תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 01:17

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 115 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום רביעי 4/1 (דיונים)
הודעהפורסם: 04 ינואר 2012, 17:24 
סמל אישי של המשתמש
קפטן קורץ כתב:
רואה שחורות כתב:
בית הדין העליון הוא זה שהציב את העונש על תנאי כנגד בית"ר.
אם אבן עזרא לא מפעיל אותו היום, הוא מפר צו של בית משפט

הדיין: "לא בטוח שיש לי הסמכות לשנות את עונש הפחתת 2 הנקודות שקבע ביה"ד העליון"

אל תדאג קפיטן אני בטוח שהוא ימצא פירצה בספר החוקות והפירצות לבבונים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2012, 17:26 
אולי זה אני, אבל איך שאני רואה את זה, הבעיה עם גל שיש היא בעיקר הפוטנציאל המאוד מוגבל שלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל יום רביעי 4/1 (דיונים)
הודעהפורסם: 04 ינואר 2012, 17:28 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
Gili כתב:
kobster כתב:
דוידזאדה, דנין, אבו ריא.
אלו המחליפים של שיש, שחקן בית להזכירכם ? אף אחד פה לא למד ממקרה בונדר ?
עזבו את הילד ותנו לו לשחק. כן, כרגע הוא לא בכושר הכי טוב בעולם ובשביל זה עדיף לעלות עם חוטבא בשמאל אבל ללכת ולהביא שחקן מהשמות לעיל במקום שיש ?
אשדוד וק"ש בהחלט יכולות ללמד אותנו שיעור בכל מה שקשור לשחקני בית.
מי שמע על אלעד גבאי ? מי שמע על ניר ביטון ? בינתיים שני שחקנים שעשו לנו בית ספר במשחקים מולם.
במקום להשקיע באימון ובטיפוח של שחקן בית, מעדיפים להביא זבל במקומו. לא נגיע ככה לשום מקום.

וכמה אליפויות יש לכל אחת מהן? לאשדוד ולק"ש יש את הפריווילגיה לאמן צעירים בלי לחץ של אליפות , לנו אין. ומה בדיוק יש ללמוד ממקרה בונדר?

הלחץ הזה של להחליף שחקנים כי עוד שניה האליפות בורחת לנו מעביר קצת אנשים על דעתם.
אני מוכן שנה-שנתיים לא לקחת אליפות אבל לבנות קבוצה שתוכל לרוץ הרבה זמן ביחד ובעיקר תכלול שחקנים שמעריכים את החולצה שהם שמים על עצמם לפני כל אימון ומשחק. מה עדיף? להראות כמו שאנחנו נראים השנה ולחפש בנרות שכירי חרב שספק אם יעזרו לנו וספק אם ישארו פה יותר משנה-שנתיים.
הלוואי ובקיץ הבא הבעלים (לא משנה מי זה יהיה) יבוא למאמן (לא משנה מי זה יהיה) ויגיד לו " שלום אדון מאמן.
תכיר - בוריס קליימן, גל מיו,גל שיש, רועי גורדנה, שי אבוטבול, סלים טועמה,מוחמד זידאן, גיל גילקרוב, עדן שרם.
יש לך עוד תשעה שחקנים לבחירתך בתקציב X שישלימו את השמונה עשרה שמתלבשים כל משחק. בהצלחה"
תאמין לי שהקבוצה הזו תקבל את כל הגב שיש בעולם, גם אם חס וחלילה לא נזכה באליפות. אם נמשיך להלחיץ את עצמנו לא נגיע לשום מקום ונפתח כל חלון העברות 15 אשכולות על שחקנים זרים בשקל וחצי או שחקנים כמו אלירן דנין.

אסור בתכלית האיסור להציל לדנין הכלב הבבון הזה את הקריירה על חשבוננו
יש עוד אלטרנטיבות אני בטוח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2012, 17:29 
סמל אישי של המשתמש
יאלה יאלה, בקיץ כולם היו מאחורי שי לא? מה קרה ל"שי אבוטבול לא יזוז מהפועל"? הוא לא "סמל"? קצת יכולת לא טובה ואתם זורקים אותו לפח. לא יאמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2012, 17:31 
YardenDe כתב:
יאלה יאלה, בקיץ כולם היו מאחורי שי לא? מה קרה ל"שי אבוטבול לא יזוז מהפועל"? הוא לא "סמל"? קצת יכולת לא טובה ואתם זורקים אותו לפח. לא יאמן.

‏ פארטו קלאסי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2012, 17:36 
סמל אישי של המשתמש
YardenDe כתב:

סמל זה חשוב לכן נלחמו עבורו
כעת הוא סמל דהוי וקצת חלוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2012, 17:44 
סמל אישי של המשתמש
מה הקטע הזה להיפטר מהשחקנים שניצחו את הדרבי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2012, 17:47 
סמל אישי של המשתמש
nirog כתב:
YardenDe כתב:

חדוות המשחק שלו נעלמה, וגם החשק נעלם לו הוא מרגיש מושפל מצד ההנהלה , אני בטוח שברגע הנכון האוהדים יילחמו עליו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2012, 17:47 
כל מי שהיה במועדון בתקופת מוני פוטר או התפטר או "הוחלף.... הקש שישבור את גב הגמל זה אם יעיפו את אלי בואנו ואני לא צוחק!

טביב...מאחורייך...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2012, 17:51 
סמל אישי של המשתמש
גרזן אדום כתב:
nirog כתב:
YardenDe כתב:

חדוות המשחק שלו נעלמה, וגם החשק נעלם לו הוא מרגיש מושפל מצד ההנהלה , אני בטוח שברגע הנכון האוהדים יילחמו עליו

בינתיים שי פתח במשחק האחרון ופותח גם נגד ב"ש, כך ששום דבר לא השתנה.
אם וכאשר יחליטו לשחרר את שי, האדמה מתחת לרגליים של טביב לא תהיה יציבה במיוחד.
ואגב, אין לזה שום קשר ליכולת שלו. בפעם המאה אלף, הבלאגן בתחילת העונה לא בא מדרישה ששי ישחק בהרכב אלא מהיחס הביזיוני מצד ההנהלה והכוונה לשחרר אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2012, 17:59 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
גרזן אדום כתב:
nirog כתב:
YardenDe כתב:

ואגב, אין לזה שום קשר ליכולת שלו. בפעם המאה אלף, הבלאגן בתחילת העונה לא בא מדרישה ששי ישחק בהרכב אלא מהיחס הביזיוני מצד ההנהלה והכוונה לשחרר אותו.

אם אביחי לא פצוע אז שי לא רואה הרכב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2012, 18:02 
עומרי קנדה כתב:
Oleg Neduda כתב:
עומרי קנדה כתב:
מה ניהיה פה?!
דנין,ברוכיאן,עידן ורד...
את קובי מויאל אתם רוצים?!

שאף אחד מהביתערסים האלה לא ילבש אדום וזה לא משנה מה היכולות שלהם!!!
שכירי חרב זה נחמד אבל שכירים כאלה אנחנו לא צריכים.
לא מפתיע שרוב ה"תומכים" גם לא יודעים מה טביב רע להפועל.

נ.ב.
אלירן דנין הרבה,הרבה,הרבה יותר גרוע משיש.

יחתיכת קשקשן
מה ההבדל בין ורד ודנין לטוטו תמוז?
מה ההבדל בין ברוכיאן לבין יוסי אבוקסיס?

כל השחקנים שציינתי למעלה גדלו בביתר.
אבוקסיס וטוטו לא.
יש המון הבדלים,המון!!
ועוד אני קשקשן.

אתה קשקשן עם קבלות
ורד גדל בהכוח רמת גן והגיע לבית"ר בשנה האחרונה של הנוער
דנין גדל בכלל בטוברוק והגיע לבית"ר בגיל בוגרים
הבעיה אצלך שאתה לא לומד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2012, 18:05 
סמל אישי של המשתמש
גרזן אדום כתב:
kobster כתב:
גרזן אדום כתב:
nirog כתב:
YardenDe כתב:

אם אביחי לא פצוע אז שי לא רואה הרכב

מהכרותי רבת השנים עם מר הבט, כשהוא ננעל על משהו קשה להזיז אותו.
אם שי מביא עוד משחק טוב במוצ"ש, גורדנה יכיר את הספסל מקרוב כשאביחי יחזור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2012, 18:11 
סמל אישי של המשתמש
למה חוזהו של אבוטבול לא הופקד בבקרה?
ב-11.8.2011 ישב שי אבוטבול למסע"ת יחד עם המנכ"ל
ניר ענבר והיו"ר דורון אוסידון. השלושה הודיעו: חוזה חדש
לשי לחמש עונות. בפועל החוזה לא הועבר לבקרה. הפועל מודה: "יש פערים".

http://www.red-fans.com/Article.asp?id=3311

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2012, 18:12 
Gili כתב:
nirog כתב:
הפועל תל אביב: מסתמן ששי אבוטבול יעזוב בקיץ

קשר האדומים עדיין לא הגיע לסיכום עם הבעלים על חוזהו ויילך לבוררות. הפועל תוכל להחתים שחקנים לפני החלטת הבורר
http://sports.walla.co.il/?w=/7/1891247

יעבור לק"ש ויתחיל לנהל להם את מרכז השדה
בשנה הבאה ירים בעיטה חופשית לרחבה לראש של בדש במשחק של ק"ש מול מילאן בר"ג באלופות.

אני בכיף מוכן לטרייד אבוטבול + כסף - רוצ'ט.

אם הבוס לא חותם על ההסכם, נראה לי סוף עונה הוא חופשי, אז כנראה שאין טרייד. העסקה היחידה שטביב יכול לעשות עם קבוצות בליגה זה עם מכבי לוזון, גם זה לא בטוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2012, 18:13 
ארור יהיה האיש שיוציא את שי מהפועל
קשה לי להאמין שערכאה משפטית לא תכיר בחוזה מחייב בין הצדדים
שי אבוטבול :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2012, 18:35 
kobster כתב:
Gili כתב:
kobster כתב:
דוידזאדה, דנין, אבו ריא.
אלו המחליפים של שיש, שחקן בית להזכירכם ? אף אחד פה לא למד ממקרה בונדר ?
עזבו את הילד ותנו לו לשחק. כן, כרגע הוא לא בכושר הכי טוב בעולם ובשביל זה עדיף לעלות עם חוטבא בשמאל אבל ללכת ולהביא שחקן מהשמות לעיל במקום שיש ?
אשדוד וק"ש בהחלט יכולות ללמד אותנו שיעור בכל מה שקשור לשחקני בית.
מי שמע על אלעד גבאי ? מי שמע על ניר ביטון ? בינתיים שני שחקנים שעשו לנו בית ספר במשחקים מולם.
במקום להשקיע באימון ובטיפוח של שחקן בית, מעדיפים להביא זבל במקומו. לא נגיע ככה לשום מקום.

וכמה אליפויות יש לכל אחת מהן? לאשדוד ולק"ש יש את הפריווילגיה לאמן צעירים בלי לחץ של אליפות , לנו אין. ומה בדיוק יש ללמוד ממקרה בונדר?

הלחץ הזה של להחליף שחקנים כי עוד שניה האליפות בורחת לנו מעביר קצת אנשים על דעתם.
אני מוכן שנה-שנתיים לא לקחת אליפות אבל לבנות קבוצה שתוכל לרוץ הרבה זמן ביחד ובעיקר תכלול שחקנים שמעריכים את החולצה שהם שמים על עצמם לפני כל אימון ומשחק. מה עדיף? להראות כמו שאנחנו נראים השנה ולחפש בנרות שכירי חרב שספק אם יעזרו לנו וספק אם ישארו פה יותר משנה-שנתיים.
הלוואי ובקיץ הבא הבעלים (לא משנה מי זה יהיה) יבוא למאמן (לא משנה מי זה יהיה) ויגיד לו " שלום אדון מאמן.
תכיר - בוריס קליימן, גל מיו,גל שיש, רועי גורדנה, שי אבוטבול, סלים טועמה,מוחמד זידאן, גיל גילקרוב, עדן שרם.
יש לך עוד תשעה שחקנים לבחירתך בתקציב X שישלימו את השמונה עשרה שמתלבשים כל משחק. בהצלחה"
תאמין לי שהקבוצה הזו תקבל את כל הגב שיש בעולם, גם אם חס וחלילה לא נזכה באליפות. אם נמשיך להלחיץ את עצמנו לא נגיע לשום מקום ונפתח כל חלון העברות 15 אשכולות על שחקנים זרים בשקל וחצי או שחקנים כמו אלירן דנין.

איזה שטויות אתה מדבר
כדי להבנות על מחלקת הנוער צריך להשקיע במחלקת הנוער. להזכירך קבוצת הנוער שביעית בליגה שלה.
בטח גם ראית את גילקרוב, זידאן, שרם ומיו מספיק כדי להחליט שהם מספיק טובים לבוגרת
ואיך אתה משווה בכלל בין ניר ביטון(שנתיים וחצי בהרכב של אשדוד והוא רק בן 20) לבין גל שיש שלא הראה שום דבר בחמש שנים בבוגרים?
ומה זה "אף אחד לא למד ממקרה בונדר"?! למה מי זה דני בונדר???

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2012, 18:47 
בית המשפט דחה על הסף דרישתו של רפי עגבי לקבל נתח מעסקת המכירה של הפועל ת"א.

להלן מתוך הכתבה:

"יש לציין כי טענותיו של עגיב היו גם כנגד העברת הזכויות לאלי טביב, שיוצג בתיק ע"י באי כוחו יורם זרים נועם פורר וסול מאור. אלא שבפסק הדין נקבע כי כלל אין יריבות בינם ובין עגיב, וכי הראל (הכוונה למוני הראל) הוא זה שהתחייב להקצות לעגיב מניות בהפועל ת"א וכי טביב לא לקח על עצמו שום התחייבות כלפי עגיב. "

http://www.nrg.co.il/online/71/ART2/323 ... 101&loc=31

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2012, 19:01 
סמל אישי של המשתמש
moshiko כתב:
בית המשפט דחה על הסף דרישתו של רפי עגבי לקבל נתח מעסקת המכירה של הפועל ת"א.

להלן מתוך הכתבה:

"יש לציין כי טענותיו של עגיב היו גם כנגד העברת הזכויות לאלי טביב, שיוצג בתיק ע"י באי כוחו יורם זרים נועם פורר וסול מאור. אלא שבפסק הדין נקבע כי כלל אין יריבות בינם ובין עגיב, וכי הראל (הכוונה למוני הראל) הוא זה שהתחייב להקצות לעגיב מניות בהפועל ת"א וכי טביב לא לקח על עצמו שום התחייבות כלפי עגיב. "

http://www.nrg.co.il/online/71/ART2/323 ... 101&loc=31

סוף סוף חדשות טובות
מעדיף את טביב מאשר שלעגיב יהייו אחוזים בקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2012, 19:03 
בני זונות, שי לא יזוז מהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2012, 19:06 
איך אנשים זורקים כאן את שי מהפועל (ועוד בשביל רוצ'ט?), הדבר הכי קרוב לסמל שנשאר במועדון הרקוב הזה. לא יאומן.
אני גם מאוכזב מהיכולת של שי ואומר שהוא צריך להגיד תודה שהוא יושב על הספסל בכלל, אבל מכאן ועד "להעזיב" אותו? התחרפנתם לגמרי. כנראה שבאמת מגיע לכם טביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2012, 19:09 
עד המ!!ת הפועל כתב:
איך אנשים זורקים כאן את שי מהפועל (ועוד בשביל רוצ'ט?), הדבר הכי קרוב לסמל שנשאר במועדון הרקוב הזה. לא יאומן.
אני גם מאוכזב מהיכולת של שי ואומר שהוא צריך להגיד תודה שהוא יושב על הספסל בכלל, אבל מכאן ועד "להעזיב" אותו? התחרפנתם לגמרי. כנראה שבאמת מגיע לכם טביב.

שי לא סמל ולא בטיח. להפועל ת"א יש רק סמל אחד.

:hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2012, 19:09 
עד המ!!ת הפועל כתב:

מה הקשר? אני מדבר מקצועית נטו. אם נותנים לי טרייד שי תמורת רוצ'ט אני לוקח בשתי ידיים. אין לזה שום קשר להתנהלות של ההנהלה מול שי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2012, 19:14 
סמל אישי של המשתמש
תעשו טרייד על שי,תחליפו את שיש בדנין ותקבלו 11 שכירי כסף מושתנים שמתים לעוף מפה (לא כולל חריגים כמו באדיר ואביחי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2012, 19:15 
Gili כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:

מה הקשר? אני מדבר מקצועית נטו. אם נותנים לי טרייד שי תמורת רוצ'ט אני לוקח בשתי ידיים. אין לזה שום קשר להתנהלות של ההנהלה מול שי.

סבבה. מקצועית נטו. אח"כ תבכו למה שחקנים לא יורדים לגליצ'ים (כי אין נשמה). הוא אולי לא משהו, אבל לא זורקים כזה שחקן.
זה פאקינג שי אבוטבול. אחרי הסמל הזה: :hapoel: , הוא מגיע. כי אין מישהו אחר שקרוב לזה בקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2012, 19:17 
azran כתב:
תעשו טרייד על שי,תחליפו את שיש בדנין ותקבלו 11 שכירי כסף מושתנים שמתים לעוף מפה (לא כולל חריגים כמו באדיר ואביחי)

או שאפשר לשבץ שחקנים לסגל לפי מידת האהדה שלהם להפועל במקום יכולת מקצועית. ככה תקבלו אליפות אחת ב-10 שנים (וגם אותה יביאו שחקנים שמתים לעוף מפה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חדשות הפועל יום רביעי 4/1 (דיונים)
הודעהפורסם: 04 ינואר 2012, 19:26 
עד המ!!ת הפועל כתב:
Gili כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:

סבבה. מקצועית נטו. אח"כ תבכו למה שחקנים לא יורדים לגליצ'ים (כי אין נשמה). הוא אולי לא משהו, אבל לא זורקים כזה שחקן.
זה פאקינג שי אבוטבול. אחרי הסמל הזה: :hapoel: , הוא מגיע. כי אין מישהו אחר שקרוב לזה בקבוצה.

מה קורה פה??? אתה באמת יכול להגיד לי ששי בשלושה חודשים האחרונים שיחק כמו סמל? איזה גליצ׳ים? איזה נשמה? שיחק כמו אחרון הזרקנים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2012, 19:39 
אנדרסיטו כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:
Gili כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:

מה קורה פה??? אתה באמת יכול להגיד לי ששי בשלושה חודשים האחרונים שיחק כמו סמל? איזה גליצ׳ים? איזה נשמה? שיחק כמו אחרון הזרקנים

בחודש האחרון הוא לא שיחק ושהוא שיחק הוא תרם לך שער בדרבי ובישול נגד חיפה.
במשחק האחרון חזר להרכב והיה אחד הטובים על המגרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2012, 19:58 
אנדרסיטו כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:
Gili כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:

בואו נהרוג אותו (או נעיף אותו) בגלל תקופה רעה. מה, לכם אין תקופה רעה בחיים? תמיד הכל ורוד?
איכס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2012, 20:10 
סמל אישי של המשתמש
שי חלש מאוד מקצועית ולטעמי לא מתאים להפועל אבל סיכום זה סיכום.
איזה הנהלה ביזיון... אבל אני כבר לא מתפלא.. מי שישן עם כלבים קם עם פרעושים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 115 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: