אמיר ונונו כתב:
ויש מי שטוען שאם אתה לא מסתובב שלוש פעמים מסביב לעצמך וצועק "יאללה הפועל" בכניסה לבלומפילד, אתה לא אוהד הפועל. תמיד יש מי שימצא סיבה.
אני מאמין שגם רוב מוחלט משורקי הבוז הם אוהדי הפועל (אני יודע רק על בודדים שמקבלים טובות הנאה תמורת זה), אבל יש להם את הרעיון, שבעיני הוא מוטעה, שלהיות אוהד משמעו לבוא למשחק ולקוות שהפועל תנצח.
יש תקופות שבהן האהדה נושאת עימה מחוייבות, ואנו נמצאים בתקופה כזו. מי שחושב, באמת חושב, שטביב בסדר - איתו אני יכול להתווכח. מי שאומר שטביב רע, אבל הוא לא מוכן שתהיה מחאה במשחק כי זה מבאס אותו - אותו קשה לי להבין, ודאי שאיני יכול לקבל זאת.
ועם הדעה הנחרצת שלך בעד פתיחות ושקיפות, איך אתה לא יוצא במלוא המרץ נגד הנהלה שסותמת פיות? שמגרשת אוהדים ממגרש ותולשת שלטים שאינם נוחים לה, אבל יוזמת ומתגמלת שלטים לטובתה?
יקירי,
אני מציע שתשים לב קצת יותר בנושא סתימת הפיות מאיזה צד הם מגיעים. אולי אז תבין למה היתה כוונתי בקשר לפלורליזם/קומוניזם וכדו'.
לדעתי הקללות והביקורת על ההנהלה במקומם הם. כתבתי עשרות פעמים ואולי אף מאות שטביב צריך לעוף וכמה שיותר מהר. מדבריך עולה שאתה מפרש את שריקות הבוז ככאלה שתומכים בטביב. זו דרך קלה של פרשנות לטעמי. העלת בדעתך שאולי חלק משורקי הבוז חושבים שהמחאה של מובילה כיום (ואני מדגיש כיום) היא צבועה ? אולי . העלת בדעתך שיש כאלה שאולי חושבים שהלוואי וטביב יעוף אולם לא מסכימים עם הדרך ?
העלת אולי בדעתך שיש אנשים שבמשך כמה שנים מתנגדים לחלק מהשלטים מסתייגים מטביב כמנהל אבל מבחינתם טוב שהשלט הזה יעוף (כן הדרך לא דרך אבל רבים מאיתנו מעוניינים גם לנצח בדרבי בדרך לא דרך - שער מנבדל של 5 שחקנים וביד) .
כן בהחלט יש גם בשורקי הבוז ובמניפי השלטים אולי אנשים מטעם. אבל זה לא עושה את כל או רוב מי שכותב בפורום כנציג בשכר של טביב . הרי חוץ מניסיון לעשות דלגיטימציה לכותב מסויים ולדעתו אין בכך שום מטרה. האמן לי אבל סתימת פיות בפורום זה כמו גם לפעמים ביציע התחילה עוד הרבה לפני שמוני קנה את הפועל וטביב חלם לקנות א הפועל.