תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 23:49

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 12 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: ביי ביי ליאור שגב
הודעהפורסם: 30 דצמבר 2011, 02:05 
http://www.one.co.il/Article/192864.html

20 נק' ו 9 אס' ואוו.. מעניין אם בליגת העל יצליח ככה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: ביי ביי ליאור שגב
הודעהפורסם: 30 דצמבר 2011, 03:29 
עכשיו רק שמישהי תיקח את בית יוסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2011, 10:55 
אין ספק שזה משחק לטובתנו, אבל יש משהו מקומם בקלות הבלתי נסבלת בה קבוצות בלאומית מאבדות שחקנים מרכזיים לליגת העל, תוך כדי העונה. רוזפלט, צ׳ורביץ׳ ועכשיו שגב, ועוד היד נטויה. שכונתי משהו, לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2011, 12:16 
סמל אישי של המשתמש
צ'ורבוביץ לא בקטגוריה הזו.

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2011, 12:50 
לא כל כך מקומם אם בחוזה שלהם יש סעיף יציאה לליגת העל כמו שיש לרוב השחקנים המרכזיים בליגה הלאומית.

עכשיו בנוגע לליאור שגב,זה היה ברור לי שבדרך כזו או אחרת הוא יהיה בליגת העל.
כשהוא הגיע בקיץ ללאומית אני הייתי בשוק ששחקן בסדר גודל שלו לא הצליח למצוא מקום בליגת העל.

הדבר היחיד שאני מפחד ממנו זה שהוא יהפוך להיות עוד שחקן שהוא תותח בלאומית אבל שחקן בסוף הרוטציה המרכזית בליגת העל כמו עודד שעשוע של דעתי שני אלה צריכים להיות שחקנים של יותר מ5 נקודות ו אסיסט למשחק בליגת העל.

בנוגע לכמה זה טוב לנו נדידת השחקנים מהלאומית לעל,זה מצויין. בהתחשב בזה שאין אצלנו אף אחד עם חוזה יציאה. מקצועית נטו.
הבעיה היא שכמו שקרה בשנה שעברה רק אחת עולה לליגת העל וכרגע יש רק קבוצה אחת שרק התחזקה ולא נראה שתיחלש שהיא תיהיה המכשול הגדול והיחיד שלנו וזה באר יעקב.

עם סגל השחקנים שלה ויכולת ההתקפה שלה באמת אפשר רק לקנאות ביכולת לבנות עם תקציב חצי משלנו קבוצה כל כך חזקה.
את יועד בית יוסף שמתי לב כבר בליגת הקיץ (שנה שעברה היה פחות דומיננטי). הוא גם די צעיר (24). יש לו עתיד להיות אחד הצעירים המבטיחים שילכו בדרך של מורן רוט דגן יבזורי ואחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2011, 14:08 
[quote="cscarlos"]לא כל כך מקומם אם בחוזה שלהם יש סעיף יציאה לליגת העל כמו שיש לרוב השחקנים המרכזיים בליגה הלאומית.

מבחינתי זו בדיוק ה"שכונתיות"- שקבוצות חותמות על חוזים שכאלה. "סעיף יציאה" בסוף העונה- ניחא. אבל בכל רגע נתון? המשמעות ברורה- הבחור יברח ברגע שקבוצה בליגה העליונה תגלה התענינות- והסיכויים לכך גדולים. לא לענין, לא מבחינת הקבוצות המדוברות ולא מבחינת הליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2011, 14:13 
סמל אישי של המשתמש
Kyahs כתב:
עכשיו רק שמישהי תיקח את בית יוסף.

שהפועל תיקח אותו :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2011, 14:26 
אני יודע שזה עניין של השקפה אבל תכלס מי שמוכן לחתום להחתים שחקנים על חוזה כזה בעיה שלו.
ובנוגע לכמה זה שכונתי,יכול להיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2011, 20:46 
שמי בשבילו שסוף סוף איזה מאמן האמין בו והחתים אותו לשנתיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2011, 09:58 
ועוד לא סתם מאמן,דני פרנקו.
תחת דני יש לו את ההזדמנות להתפתח בצורה הטובה ביותר במיוחד בהתחשב בסיטואציה שנוצרה בנתניה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2011, 10:33 
סמל אישי של המשתמש
cscarlos כתב:
אני יודע שזה עניין של השקפה אבל תכלס מי שמוכן לחתום להחתים שחקנים על חוזה כזה בעיה שלו.
ובנוגע לכמה זה שכונתי,יכול להיות.

טבעון לא קוצה עם שאיפות כלשהן. הם רוצים להישאר בליגה, הייתה להם כנראה הזדמנות לקבל שחקן שהוא בבירור מעל רמת הליגה הזאת בזול לכמה מחזורים, לקחו אותה והשיגו כמה נצחונות יפים שאולי הבטיחו את ההישארות שלהם.
לא הייתה להם שום סיבה לא לקפוץ על זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2012, 23:48 
פנאטי בלב כתב:
אין ספק שזה משחק לטובתנו, אבל יש משהו מקומם בקלות הבלתי נסבלת בה קבוצות בלאומית מאבדות שחקנים מרכזיים לליגת העל, תוך כדי העונה. רוזפלט, צ׳ורביץ׳ ועכשיו שגב, ועוד היד נטויה. שכונתי משהו, לא?

החיובי שמהקבוצה שלנו אף אחד לא מחוזר בליגת העל... בעוד שהקבוצות מסביבנו מתחלשות...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 12 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: