תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 10:29

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 16 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות הפועל - יום חמישי 12.1.12 (מידע)
הודעהפורסם: 12 ינואר 2012, 05:54 
סמל אישי של המשתמש
ישראל היום

ניצנים של שינוי
משה סיני סירב להצעה של אלי טביב הבעלים שנמצא במיאמי טילפן לניצן שירזי, שסיכם מייד עד תום העונה שביט אלימלך ישמש עוזרו שירזי: "הפועל ת"א יכולה לקחת אליפות העונה" הפרמיירה: ביום ב' מול האקסית הפועל חיפה, בקריית אליעזר

רותם גרוסמן
לאחר עוד יממה מורטת עצבים ורבת תהפוכות, להפועל ת"א יש מאמן חדש ומפתיע - ניצן שירזי - שסגר את כל תנאיו מול אלי טביב, אתמול בשעות הערב ואמור להעביר כבר אחר הצהריים את אימון הבכורה שלו. שביט אלימלך, שעזר לשירזי בהפועל חיפה והיה לאחד הסמלים של הפועל בעשור הקודם, יהיה עוזרו גם בחודורוב.
שירזי, שקרא עד אתמול על מועמדותו בכלי התקשורת, כבר חשב שההזדמנות לקבל את הפועל תברח ממנו, זאת לנוכח ההבנות שהשיגו טביב וסיני. אלא שבטוויסט אחרון בסאגה, הפתיע אתמול סיני את טביב, שנמצא במיאמי ומנהל את כל המו"מ בטלפון בשעות אחר הצהריים המאוחרות (שעון ישראל,( והודיע לו כי הוא מסרב להצעה . סיני אמר למקורביו: "לא אקבל את התנאים להצליח במועדון." הוא גם חשש מתגובת האוהדים שאיימו למרר את חייו בבלומפילד.
טביב הופתע מהתשובה של סיני, שנחשב לחבר אישי שלו. אתמול הוא אמר: "פניתי למשה סיני כדי שיאמן את הפועל ת"א. לאחר שיחות בינינו לא הגענו להבנות. מועדון הפועל ת"א מאחל לו הצלחה." גם שלום תקווה לא יחזור לחודורוב, לאחר שטביב סירב לדרישה של סיני למנות את השניים בצוותא למאמנים.
מכאן הדרך אל שירזי היתה קצרה. טביב, שהתקשר לשירזי, שמע מהמאמן כי הוא "מוכן לאתגר, ומאמין שאפשר לקחת אליפות העונה." שירזי סיכם על שכר המוערך בכ100- אלף שקל עד תום העונה, לא כולל מענקי אליפות וגביע. אם האדומים יזכו באליפות יקבל שירזי מינוי אוטומטי לעונה נוספת ולחוזהו יוכנסו מענקים על העפלה לליגת האלופות.
אלימלך אמור להשתכר כמחצית משכרו של שירזי, והוא חוזר למועדון האדום לאחר שנזרק באפריל ,2007 בעקבות התבטאויותיו נגד ההנהלה בראשות מוני הראל.
משחק הבכורה של השניים הוא הכי פיקנטי שיש - בחוץ מול הפועל חיפה ביום שני הקרוב, הקבוצה שאותה עזבו שירזי ואלימלך רק לפני כחודשיים.
במקביל, יחפשו שירזי ואלימלך שחקני חיזוק לחלון ההעברות הקרוב. טביב אישר להחתים קשר וחלוץ. טל בן חיים ממכבי פ"ת אמור להגיע תמורת מהראן לאלא, מחמוד עבאס ולא פחות מ1.75- מיליון יורו עבור מחצית מכרטיס השחקן שלו.
הפועל רצתה את בן חיים כבר בקיץ והסכימה להעביר את סלים טועמה, אולם הקשר סירב לעבור. גם הפעם, אף אחד בהפועל עוד לא שאל את לאלא ועבאס אם הם בכלל מוכנים למעבר לאיצטדיון המושבה, ונראה כי המהלך לא יעבור בקלות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל - יום חמישי 12.1.12 (מידע)
הודעהפורסם: 12 ינואר 2012, 07:17 
בידיעות הרבה מלל בלי תוכן.
גיום כף יערוך היום אימון ראשון
דדי שוחרר
אבא של אלרואי תובע את שירצקי על לשון הרע.

ראיון עם סיני שמגלגל עיניים וכאילו לא מבין מה הוא עשה רע להפועל ולמה לא סולחים לו. מתבכיין שליסוי סלחו ולא לו סולחים.
מנסה להתחנף לאוהדים (כשהיה שחקן היתה לו הצעה ממכבי והוא סירב, מחובר לקבוצה בלה בלה).
היתה לו תמיכה מאוהדים רבים והוא סירב בגלל החוזה הקצר.
עוד אחזור לקבוצה בדלת הקדמית.

מליניאק כותב על ביזוי מעמד המאמן שטביב עשה במכרז הזה על תפקיד המאמן ומבקר את שירזי שהסכים להגיע בתנאים כאלה.

אריק הניג (בקטנה) כותב שיש הרבה צביעות ביחס לטביב בנוגע להתערבות בקטע המקצועי (דבר מקובל וכו')

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2012, 07:38 
סמל אישי של המשתמש
מצא את ההבדלים

http://sports.walla.co.il/?w=/157/1893401

http://www.one.co.il/Article/193530.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2012, 08:08 
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2012, 08:11 
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2012, 10:41 
ניצן שירזי: "אקח עם הפועל אליפות"
זה כנראה המשפט ששכנע את אלי טביב, והמאמן שפוטר מהפועל חיפה הגיע לחודורוב עד סוף העונה, יחד עם שביט אלימלך. הערב אימון ראשון, בשני מפגש מול האקסית
http://www.nrg.co.il/online/71/ART2/325 ... 1&cat=7101
"אם אקבל את הפועל ת"א, אקח איתה אליפות". כך התבטא בימים האחרונים ניצן שירזי בפני מקורבים משותפים לו ולאלי טביב, במהלך חיפושי הבעלים אחר מחליף לדרור קשטן - עוד בטרם פוטר האחרון. המשפט התגלגל גם לפתחו של טביב והפך את שירזי, כפי שפורסם שלשום ב-nrg מעריב, למועמד המוביל. אלא שטביב רצה להיות הגון עם משה סיני, והציע לו מה שהציע לשירזי: חוזה לארבעה חודשים.
כבר אתמול התבטא סיני ב-nrg מעריב: "זה בכל זאת ארבעה חודשים". עוזרו המיועד, שלום תקוה, אמר לו מיד לאחר שקיבל את ההצעה הרשמית לאמן את הפועל ת"א: "אני לא חושב שנכון להגיע לארבעה חודשים". על העניין הזה חזר אתמול תקוה למעריב: "אם זה היה גם לשנה הבאה, היינו מעוניינים. גם לקבוצה חשוב שיהיה מאמן לתקופה יותר ארוכה".
סיני הודיע אתמול לטביב על כך שהוא מוותר על ההצעה: "זה לא הסתייע מכל מיני סיבות". מתברר שמעבר לעובדה שסיני לא היה מרוצה ממשך החוזה, הוא הרגיש שההצעה הכספית הלא מספקת שהוצעה לו הופכת אותו למובן מאליו.
טביב קיבל את הבשורה ופנה מיידית לשירזי, שהיה בטיפול שיניים באותה שעה. עם שירזי שוחחו מקורבים של טביב כבר לפני מספר ימים והבינו ממנו כי יסכים לחוזה עד סוף העונה. טביב קיבל את העובדה כי שירזי מגיע בעסקת חבילה עם שביט אלימלך, שוער העבר של הפועל, שסולק מהמועדון בשלהי 2006/7.
אלימלך אהוב ומקובל על רוב הקהל האדום, וגם לשירזי אין שום משקעי עבר, מה שמבטיח כניסה חלקה לשניים לחודורוב. אלימלך אתמול: "אין שמח ומאושר ממני לחזור הביתה. אעשה את הכל כדי להצליח במועדון
שבו היו לי את הרגעים הכי יפים בקריירה". יש לציין כי התכנון של טביב הוא להביא בעונה הבאה את אלישע לוי, אלא שכבר עכשיו קיימת התנגדות גדולה בקהל של הפועל ללוי, בגלל חלקו ב"משחק השרוכים" כמאמן הפועל בית שאן, ב-1998.
בשיחה בין טביב לשירזי לא נסגרו סופית הפרטים הכספיים, והיום תוצג בפני שירזי טיוטת חוזה. ההערכה היא כי שום דבר לא ימנע משירזי לעמוד על הקווים בקרית אליעזר ביום שני, מול האקסית הפועל חיפה, ממנה פוטר העונה.
שירזי (40) נחשב למאמן נוער מוערך שזכה באליפויות בבני יהודה ומכבי ת"א. בקיץ 2003 מונה על ידי גיא לוי לעוזרו בבני יהודה, אבל סכסוך בין לוי לבעלים של בני יהודה אז, יובל גפני, סידרו לשירזי משרה ראשונה בליגת העל.
כבר בעונה הראשונה שלו הוליך את הטבלה וסיים בחלק העליון שלה. את בני יהודה הוא הוביל לשלוש עונות בצמרת, וב-2006 הגיע עמה למקום רביעי ולגמר הגביע - בו נוצח על ידי הפועל ת"א.
ב-2007/8 הפסיק את עבודתו לאחר 11 מחזורים, החליף את גיא לוזון במכבי פ"ת והציל את הקבוצה מירידה בזכות שער של עומר דמארי, אותו ידריך בהפועל. יחסיו עם טל בנין הביאו לפרידה ממכבי פ"ת קיץ לאחר מכן. יואב כץ קרא לו לפני שתי עונות לשמש כמנהל מקצועי בהפועל חיפה, ובעונה שעברה הפך להיות מאמן ראשי. העונה התפטר לאחר 13 מחזורים, עם ניצחון ליגה בודד. בסך הכל אימן בליגת העל שבע עונות, 196 משחקים, השיג 62 ניצחונות והפסיד 81.
שירזי יעביר הערב (16:30) אימון ראשון בקבוצה. במועדון מתכוונים לערוך אסיפה היום עם השחקנים, ולנסות להכניס אותם חזרה לתלם. אתמול אמר שירזי: "אני שמח ומאושר ומחויב להישגים כי המועדון הזה בנוי להישגים".
הפועל ת"א אמורה לקבל עד סוף החודש 2.625 מיליון יורו, חלקים נוספים מעסקאות דאגלס דה סילבה, איתי שכטר וגילי ורמוט. מתוך הסכום הזה היא אמורה להפריש 2.3 מיליון שקל לק"ש ולמכבי נתניה.
במקביל הגיש עו"ד עידן כסיף, בשמו של סוכן השחקנים רונן קצב, מכתב לפני תביעה להפועל ת"א, ובו הוא דורש מיליון יורו עמלות על עסקאות מכירת שחקנים בגובה של שמונה מיליון יורו בהן היה מעורב. קצב מציין במכתב כי החלק שהוא דורש מהווה עשרה אחוז מכלל העסקאות.
בהפועל קיבלו בסיפוק את הגרלת הגביע, שזימנה להם את מכבי יבנה מליגה א', שבה משחקים מאור פרץ ואורי קרגולה, לשעבר בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2012, 11:00 
היום ב-16:30 יוצג צוות האימון החדש של הפועל. אוסידון ייצג את ההנהלה.
קבלת פנים חמה מצפה לשביט שחוזר לחודורוב אחרי היעדרות של חמש שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2012, 11:18 
סמל אישי של המשתמש
אני מתנצל על שאין לי זמן להשקיע בסריקות איכותיות יותר.
עמיר פלג בידיעות:
תמונה

זה העיתון החינמי פוסט, לא הכל נכנס ואין לי זמן לשתי סריקות. יותר טוב מכלום:
תמונה

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2012, 11:24 
פקק בוולפסון / טור דעה
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4174634,00.html
תמונה
טביב הוריד את מעמד המאמן לשיא השפל. למרבה הצער, בסוף הוא מצא מישהו עם פה גדול וכבוד עצמי ממש קטן. פלג בחמישי
עמיר פלג
הכדורגל הישראלי רושם בימים אלה את אחד משיאי השפל הגדולים בתולדותיו, ומעמד המאמן מעולם לא היה נמוך ובזוי יותר. את הזכויות רושם על שמו אלי טביב, ומה שעצוב הוא שבסוף נמצאו האנשים שהסכימו לשתף איתו פעולה. בלי לשאול שאלות, בלי להציב דרישות. עד כדי כך התדרדר כבודם של העוסקים במקצוע.
כי מה טביב חיפש במכרז העלוב שכמותו טרם ידענו? פראייר תורן שיסכים לחתום ללא תנאי, שיצטרך לקבל ממנו הנחיות מקצועיות, שיתפשר עם שכר נמוך, ושיתפקד בתור פקק עד סוף העונה (וגם זה לא בטוח). כל זאת עד שמנג'ר העל ממיאמי ימצא מאמן לעונה הבאה. ובשלוש מלים: טביב חיפש סמרטוט.
העתיד של הפועל ת"א? הרזומה והשם הטוב של המאמן? כל אלה שווים כקליפת השום ליד האגו של בעל הבית. רוצה לעבוד אצלו? תהיה גבר ותשפיל את עצמך.
אין לי מושג מה הוביל את משה סיני להשיב בשלילה. אולי טביב עצמו, שנעלב מעצם הבקשה של המועמד לחשוב 24 שעות. כפי שקרה עם אבוקסיס, גם סיני יגלה בעתיד הקרוב שזאת הייתה אחת ההחלטות הטובות שקיבל בקריירה. כי טביב לא זקוק לאיש מקצוע דגול. הוא רוצה סנג'ר, שיעבור לדום וירכין ראש כשהבוס מדבר אליו. תקראו איך התנהלה שיחת המינוי בינו לבין ניצן שירזי אתמול. דוביד שווייצר מתהפך בקברו.
במצב הדברים הזה, לא פלא שהמועמד הבא בתור היה ניצן שירזי, בלי קשר להתרסקותו המקצועית בהפועל חיפה (יחד עם שביט אלימלך כמובן).
השניים סיכמו עם אלי טביב עד לסיום העונה ויחליפו בתפקיד את דרור קשטן שפוטר בתחילת השבוע. שירזי ואלימלך אימנו מוקדם יותר העונה את הפועל חיפה.
שירזי, להזכירכם, נחקר בפרשת "הכדור המרכזי", שנמצאת עדיין בעיצומה. מה שכבר ידוע, זה שבזמן שניצן אימן בחיפה, הוא יעץ לחברו הצדיק תומר סיני לתת תמריץ לשוער שלו בהפועל פ"ת. יש פה אלמנטים של חוסר לויאליות וקולגיאליות, אבל כשטביב המשיך להנמיך את רף הדרישות, לא פלא שבסוף הגיע לאן שהגיע. מצא מין את מינו.
צחוק הגורל הוא שבראיון ל"ידיעות אחרונות" ב־9.2.2009, אותו שירזי הציג עצמו כ"בררן", הטיף בלי בושה לכמה מהקולגות שלו על כך שהם לא עומדים על שלהם, והוסיף: "אנחנו נמצאים בעידן של זילות שערורייתית במעמד המאמן. המאמנים תרמו לזילות הזאת כשלקחו הצעה בכל מחיר והסכימו ליישר קו עם יושבי ראש". עכשיו מתברר שה"בררן" הוא סתם ברברן.
אגב, בראיון ההיסטורי ההוא החוצפן התייחס גם למאמן הפועל ת"א דאז, ואמר בין השאר: "כמאמן, גוטמן מחויב לספק את האוהדים, מה שלא קורה בהפועל". ועל זה אמר פעם מי שאמר: ויקום המלפפון ויכה את הגנן.
את הבשורה על המינוי ואת ההסכמה המיידית אתמול, לפי הדיווחים, שירזי קיבל בעיצומו של ניתוח חניכיים. לא קשה לנחש מה חושבים עליו חניכיו החדשים.
:ROSE: עמיר פלג כתב הספורט האחרון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2012, 12:25 
סמל אישי של המשתמש
פצ'אלקה יעבור לקבוצה בסלובקיה או יוקפא
אחת הקבוצות בסלובקיה הביעה התעניינות בבלם,
שעשוי לסיים את דרכו בהפועל תל אביב. במידה
והמועדונים לא יגיעו להסכמה, פצ'אלקה יוקפא.
ב-16.30 ניתן שירזי ואלימלך יוצגו בחודורוב.

http://www.red-fans.com/Article.asp?id=3343

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2012, 17:02 
סמל אישי של המשתמש
אבוטבול תובע את המועדון
למאגר ההולך וגדל של שחקנים שמנהלים תביעות כנגד המועדון, הצטרף היום גם שי אבוטבול. הקשר, שטוען כי בידיו הסכם ל-5 שנים מול הנהלת הקבוצה פנה הבוקר לבית הדין לעבודה, בבקשה שזה יורה לבעלים אל טביב לקיימו. מזה תקופה ארוכה מתנהל ויכוח בין הצדדים, כשבמועדון טוענים כי הם מקיימים את החוזה כפי שהופקד בבקרה התקציבית.

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 13888.html

נערך לאחרונה על ידי אל באנדי בתאריך 12 ינואר 2012, 17:23, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2012, 17:23 
סמל אישי של המשתמש
עסקת בן חיים תיסגר ביום א'?
על פי כל ההערכות, טל בן חיים יהיה הרכש הראשון של הקבוצה בחודש ינואר. הבעלים של האדומים, אלי טביב, אמור להחזיר תשובה ביום ראשון לעמוס לוזון האם הוא מעוניין לרכוש את החלוץ. השניים היו אמורים לשוחח כבר היום, אבל לוזון הודיע שבשל אירוע משפחתי העניין יידחה. כפי שפורסם בוואלה! ספורט, לוזון וטביב נפגשו ביום חמישי שעבר. במהלך הפגישה דרש נשיא מכבי פתח תקוה את מהראן לאלה, מחמוד עבאס ו-1.75 מיליון יורו. אם אכן טביב יסכים למתווה העסקה, בן חיים יצטרף.

בן חיים בן ה-22 כבש העונה חמישה שערי ליגה והוא מלך שערי מכבי פתח תקוה. בקיץ כבר סגרו האדומים על צירופו, אך העסקה התפוצצה ברגע האחרון בגלל סירובו של סלים טועמה לעשות את הדרך ההפוכה למלאבס. בן חיים, שכבש בעונה שעברה 13 שערים בכל המסגרות, גדל בפתח תקוה, ויש לו שלוש הופעות במדי הנבחרת.
http://sports.walla.co.il/?w=/7/1893636

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2012, 19:31 
סמל אישי של המשתמש
דדי בן דיין: אני מאושר שעזבתי את הפועל תל אביב
מגן אומוניה ב-102FM בשיתוף ONE: "לא שילמו לי מענקים ולאחרים כן, סבלתי שם. טביב שאל אותי למה תבעתי את המועדון. קפריסין זה כמו אירופה"

http://one.co.il/Article/193575.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2012, 20:52 
אלי טביב לערוץ שתיים:
שירזי יאמן גם בעונה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2012, 21:09 
קריאה לאבירים האדומים של הפועל תל אביב
מישהו צריך להציל את הפועל תל אביב מאלי טביב. איפה כל בכירי המשק שכל כך אוהבים את הקבוצה?
אוריאל דסקל
http://www.calcalist.co.il/sport/articl ... 78,00.html
אלי טביב, הבעלים של הפועל תל אביב, פיטר השבוע את דרור קשטן המאמן. זה לא מפתיע. טביב, שלא מבין כדורגל כמו מישהו שאימן וזכה בתארים במשך 25 שנה, רצה שהפועל תל אביב, קבוצה שפורקה לחלוטין בקיץ, תשחק כדורגל של ברצלונה. זכותו.
אבל לא הפיטורים הם הבעיה, אלא הדרך.

צריך אישור לקניית נייר טואלט

קשטן פוטר ו"נמצא לו מחליף זמני" מבפנים. זאביק זלצר, מנהל מחלקת הנוער, מונה למאמן. בקבוצה אפילו אמרו שייתכן שהוא ימשיך עד תום העונה, ואף ציינו זאת בהודעה לתקשורת. וכל זה מבלי שאפילו דיברו עם זלצר. האיש בכלל לא ידע מה קורה במועדון שלו ולא הבין למה קיבל 42 הודעות שבירכו אותו על המינוי.
טביב מנהל את הפועל תל אביב כבר מ-2008. פעם הוא ניהל 50% ומהקיץ הוא מנהל 100% מהמועדון. ומה ניתן ללמוד מהניהול שלו? שהפועל תל אביב עשויה למצוא את עצמה בבור עמוק מאוד בשנים הקרובות.
מלבד השכונתיות, למועדון אין חזון. אנשים שיש להם חזון לגבי הפועל נתקלים בחומה ושמה טביב. האיש מינה את בתו הצעירה ליחידה שמורשית חתימה. היו"ר והמנכ"ל צריכים לפנות אליה כדי לקבל אישור לרכישת נייר טואלט. זה מביך.
בכלל, היחס לעובדים פשוט מחפיר. היו"ר דורון אוסידון והמנכ"ל ניר ענבר עבדו קשה מאוד כדי להרכיב קבוצה שפורקה לחלוטין בקיץ. כל זה בזמן שענבר מנסה להגיע להסדר חובות עם מספר גורמים ולהקים תשתית שאפשר לבנות עליה עתיד למועדון, שאגב, חייב עכשיו מיליון יורו לסוכן רונן קצב. טביב לא ראה בעין יפה את הבנייה של הקבוצה או את המאמצים שלהם, והחל להדיר אותם מקבלת החלטות.
כמו במקרה קשטן, טביב מינה אנשים, אבל לאחר זמן קצר הם לא התאימו לו והוא לא נתן להם לעבוד. לא לטווח הקצר ולא לטווח הארוך.
בקיצור, שכונה. וזה הפועל תל אביב. אחד מהמועדונים הגדולים בישראל. שלא לדבר על זה שלא ממש ברור עדיין מה טביב רוצה לעשות עם הפועל תל אביב וכמה הוא משתמש בקבוצה לצרכיו האישיים. וכמה הוא בכלל משקיע בה.

טביב - גרוע יותר מהגלייזרים

הפועל תל אביב היא קבוצה שמביאה 14 אלף איש למשחק. יש לה אוהדים משכילים יותר מהממוצע ורבים מאוהדיה השרופים ביותר הם מבכירי המשק. בנוסף,
יש לה היסטוריה של הצלחות בישראל ובאירופה ומפעלות החינוך - עמותה זוכת פרסים בינלאומיים. אה, והיא קבוצה תל אביבית – השוק הגדול והחשוב ביותר בישראל. הפוטנציאל שלה כביר והיא אפילו לא מגרדת 10% ממנו. הקבוצה הזו צריכה בעלים שיודע מה הוא עושה ושאכפת לו מהקבוצה ומהאוהדים.
אני לא בטוח שלאלי טביב אכפת ממה שהפועל תל אביב מייצגת או ייצגה. אני בספק שהוא עושה את מה שהוא עושה לטובתה של הפועל תל אביב. ולא נשכח גם שהאיש השאיר אחריו חורבות בהפועל כפר סבא.

ב-2010 קמו "האבירים האדומים" של מנצ'סטר יונייטד - קבוצת אנשי עסקים מובילים שאספו כספים במטרה לרכוש את מנצ'סטר יונייטד מידי משפחת גלייזר. הם רצו לעשות זאת כיוון שהגלייזרים הם בעלים לא ראויים מבחינת האוהדים של הקבוצה, ומטרתם היחידה היתה להרוויח כסף מאחת הקבוצות המכניסות בעולם. האבירים האדומים כשלו בסופו של דבר בניסיון שלהם, אבל עוד לא אמרו את המילה האחרונה. בניגוד לטביב לפחות על הגלייזרים אפשר להגיד שהם העלו את ההכנסות הטבעיות של המועדון ונתנו לאלכס פרגוסון, גדול המאמנים בכל הזמנים, לנהל את הקבוצה כרצונו.

אלי טביב מוצלח פחות אפילו מהגלייזרים – והם הבעלים השנואים ביותר באנגליה.

אז איפה קבוצת אנשי העסקים הבכירים, ויש הרבה כאלה, שאוהדים ואוהבים את הקבוצה? הם הרי יודעים לנהל עסקים גדולים הרבה יותר מהפועל תל אביב, אז למה הם לא עושים משהו לטובת הקבוצה שלהם? איפה כל הפוליטיקאים שהפועל קרובה לליבם ויודעים שצריך להציל אותה מטלפיו של טביב? למה האוהדים יושבים בשקט יחסי בזמן שטביב שוחק את מעמד המועדון? בקיצור, איפה האבירים האדומים של הפועל תל אביב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2012, 22:14 
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 13908.html

אלי טביב: ניצן שירזי יהיה מאמן הפועל תל אביב גם בעונה הבאה

החוזה עם המאמן החדש עדיין לא נחתם רשמית, אך הבעלים כבר מבטיח שהוא ימשיך בחודורוב יותר מארבעה חודשים. ''הוא ימשיך פה עוד עונה. נקודה'', אמר טביב ל''חדשות 2". שירזי ערך אימון ראשון עם השחקנים: "אפשר לקחת אליפות''

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 16 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 12 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: