תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 01:34

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 71 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ראשי הארגון, זה בשבילכם
הודעהפורסם: 01 ינואר 2012, 21:17 
אופטימי ,כנראה שלא הבנת אותי אני לא רוצה אנשים כמו מקורמן למחאה ,שיזדיין!!!!
ומה הקשר לזה שהוא אוהד הפועל לפני מה גם שאני לא בטוח גם בזה,בכל זאת שיזדיין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2012, 21:19 
פואד כתב:
אלה אנשים שיודעים לתת "עצות" "וטיפים" אבל ליישם את מה שהם מציעים הם לא מסוגלים, קשה להם מידי, רק להזיז את העכבר זה שיא המאמץ לאנשים כמוהם. חוץ מזה שחלק "מהטיפים לעזרה" באים במסווה וכל הכוונה זה שלטביב יהיה יותר נוח (אבל זה רק אצל אנשים מסויימים).

ייתכן והיית היום במקום אחר, מבחינת המחאה וההסברה, אם היית פותח את הראש לחלק מה"עצות" וה"טיפים".
במקום להיות סרקסטי ומתחכם, הגיע הזמן שתהיה קשוב לחלקים אחרים בקהל.
אבל כרגיל אתה יודע יותר טוב מכולם איך לנהל את המאבק (אתה לא מנהל כלום, אני יודע. אתה סתם סטטיסט בתערוכה על שם האולטראס בבלומפילד).

תמשיך לחשוב שכול המתנגדים לדעתך, הם "טביביסטים", "מכביסטים" ו"טרמפיסטים לרגע".

שיהיה לכולם ערב אדום נפלא, נעים ו- שקט א.ב. :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2012, 22:11 
בלומי האדום כתב:
פואד כתב:
אלה אנשים שיודעים לתת "עצות" "וטיפים" אבל ליישם את מה שהם מציעים הם לא מסוגלים, קשה להם מידי, רק להזיז את העכבר זה שיא המאמץ לאנשים כמוהם. חוץ מזה שחלק "מהטיפים לעזרה" באים במסווה וכל הכוונה זה שלטביב יהיה יותר נוח (אבל זה רק אצל אנשים מסויימים).

ייתכן והיית היום במקום אחר, מבחינת המחאה וההסברה, אם היית פותח את הראש לחלק מה"עצות" וה"טיפים".
במקום להיות סרקסטי ומתחכם, הגיע הזמן שתהיה קשוב לחלקים אחרים בקהל.
אבל כרגיל אתה יודע יותר טוב מכולם איך לנהל את המאבק (אתה לא מנהל כלום, אני יודע. אתה סתם סטטיסט בתערוכה על שם האולטראס בבלומפילד).

תמשיך לחשוב שכול המתנגדים לדעתך, הם "טביביסטים", "מכביסטים" ו"טרמפיסטים לרגע".

שיהיה לכולם ערב אדום נפלא, נעים ו- שקט א.ב. :SMOKE:

אני לא מנהל ולא רוצה לנהל שום מאבק... אם אני רוצה להיאבק על משהו (גם אם הוא מאבק של אחרים) אני נאבק בדרך שלי ולא מחכה לשום ארגון או אוהדים מ-7 או 5 או 2 שיצטרפו אלי. ולא אמרתי שכולם.... אבל רובם כן כאלה. חוץ מזה אתה גם יכול להמשיך לזיין את השכל עם עצות וטיפים אבל גם אתה לא עושה כלום חוץ מלכתוב פה, אתה מוזמן לכתוב פה את העצות שלך וליישם אותם... לא ניראה לי שצריך ארגון אוהדים כזה או אחר בשביל זה. כמובן שלא יקרה כלום ולא אתה ולא שאר המטיפים לא יזיזו את התחת שלהם. המשך ויכוח נעים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2012, 22:29 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:"כמובן שלא יקרה כלום ולא אתה ולא שאר המטיפים לא יזיזו את התחת שלהם. המשך ויכוח נעים".

אסור פשוט אסור שזה ישאר בתחומי הפורום חייבים להוציא את זה החוצה ויפה שעה אחת קודם, אני מוכן להירתם למשימה , תקבעו יום ושעה אני שם בכדי לנסות ולדבר / לנסות ולהבין את פשר המחאה ולמצוא דרכים להניע אותה בדרך נכונה ולא הרסנית ושטנית , אחדות הקהל חשובה יותר מהעונה הנוכחית רק כך נשמר את כוחנו לשנים קדימה .
כבר אמרתי כוחנו באחדותנו(תראו כמה שנים מכבי סובלת ממחלה דומה ושם הכל דומה לכלום ושום דבר).
תקראו את חתימתי ותבינו את המהות של האשכול.....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2012, 22:36 
de' niro כתב:
ציטוט:"כמובן שלא יקרה כלום ולא אתה ולא שאר המטיפים לא יזיזו את התחת שלהם. המשך ויכוח נעים".

אסור פשוט אסור שזה ישאר בתחומי הפורום חייבים להוציא את זה החוצה ויפה שעה אחת קודם, אני מוכן להירתם למשימה , תקבעו יום ושעה אני שם בכדי לנסות ולדבר / לנסות ולהבין את פשר המחאה ולמצוא דרכים להניע אותה בדרך נכונה ולא הרסנית ושטנית , אחדות הקהל חשובה יותר מהעונה הנוכחית רק כך נשמר את כוחנו לשנים קדימה .
כבר אמרתי כוחנו באחדותנו(תראו כמה שנים מכבי סובלת ממחלה דומה ושם הכל דומה לכלום ושום דבר).
תקראו את חתימתי ותבינו את המהות של האשכול.....

תירתם ותרתום אחרים אני אשמח. אני את שלי עושה בכל מיני דרכים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2012, 23:19 
סמל אישי של המשתמש
הגרמני המקורי כתב:
אופטימי ,כנראה שלא הבנת אותי אני לא רוצה אנשים כמו מקורמן למחאה ,שיזדיין!!!!
ומה הקשר לזה שהוא אוהד הפועל לפני מה גם שאני לא בטוח גם בזה,בכל זאת שיזדיין.

הצעתי לו להזדיין איתי אבל הוא לא מסכים.
איזה באסה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2012, 23:59 
סמל אישי של המשתמש
מה זה "הארגון"? ארגון "אולטראס" לא יכול להיות ה-ארגון בפורום אוהדים שפויים. מה זה "אולטראס"? לפי האתר של ארגון אולטראס הפועל זה אולטראס:

http://ultrashapoel.com/ultras.html

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2012, 02:46 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
עוד פעם קילולים ונאצות
תגידו למה אתם לא יכולים לדבר כמו אנשים נורמליים?
התדמית בכאילו-עבריינית היא מגוחכת
ולגופו של ענין
למרות שהשתתפתי במחאה ולמרות שאת טביב יש לסלק עדיין
עילת המחאה לא ברורה לי
דהיינו האם זה נגד ההתנהלות של טביב פר-סה
או ,כפי שאני משוכנע אגב, יש כאן משהו מעבר לזה
נניח משהו בכיוון של שלילת זכויות יתר מסוימות שהיו בימי מוני העליזים והופסקו על ידי הקמצן?
בגלל זה אולי מתנפחים כל כך כשמבקשים להסביר על מה ולמה?

זה היה יכול להיות נכון אם רק האולטראס היו מוחים.
זה היה יכול להיות נכון אם פועלים באדום שפועלים בשיתוף פעולה עם האולטראס לא היו פועלים בשיתוף פעולה עם ההנהלה בחלק מהפעילויות שלהם (למשל פרויקט הניקובים לשער 13 לנערים מתנדבים למען הכלל שהיה אמור להיות גם השנה) עד לתום 100 ימי החסד.
זה היה יכול להיות נכון אם "זכויות היתר" היו מפסיקות לפני שהתחילה המחאה ולא אחרי.
זה היה יכול להיות נכון אם אחרי הבמבי אותם מקבלי "זכויות היתר המסוימות" לא היו מפגינים נגד מוני שיפנה את מקומו וייתן לטביב לנהל את הקבוצה בשקט.
זה היה יכול להיות נכון אם לא היו כל כך הרבה מוחים שממש לא מסכימים עם האולטראס בהרבה נושאים אחרים אבל למען עתיד הקבוצה והמועדון מוכנים לשתף איתם פעולה בלב שלם בנושא הזה.

בכל מקרה, אני מבין שמשחק הבית הבא יהיה בעוד שלושה שבועות במקרה הטוב.
אני מאמין שעד אז כבר מערך ההסברה יעלה מדרגה, ועבור המתייפייפים מצד אחד והמושיקואים מצד שני אני מבטיח שלא יהיה לו קשר ישיר לאולטראס שתוכלו לצקצק בלשונכם לגביו.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2012, 14:44 
לירון האדום כתב:
דאבל אדום כתב:
וב שורקי הבוז הם אנשים שלא נכנסים לפורומים, לא נכנסים לאתר של האולטרס לראות את ההודעות שלו, אנשים שבקושי נכנסים לאתרי ספורט.
הם לא אנשים שייעלמו ברגע שהפועל תפסיד כמו שחלק פה חושבים.
הם אנשים וותיקים, חלקם הגדול נמצא בבלומפילד עוד לפני שרוב יושבי שער חמש נולד.
אני באמת מציע לכם להגיע למשחק בית אחד ולשבת בשער 13. לראות מי הם האנשים ששורקים בוז, לשמוע את דעתם, להביע את דעתכם ואולי לגרום להם לשנות את התפיסה שלהם לגבי אלי טביב.

כיושב שער 2 אני יכול להעיד על עצמי שאתמול נאלצתי להסביר לסובבים אותי מה הבעיה שלנו עם טביב, חלקית אפשר להגיד שהם הבינו אותי.

בשער 2 היו אוהדים של הפועל כ"ס שקיבלו כרטיסים (אולי עוד משהו?) על מנת לעודד את טביבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2012, 14:48 
noamw כתב:
לירון האדום כתב:
דאבל אדום כתב:
וב שורקי הבוז הם אנשים שלא נכנסים לפורומים, לא נכנסים לאתר של האולטרס לראות את ההודעות שלו, אנשים שבקושי נכנסים לאתרי ספורט.
אני באמת מציע לכם להגיע למשחק בית אחד ולשבת בשער 13. לראות מי הם האנשים ששורקים בוז, לשמוע את דעתם, להביע את דעתכם ואולי לגרום להם לשנות את התפיסה שלהם לגבי אלי טביב.

כיושב שער 2 אני יכול להעיד על עצמי שאתמול נאלצתי להסביר לסובבים אותי מה הבעיה שלנו עם טביב, חלקית אפשר להגיד שהם הבינו אותי.

בשער 2 היו אוהדים של הפועל כ"ס שקיבלו כרטיסים (אולי עוד משהו?) על מנת לעודד את טביבי.

אלו שהרימו שלט שהיה עליו כתוב טביב תודה שבאת היו אנשים שתולים של טביב.
איך אני יודע?
א. בתור אחד שיושב בשער 2 משנת 98\99 לעולם לא ראיתי אותם ביציעים(וגם לא במשחקי חוץ).
אף אחד מהסובבים אותי לא ראה אותם עד לאחרונה.
ב. לפי הדברים שלהם היה ברור לי שהם לא אוהדי הפועל- איך מישהו אמר לי:
מי שאשם בפילוג זה שי וסלים (איך הם מפלגים זאת שאלה טובה..).
ג. ניסו למנוע ממני להניף את השלט דיי לפילוג בכך שאמרו לי לך לשער 5.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2012, 14:50 
לירון האדום כתב:
noamw כתב:
לירון האדום כתב:
דאבל אדום כתב:

אלו שהרימו שלט שהיה עליו כתוב טביב תודה שבאת היו אנשים שתולים של טביב.
איך אני יודע?
א. בתור אחד שיושב בשער 2 משנת 98\99 לעולם לא ראיתי אותם ביציעים(וגם לא במשחקי חוץ).
אף אחד מהסובבים אותי לא ראה אותם עד לאחרונה.
ב. לפי הדברים שלהם היה ברור לי שהם לא אוהדי הפועל- איך מישהו אמר לי:
מי שאשם בפילוג זה שי וסלים (איך הם מפלגים זאת שאלה טובה..).
ג. ניסו למנוע ממני להניף את השלט דיי לפילוג בכך שאמרו לי לך לשער 5.

האמן לי, אוהדי הפועל כ"ס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 71 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: