תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 09:55

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 67 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות הפועל - יום חמישי 12.1.12 (דיונים)
הודעהפורסם: 12 ינואר 2012, 06:00 
סמל אישי של המשתמש
ישראל היום

ניצנים של שינוי
משה סיני סירב להצעה של אלי טביב הבעלים שנמצא במיאמי טילפן לניצן שירזי, שסיכם מייד עד תום העונה שביט אלימלך ישמש עוזרו שירזי: "הפועל ת"א יכולה לקחת אליפות העונה" הפרמיירה: ביום ב' מול האקסית הפועל חיפה, בקריית אליעזר

רותם גרוסמן
לאחר עוד יממה מורטת עצבים ורבת תהפוכות, להפועל ת"א יש מאמן חדש ומפתיע - ניצן שירזי - שסגר את כל תנאיו מול אלי טביב, אתמול בשעות הערב ואמור להעביר כבר אחר הצהריים את אימון הבכורה שלו. שביט אלימלך, שעזר לשירזי בהפועל חיפה והיה לאחד הסמלים של הפועל בעשור הקודם, יהיה עוזרו גם בחודורוב.
שירזי, שקרא עד אתמול על מועמדותו בכלי התקשורת, כבר חשב שההזדמנות לקבל את הפועל תברח ממנו, זאת לנוכח ההבנות שהשיגו טביב וסיני. אלא שבטוויסט אחרון בסאגה, הפתיע אתמול סיני את טביב, שנמצא במיאמי ומנהל את כל המו"מ בטלפון בשעות אחר הצהריים המאוחרות (שעון ישראל,( והודיע לו כי הוא מסרב להצעה . סיני אמר למקורביו: "לא אקבל את התנאים להצליח במועדון." הוא גם חשש מתגובת האוהדים שאיימו למרר את חייו בבלומפילד.
טביב הופתע מהתשובה של סיני, שנחשב לחבר אישי שלו. אתמול הוא אמר: "פניתי למשה סיני כדי שיאמן את הפועל ת"א. לאחר שיחות בינינו לא הגענו להבנות. מועדון הפועל ת"א מאחל לו הצלחה." גם שלום תקווה לא יחזור לחודורוב, לאחר שטביב סירב לדרישה של סיני למנות את השניים בצוותא למאמנים.
מכאן הדרך אל שירזי היתה קצרה. טביב, שהתקשר לשירזי, שמע מהמאמן כי הוא "מוכן לאתגר, ומאמין שאפשר לקחת אליפות העונה." שירזי סיכם על שכר המוערך בכ100- אלף שקל עד תום העונה, לא כולל מענקי אליפות וגביע. אם האדומים יזכו באליפות יקבל שירזי מינוי אוטומטי לעונה נוספת ולחוזהו יוכנסו מענקים על העפלה לליגת האלופות.
אלימלך אמור להשתכר כמחצית משכרו של שירזי, והוא חוזר למועדון האדום לאחר שנזרק באפריל ,2007 בעקבות התבטאויותיו נגד ההנהלה בראשות מוני הראל.
משחק הבכורה של השניים הוא הכי פיקנטי שיש - בחוץ מול הפועל חיפה ביום שני הקרוב, הקבוצה שאותה עזבו שירזי ואלימלך רק לפני כחודשיים.
במקביל, יחפשו שירזי ואלימלך שחקני חיזוק לחלון ההעברות הקרוב. טביב אישר להחתים קשר וחלוץ. טל בן חיים ממכבי פ"ת אמור להגיע תמורת מהראן לאלא, מחמוד עבאס ולא פחות מ1.75- מיליון יורו עבור מחצית מכרטיס השחקן שלו.
הפועל רצתה את בן חיים כבר בקיץ והסכימה להעביר את סלים טועמה, אולם הקשר סירב לעבור. גם הפעם, אף אחד בהפועל עוד לא שאל את לאלא ועבאס אם הם בכלל מוכנים למעבר לאיצטדיון המושבה, ונראה כי המהלך לא יעבור בקלות.

טור דעה לא רע של יהודה ספרא מישראל היום

בטעות זה עוד יסתיים באליפות
יהודה ספרא
עם פרסום הידיעה על פיטוריו הטלפוניים של דרור קשטן, כל מאמן מובטל חלם לקבל את הטלפון הבא מאלי טביב. הפועל ת"א אמנם לא מתנהלת על מי מנוחות העונה, אבל עם השם שלה אי אפשר להתווכח ובכלל מדובר במשרה די רגועה לחמישה חודשים, ולמאמן החדש אין מה להפסיד.
בורסת השמות דיברה על ניר קלינגר, אבל הוא ברח לקפריסין שעושה לו טוב עוד לפני הצלצול הראשון; משה סיני קיבל את השיחה המיוחלת, אבל גם רמז עבה מהאוהדים שהם לא ייתנו לו סיכוי להצליח והוא נאלץ לוותר, וכך ניצן שירזי הרוויח מההפקר. הרווח הוא מאוד גדול, כי לידיו נפלה הזדמנות מעוררת קנאה. הוא צריך קצת מזל, כמו שתיים-שלוש החלקות של עירוני קריית שמונה, להפעיל לחץ על מ.ס אשדוד, שאותה אפשר לעבור בקלות יחסית ופתאום אליפות היא לא מילה גסה - רק עוד דרך להטריף את המערכת בניסיון להציל לאדומים את העונה.
שירזי, שרק לפני כחודשיים סימן לעצמו כישלון חרוץ כמאמן הפועל חיפה (שאותה יפגוש במשחק הראשון כמאמן הפועל ת"א בעוד ארבעה ימים,( צריך ליהנות מהיעדר הלחץ במשרה החדשה שלו. לאוהדים אין דבר נגדו, כי הם בעיקר נושמים לרווחה שזה הוא ולא סיני שנשאר בחוץ. הבעלים הצהיר בגלוי שהוא לא יאריך לו את החוזה מעבר למאי הקרוב, הצהרה שכולה הנמכת ציפיות ובהתאם הנמכת חששות לגורלו כמאמן, והשחקנים, שאם ייתן להם את החופש למשחק התקפי, יכולים להפוך אותו לסינדרלה של ליגת העל - עד כמה יכולה להיות קצרה הדרך ממאבקי תחתית עם החיפאית האדומה למאבקי צמרת עם התל אביבית האדומה.
בנוסף, שירזי ייהנה מכך שטביב לא יחפש אותו, כיוון שכל אחד מהם מנצל את השני לטובתו האישית. טביב היה צריך מינוי מהיר בניסיון להשקיט ולייצב את המערכת המתוסכלת, ושירזי היה צריך במה שתזכיר לכולם שהוא קיים, לאחר הורדת הפרופיל מאז נפרד מיואב כץ.
עבור שניהם, חמשת החודשים הקרובים יהוו קורות חיים לעונה הבאה - אליפות מקרית משומקום, וכנראה שהם בכל זאת ישתפו פעולה גם בעונת .2012/2013

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל - יום חמישי 12.1.12 (דיונים)
הודעהפורסם: 12 ינואר 2012, 09:02 
האם יש סכנה למעמדו של מאמן השוערים כאשר יש לך את השוער הטוב בהסטוריה של הפועל (כן כן יותר גדול מאניימה)?
אני במקום מאמן השוערים הייתי מתחיל לחשוש

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2012, 09:06 
דרך אגב , התעסקנו כל הזמן בסכום המטורף על בן חיים , רק ששכחנו שעוד פעם עושים את אותה הטעות מתחילת השנה שעשו עם טועמה
עוד פעם בלי לשאול שחקנים ובלי לסכם איתם שום דבר , פשוט מודיעים להם דרך התקשורת שהם כנראה חלק מעיסקה שתעיף אותם קיבינימט מהמועדון לידיים של לוזון...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2012, 09:32 
להבדיל מאז לאלא רוצה לעזוב וגם עבאס....

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2012, 09:35 
סמל אישי של המשתמש
Red Nightmare כתב:
להבדיל מאז לאלא רוצה לעזוב וגם עבאס....

איפה רשום שעבאס רוצה לעזוב ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2012, 09:44 
סמל אישי של המשתמש
שמישהו יגיד למשתמש פישונט ,שפעם הבאה שהוא מעלה את התמונה מהעיתון יידאג לפני לא להניח עליו את הבורקס של הבוקר עם כל השמן....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2012, 09:47 
אני מאמין לזה שהשיחה בין ניצן לטביב ארכה דקה. על טביב אני כבר לא מדבר, הבן אדם באסטיונר. אבל גם מבחינת שירזי זה מראה על חוסר רצינות.
מה זה "רוצה לאמן או לא?" אם אני הייתי אדם רציני הייתי שואל אם הולך להגיע רכש, מה התוכניות. מבין בשביל מה אני מגיע בכלל.
העיקר שהוא מאמין שהוא "יכול להביא אליפות"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2012, 09:50 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
אני מאמין לזה שהשיחה בין ניצן לטביב ארכה דקה. על טביב אני כבר לא מדבר, הבן אדם באסטיונר. אבל גם מבחינת שירזי זה מראה על חוסר רצינות.
מה זה "רוצה לאמן או לא?" אם אני הייתי אדם רציני הייתי שואל אם הולך להגיע רכש, מה התוכניות. מבין בשביל מה אני מגיע בכלל.

שירזי במצב של ווין ויין כרגע.
הוא בא לקבוצה בנויה ל4 חודשים בלבד כאשר הוא 9 נקודות פיגור מהמוליכה.
בתנאים שהוא מקבל את הקבוצה אף אחד לא ייראה את זה ככישלון שלו אם לא ייקח אליפות,ומצד שני אם ייקח אליפות או אפילו איזה גביע אז הוא עשה את שלו.
בטח עדיף על לשבת בבית ולחכות להצעה מאיזה רמת השרון.
מבין את זה שלא סירב להצעה,ויש לי תחושה שהיה מוכן גם לחזור לאמן בחינם אם היו מציעים לו,העיקר לחזור לקדמת הבמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2012, 09:52 
20 אלף שקל בחודש זה סוג של חינם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2012, 09:55 
עפר דגמי לעולם כתב:
20 אלף שקל בחודש זה סוג של חינם.

תלוי איך מסתכלים על זה.
אם שירזי יצליח, ויש מספיק משחקים בכדי שזה יקרה, הוא יציל לעצמו את הקריירה, אולי.
אם זה כך, לא בטוח שהעוד 10-15 אלף ש"ח בחודש עדיפים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2012, 09:56 
סמל אישי של המשתמש
שער 7 הוא אדום כתב:
שמישהו יגיד למשתמש פישונט ,שפעם הבאה שהוא מעלה את התמונה מהעיתון יידאג לפני לא להניח עליו את הבורקס של הבוקר עם כל השמן....

צולם בפלאפל סמוך. ואני שואל - על הבוקר פלאפל?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2012, 10:06 
שער 7 הוא אדום כתב:
redrony כתב:

בתנאים שהוא מקבל את הקבוצה אף אחד לא ייראה את זה ככישלון שלו אם לא ייקח אליפות,ומצד שני אם ייקח אליפות או אפילו איזה גביע אז הוא עשה את שלו.
מבין את זה שלא סירב להצעה,ויש לי תחושה שהיה מוכן גם לחזור לאמן בחינם אם היו מציעים לו,העיקר לחזור לקדמת הבמה.

כן, זה עדיין מראה על חוסר רצינות. אבל אולי אני משליך על דברים מהעסקים שלי ומהעבודה שלי. כנראה שכדורגל נמצא במקום אחר, לא רק אצל טביב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2012, 10:19 
מתי נסגר חלון ההעברות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2012, 10:22 
שער 7 הוא אדום כתב:
redrony כתב:

בגדול אתה צודק
בקטן , גם חיפה ואלישע לא חשבו לפני חודשיים שהם יתחרו על מקום בפלייאוף העליון
האין לא מה להפסיד הזה יכול מהר מאוד להשתנות אחרי שרשרת הפסדים שתכלול גם איזה דרבי..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל - יום חמישי 12.1.12 (דיונים)
הודעהפורסם: 12 ינואר 2012, 10:24 
Frank Serpico כתב:
שער 7 הוא אדום כתב:

צולם בפלאפל סמוך. ואני שואל - על הבוקר פלאפל?!

סססעמק גשום היום בזכרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2012, 10:26 
היום ב-16:30 יוצג צוות האימון החדש של הפועל. אוסידון ייצג את ההנהלה.
קבלת פנים חמה מצפה לשביט שחוזר לחודורוב אחרי היעדרות של חמש שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2012, 10:44 
הפועל ת"א אמורה לקבל עד סוף החודש 2.625 מיליון יורו, חלקים נוספים מעסקאות דאגלס דה סילבה, איתי שכטר וגילי ורמוט. מתוך הסכום הזה היא אמורה להפריש 2.3 מיליון שקל לק"ש ולמכבי נתניה.
הסבר ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2012, 10:49 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
הפועל ת"א אמורה לקבל עד סוף החודש 2.625 מיליון יורו, חלקים נוספים מעסקאות דאגלס דה סילבה, איתי שכטר וגילי ורמוט. מתוך הסכום הזה היא אמורה להפריש 2.3 מיליון שקל לק"ש ולמכבי נתניה.
הסבר ?

20% ממכירת שכטר לק"ש על עיסקת אלרואי
18% (אם אני לא טועה) לנתניה שעוד נשארו לה מהכרטיס של שכטר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2012, 10:50 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
במקביל הגיש עו"ד עידן כסיף, בשמו של סוכן השחקנים רונן קצב, מכתב לפני תביעה להפועל ת"א, ובו הוא דורש מיליון יורו עמלות על עסקאות מכירת שחקנים בגובה של שמונה מיליון יורו בהן היה מעורב. קצב מציין במכתב כי החלק שהוא דורש מהווה עשרה אחוז מכלל העסקאות.

יופי של מתמטיקה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2012, 10:53 
סמל אישי של המשתמש
יהלום אדום כתב:
סימרוטיץ כתב:
במקביל הגיש עו"ד עידן כסיף, בשמו של סוכן השחקנים רונן קצב, מכתב לפני תביעה להפועל ת"א, ובו הוא דורש מיליון יורו עמלות על עסקאות מכירת שחקנים בגובה של שמונה מיליון יורו בהן היה מעורב. קצב מציין במכתב כי החלק שהוא דורש מהווה עשרה אחוז מכלל העסקאות.

יופי של מתמטיקה

זה גם על השחקנים שהוא הביא, טוטו ואלרואי, ועל שדרוג החוזה של גילי ואיתי בתחילת השנה שעברה.
כנראה שהוא מקבל עמלה משני הצדדים בכל פעולה.
כרגיל, מגיע לו מיליון יורו, הוא יתבע ויקבל חצי. שיטת מצליח של אלי טביב מצליחה כל פעם מחדש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2012, 10:59 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
יהלום אדום כתב:
סימרוטיץ כתב:

יופי של מתמטיקה

זה גם על השחקנים שהוא הביא, טוטו ואלרואי, ועל שדרוג החוזה של גילי ואיתי בתחילת השנה שעברה.
כרגיל, מגיע לו מיליון יורו, הוא יתבע ויקבל חצי. שיטת מצליח של אלי טביב מצליחה כל פעם מחדש.

אני כיוונתי יותר לקטע של 10% מ- 8 מיליון יורו = מיליון יורו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2012, 11:03 
יהלום אדום כתב:
סימרוטיץ כתב:
הסבר ?

20% ממכירת שכטר לק"ש על עיסקת אלרואי
18% (אם אני לא טועה) לנתניה שעוד נשארו לה מהכרטיס של שכטר

זה לא ההסבר שרציתי ,למה זה קורה עכשיו ? לא נסגרו כבר כל החובות כפי שפורסם בפיצוץ הקודם ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2012, 11:05 
סמל אישי של המשתמש
יהלום אדום כתב:
kobster כתב:
יהלום אדום כתב:
סימרוטיץ כתב:

יופי של מתמטיקה

אני כיוונתי יותר לקטע של 10% מ- 8 מיליון יורו = מיליון יורו

שכחת שזו כתבה של עמיקם....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2012, 11:19 
kobster כתב:
יהלום אדום כתב:
סימרוטיץ כתב:

יופי של מתמטיקה

הדבר האחרון שאתה רוצה לעשות זה לריב ועוד בלי סיבה עם סוכן שחקנים
דווקא קצב נחשב כסוכן הגון וחבל לקלקל איתו מערכת יחסים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2012, 11:23 
שער 7 הוא אדום כתב:

אני חשבתי על כתמים מסוג אחר, כנראה מעריץ מושבע של שירזי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2012, 11:43 
8 מיליון זה המכירות. מיליון יורו זה 10 אחוז מכלל העיסקאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2012, 11:52 
עפר דגמי לעולם כתב:
8 מיליון זה המכירות. מיליון יורו זה 10 אחוז מכלל העיסקאות.

אני מניח שאתה מתכוון שזה כולל את שווי החוזים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2012, 13:43 
סמל אישי של המשתמש
באיזה שעה האימון היום מישהו יודע..?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2012, 14:22 
redrony כתב:

קודם כל האלטרנטיבה של שירזי היתה אפס הכנסות. היה בלי קבוצה.
דבר שני, נניח שטביב היה במצב רוח של להסביר ולדון, מאמן רציני שוקל בכלל לבוא לקבוצה לכמה חודשים? אם הקבוצה בסכנת ירידה , אני מבין. בא לקצת מוטיבציה וקצת לחימה. קבוצה במקום שלישי? כל מאמן שהיה בא אלנו היה בא על תקן: עדיף כמה חודשים בהפועל מאשר לשבת בבית או להגיע לראשל"צ.
מי שקבע את הכללים היה טביב ורוב המאמנים המובטלים שהיו פונים אליהם היו משיבים כך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2012, 15:05 
סמל אישי של המשתמש
אמנם שודר לפני יומיים אבל מעניין לשמוע מה אוהדים ופרשן אומרים על הנעשה בהפועל.

ברקו :ROSE: וחמודי נידחף לפריים ;)

http://www.youtube.com/watch?v=-jbDzN5vZtY

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 67 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 12 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: