תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 01:37

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 80 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: עזרה בניסוח הסיבות למחאה נגד טביב
הודעהפורסם: 02 ינואר 2012, 15:36 
סמל אישי של המשתמש
שלום, הרבה דובר פה בפורום על כך שהסיבה לבוז מצד שערי 7 ו-2 במחאה נגד טביב היא שהם פשוט לא יודעים על מה מוחים.
חיכיתי שהאולטראס יעשו משהו בנושא, יתלו איזו כרזה או יחלקו פליירים. מכיוון שזה לא קרה, חשבתי למה שלא נעשה אנחנו משהו בנושא. ישנן סיבות רבות למחאה, ויכול להיות מעולה אם מישהו בעל כושר ניסוח טוב יכתוב פה ברשימה את כל הסיבות למחאה. כל מי שיושב בשערים 2 ו-7, יעתיק את התוכן, ידפיס בבית (על A4) ויתלה בכניסה לשער (או במקום אחר בשער שהרבה יראו). כמה שיותר שיסכימו לתרום ולעזור, זה יהיה יותר אפקטיבי. אני מאמין שאם הנוסח יפורסם בהרבה מקומות בבלומפילד, אנשים יקראו. מקווה לעזרה :ROSE: :COMMY: :hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: עזרה בניסוח הסיבות למחאה נגד טביב
הודעהפורסם: 02 ינואר 2012, 15:45 
סמל אישי של המשתמש
אדון טביבי ממש ייתן לאולטרס לחלק פליירים נגדו בכניסה לאצטדיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2012, 15:52 
RedAlert כתב:
אדון טביבי ממש ייתן לאולטרס לחלק פליירים נגדו בכניסה לאצטדיון.

רק בשביל העניין מחוץ ליציעים(הכוונה היא מחוץ לגדרות של בלומפילד), טביב לא יכול לאסור על חלוקת פלאיירים אלו ואחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2012, 16:07 
סמל אישי של המשתמש
אין לי בעיה להדפיס ולחלק מחוץ לשער 7 גם 100 כאלה אם זה יהיה מנוסח לעניין. טביב או עושי דברו ממש לא מדאיגים אותי, הקהל שלנו דווקא כן. אם לא יהיה לזה ידיעות מקדימות בתקשורת שידווחו על כך שמדובר בצעד הסברתי, לא אלים ולא בכפיה, שנועד לטובת הקבוצה ולא מטעם חלק כזה או אחר בקהל, רק אז יהיה סיכוי שאנשים לא יהיו אטומים ויזרקו את הפלאיירים או יתחילו ויכוח חסר טעם עם מי שיחלק אותם.
האטני שיש לצערי מחלקים בקהל כלפי מי ששנתפס כמנהיגי המחאה עלול לטרפד אותה ולגרום לאפקט הפוך - חיזוק מעמדו של טביב והעמקת הויכוח בין מתנגדיו ותומכיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2012, 16:17 
נשיקה צרפתית כתב:
שלום, הרבה דובר פה בפורום על כך שהסיבה לבוז מצד שערי 7 ו-2 במחאה נגד טביב היא שהם פשוט לא יודעים על מה מוחים.
חיכיתי שהאולטראס יעשו משהו בנושא, יתלו איזו כרזה או יחלקו פליירים. מכיוון שזה לא קרה, חשבתי למה שלא נעשה אנחנו משהו בנושא. ישנן סיבות רבות למחאה, ויכול להיות מעולה אם מישהו בעל כושר ניסוח טוב יכתוב פה ברשימה את כל הסיבות למחאה. כל מי שיושב בשערים 2 ו-7, יעתיק את התוכן, ידפיס בבית (על A4) ויתלה בכניסה לשער (או במקום אחר בשער שהרבה יראו). כמה שיותר שיסכימו לתרום ולעזור, זה יהיה יותר אפקטיבי. אני מאמין שאם הנוסח יפורסם בהרבה מקומות בבלומפילד, אנשים יקראו. מקווה לעזרה :ROSE: :COMMY: :hapoel:

סוף סוף אוהדים שלא שייכים לשום אירגון עושים משהו, תבורך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2012, 16:27 
הוא גנב,נוכל,עבריין מורשע,סותם פיות,שולח עבריינים לאוהדים,מאשים אוהדים בדברים שלא קשורים אליהם,שקרן, פיטר כל איש יקר שהיה במערכת,מתייחס לעובדים כמו עבדים, אי תשלום לספקים, בורח למיאמי שצריך להישאר פה, קמצן, לא מכבד חוזים, מאיים על שחקנים, מחתים מאמן בעזרת "אנשים" , עושה קומבינות עם לוזון, מפרק מזגנים ולוקח שולחנות וכיסאות מכפר סבא, פירק את עליה כפר סבא, הביא את הבת שלו לנהל את הכספים, משלם לחברים שלו משכורות עתק מקופת המועדון, גמר כמות כסף מטורפת שהיתה בקופה (לא יודעים על מה), חוזים תמוהים, יש עוד.... רק תנסח את כל זה ואת המקרים ושים את התמונה שהוא מסתיר את עצמו אחרי שתפסו אותו מזדהה לאדם אחר גם על הדף והכל טוב.

והכייייייייייייייייי הכייייייייייייי חשובבבבבבבבבבבבבבבבבבבב..... הוא לא שם שקל בהפועל מהכיס!!!!!!!!!!!!!!!!! (כמו הטענה של כולם)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2012, 16:31 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
אין לי בעיה להדפיס ולחלק מחוץ לשער 7 גם 100 כאלה אם זה יהיה מנוסח לעניין. טביב או עושי דברו ממש לא מדאיגים אותי, הקהל שלנו דווקא כן. אם לא יהיה לזה ידיעות מקדימות בתקשורת שידווחו על כך שמדובר בצעד הסברתי, לא אלים ולא בכפיה, שנועד לטובת הקבוצה ולא מטעם חלק כזה או אחר בקהל, רק אז יהיה סיכוי שאנשים לא יהיו אטומים ויזרקו את הפלאיירים או יתחילו ויכוח חסר טעם עם מי שיחלק אותם.
האטני שיש לצערי מחלקים בקהל כלפי מי ששנתפס כמנהיגי המחאה עלול לטרפד אותה ולגרום לאפקט הפוך - חיזוק מעמדו של טביב והעמקת הויכוח בין מתנגדיו ותומכיו.

א.אני התכוונתי למשהו הרבה יותר קטן, אבל אם באמת אפשרי שמספר הפלייארים יהיה בכמות כזו גדולה, מצויין. חבל שכל הכסף יצא ממך, ולא למשל מתרומה של שני שקלים מכל מי שבעד המחאה נגד טביב. אם אתה רציני, אני מוכן לנסות לעזור באיסוף תרומות בפורום.

ב.חשוב שמחלקי הפלייארים יגידו שאין להם שום קשר לאולטראס, ואם הם יושבים בשערים 7 או 2, שיציינו זאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2012, 16:32 
סמל אישי של המשתמש
לא יעזור
מתי עוברים לשער 2 ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2012, 16:39 
סמל אישי של המשתמש
ניצחת איתי הכל כתב:
לא יעזור
מתי עוברים לשער 2 ?

למה ישר לשלול? עם הרוח השלילית הזאת אתה גורם לאנשים אחרים לחשוב "טוב נו באמת לא יצא מזה כלום". תתפלא זה יכול לעזור.

פואד, זה טוב מאד, אבל בשביל לפנות ליושבי שערי 7, ו-2 צריך להעלות עובדות, כי כל ה"נוכל, שקרן, סותם פיות" (עם כמה שזה נכון) לא מדבר אליהם. אני יושב שער 2, אני מקשיב לשיחות, רק עובדות וסיפורים יוכלו לעזור. הייתה פה הודעה של לירון האדום באיזשהו אשכול שבה הוא כתב למקורמן (אם אני לא טועה) רשימה של דברים שעשה טביב. זו דוגמה טובה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2012, 16:42 
סמל אישי של המשתמש
מה הבעיה עם טביב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2012, 16:48 
סמל אישי של המשתמש
nirog כתב:
מה הבעיה עם טביב?

הוא גנב,נוכל,עבריין מורשע,סותם פיות,שולח עבריינים לאוהדים,מאשים אוהדים בדברים שלא קשורים אליהם,שקרן, פיטר כל איש יקר שהיה במערכת,מתייחס לעובדים כמו עבדים, אי תשלום לספקים, בורח למיאמי שצריך להישאר פה, קמצן, לא מכבד חוזים, מאיים על שחקנים, מחתים מאמן בעזרת "אנשים" , עושה קומבינות עם לוזון, מפרק מזגנים ולוקח שולחנות וכיסאות מכפר סבא, פירק את עליה כפר סבא, הביא את הבת שלו לנהל את הכספים, משלם לחברים שלו משכורות עתק מקופת המועדון, גמר כמות כסף מטורפת שהיתה בקופה (לא יודעים על מה), חוזים תמוהים, יש עוד.... רק תנסח את כל זה ואת המקרים ושים את התמונה שהוא מסתיר את עצמו אחרי שתפסו אותו מזדהה לאדם אחר גם על הדף והכל טוב.

והכייייייייייייייייי הכייייייייייייי חשובבבבבבבבבבבבבבבבבבבב..... הוא לא שם שקל בהפועל מהכיס!!!!!!!!!!!!!!!!! (כמו הטענה של כולם)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: עזרה בניסוח הסיבות למחאה נגד טביב
הודעהפורסם: 02 ינואר 2012, 16:50 
סמל אישי של המשתמש
נשיקה צרפתית כתב:
kobster כתב:

א.אני התכוונתי למשהו הרבה יותר קטן, אבל אם באמת אפשרי שמספר הפלייארים יהיה בכמות כזו גדולה, מצויין. חבל שכל הכסף יצא ממך, ולא למשל מתרומה של שני שקלים מכל מי שבעד המחאה נגד טביב. אם אתה רציני, אני מוכן לנסות לעזור באיסוף תרומות בפורום.

ב.חשוב שמחלקי הפלייארים יגידו שאין להם שום קשר לאולטראס, ואם הם יושבים בשערים 7 או 2, שיציינו זאת.

שוב, אם יהיה משהו מסודר ולעניין, הדפסה של 100 עותקים כאלו היא לא בעיה וכסף הוא לא האישיו פה.
אני אישית יושב בשער 7 ולא ממש נראה כמו מישהו מהאולטראס, אני גם מניח שאמיר ונונו למשל ישמח לעזור בחלוקת הפלאיירים (נאיים עליו פיזית אם הוא לא יסכים...) מחוץ לשער אבל זה רק טיפה בים.
צריך להדפיס כמות גדולה מאוד של עותקים (לפחות 2000) כדי שזה יהיה אפקטיבי עם חלוקה בכל אחד משערים 2,7,8,13.
מעבר לכך, הכי חשוב שיבינו שזה לא נעשה משליחות של מישהו ולא כדי לפגוע בקבוצה אלא מאהבה ודאגה לעתיד המועדון.
זו התארגנות לוגיסטית לא פשוטה, הלוואי והיה לי זמן לזה אבל מוכן לעזור כמה שאפשר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: עזרה בניסוח הסיבות למחאה נגד טביב
הודעהפורסם: 02 ינואר 2012, 16:55 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
נשיקה צרפתית כתב:
kobster כתב:

שוב, אם יהיה משהו מסודר ולעניין, הדפסה של 100 עותקים כאלו היא לא בעיה וכסף הוא לא האישיו פה.
אני אישית יושב בשער 7 ולא ממש נראה כמו מישהו מהאולטראס, אני גם מניח שאמיר ונונו למשל ישמח לעזור בחלוקת הפלאיירים (נאיים עליו פיזית אם הוא לא יסכים...) מחוץ לשער אבל זה רק טיפה בים.
צריך להדפיס כמות גדולה מאוד של עותקים (לפחות 2000) כדי שזה יהיה אפקטיבי עם חלוקה בכל אחד משערים 2,7,8,13.
מעבר לכך, הכי חשוב שיבינו שזה לא נעשה משליחות של מישהו ולא כדי לפגוע בקבוצה אלא מאהבה ודאגה לעתיד המועדון.
זו התארגנות לוגיסטית לא פשוטה, הלוואי והיה לי זמן לזה אבל מוכן לעזור כמה שאפשר.

אני חושב שדבר כלכך גדול אני לא אצליח לארגן (אני כולה בן 16) ובגלל זה רציתי משהו קטן, שאולי ישנה אצל חלק מהאנשים משהו. אתם באמת חושבים שלא יינתן להכניס דף רגיל ובו הרשימה נגד טביב? לכזאת רמה הגענו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2012, 16:57 
סמל אישי של המשתמש
יש לי חבר טוב שאבא שלו מנהל בית דפוס, בימים הקרובים הוא חוזר מחו"ל ואני אבדוק מה הסיכוי להדפיס אצלו עלונים.
במידה וזה יתאפשר נצטרך מישהו עם ניסיון בעיצוב בפוטושופ על מנת לעצב את זה לפני הדפסה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2012, 16:58 
סמל אישי של המשתמש
גיגי כתב:
יש לי חבר טוב שאבא שלו מנהל בית דפוס, בימים הקרובים הוא חוזר מחו"ל ואני אבדוק מה הסיכוי להדפיס אצלו עלונים.
במידה וזה יתאפשר נצטרך מישהו עם ניסיון בעיצוב בפוטושופ על מנת לעצב את זה לפני הדפסה.

מעולה, יש פה אנשים שיודעים בפורום. זה לא צריך להיות מסובך מידי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2012, 17:06 
נשיקה צרפתית כתב:
ניצחת איתי הכל כתב:
לא יעזור
מתי עוברים לשער 2 ?

למה ישר לשלול? עם הרוח השלילית הזאת אתה גורם לאנשים אחרים לחשוב "טוב נו באמת לא יצא מזה כלום". תתפלא זה יכול לעזור.

פואד, זה טוב מאד, אבל בשביל לפנות ליושבי שערי 7, ו-2 צריך להעלות עובדות, כי כל ה"נוכל, שקרן, סותם פיות" (עם כמה שזה נכון) לא מדבר אליהם. אני יושב שער 2, אני מקשיב לשיחות, רק עובדות וסיפורים יוכלו לעזור. הייתה פה הודעה של לירון האדום באיזשהו אשכול שבה הוא כתב למקורמן (אם אני לא טועה) רשימה של דברים שעשה טביב. זו דוגמה טובה

נוכל ושקרן יש עובדות... תמונה וכתבה מהעיתון בה הוא מתחזה לשלתיאל דאוד בעת המעצר. סותם פיות... רשום באתרים על זה שהוא לא רוצה להכניס שלטים נגדו ואת השלט "לא מייצגים....."

להכל יש עובדות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2012, 17:20 
נשיקה צרפתית כתב:
ניצחת איתי הכל כתב:
לא יעזור
מתי עוברים לשער 2 ?

אכן כתבתי על מעללייו של טביב למקורמן כדי שיבין על מה המחאה.
לא אמורה להיות בעיה כדי להכין כזה דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2012, 17:37 
סמל אישי של המשתמש
אני אשמח לעזור בכל דרך שהיא (ניסוח, הדפסה, הפצה, מה שלא יהיה)
נשיקה, כשיש התקדמות בנושא או אם צריך משהו - תן לי פרטית.
כל מה שאפשר כדי שהזוהמה הזאת תעוף מהפועל.
וכל הכבוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2012, 17:38 
סמל אישי של המשתמש
טוב, נפסיק כמה דקות לעבוד.
בואו נהיה פרודוקטיבים - לירון, יש מצב שתוכל להכין רשימה מסודרת עם מה שקרה מאז הבמבי? כולל כל עניין הרכש, סאגת השחקנים שעזבו, חוזים שלא כובדו לשחקנים קיימים, ניסיון לפילוג הקהל והשתקה אלימה של המחאה ועוד. חשוב לציין כי היוזמה הזו לא מגיעה מהשתייכות לאף ארגון כזה או אחר.
כדאי לפנות למשתמש שאולין או כל מישהו אחר שחזק בעיצובים ע"מ ליצור דף קריא ומסודר.
ברגע שיהיה קובץ מוכן, אני אדאג להדפיס כמה שיותר ממנו (מקסימום נעזר בחבר של המשתמש גיגי) .
אם יש מי שמוכן לעזור בחלוקה של הדפים בכל השערים הרלבנטים ( 2/7/8/13) יכתוב פה ונתאם מולו.
צריך מישהו שמקושר לכתבי ספורט ע"מ ליחצ"ן את המהלך בהסבר מקדים שהדבר מגיע מדאגה נטו לעתיד המועדון ולא משליחות של ארגון כזה או אחר. אותו אחד יקבל את הקובץ המוכן ויעביר אותו לכתבים וככה ניצור גם פעולה מקדימה.
לירון או מישהו אחר שמוכן לרשום את הדברים, הכדור במגרש שלכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2012, 17:52 
kobster כתב:
טוב, נפסיק כמה דקות לעבוד.
בואו נהיה פרודוקטיבים - לירון, יש מצב שתוכל להכין רשימה מסודרת עם מה שקרה מאז הבמבי? כולל כל עניין הרכש, סאגת השחקנים שעזבו, חוזים שלא כובדו לשחקנים קיימים, ניסיון לפילוג הקהל והשתקה אלימה של המחאה ועוד. חשוב לציין כי היוזמה הזו לא מגיעה מהשתייכות לאף ארגון כזה או אחר.
כדאי לפנות למשתמש שאולין או כל מישהו אחר שחזק בעיצובים ע"מ ליצור דף קריא ומסודר.
ברגע שיהיה קובץ מוכן, אני אדאג להדפיס כמה שיותר ממנו (מקסימום נעזר בחבר של המשתמש גיגי) .
אם יש מי שמוכן לעזור בחלוקה של הדפים בכל השערים הרלבנטים ( 2/7/8/13) יכתוב פה ונתאם מולו.
צריך מישהו שמקושר לכתבי ספורט ע"מ ליחצ"ן את המהלך בהסבר מקדים שהדבר מגיע מדאגה נטו לעתיד המועדון ולא משליחות של ארגון כזה או אחר. אותו אחד יקבל את הקובץ המוכן ויעביר אותו לכתבים וככה ניצור גם פעולה מקדימה.
לירון או מישהו אחר שמוכן לרשום את הדברים, הכדור במגרש שלכם.

לא אמורה להיות בעיה בלנסות לנסח את מעלליו של טביב.
אני אשתדל שעד מחר בערב זה יהיה מוכן.
צריך גם לזכור שיש עוד זמן עד למשחק בית הבא(שני משחקי חוץ רצופים יש לנו עכשיו).
כאשר אסיים את הניסוח אשלח אותו למי שצריך.
לגבי התקשורת שיגיע הרגע ננסה גם לעניין אותם בעניין הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2012, 18:03 
סמל אישי של המשתמש
תוסיפו גם את התמונה שלו ממשחק האליפות של בית"ר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2012, 18:05 
סמל אישי של המשתמש
שיגיע המחיר תגידו לי לאן להגיע כדיי לתת את חלקי ולעזור לדבר הזה לצאת לפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2012, 18:10 
סמל אישי של המשתמש
פואד כתב:

זה חייב להיות מנוסח נורמאלי, זה אפילו לא בכיוון..
/ואני מסכים איתך בכל מילה, אבל לצערי צריך הוכחות.
לדוגמא: עושה קומבינות עם לוזון, גנב, לא מכבד חוזים וכו'...
90% מיושבי בלומפילד יגידו לך : חביבי, תביא מסמכים אני אאמין.
מבחינתם הכול באוויר והכול ססמאות שהאולטראס סתם זורק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2012, 18:11 
סמל אישי של המשתמש
מעולה, אני שמח שאנשים רוצים לעזור. זה חשוב מאד.

מבחינת הצד הכלכלי, אחרי שנדע כמה יעלה להדפיס מספר X של פלאיירים, אני אשמח לנסות לאסוף תרומות בפורום. אני מאמין שיש לפחות 40 אנשים בפורום שיתרמו 10 שקלים.

גיגי, אני אשמח אם תברר אצל החבר שלך כמה יעלה להדפיס לפחות 2000 פלאיירים. תודה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2012, 18:12 
סמל אישי של המשתמש
ואגב גם אני אשמח לעזור, גם בתרומה וגם בעזרה פיזית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2012, 18:44 
סמל אישי של המשתמש
נשיקה צרפתית כתב:
מעולה, אני שמח שאנשים רוצים לעזור. זה חשוב מאד.

מבחינת הצד הכלכלי, אחרי שנדע כמה יעלה להדפיס מספר X של פלאיירים, אני אשמח לנסות לאסוף תרומות בפורום. אני מאמין שיש לפחות 40 אנשים בפורום שיתרמו 10 שקלים.

גיגי, אני אשמח אם תברר אצל החבר שלך כמה יעלה להדפיס לפחות 2000 פלאיירים. תודה

אני אעשה בירור כזה בימים הקרובים, כמו שכבר אמרתי חבר שלי חוזר מחו"ל רק בסוף השבוע .
במידת הצורך אני כבר אתקשר ישירות לאבא שלו לבירור על הדפסת הפלאיירים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2012, 18:52 
אדום שרוף100 כתב:
פואד כתב:

זה חייב להיות מנוסח נורמאלי, זה אפילו לא בכיוון..
/ואני מסכים איתך בכל מילה, אבל לצערי צריך הוכחות.
לדוגמא: עושה קומבינות עם לוזון, גנב, לא מכבד חוזים וכו'...
90% מיושבי בלומפילד יגידו לך : חביבי, תביא מסמכים אני אאמין.
מבחינתם הכול באוויר והכול ססמאות שהאולטראס סתם זורק.

אני לא באתי לנסח.... אני באתי לתת לו חומר לחפש באינטרנט וחומר למחשבה שיהיה לו בראש והוא יוכל לנסח משם מה שבא לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2012, 18:54 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים ביקש למסור שאם העניין יוצא לפועל הוא לוקח על עצמו לשלם על אלף פלאיירים (רציני)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2012, 18:55 
זה האיש שמנהל לנו את המועדון...

http://www.red-workers.com/forums/viewt ... 69#p600469

וזה רק חלק קטן...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2012, 19:04 
סמל אישי של המשתמש
פואד התכוון כמובן ל:
http://www.red-workers.com/forums/viewtopic.php?p=600463#p600463

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 80 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: