אוגוסטוס היל כתב:
על איזה בטחון כבודו מדבר?
אדום אש:
ציטוט:
אתם מודעים לזה שהם נראו היום לא פחות גרוע מאיתנו?
אין לי איך להסביר את ה1-0 הרביעי שלהם ברצף, הם מפוצצים מזל.
החביב עלי ביי פאר:
ציטוט:
אנשים חיים בסרט שקרית שמונה יצליחו לנצח 1-0 כל משחק עד סוף העונה
המזל לא נמשך לנצח, אנחנו קבוצה יותר טובה שגם נראית יותר טוב כשהיא בהרכב מלא, עם כל הכבוד.
ציטוט:
אדום אש, אז תרשה לי לצרף אותך ליקום שלנו - ק"ש היא לא סתם קונטנדרית אלא אחת המועמדות החזקות לקחת פה אליפות, עם ובלי קשר למזל שלה.
אם זה יהיה אנחנו או הם, מפגן פתיחת הרגליים שהיה בפלייאוף בעונת הדאבל יהיה כאין וכאפס לעומת מה שיהיה בסוף הליגה. בית"ר, מכבי,חיפה - כולן ועוד רבות וטובות יעשו הכל כדי לעזור להם נגדנו, ואין לזלזל בסיפור הרומנטי והמבחיל שיכול לצאת מאלופה מהפריפריה.
מעבר לעובדה שיש להם קבוצה חזקה מאוד, הגנה יותר טובה מההגנה שלנו, רוצ'ט שהוא שחקן חבל על הזמן, מאמן מוכשר מאוד והדבר המרכזי - בעלים.
שרצקי המכביסט משלם בזמן, מעמיד לרשות המאמן כל מה שהוא רוצה, מביא מכיסו את רוב התקציב של המועדון, אלוף ביחסי אנוש וזוכה לתמיכה ואפילו הערצה של כל הקהל.
איזה מגניב, בדיוק הפוך מטביב.
מה שאמרת נכון. אבל החלק של המועמדת. בתקשורת פה ושם נהנים לאונן קצת על הרומנטיקה שבדבר, אבל מעטים מאנשי התקשורת והכדורגל אם בכלל באמת רואים בצורה חדה וברורה את קרית שמונה לוקחת אליפות השנה.
אדום נחמד:
ציטוט:
גם אחרי היום ק"ש לא מפחידים אותי יותר מחיפה ומכבי.
למי ששואל איך הם השיגו יותר נקודות מאיתנו, נא להזכר בתקופת ההתאקלמות של הקבוצה. איך שיחקנו בתחילת השנה, ואיך אנחנו משחקים היום..
יהייה בסדר חברה, לבוא לפ"ת ולעודד.
עומרי קנדה (אגדה חיה)
ציטוט:
זה מאוד מצחיק.
תירגעו כבר עם הלחץ הטיפשי הזה.
היריבה העיקרית שלנו תיהיה חיפה ואני מוכן לחתום על זה.
היום אני מקווה שק"ש תיקח או אשדוד, כי זה מחר מכבי 3 מאיתנו.