לירון האדום כתב:
האדס כתב:
זה עוד חוזר הניגון.
ובאמת כבר נמאס לשמוע על זה.
כן חתם לא חתם, כן האריך לא האריך, כן וויתר לא וויתר.
שי, בחיאת, הצדק איתך? לך עם זה לבית משפט וחלאס לזיין לנו במוח כבר שנה.
להזכיר לך את מסיבת העיתונאים בה הם פרסמו לעייני כולם את זה ששי חותם ל5 שנים?
פרסום מה-11.8.2011
ציטוט:
הסאגה הארוכה הסתיימה: שי אבוטבול חתם על חוזה משודרג לחמש שנים בהפועל תל אביב. במסיבת עיתונאים שערכה הקבוצה יחד עם הקשר הודיע היו"ר דורון אוסידון כי אבוטבול ימשיך לשחק אצל האדומים עד הפרישה, וישתלב במערכת גם אחריה.
"שי סמל גדול מאוד במועדון, ואנחנו מאוד מאוד מעריכים אותו", אמר אוסידון, "גם אנחנו וגם האוהדים מעריכים אותו. אני רוצה לציין שכל הסיטואציה שהיתה בתקופה האחרונה בעקבות הבטחות שניתנו לשי ולא עידכנו את אלי טביב בהבטחות האלו. ישבתי היום עם שי, עד לפני שעתיים, והצענו לו חוזה עד שיפרוש. אנחנו רואים בשי מעבר להיותו שחקן גם דמות שתמשיך במערכת בעתיד. נמשיך איתו יחד עד מתי שירצה".
"לרגע לא היה ספק לי, לשי ולטביב שהוא לא יהיה בהפועל ת"א", הוסיף אוסידון, "במסגרת החוזה החדש והמשודרג של שי הוא יעביר גם אימונים בכל חודש לשחקני נערים ונוער".
"כמו שדורון אמר, ישבנו במהלך היום וסיכמנו על חוזה חדש וארוך טווח", אמר הקשר, "אני רוצה להסתכל קדימה אבל לא שוכח את מה שהיה. מתנצל בפני חבריי לקבוצה, המאמן קשטן ואלי טביב על התקופה האחרונה, הלא נעימה בכלל, שעברנו. מצד שני אני רוצה להודות לאוהדי הפועל שהביעו בי תמיכה והיו מאחוריי. אני שמח שהכל נגמר ושאני ממשיך בהפועל תל אביב. אני מודה מאוד לקשטן על כך שמאחורי הקלעים עשה המון כדי שאשאר".
החוזה החדש הוא לחמש שנים אבל אני מאמין שכל חיי אהיה בהפועל ת"א ואסיים בה את הקריירה", הוסיף אבוטבול, "היו המון חילוקי דעות ודברים שנאמרו על ידי אנשים שונים וטביב לא ידע על רוב הדברים. כשהוא היה בארץ הוא לא מצא לנכון להיפגש איתי וזה לא היה נראה טוב ורק הזיק לקבוצה. אבל הכל מאחוריי ואני שמח על החתימה. בואו נתרכז עכשיו בכדורגל. מבחינתי ידעתי שאשאר אדום לכל החיים".