רואה שחורות כתב:
לכל האוהדים שקוראים לחבריהם ליציע "אוהדים לא אמיתיים" בזמן שהם מתפללים שלא נזכה באליפות - אתם חוצפנים. זה שמישהו לא מסכים איתכם, לא אומר שהוא לא אוהד. ואת זה אומר אחד שבערך, בערך, מסכים "איתכם".
לטביב יש המון עליות ומורדות: לצד רכש מרשים יש יחס רע לשחקני עבר. לצד השקעה בנוער יש אי-כיבוד חוזים. לצד הבאת המאמן הכי טוב בשוק (קשטן בקיץ) ישנה צנזורה וסתימת פיות.
אז נכון, אני גם לא מרוצה מהמורדות האלה, וחושב שהפוטנציאל של המועדון והערכים בו הוא דוגל לא תואמים את אופן הניהול הנוכחי, ודורש לשפרו.
עם זאת, להעדיף כשלונות רק כי זה מה שעלול לגרום לו ללכת, במקום לנסות לגרום זאת בדרכים ציוריות (מחאות, הפגנות)? למקרה ששכחתם, הפועל היא מעל הכל. טביב לא יפרק אותה, בעיקר כי האינטרס הכלכלי שלו הוא לשמור עליה מצליחה ורווחית. כאילו מה, אתם חושבים שהוא יעדיף למכור איזה אלרואי מסכן לבלגיה ותמוז אחד לגרמניה במקום להשאיר אותם ולהביא ליגת אלופות ששווה פי 30?
השחקנים שעזבו בקיץ עזבו כי לא ניתן היה להשאיר אותם. הם בכו כבר חודשים על כמה הם רוצים לעזוב וטביב הוציא מזה את המיטב (נתן להם את ברכת הדרך ומחר אותם במחיר מירבי). פיטורי קשטן? הרי כל הפורום תמך בהם בידיעה שאין אלטרנטיבות בשוק.
גוטמן? בעיות בריאותיות ומשרה בנבחרת - בכלל לא אשמתו של טביב.
אז כמו שאמרתי, סתימת הפיות, היחס המחפיר לשי ומהראן וחובות לשחקני עבר הם בושה למועדון בסדר גודל של הפועל. ועדיין, אף אחד מאלה ועוד דברים חמורים בהרבה לא יגרמו לי לרצות בכשלונה של קבוצתי האהובה, שוב - גם כי אני לא חושב שזה מה שיביא לתיקונם.
בהצלחה להפועל העונה ובכלל, ובהצלחה לנו כקהל להגשים את רצונותינו, והם - ניהול נכון ומכובד של המועדון, תוך שמירה על הערכים שלו ועל מטרותיו המקצועיות, ואחדות כקהל שכל כך אפיינה אותנו בשנים האחרונות. אם זה תחת טביב, שיהיה חייב לעבור שינוי רציני בשביל זה, תחת מוני או תחת לבייב.
יפה שיש כאלה שעדיין מאמינים שטביב יכול להשתנות.