אלו היו התשובות שלי ל GATE 7 בזמנו ,אולי צריך לעדכן קצת אבל בגדול זה סיכום של כל הדברים .
האתר שאתם מחפשים זה גיידסטאר וכמובן שאין את הפועל , מה שכן אפשר לקחת משם על מה קבוצת כדורגל מוציאה כסף
רווחים 63 מש"ח ( כסף בקופה + רווח ממכירת שחקנים) אם אתה רוצה ממש להעמיק בנושא הרווח יש עוד 1.2 מליון יורו עבור דה סילבה שאמורים לקבל השנה
מנויים וכרטיסים: שנה שעברה הפועל הרווח היה 13 מליון בוא נאמר ירידה של 3 מש"ח השנה נשארנו עם 10
זכויות שידור : 2.5 מש"ח הערכת חסר ללא אירופה
טוטו:2-3 מש"ח לקבוצה
ספונסרים: 3 מש"ח הערכת חסר
ליגה אירופאית :בפעם האחרונה עשינו 1.64מליון יורו במידה ונעפיל מליון יורו מובטחים.
פרסום: 500 אש"ח הערכת חסר
מענק מיקום : 1.9 מש"ח
סה"כ : 90 מש"ח ללא הליגה האירופאית
הוצאות :
שכר שחקנים ,מאמנים עובדים : אין נתונים (הערכת יתר לפי שכר ממוצע של 200 אלף $ לשחקן ) 25 מש"ח
עלות משחקים ואימונים : 3 מש"ח על בלומפילד ושיטור לעונה, כל המסביב כולל אימונים שוב הערכת יתר עוד 5 מש"ח סה"כ 8 מש"ח
הוצאות הנהלה וכלליות : הערכת יתר 5 מש"ח
סה"כ : 38 מש"ח
38-90=52 רווח השנה
הקופה מתמלאת והסגל מדלל.
מ 2009 רכש מול מכירה:
יבואה 700 אלף יורו, דה סילבה 2.6 מליון יורו,נאתכו 650 אלף יורו ,זהבי 1.2 מליון יורו, שכטר 1.55 מליון יורו(62%) ורמוט 600 אלף יורו(80%)
סה"כ: 7.3 מליון יורו
עלו כסף לקבוצה : ורוצ'ינה 400 אלף יורו ,מנטש 100 אלף יורו,אלרואי 800 אלף יורו ,פרנסמן 350 אלף יורו, תמוז 210 אלף יורו ,פאצ'לקה 600 אלף יורו, דמארי 1.5 מליון יורו,רוקי 300 אלף יורו, חוטבא 40 אלף יורו, איגבור 850 אלף יורו, אורומוש 200 אלף יורו .
סה"כ : 5.3 מליון יורו
סה"כ 62 מש"ח בקופה אחרי הערכת חסר, שישקיעו רבע לפחות ממה שנשאר כדי להשלים את הסגל , אבל היי זה לא חשוב לשאול איפה הכסף .
למרות שזה ממש קשה אני אנסה לענות לך בצורה רגועה ,פשוט ברח לי הדיון הזה משום מה
1.מעולם לא הצהרתי על אובייקטיביות ואני לא מבין בכלל למה אני צריך להיות אובייקטיבי ? כרגע אני בעמדת הקטגור ואני מייצג את דבריו "הרעים" שטביב עושה ,פעם ב כשהוא עשה בעבר דבר טוב , פרגנתי לו (מקרים בודדים) אבל מה לעשות שאני לא מוצא היום שום דבר טוב שהוא עושה ?
2.תסתכל רגע על השורה המודגשת ,בתור אחד שמטיף למשתמשים אחרים לקרוא לפני שהם מגיבים ,אני מציע לעשות בדק בית קטן ,איפה כתבתי שההוצאות לשנתיים הן 45 מליון ?
3.לא כתבתי חישוב מדויק בשום מקום : אכן כתבתי הערכות ולכן גם נכתב "אני הגעתי ל " על מנת להראות שהחישוב מבוסס הן על עובדות בסעיפים מסוימים והן על הערכות בסעיפים אחרים ,ודרך אגב הדף הזה של בני יהודה הגיע מכתבה תחקיר של וואלה על הוצאות והכנסות של קבוצות בליגת העל שמבוססת על פרסום מאזנים כספים של עמותות בישראל מאתר גיידסטאר
http://guidestar.co.il/http://sports.walla.co.il/?w=//18375114.בנוגע לחובבנות שלי ? אני שוב אציין שבניגוד לרשימת הקישושים והד לגיטמציה שאתה מנסה לעשות מבלי להתייחס בכלל לתוכן,אני מביא נתונים שפורסמו מגופים שמחויבים לפרסם את הנתונים האלו מתוקף היותם גוף ציבורי כמו ההתאחדות (מכירות של מנויים וכרטיסים,מענקים,זכויות שידור ופרסים ) או כמו אופ"א (מענקים וכסף שמועבר על הישגים) לכן חוץ מהחישובים של הרכש (שגם הוא פורסם) והערכות מושכלות לגבי נתונים שהשנה לא התפרסמו עדיין אבל התפרסמו בעבר ,כל מה שאני רושם הוא בגדר עובדה עד אשר יוכח אחרת .
5. הערות שאני זורק לך הן לא בשביל להסיט את הדיון (למה לי ?) והן לא בשביל לרדת עלייך ,כל מה שאני טוען זה שהנתונים העלו נטחנו דק דק בעשרות דיונים לפני הבמבי ומכיוון שאתה די חדש פה אתה "בור" ,לא בגלל שאתה טיפש אלא בגלל שחסר לך מידע שעבר בדפים אלו מאות פעמים כבר .
6. ודרך אגב אם כבר מישהו הוא דמגוג זה אתה ,והסיבה לכך שאתה אפילו לא מנסה להוכיח את טיעוניך ,כל מה שאתה עושה זה או לתקוף את המשתמש ועושה דה לגיטמציה או שאתה עונה בצורת אבי נעלבי