
נוסא הגיבור :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2012, 13:52 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:

מקווה שהיית ציני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות סופ
הודעהפורסם: 13 ינואר 2012, 13:53 
kobster כתב:
טב"ח יהיה בהפועל בשבוע הקרוב.
טביב איבד הרבה מדעת הקהל בשבוע האחרון ואין כמו רכש מפוצץ, הגם שיסגר בקומבינה מסריחה כלשהי, בשביל להרדים בחזרה את שורקי הבוז למינהם ואת כותבי הטורים האינטילגנטים במדיה.
נצחון בשני, טב"ח בהפועל (הלוואי לשניהם למען הסר ספק) ותראו איך כולם משתחווים לשמש העמים שוב. ככה זה שמדובר בעם שיש לו זכרון של נמלה.

דעת קהל?
אתה חי בסרט אם אתה חושב שמזיז לטביב דעת הקהל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2012, 13:54 
סמל אישי של המשתמש
רואה שחורות כתב:
אני אוהב את קשטן ואין לי שום דבר נגדו, אבל מקווה שהמאמן החדש יבין שלשיש אסור לראות דשא בינתיים (כמובן לדאוג לו לתנאים הכי טובים באימונים במטרה שישתפר), שגורדנה הוא השחקן הכי טוב של הפועל (כמובן שקישור של שי וידין יכול לפתוח גם כן, אבל רק שיבין כמה הוא חשוב...) ושקנדה חייב להיות בהרכב. כמו שאמרתי, עדיף שעל חשבונו של שיש ולא של חוטבא. אה, ולדרוש רכש

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2012, 14:05 
לירון האדום כתב:
IdanTheLittle כתב:
האדס כתב:

לא בטוח בכלל, סיני יודע שהקרקע עוד לא מוכנה(וגם לא תיהיה מוכנה) לקראת בואו לאימון הפועל.
הוא יודע שהקהל לא ייקבל את זה, שיעשו לו את המוות וימררו לו את החיים+תוצאות לא טובות והוא גומר לעצמו את הקריירה.
הסיכוי היחידי איכשהו שהוא יגיע להפועל לדעתי זה אם הוא יאמן קבוצות אחרות ויצליח איתם(מה שאני בספק מאד)

מקבל. המעמד של שניהם דומה. לאחרונה שירזי נכשל בליגת העל וסיני נכשל בארצית.
סיני כנראה לא בנוי לעמוד ביחס הקהל אליו. מילא הבינוניות, אבל האלימות ביציעים ממתגת אותו רע מאוד גם אחרי שנים וגם אצל מי שלא נפגע ישירות.
לשניהם אין מה להפסיד כי הקריירה שלהם היא כלום ואפס. חוץ מזה, הם מוגנים כי כולם יודעים שאי אפשר להיות מאמן אמיתי תחת טביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2012, 14:09 
האדס כתב:

להבדיל מאלישע לוי שלא נותן ליעקב שחר להתערב בעניינים?
תעזבו. כל מאמן יודע שיש גבולות לעצמאות של המאמן. לא זו הבעיה.
קל מאד להתנפל על שירזי שהפך למטרה קלה. שירזי לא עשה שום דבר שלא עושים מרבית המאמנים בליגת העל.
רדו ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2012, 14:12 
סמל אישי של המשתמש
עומרי בן הרוש הפך לאוברייטד מטורף,הלוואי שיגיע אבל הסכומים שדורשים עליו הם לא נורמלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2012, 14:13 
סמל אישי של המשתמש
גבעתיים כתב:
לירון האדום כתב:
IdanTheLittle כתב:
האדס כתב:

מקבל. המעמד של שניהם דומה. לאחרונה שירזי נכשל בליגת העל וסיני נכשל בארצית.
סיני כנראה לא בנוי לעמוד ביחס הקהל אליו. מילא הבינוניות, אבל האלימות ביציעים ממתגת אותו רע מאוד גם אחרי שנים וגם אצל מי שלא נפגע ישירות.
לשניהם אין מה להפסיד כי הקריירה שלהם היא כלום ואפס. חוץ מזה, הם מוגנים כי כולם יודעים שאי אפשר להיות מאמן אמיתי תחת טביב.

סיני כשל כישלון חרוץ כמאמן (וכבן אדם) בכל מקום שבו דרכה כף רגלו, ניצן שירזי לא אימן קבוצה גדולה אבל עשה כמה עונות לא רעות (בבני יהודה, וגם בהפועל חיפה עד השנה). את הכישלון שלו העונה אני תולה בעיקר בקיץ הנורא שעבר עליו (לא יודע אם באשמתו או לא, אבל מבחינתי הוא נקי מכל רבב על עוד לא הרשיעו אותו), מה שהשפיע על היכולת שלו לבנות קבוצה כמו שצריך ולהכין אותה לליגה. לשירזי יש יתרון נוסף - הוא התמודד בעברו עם בעלי קבוצות לא פחות דפוקים מטביב, ועשה את זה בכבוד יחסית.

אני דווקא מאמין שהוא יוכל לעשות כמה דברים יפים בהפועל העונה. מה שכן, כולי תפילה שבעונה הבאה יהיה פה רב"ש שמראה שהוא יכול להוציא מים מהסלע עם סגל חלש על הנייר משל שלושת הגדולות.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 133 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 14 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: