תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 15:30

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 169 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: טל בן חיים
הודעהפורסם: 11 ינואר 2012, 14:15 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
אדום נחמד כתב:
yos כתב:
אדום נחמד כתב:
יכול להיות שאני טועה, אמרתי שאני לא בטוח. אבל אני לא מוצא שום דבר לא חוקי בלקנות שחקן במחיר מופרז. אני גם לא מוצא שום דבר לא חוקי בלמכור שירותי קייטרינג במחיר מופרז. בעבר, זה היה נשמע לי הזוי שדבר כזה יכול לקרות. לאחר התייעצות עם אנשים שבקיאים בתחום, השתכנעתי שטעיתי. מקורמן אולי יוכל לשפוף אור על הנושא.

אם אתה מנהל מלכ"ר וקונה שירותי קייטרינג במחיר מופקע מחברה שנמצאת בבעלותך, מדובר, למיטב הבנתי, בעבירה של מרמה והפרת אמונים.

אז זהו, שאני לא משוכנע שזה לא חוקי.
שוב, אני לא מבין בזה בכלל. עורכי הדין הרבים פה מוזמנים להגיב אם הם בטוחים במה שהם אומרים.

זה לא חוקי חד משמעית.

אם כך, אני מבקש ממך לנסח כתב תביעה. מה זה אני מבקש.. זה מתבקש גם בלעדיי. אם אתה צודק.
כי בתכלס אין פה בעייה של הוכחות. לקבל מסמכים שמעידים כמה עלה דמארי וכמה שילם לוזון על שירותי קייטרינג זה שטויות.
אם בנוסף צריך להוכיח שהיתה כוונת מרמה, אז החוק כולו מטופש ולעולם לא יאכף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2012, 14:16 
אדום נחמד כתב:
ראצ'ו כתב:
אדום נחמד כתב:
yos כתב:
אדום נחמד כתב:
יכול להיות שאני טועה, אמרתי שאני לא בטוח. אבל אני לא מוצא שום דבר לא חוקי בלקנות שחקן במחיר מופרז. אני גם לא מוצא שום דבר לא חוקי בלמכור שירותי קייטרינג במחיר מופרז. בעבר, זה היה נשמע לי הזוי שדבר כזה יכול לקרות. לאחר התייעצות עם אנשים שבקיאים בתחום, השתכנעתי שטעיתי. מקורמן אולי יוכל לשפוף אור על הנושא.

אם אתה מנהל מלכ"ר וקונה שירותי קייטרינג במחיר מופקע מחברה שנמצאת בבעלותך, מדובר, למיטב הבנתי, בעבירה של מרמה והפרת אמונים.

אז זהו, שאני לא משוכנע שזה לא חוקי.
שוב, אני לא מבין בזה בכלל. עורכי הדין הרבים פה מוזמנים להגיב אם הם בטוחים במה שהם אומרים.

זה לא חוקי חד משמעית.

אם כך, אני מבקש ממך לנסח כתב תביעה. מה זה אני מבקש.. זה מתבקש גם בלעדיי. אם אתה צודק.
כי בתכלס אין פה בעייה של הוכחות. לקבל מסמכים שמעידים כמה עלה דמארי וכמה שילם לוזון על שירותי קייטרינג זה שטויות.
אם בנוסף צריך להוכיח שהיתה כוונת מרמה, אז החוק כולו מטופש ולעולם לא יאכף.

זאת עבירה פלילית ולכן מי שצריך לתבוע זאת ההמדינה(באמצעות המשטרה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2012, 14:18 
סמל אישי של המשתמש
שחקן אפס ואוהד מכבי
לא להביא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2012, 14:21 
ברור שזו עבירה, הבעיה היא שצריך להוכיח אותה, וזו וואחד בעיה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2012, 14:33 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:

מה בדיוק צריך להוכיח? העסקאות והסכומים ידועים וחשופים. אם את הכוונה צריך להוכיח, אז זה בחיים לא יקרה.
לירון, ומה עם המשטרה לא ממש מעוניינת להכנס לזה? אי אפשר להגיש תביעה ייצוגית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2012, 14:35 
אדום נחמד כתב:
joshsoos כתב:

מה בדיוק צריך להוכיח? העסקאות והסכומים ידועים וחשופים. אם את הכוונה צריך להוכיח, אז זה בחיים לא יקרה.

אין בעיה עם העסקאות והסכומים כשלעצמם. יש בעיה אם מדובר בעסקה סיבובית שמטרתה להשתמש בכספי המועדון לצורך עסקיו הפרטיים של טביב. את זה קשהמאוד להוכיח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2012, 14:35 
אדום נחמד כתב:
joshsoos כתב:

לא אי אפשר, תביעה ייצוגית הם בנושאים אזרחים ולא פלילים.
במשפט פלילי הצדדים הם המדינה נ' הנאשם.
אפשר להגיש תלונה במשטרה(כל אחד יכול להגיש), ואז המשטרה תראה אם יש בכלל טעם לפתוח בחקירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2012, 14:39 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
אדום נחמד כתב:
joshsoos כתב:

אין בעיה עם העסקאות והסכומים כשלעצמם. יש בעיה אם מדובר בעסקה סיבובית שמטרתה להשתמש בכספי המועדון לצורך עסקיו הפרטיים של טביב. את זה קשהמאוד להוכיח.

אז זה בדיוק מה שאני חשבתי. עורך דין שדיברתי איתו טען שגם אם אתה מתכוון לעשות עסקה סיבובית, אין זה לא חוקי. אולי הוא טועה.
בכל מקרה, כמו שאמרתי, אם מה שצריך להוכיח זה את הכוונה (ונניח שזה מספיק לכתב אישום), זה בחיים לא יקרה והחוק כאילו לא קיים.

לירון, או קיי, אם אתה אומר. לי אין מושג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2012, 14:55 
לגבי עסקה סיבובית, אני מעריך ברוב ההעברות בשוק יש "משהו".
הבעיה שבהעברה הזו אין פתון לבעיות המקצועיות של הסגל. מרכז הבעיה שלנו בקישור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2012, 15:22 
Red or Dead כתב:
טל בן חיים תמורת 1.75 + עבאס ולאלה?
זה מאותו בעלים שרב על 4000 יורו לחודש עם בלם זר, ואותו בעלים שהציע 50 אלף דולר על קשר נבחרת הונגריה?
הכל כשר!
אלי טביב :HEART2: :HEART2:

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2012, 16:08 
זה לא שטל בן חיים לא שחקן טוב שיכול לתרום לנו, אבל אם מוכנים לשלם עליו בערך פי 10 ממה שהוא שווה אז לא קשה להבין שיש דברים לא כשרים כאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2012, 16:31 
לא רק שהוא גנב,הוא גנב טיפש.
אם אתה גונב לפחות תעשה את זה בשושו.
העסקה כי מטומטמת שיש,אפשר לשחרר את לאלא ולהעלות את עדן שרם לבוגרים,אבל על עבאס אסור לוותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2012, 17:13 
סמל אישי של המשתמש
רק היום פורסם שוויתרו על ארתור. שחקן שסימנו אותו, עושה רושם של שחקן עם רזומה מרשים, נסעו לעקוב אחריו, הוא שם גול מדהים נגד סגנית אלופת הליגה האירופית ויומיים אחר כך מפורסם שירדו ממנו. ולמה? כי הוא עולה 250 אלף יורו.
עכשיו מפורסם שטביב לא רוצה עוזר מאמן לארבעה חודשים. משהו שלא יעלה יותר מ-20-30 אלף דולר.
ועל שחקן שכבש חמישה שערים העונה בליגה הישראלית הוא מתכוון לשפוך מיליוני יורו.
בסדר. הכל כשר. בצדק האוהדים לא מבינים מה קומץ האולטראס רוצה ממנו, סתם נטפלים אליו כי נלחם בשירי השואה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2012, 17:20 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
רק היום פורסם שוויתרו על ארתור. שחקן שסימנו אותו, עושה רושם של שחקן עם רזומה מרשים, נסעו לעקוב אחריו, הוא שם גול מדהים נגד סגנית אלופת הליגה האירופית ויומיים אחר כך מפורסם שירדו ממנו. ולמה? כי הוא עולה 250 אלף יורו.
עכשיו מפורסם שטביב לא רוצה עוזר מאמן לארבעה חודשים. משהו שלא יעלה יותר מ-20-30 אלף דולר.
ועל שחקן שכבש חמישה שערים העונה בליגה הישראלית הוא מתכוון לשפוך מיליוני יורו.
בסדר. הכל כשר. בצדק האוהדים לא מבינים מה קומץ האולטראס רוצה ממנו, סתם נטפלים אליו כי נלחם בשירי השואה.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2012, 17:35 
לכל מי שעיניים בראשו אין ולא היה ספק שהעסקאות עם לוזון הם חלק מקומבינה סיבובית. אין שום הסבר אחר.
בקודים של טביב מדובר בעוד יום בעבודה ותו לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2012, 17:44 
אוגוסטוס היל כתב:
לכל מי שעיניים בראשו אין ולא היה ספק שהעסקאות עם לוזון הם חלק מקומבינה סיבובית. אין שום הסבר אחר.

פששש.
הצהרות חריפות.

מישהו רק יכול לעדכן אותי, לפי תיאוריות הקונספירציה הנוכחיות, למה טב"ח לא הצטרף בתחילת העונה? איך הקומבינה נפלה על כל מיני פרטים מקצועיים שוליים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2012, 17:50 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

פששש.
הצהרות חריפות.

מישהו רק יכול לעדכן אותי, לפי תיאוריות הקונספירציה הנוכחיות, למה טב"ח לא הצטרף בתחילת העונה? איך הקומבינה נפלה על כל מיני פרטים מקצועיים שוליים?

באמת נראה לך שלוזון יוותר על כל כך הרבה כסף רק בגלל שהוא לא קיבל את טועמה?
דוקא בגלל שהעסקה נפלה על פרטים כל כך שוליים זה רק מבהיר כמה העסק הזה מסריח
1. כי לוזון כנראה לא באמת מקבל כל כך הרבה כסף
2. כי לוזון יודע שהעסקה הזאת סגורה כבר ואם זה לא קרה בקיץ זה יקרה בינואר או בקיץ הבא,
בינתיים טוב לו שבן חיים עדיין משחק במכבי פ"ת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2012, 17:51 
Fez כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

פששש.
הצהרות חריפות.

תשמע, אני האחרון שדוגל בתאוריות קונספירציה. אני גם לא חושב שמדובר כאן על קונספירציה.אני כן דוגל בדבר אחד - 1+1=2.
אני גם די משוכנע שמדובר בעניין די נורמטיבי בכדורגל שלנו, אם כי לא ברמות כאלה.
תן לי הסבר אחר למה להוציא 1.5 מילון יורו במזומן על חצי כרטיס של שחקן (מוכשר) ממכבי פ"ת, ובמקביל לדגול בחסכנות חולנית בנוגע לרכש.
אם היה הבן אדם פזרן- ניחא. פה זה פשוט לא מסתדר

נערך לאחרונה על ידי אוגוסטוס היל בתאריך 11 ינואר 2012, 18:00, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2012, 17:55 
סמל אישי של המשתמש
לא הבנתי איך דחיית העסקה קשורה לסיכויי הנכונות של התיאוריות השונות לגביה. באותה מידה שעסקה לגיטימית יכולה ליפול מסיבה כלשהי ולהיסגר אחרי כמה חודשים, כך גם עסקה לא כשרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2012, 17:59 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:

הנה, קח אחת: האם סלים טועמה - שהיה אמור להיות מועבר כחלק מהעסקה - מקוזז מהקופון של לוזון או מזה של טביב? למשל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2012, 18:04 
Working Class Hero כתב:
Fez כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

פששש.
הצהרות חריפות.

באמת נראה לך שלוזון יוותר על כל כך הרבה כסף רק בגלל שהוא לא קיבל את טועמה?
דוקא בגלל שהעסקה נפלה על פרטים כל כך שוליים זה רק מבהיר כמה העסק הזה מסריח
1. כי לוזון כנראה לא באמת מקבל כל כך הרבה כסף
2. כי לוזון יודע שהעסקה הזאת סגורה כבר ואם זה לא קרה בקיץ זה יקרה בינואר או בקיץ הבא,
בינתיים טוב לו שבן חיים עדיין משחק במכבי פ"ת.

אתה לא מצדיק את ההשערה שלך. מה שאתה עושה זה קודם כל מניח שהיא נכונה, ואז לפיה מנסה להסביר את העובדות.
העובדה שהקומבינה הגדולה התפוצצה על אי-הסכמה של סלים טועמה (וגם עכשיו בינואר משום מה לא ממהרת לצאת לפועל) היא עובדה שבאופן ברור אמורה להחליש את תיאוריית הקומבינה. להגיד שהעובדה הזאת מחזקת את התיאוריה ("דוקא בגלל זה ברור שהעסק מסריח") זה טיעון קלאסי של תיאוריות קשר כושלות.

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%AA%D7% ... 7%A9%D7%A8

"מאפייני תיאוריות קשר
אישור ההשערה מראש: כמעט בכל תאוריית קשר ישנו בלבול בין השערה להוכחה. כלומר, מונח כי המשוער מוכח מראש. לרוב, תאוריות קשר אינן מנסות להעלות השערה ולהוכיחה או, לחלופין, להפריכה, אלא מניחות באופן סתמי כי ההשערה היא עובדה.
קבלת ממצאים תומכים בלבד: מאפיין מובהק של תאוריות קשר הוא נכונות הוגיהן לקבל כמעט כל ממצא התומך בתאוריה, בלי להתחשב במידת אמינותו. כל הממצאים הסותרים את התאוריה, לעומת זאת, נדחים מקדמית, אם משום שהם נחשבים לחלק מהקשר שנרקם להסתיר את העובדות, ואם סתם משום שהם סותרים את התאוריה."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2012, 18:05 
סמל אישי של המשתמש
פחחחח, 1.75 מיליון יורו על חצי כרטיס זה בדיחה פראית ועוד את עבאס ולאלה...
עסקת דמארי היא ההעברה הכי מסריחה שאני זוכר בכדורגל הישראלי והיא הולכת להיות קטנה על מה שמתבשל פה.

גם דמארי וגם בן חיים שחקנים טובים מאוד בליגה שלנו, אבל הסכומים האלה זה בדיחה לא נורמלית, אני בן זונה אם טביב לא מלבין ככה כספים מהקופה של הפועל לכיס שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2012, 18:07 
FEZ
תן לי הסבר רציונאלי וקוהרנטי לקמצנות הטביבית יחד עם הסכומים ההזויים הללו. איך זה מתיישב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2012, 18:09 
יובל כתב:
לא הבנתי איך דחיית העסקה קשורה לסיכויי הנכונות של התיאוריות השונות לגביה. באותה מידה שעסקה לגיטימית יכולה ליפול מסיבה כלשהי ולהיסגר אחרי כמה חודשים, כך גם עסקה לא כשרה.

העסקה לא נפלה "מסיבה כלשהי". היא נפלה מסיבה ספציפית מקצועית (אי מעבר של שחקן).
זה באופן ברור מחזק את הטענה שמדובר בעסקה על בסיס מקצועי.

אגב, אני לא יודע אם מדובר ב-"קומבינה" או לא (אני גם לא בטוח שאני יודע בדיוק על איזו קומבינה מדברים פה כולם), אני באמת מבקש הסבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2012, 18:11 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
FEZ
תן לי הסבר רציונאלי וקוהרנטי לקמצנות הטביבית יחד עם הסכומים ההזויים הללו. איך זה מתיישב?

הלבנה של כספים מהקופה של הפועל אל כיסו של אלי טביב בחסות משפחת לוזון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2012, 18:11 
הסברה שלי היא שהכספים שהועברו ללוזון מהווים תמורה בגין עסקים שיש לשניהם מחוץ לכדורגל. ככה פשוט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2012, 18:12 
RedFox כתב:
עסקת דמארי היא ההעברה הכי מסריחה שאני זוכר בכדורגל הישראלי והיא הולכת להיות קטנה על מה שמתבשל פה.

גם דמארי וגם בן חיים שחקנים טובים מאוד בליגה שלנו, אבל הסכומים האלה זה בדיחה לא נורמלית, אני בן זונה אם טביב לא מלבין ככה כספים מהקופה של הפועל לכיס שלו.

שנכנסים לפרטים העניין יותר מסובך. נניח שטביב מעביר כסף של הפועל ת"א למכבי פ"ת בגין רכישת 50% כרטיסו של בן חיים. עכשיו מכבי פ"ת (לוזון) צריך להצדיק תשלום "בצד" לטביב. בעייתי. אם יש "משהו" הוא מתבצע באמצעות עמלת סוכן כאשר השחקן יימכר לחו"ל. אז אולי ישולם עמלה לסוכן והוא יעביר חלק מהעמלה לטביב בחו"ל לפי התרחיש הקונספירטיבי שהוצג כאן. דרך אחרת היא על יד צד ג' עם פרוייקט כלשהו בארץ במחרי מופחת. בקיצור יש מקום לדמיון אבל הבצוע יותר מורכב ממה שחושבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2012, 18:17 
סמל אישי של המשתמש
moshiko כתב:
RedFox כתב:

שנכנסים לפרטים העניין יותר מסובך. נניח שטביב מעביר כסף של הפועל ת"א למכבי פ"ת בגין רכישת 50% כרטיסו של בן חיים. עכשיו מכבי פ"ת (לוזון) צריך להצדיק תשלום "בצד" לטביב. בעייתי. אם יש "משהו" הוא מתבצע באמצעות עמלת סוכן כאשר השחקן יימכר לחו"ל. אז אולי ישולם עמלה לסוכן והוא יעביר חלק מהעמלה לטביב בחו"ל לפי התרחיש הקונספירטיבי שהוצג כאן. דרך אחרת היא על יד צד ג' עם פרוייקט כלשהו בארץ במחרי מופחת. בקיצור יש מקום לדמיון אבל הבצוע יותר מורכב ממה שחושבים.

אפשר לצאת מנקודת הנחה שטביב מכניס לקופה של מכבי פ"ת 1.75 מיליון יורו, בתמורה עמוס לוזון בתור איש עסקים מעביר לטביב צ'קים על סך 750 מיליון יורו בעוד איזה קומבינה דה-לה שמאטה.
טביב מרוויח כסף נקי ושחקן, עמוס מרוויח כי הוא אינו צריך להכניס לקופה של פ"ת כספים + מחזק את הקבוצה ב-2 שחקנים ו-50% מכל ההעברה עתידית של בן חיים.
המפסידה היחידה היא הפועל תל אביב שנגנבה ב-1.75 מיליון יורו.

נערך לאחרונה על ידי RedFox בתאריך 11 ינואר 2012, 18:18, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2012, 18:18 
אוגוסטוס היל כתב:
הסברה שלי היא שהכספים שהועברו ללוזון מהווים תמורה בגין עסקים שיש לשניהם מחוץ לכדורגל. ככה פשוט

זו, למשל, סברה שנראית לי מאוד לא סבירה.
שוב, עסקה כזאת לא היתה מתפוצצת על סלים טועמה.

לגבי תיאוריות של "הלבנת כספים" וכו' - לא נראה לי שאלי טביב צריך להלבין כספים כדי לשדוד את הקופה של הפועל (ואין לי ספק שהוא והבת שלו חיים טוב מאוד מהכסף בקופה של הפועל)

שוב, אם תהיה תיאוריה שתראה לי סבירה, אני אשמח לאמץ אותה.
כרגע אני פשוט אשמח אם טל בן חיים יחתום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2012, 18:19 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
שוב, אם תהיה תיאוריה שתראה לי סבירה, אני אשמח לאמץ אותה.

מה עם מה שהצעתי? חשבתי את זה כבר בזמנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 169 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: