תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 01:25

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 11 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: התגלה הפרצוף האמיתי ?
הודעהפורסם: 04 ינואר 2012, 23:07 
לפני מספר שבועות אמרו שלא היתה הוראה מהנהלת הקבוצה שלא לפרסם את מכתב/כתבת התודה לאוהדי הפועל בנןגע לעזרה באיסוף בקבוקים ופחיות לצורך מימון תרופות שאינן בסל הבריאות ושאי פרסום מכתב/כתבת התודה נבע משיקולי מקום בלבד.
אין קשר לזה שאני מתנגד להנהלת הקבוצה והכל היה כשר וטהור לחלוטין?
אז אם מגזין אדום הוא המגזין של אוהדי הקבוצה והנהלת הפועל לא משפיעה על התכנים שיפורסמו במגזין אדום ונניח ומכתב/כתבת התודה כן היתה מתפרסמת גם אז עורך המגזין היה מקבל לידיו את ניהול חנות האוהדים של הפועל תל אביב?
סתם כעוד חומר למחשבה.
http://red-fans.com/Article.asp?id=3309
:HEART2: :hapoel: :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: התגלה הפרצוף האמיתי ?
הודעהפורסם: 05 ינואר 2012, 01:18 
לפי מה שאני זוכר הוא מנהל את החנות הוירטואלית גם לפני ההכנעות המטופשת שלו להנהלה במקרה שלך,ראיתי איזה כתבה איפשהו שהוא מונה .
ליאור בן שבת :PUKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2012, 09:30 
סמל אישי של המשתמש
לא יצא לי להזמין משם מוצר, כי אני לא מוכן להעביר לטביב כסף, אבל לפי מה שהבנתי מאנשים השירות שם דיי חרא עד לא קיים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2012, 09:37 
בהזדמנות זו אני רוצה לשבח את חנות המוצרים של הפועל ת''א כדורסל
הזמנתי גופיית רטרו,המשלוח הגיע בזמן והמוצר באיכות מצוינת(לא מתכווץ בכביסה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2012, 11:00 
סמל אישי של המשתמש
שחר, בלי קשר ללינק ולמה שכתוב בו: אתה חייב לרדת מהענין הזה.
תן לאחרים להלחם את המלחמה שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2012, 11:50 
סמל אישי של המשתמש
עמי נאווי כתב:

נאווי צודק. למרות שאני במידה רבה בצד של האולטראס בעימות הנוכחי, אני חושב שאתה קצת יותר מדי עלית על בריקדות בעניין הזה.
הבריאות שלך חשובה מכדי שהיא תהיה מעורבת במחלוקות בתוך המועדון / אוהדים, ובטח שלא להיכנס לעימותים אישיים עם עובדי המועדון.
בעניין שלך צריך להיות קונצנזוס, כי כל עזרה חשובה, וחבל שחלק מן האוהדים (שעל תבונתם אני יכול לחלוק) יזהו אותך עם אחד הצדדים בעימות.
והעיקר: שתמשיך להיות לנו בריא וחזק!
:HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2012, 14:10 
ראשית - בריאות .
שנית - מצטרף לעצות של עמי ויוס .
שלישית - אני קונה רק מוצרים של הפועל כדורסל ו/או של דוכני האולטראס וכל מיני .
רביעית - הבנתי שהעניינים יצאו משליטה בויכוחים בשער 7 . הכול בסדר אצלך ?
חמישית - המגמה של ההנהלה די ברורה . מינוי של "יסמנים " בכל תפקיד . מאחל בהצלחה לקוביקו .
שישית - רועי , שימות לך הסוכן !!!!!
שביעית - שבחון בהצלחה , לא השבת .
שמינית - מספר שמונה זה נמני , אחושרמוטה גרמני.............

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2012, 14:12 
סמל אישי של המשתמש
yos כתב:
עמי נאווי כתב:

נאווי צודק. למרות שאני במידה רבה בצד של האולטראס בעימות הנוכחי, אני חושב שאתה קצת יותר מדי עלית על בריקדות בעניין הזה.
הבריאות שלך חשובה מכדי שהיא תהיה מעורבת במחלוקות בתוך המועדון / אוהדים, ובטח שלא להיכנס לעימותים אישיים עם עובדי המועדון.
בעניין שלך צריך להיות קונצנזוס, כי כל עזרה חשובה, וחבל שחלק מן האוהדים (שעל תבונתם אני יכול לחלוק) יזהו אותך עם אחד הצדדים בעימות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2012, 15:33 
סמל אישי של המשתמש
שחר יקר,
אני מסכים עם כל אות שכתב עמי נאווי בנושא. הוא עשה זאת בקצרה, אני כדרכי באריכות.
הצדק לא תמיד ניראה מכל זווית באותה צורה. אין צדק אבסולוטי בוודאי לא בנושא שכזה.
טביב חרא, וכניראה כל הכפיפים שלו או רובם חרא מעצם זה שהם בכלל מוכנים לעבוד איתו.
אם הוא חרא אז הם נאלצים לשקר כדי לא לחשוף את ערוותו ולא לאמר משהוא בניגוד להשקפתו או הנחייתו. ד"א זה לא קורה רק בהפועל אלא קורא בעשרות אירגונים אחרים.

לכן לחפור ובפועל לצאת למלחמה בפרבד'ה של טביב זה אולי צודק אבל מבחינתך לא חכם ( והייתי עדין בהתנסחותי) הם לא חייבים לך כלום. אבל כלום. אם הם היו יותר אנושיים וקצת יותר בני אדם הם היו מפרסמים את מכתבך אבל הם לא חייבים להיות כאלה.

מציע לך לרדת מהעץ שעליו טיפסת הוא לא משרת את האינטרס שלך ולחלק מהאוהדים זה לא ניראה אפילו מוצדק. לחלקים אחרים זה יכול להראות אפילו חצוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2012, 15:55 
סמל אישי של המשתמש
רק אני עדיין לא מבין מה הפליאה הגדולה בכך שעורך פמפלט רשמי של הנהלת הפועל תל אביב (קרי אלי טביב) שיוצא לאור ע"י ההנהלה (קרי אלי טביב) הוא מועסק של ההנהלה של הפועל תל אביב?

המגזין "אדום" לא מתיימר להיות מגזין של האוהדים, אלא עבור האוהדים. הוא לא מתיימר לייצג אוהדים, בטח לא את כל האוהדים, הוא מגזין רשמי של הנהלת הפועל תל אביב עבור האוהדים (שקוראים אותו).

ומצטרף לקריאות החברים לשחר - רד מזה, זה לא שווה קמצוץ מבריאותך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2012, 19:26 
אדום שרוף100 כתב:
yos כתב:
עמי נאווי כתב:

כל מה שכתבתי היה סתם כדרך אגב.
אף אחד מהנהלת הקבוצה לא חשוב בעיניי וכל מה שחשוב לי זה הבריאות שלי וקבוצת הפועל תל אביב.
כתבתי את מה שכתבתי מאחר ורק לפני מספר שבועות באשכול הקודם נכתבו דברים שאינם נכונים בלשון המעטה בכל מה שקשור לאי פרסום מכתב/כתבת התודה.
לא טיפסתי על שום עץ ועל שום בריקדות אני עדיין מקבל עזרה ענקית שמוערכת מאוד על ידי ואני משוכנע שאמשיך לקבל עזרה גם בעתיד כל עוד אזדקק לכך ועל כך אני מודה לכולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 11 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: