תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 09:51

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 169 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: טל בן חיים
הודעהפורסם: 11 ינואר 2012, 21:07 
סמל אישי של המשתמש
Red or Dead כתב:
שכטר נקנה ב20% מהסכום שאנחנו רוצים לשלם על חצי טל בן חיים(כלומר 10% מטל בן חיים שלם)
ולא הזכרתי את לאלה, עבאס וויקטור מרעי שבטח יעבור למכבי פ"ת כמו שתוכנן
והוא לא אמר שדמארי חרא של שחקן, הוא אמר שביחס לסכום ששולם הוא כזה
תתעורר

שמעו, בוא נאמר שכולנו מסכימים שהסכום הוא מוגזם ומרגיז.
כאילו יש תחושה, מוזרה כזו, שטביב גנוב לנו את הכסף מתחת לפנים.
מה שכן, הוא לפחות מנחית פה את השחקנים הכי איכותיים שיש בליגה פח הזו.
זה התחיל בדמארי וממשיך בטל בן חיים.
עדיין, זה לא מספיק לאליפות. הוא הביא גם את שולר, שזה מעודד, אבל אם לא יגיע מגן שמאלי וקשר(ארתור הזה?), אין הרבה סיכוי לכוון גבוה.

בסופו של יום, ברגע שאתה מבין שאין לך כל כך הרבה מה לעשות בנושא הכסף, אתה מבין שעדיף פחות עבאס מרעי ולאלא, ויותר דמארי ובן חיים. גם אם זה אומר שהפועל ת"א מפסידה מזה כסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2012, 21:11 
סמל אישי של המשתמש
הבעיה הכי קטנה של הפועל היום היא סגל השחקנים. טב"ח לא יביא שינוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2012, 21:12 
האדס כתב:
Red or Dead כתב:
שכטר נקנה ב20% מהסכום שאנחנו רוצים לשלם על חצי טל בן חיים(כלומר 10% מטל בן חיים שלם)
ולא הזכרתי את לאלה, עבאס וויקטור מרעי שבטח יעבור למכבי פ"ת כמו שתוכנן
והוא לא אמר שדמארי חרא של שחקן, הוא אמר שביחס לסכום ששולם הוא כזה
תתעורר

שמעו, בוא נאמר שכולנו מסכימים שהסכום הוא מוגזם ומרגיז.
כאילו יש תחושה, מוזרה כזו, שטביב גנוב לנו את הכסף מתחת לפנים.
מה שכן, הוא לפחות מנחית פה את השחקנים הכי איכותיים שיש בליגה פח הזו.
זה התחיל בדמארי וממשיך בטל בן חיים.
עדיין, זה לא מספיק לאליפות. הוא הביא גם את שולר, שזה מעודד, אבל אם לא יגיע מגן שמאלי וקשר(ארתור הזה?), אין הרבה סיכוי לכוון גבוה.

בסופו של יום, ברגע שאתה מבין שאין לך כל כך הרבה מה לעשות בנושא הכסף, אתה מבין שעדיף פחות עבאס מרעי ולאלא, ויותר דמארי ובן חיים. גם אם זה אומר שהפועל ת"א מפסידה מזה כסף.

בגדול אני מסכים. טביב עם כל המסחרה והקומבינות מביא שחקנים טובים. משלשיית כפ"ס, דרך שכטר, סהר ועד דמארי ואולי טב"ח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2012, 21:23 
סמל אישי של המשתמש
טל בן חיים לא שווה את הסכום והסיבה לך היא שהוא לא ישראלי בכיר.
דאמרי הוא ישראלי בכיר ולכן כן שווה את הסכום.

אם היו מביאים את עומרי בן הרוש בסכום הזה זה כן היה "לגיטימי" כי אנחנו מדברים על ישראלי בכיר.
אותו דבר גולסה, יצחקי וכו'. אנחנו חייבים להבין שכללי המשחק כרגע הם שונים. להגיד שאפשר להביא
"זר תותח" בסכום הזה, זה נכון, אבל אתה יכול להביא גם זר קצת פחות תותח במחצית מהסכום, רק
שגם אם יהיו לך 5 זרים כאלו, עדין יהיו חסרים לך 6 שחקנים ל11.
הרכב של של 5 זרים תותחים ו 6 "חוטבות" לא יביא אותנו לכלום באירופה (ושם נמצא הכסף).
הרכב של 6 דאמרים ובן הרושים ו5 זרים קצת פחות תותחים יביאו אותנו להצלחות.

מבחינה אופטימלית הסגל שלנו אמור להיות מורכב מ 7 ישראלים בכירים מאוד (טוטו, ידין, דאמרי + 4 נוספים)
5 זרים (אדל, נוסא שולר + 2 נוספים) 5 ישרלאים טובים (קנדה, טועמה, גורדנה...) ו 4-5 שחקנים צעירים
עם פוטנציאל. בן חיים כרגע נכנס למשבצת של הישראלים הטובים (משבצת בא יש לנו הרבה מאוד שחקנים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2012, 21:28 
סמל אישי של המשתמש
אין בארץ מספיק שחקנים למה שאתה מבקש.
אין לך שום אופציה להביא שחקנים כמו יצחקי וגולסה. תתמודד נשמה.
בן הרוש הוא שחקן טוב, בדיוק כמו בן חיים, אולי אפילו הייתי מביא את בן חיים קודם. כי בן הרוש לא משחק יותר מעונה וחצי בנתניה.
הוא ניפוח של התקשורת והסוכנים. בלי לגרוע מהיכולות שלו.
בדיוק כמו חן עזרא, בדיוק כמו עוד רבים ו"טובים".

היום כסף הוא לא הפקטור בהבאת זרים, אלא סקוואטינג טוב, השתלבות טובה ובעיקר סובלנות.
את כל זה אין בהפועל ת"א, ככה שאני לא הכי אופטימי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2012, 21:29 
טביב מביא שחקנים טובים מאד כל עוד יש כסף בקופה. הוא מביא מהכסף שלנו. האור האדום יידלק כשייגמר הכסף. וזה יקרה כשיקנו את טל בן חיים במחיר קומבינטורי ומופקע ולא ריאלי לפי כל קנה מידה. אז נראה את מי טביב יביא ואז נראה אם ישלוף את פנקס הצ'קים האישי שלו. אם יש לו כזה בכלל. בקיץ. נחיה ונראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2012, 21:31 
סמל אישי של המשתמש
קצב הבזבוזים של אלי טביב, ביחס למכירות שלו, המענקים וכמות המנויים בשנים האחרונות,
נותן לו את האופציה להבין 10 טל בן חיימים, ועוד להשאר עם כסף.

זה רק מגדיל את תחושת הפספוס בעונה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2012, 21:35 
סמל אישי של המשתמש
עם כל הדיבורים האלה על טל בן חיים,
לא ראיתי בשום אתר ספורט או בעיתון איזשהו איזכור על מו"מ כזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2012, 21:36 
סמל אישי של המשתמש
תחפש טוב.
אם זכרוני אינו מטעה אותי, בעיקר בידיעות/YNET.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2012, 21:36 
האדס כתב:
קצב הבזבוזים של אלי טביב, ביחס למכירות שלו, המענקים וכמות המנויים בשנים האחרונות,

לפי קופמן נשארו 12מליון בקופה - זה לא הרבה בכלל. נראה מה יקרה בקיץ אם לא נזכה באליפות והוא יצטרך להעמיד מכיסו(לפחות חלק גדול) תקציב של 50-60מליון. נראה מאיפה יגיע הכסף?..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2012, 21:37 
mkorman1 כתב:
נועם שחם כתב:
אם העיסקה במתכונת שדוברה בה תצא לפועל, זה יהיה הזמן להגיש תלונה במשטרה.

על מה תלונה? על חוסר סבירות?
אין לך שום ראשית ראיה בענין הזה
התיעצתי עם עו״ד שבמקרה עובד במחלק הונאה
והוא אמר שבלי קצה חוט לא יחקרו

אם וכאשר יקרה דבר כזה, יש לי אי אלו רעיונות בענין. ראיות זו כבר אחריות של רשויות האכיפה לאסוף. אנחנו נצטרך להצביע על חשדות סבירים, ואם עסקה כזו תצא לפועל, רק אדם חסר מוח לא יבין שמדובר בהונאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2012, 21:38 
סמל אישי של המשתמש
yatur כתב:
האדס כתב:

לפי קופמן נשארו 12מליון בקופה - זה לא הרבה בכלל. נראה מה יקרה בקיץ אם לא נזכה באליפות והוא יצטרך להעמיד מכיסו(לפחות חלק גדול) תקציב של 50-60מליון. נראה מאיפה יגיע הכסף?..

קופמן יכול לזיין ת'מוח עד מחר. יש הרבה הרבה הרבה יותר בקופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2012, 21:42 
האדס כתב:
yatur כתב:
האדס כתב:

לא הייתי מזלזל במישהו כמו קופמן שנוקב בסכום מדוייק. אני נוטה להאמין שזה מה שנשאר. ודווקא בגלל שנשאר מעט עולה השאלה למה טביב מוכן לשפוך 8-9מליון שח על חצי כרטיס של טל בן חיים? משהו יותר ממסריח כאן ומדאיג בעיקר לגבי ההמשך. פשוט מדליק נורה אדומה. ושלא תבין לא נכון הייתי מת שבן חיים יגיע אבל חוסר הפרופורציות כאן מדאיג מאד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2012, 21:43 
נועם שחם כתב:
mkorman1 כתב:
נועם שחם כתב:

אם וכאשר יקרה דבר כזה, יש לי אי אלו רעיונות בענין. ראיות זו כבר אחריות של רשויות האכיפה לאסוף. אנחנו נצטרך להצביע על חשדות סבירים, ואם עסקה כזו תצא לפועל, רק אדם חסר מוח לא יבין שמדובר בהונאה.

אני לא מבין את השפה המשפטית אבל איזה הונאה יש פה? יש פה כנראה סוג של עסקה סיבובית כזאת או אחרת כדי להשתמש בכספי המועדון לצרכים עסקיים. זה לא סוג של מעילה בכספים/רישום כוזב/ או וואטאבר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2012, 21:43 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
מבחינה אופטימלית הסגל שלנו אמור להיות מורכב מ 7 ישראלים בכירים מאוד (טוטו, ידין, דאמרי + 4 נוספים)
5 זרים (אדל, נוסא שולר + 2 נוספים) 5 ישרלאים טובים (קנדה, טועמה, גורדנה...) ו 4-5 שחקנים צעירים
עם פוטנציאל. בן חיים כרגע נכנס למשבצת של הישראלים הטובים (משבצת בא יש לנו הרבה מאוד שחקנים).

7 ישראלים בכירים מאוד? ברצינות? הודעה הזויה ביחס לכל הודעה אחרת שכתבת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2012, 21:48 
סמל אישי של המשתמש
לירן כהן כתב:
עם כל הדיבורים האלה על טל בן חיים,
לא ראיתי בשום אתר ספורט או בעיתון איזשהו איזכור על מו"מ כזה

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4174152,00.html.

שאלה לי לכל הידענים ו"האחד שיודע" פה.

טביב ומוני החזיקו 50-50 בהפועל. בעקבות הבמבי טביב קנה את ה-50 של מוני. היום טביב מחזיק 100% מהפועל. מישהו יכול להסביר לי מה זה הגוף/תאגיד הזה שאותם מכרו/העבירו/במבמו/השתלטו? טביב הוא הבעלים של מה?

משהו לא "עושה לי שכל" פה - טביב שילם כסף כדי לקנות משהו, טביב הובא להפועל כמשקיע (שהשקיע סכומי כסף לכאורה בהפועל, גרם לכך ששחקנים הגיעו להפועל וכו'). למה שטביב יקנה את הפועל/ישקיע בהפועל, כשכל הזמן חוזרים ואומרים פה שהפועל זה אגודה/עמותה/מלכ"ר ושמות שונים של תאגידים שלכאורה אסור למשוך מהם כסף החוצה?

בקיצור - מה זה :hapoel: ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2012, 21:51 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
el dudernio כתב:

7 ישראלים בכירים מאוד? ברצינות? הודעה הזויה ביחס לכל הודעה אחרת שכתבת.

אין שבעה ישראלים בכירים בישראל (כולם בבלגיה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2012, 21:53 
yatur כתב:
האדס כתב:
yatur כתב:
האדס כתב:

לא הייתי מזלזל במישהו כמו קופמן שנוקב בסכום מדוייק. אני נוטה להאמין שזה מה שנשאר. ודווקא בגלל שנשאר מעט עולה השאלה למה טביב מוכן לשפוך 8-9מליון שח על חצי כרטיס של טל בן חיים? משהו יותר ממסריח כאן ומדאיג בעיקר לגבי ההמשך. פשוט מדליק נורה אדומה. ושלא תבין לא נכון הייתי מת שבן חיים יגיע אבל חוסר הפרופורציות כאן מדאיג מאד.

אתה מדבר על אותו קופמן בשיום א' בערב אמר שכרגע נמסר לו שהתקיימה שיחה בין קשטן לטביב שבה הם יישרו את ההדורים וקשטן ישאר עד סוף העונה?
בנתונים של הקופמן הזה אתה לא מזלזל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2012, 22:00 
נועם שחם כתב:
mkorman1 כתב:
נועם שחם כתב:

אם אתה מצפה שהמשטרה תאסוף ראיות הרי שנכונה לך אכזבה
חשדות יש בשפע והם אפילו סבירים פלוס אבל חייבים להביא קצה חוט
בלי זה כלום לא יקרה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2012, 22:48 
סמל אישי של המשתמש
באיזו סיטואציה יש אפשרות להזמין חקירה של משרד ביקורת חקירתית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2012, 22:52 
עזבו בן חיים.
מה עם מגן שמאלי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2012, 23:29 
למזלנו במדינת ישראל עוד לא פותחים חקירה פלילית על סמך "הריח" של עסקה מסויימת. צריך הוכחה. "משהו". סכום לא הגיוני, ערך שוק מופרז וכו' טובים לרכילות בפורום אך לא כדי לפתוח בחקירה פלילית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2012, 23:37 
סמל אישי של המשתמש
moshiko כתב:
למזלנו במדינת ישראל עוד לא פותחים חקירה פלילית על סמך "הריח" של עסקה מסויימת. צריך הוכחה. "משהו". סכום לא הגיוני, ערך שוק מופרז וכו' טובים לרכילות בפורום אך לא כדי לפתוח בחקירה פלילית.

אני יודע בתיאוריה שביקורת חקירתית היא כלי לאיתור וחשיפת, הונאות ותרמיות, ואחת מהמטרות שלה בין היתר זה איתור נכסים שהוברחו והשבתם. השאלה היא אם באופן מעשי ניתן לבצע בהפועל ביקורת מסוג זה, או שטביב יכול להמשיך לעשות מה שבראש שלו. בינתיים אנשים ממשיכים לעצום עיניים ומזומנים ממשיכים לעשות את דרכם לכיוון מיאמי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2012, 23:42 
moshiko כתב:

למזלנו, אה?
רק מטומטם לא מבין את הקומבינה ואת האינטרס של טביב בעסקאות האלה.
אבל באמת מעניין אותי מה גורם לך להגן על זה? הרי אין ספק שאתה לא רק יודע שזה מסריח, אלא מבין בדיוק מה מקור הריח.
מה גורם לאוהד הפועל להגן על מי שגונב לקבוצה שלו?
אני, למשל, אומר שאם כבר גונבים לי מהקופה, אז לפחות שאני ארוויח מזה שחקנים טובים. הוא הרי יכול באותה מידה לשלם סכום כזה על איזה שי מימון גרוע כזה, אבל זה עדיין לא אומר שאנחנו צריכים לשתוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2012, 23:46 
moshiko כתב:

למה? אם משהו מסריח צריך לחקור. זה לא אומר שיש אשמה, זה אומר שיש פה התנהלות שדורשת הסבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2012, 23:53 
סמל אישי של המשתמש
אבי כתב:
yatur כתב:
האדס כתב:
yatur כתב:
האדס כתב:

אתה מדבר על אותו קופמן בשיום א' בערב אמר שכרגע נמסר לו שהתקיימה שיחה בין קשטן לטביב שבה הם יישרו את ההדורים וקשטן ישאר עד סוף העונה?
בנתונים של הקופמן הזה אתה לא מזלזל?

ואותו קופמן שלפני יומיים בתכנית הספורט ברדיו אמר שיש 20 או 22 מיליון (לא זוכר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2012, 23:59 
אוגוסטוס היל כתב:
moshiko כתב:

למה? אם משהו מסריח צריך לחקור. זה לא אומר שיש אשמה, זה אומר שיש פה התנהלות שדורשת הסבר.

הסבר למי? רק לבקרה תקציבים אם תרצה להכנס לעובי העניין.

הקושי שאני רואה בכל הקומבינה האפשרית, אם וכאשר : הכסף של הפועל ת"א נכנס למכבי פ"ת נניח. איך מכבי פ"ת מוציאה את הכסף החוצה כדי שהבעלים ישתמשו בו? אם הכסף נשאר במכבי פ"ת, זה רק משפר את מצבה של הקבוצה אבל לא היו בונים עסקה כה בומבסטית רק כדי לחזק את מאזנה של הקבוצה. הכסף צריך לצאת כדי "לעשות בו משהו". לכן תרגילים כאלה יותר סבירים במסגרת עמלות סוכן כאשר השחקן נמכר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2012, 00:02 
moshiko כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
moshiko כתב:

הסבר למי? רק לבקרה תקציבים אם תרצה להכנס לעובי העניין.

הקושי שאני רואה בכל הקומבינה האפשרית, אם וכאשר : הכסף של הפועל ת"א נכנס למכבי פ"ת נניח. איך מכבי פ"ת מוציאה את הכסף החוצה כדי שהבעלים ישתמשו בו? אם הכסף נשאר במכבי פ"ת, זה רק משפר את מצבה של הקבוצה אבל לא היו בונים עסקה כה בומבסטית רק כדי לחזק את מאזנה של הקבוצה. הכסף צריך לצאת כדי "לעשות בו משהו". לכן תרגילים כאלה יותר סבירים במסגרת עמלות סוכן כאשר השחקן נמכר.

ונניח שמכבי פ"ת נמצאת בתזרים שלילי וצריך להזרים לשם כספים. התשלום של טביב ללוזון הוא ע"ח כספים שלוזון היה צריך להעביר לקבוצה כדי להשאיר אותה בחיים (היו פרסומים בזמנו על בעיות תזרים אצלם).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2012, 00:04 
סמל אישי של המשתמש
מעדיף שטביב יקנה שחקנים טובים אפילו אם הם יקרים מידי
מאשר שיטמון ידיו בארנק וילך על אופציות זולות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2012, 00:12 
לא יגיע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 169 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: