תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 00:26

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 318 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: Re: ליגת העל [מחזור 19] - יתר המשחקים
הודעהפורסם: 02 ינואר 2012, 23:03 
סמל אישי של המשתמש
moshiko כתב:
kobster כתב:
אז אחרי שזלזלנו, גימדנו והתעלמנו, ההפרש בינו לבין ק"ש הוא 7 כשהם משחקים בשבת בבית נגד ראשון, אנחנו בחוץ נגד ב"ש. נראה מה יהיה

גם אם אשדוד היתה מנצחת והפער היה 6, לוח המשחקים לא היה משתנה.

רק ההפרש אחרי מוצ"ש. במקום 10 זה היה 9

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: ליגת העל [מחזור 19] - יתר המשחקים
הודעהפורסם: 02 ינואר 2012, 23:07 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
הם לא גדולים בינוניים פלוס עם הגנה מצוינת משחק אגפים טוב שוער אולי הכי טוב בליגה, וקישור סבבה, זה כמה פרמטרים שהם מעלינו, זה הכל, וראיתי כמעט את כל המשחקים שלהם. מי עושה מהם קבוצה ענקית? למה שיהיו קבוצה ענקית? קבוצה יציבה שעושה בדיוק מה שצריך כדי לקחת תואר, גם חיפה שיחקו ככה ולקחו אליפות לפני שלוש עונות. לא מכתיר אותם, רק שיהיה קשה מאוד לעצור אותם. 

הייתי יכול להגיב על כל אחד מהפרמטרים, אבל אם רשמת שדני עמוס הוא השוער הטוב בליגה, זה די מספר הכל.
שוער טוב, לא יותר מזה.

ומעניין שראית כמעט את כל המשחקים, כי מחציתם לא שודרו, ולא מעט התנגשו עם משחק שלנו.
הם קבוצה יציבה על פני 19 המחזורים הראשונים. ביג דיל. אתה חושב שהמשבר שלהם לא יבוא? גם לחיפה שלקחה אליפות היה משבר בשלב מסוים.
הם את הנקודות שלהם יאבדו. השאלה אם נהייה חכמים מספיק לקחת את שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2012, 23:08 
פעם ראשונה שאני מסכים עם הראש ביצה.שני קבוצות בנוניות שכרגע מנצלות חולשה של 2 הגדולות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2012, 23:09 
סמל אישי של המשתמש
אשכרה ליגה בובה של לילה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2012, 23:09 
סמל אישי של המשתמש
רבש כבר רוצה חיזוק
שולר עדיין פה? שטביב יביא אותם לחודורוב, ישתה איתם קפה ויעניק אותם לשירצקי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2012, 23:11 
סמל אישי של המשתמש
nati כתב:
dino כתב:
nati כתב:
kobster כתב:
אז אחרי שזלזלנו, גימדנו והתעלמנו, ההפרש בינו לבין ק"ש הוא 7 כשהם משחקים בשבת בבית נגד ראשון, אנחנו בחוץ נגד ב"ש. נראה מה יהיה

את ההפרש הזה הם פתחו עלינו ב3-4 משחקים.את ההפרש הזה אפשר לסגור גם בכמה משחקים.

אפשר בתיאוריה. אבל ע"פ איך ששתי הקבוצות נראות, זה לא ריאלי.

שוב,איך הן נראות?אם הפועל חיפה ומכבי היו נראות ככה,לא היו מפסיקים להכנס בהן.
חוץ מ2-3 משחקים הפועל בכל משחק עם כל הבנוניות שלה נראת יותר טוב מהן.

קרית שמונה כקבוצה, היא יותר טובה מהפועל ת"א כיום.
היא עולה עלינו בכל מה שקשור למשחק ההגנה ולא בקצת. בעוד אצלנו הכל מקרי בהגנה, אצלם משחק ההגנה מאוד מתוכנן ומאוד גרמני קלאסי.
אם אני חלוץ מולם, אני שוקל להתאבד.
גם בהתקפה אצלם הדברים מתוכננים, מזכירים מאוד את גוטמן הישן(הפועל חיפה והפועל ב"ש שלו)
אצלנו, תוריד לנו את טוטודמארי ואתה מבטל טוטאלית את משחק ההתקפה שלנו. אין לנו משחק התקפה בלעדיהם.

נערך לאחרונה על ידי dino בתאריך 02 ינואר 2012, 23:12, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2012, 23:11 
רן בן שמעון כל כך זחוח. :PUKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2012, 23:15 
nati כתב:
פעם ראשונה שאני מסכים עם הראש ביצה.שני קבוצות בנוניות שכרגע מנצלות חולשה של 2 הגדולות.

2 קבוצות סופר בינוניות. לא סותר את זה שהפועל של 5 המשחקים האחרונים היא קבוצה ברמה של בית"ר י-ם ומשחקים כדורגל של קבוצת תחתית.
זה שלהפועל יש פוטנציאל גדול משל שתיהן, ידוע. רק מבליט את העליבות של איך שאנחנו נראים עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2012, 23:16 
סמל אישי של המשתמש
לפני כמה ימים נרמז על מעורבות וחובות הימורים כבדים של שחקן בירושלים .
באופן לא קשור ומקרי נמכר היום אבירם ברוכין לקבוצה פולנית במו"מ שהסתיים תוך 48 שעות.

במקרה וכו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2012, 23:18 
סמל אישי של המשתמש
לפי מקורות זרים!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2012, 23:21 
redrony כתב:
nati כתב:

2 קבוצות סופר בינוניות. לא סותר את זה ש הפועל של 5 המשחקים האחרונים היא קבוצה ברמה של בית"ר י-ם ומשחקים כדורגל של קבוצת תחתית.
זה שלהפועל יש פוטנציאל גדול משל שתיהן, ידוע. רק מבליט את העליבות של איך שאנחנו נראים עכשיו.

כל קבוצה בכל עונה בכל ליגה בעולם עוברת משבר במהלך העונה.בוא נקווה ששלנו נגמר.כי אל תדאג שלהם עוד יבוא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2012, 23:32 
נחמד אתה כל כך חד לשון וסרקסטי, כתבתי אולי השוער הכי טוב בליגה, וכן הוא שוער מצוין, אחד השוערים הטובים בליגה אם לא בכושר הכי טוב היום, מי יותר טוב? אדל? כן אדל הוא סופר שוער, אבל הוא פחות או יותר ברמה עם דני עמוס, מענין, כי ראיתי אותם באינטרנט שהם לא שודרו, ורובם לא שודרו בזמן המשחקים שלנו, ושוב ראיתי את מרביתם,אבל כרגיל אתה מפגין כל כך הרבה זילזול, בזמן שהטיעונים שלך שטחיים ומעידים בעיקר על מחשבה מקובעת, שאין לי מושג למה שוב אני מבזבז עליך זמן ואנרגיות.

נערך לאחרונה על ידי chimpfive בתאריך 02 ינואר 2012, 23:35, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2012, 23:34 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
נחמד אתה כל כך חד לשון וסרקסטי, כתבתי אולי השוער הכי טוב בליגה, וכן הוא שוער מצוין, אחד השוערים הטובים בליגה אם לא בכושר הכי טוב היום, מי יותר טוב? אדל? כן אדל הוא סופר שוער, אבל הוא פחות או יותר ברמה עם דני עמוס, אבל כרגיל אתה מפגין כל כך הרבה זילזול, בזמן שהטיעונים שלך שטחיים ומעידים בעיקר על מחשבה מקובעת, שאין לי מושג למה שוב אני מבזבז עליך זמן ואנרגיות.

טוב. תנשום תשתה ותרגע.
מתי הייתי חד לשון וסרקסטי? מתי הפגנתי זלזול? אתה לא נורמלי.
אל תבזבז אנרגיות. דרך צלחה. חולה רוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2012, 23:34 
nati כתב:
redrony כתב:
nati כתב:

2 קבוצות סופר בינוניות. לא סותר את זה ש הפועל של 5 המשחקים האחרונים היא קבוצה ברמה של בית"ר י-ם ומשחקים כדורגל של קבוצת תחתית.

כל קבוצה בכל עונה בכל ליגה בעולם עוברת משבר במהלך העונה.בוא נקווה ששלנו נגמר.כי אל תדאג שלהם עוד יבוא.

מתחילת העונה אנחנו במשבר. מתי נצא ממנו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2012, 23:35 
Royi כתב:
nati כתב:
redrony כתב:
nati כתב:

מתחילת העונה אנחנו במשבר. מתי נצא ממנו?

הבט, זה עניין של משמעת, הקפדה וחזרה לעמדות המוצא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2012, 23:36 
אדום נחמד כתב:
chimpfive כתב:
נחמד אתה כל כך חד לשון וסרקסטי, כתבתי אולי השוער הכי טוב בליגה, וכן הוא שוער מצוין, אחד השוערים הטובים בליגה אם לא בכושר הכי טוב היום, מי יותר טוב? אדל? כן אדל הוא סופר שוער, אבל הוא פחות או יותר ברמה עם דני עמוס, אבל כרגיל אתה מפגין כל כך הרבה זילזול, בזמן שהטיעונים שלך שטחיים ומעידים בעיקר על מחשבה מקובעת, שאין לי מושג למה שוב אני מבזבז עליך זמן ואנרגיות.

טוב. תנשום תשתה ותרגע.

ציטוט:
הייתי יכול להגיב על כל אחד מהפרמטרים, אבל אם רשמת שדני עמוס הוא השוער הטוב בליגה, זה די מספר הכל.
זילזול
ציטוט:
מעניין שראית כמעט את כל המשחקים, כי מחציתם לא שודרו, ולא מעט התנגשו עם משחק שלנו.
מטיל דופי

אתה צריך טיפול + מודעות עצמית,זדיין יאלה סיימתי איתך.

נערך לאחרונה על ידי chimpfive בתאריך 02 ינואר 2012, 23:37, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2012, 23:37 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
אדום נחמד כתב:
chimpfive כתב:

טוב. תנשום תשתה ותרגע.

אתה צריך טיפול + מודעות עצמית, יאלה סיימתי איתך.

:cry:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2012, 23:54 
nati כתב:
redrony כתב:
nati כתב:

הם פחות מעניינות אותי האמת כרגע. אני אמרתי לפני המשחק נגד בית"ר י-ם (שהפער היה 7), שהפועל צריכים לגמור את הסדרה של 4 המשחקים הקרובים (2 כבר עברו, נשארו 2 משחקי חוץ) בפער של 7 מקריית שמונה. אם זה יקרה והפועל יהיו קבוצה עם מספרים של אליפות (3 נצחונות מארבעה משחקים עד סוף העונה) הם ייקחו אליפות. יכול להיות שגם עם 2 מתוך 3. הבעיה שכרגע אני לא רואה את זה קורה. הפועל שיחקו העונה 2 וחצי משחקים טובים. מה שקריית שמונה עושים מנוגד לכל הגיון מתמטי, כי הם באמת קבוצה בינונית שמגיעה למעט מאוד מצבים ומבקיעה את רב השערים שלה בחצי שעה האחרונה (מה שאני בא להגיד זה שגם הם נתנו בערך 2 וחצי משחקים טובים העונה), אבל אם אנחנו מועמדים לאליפות. אז גם עוד 3-4 קבוצות. ההבדל זה הפוטנציאל והשם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 318 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: