ציטוט:
ההשוואה נכונה. איידס "בסך הכל" גורם לכשל תפקודי חמור של מערכת החיסון ולכן אפשר למות מכל צינון קל
קצת בילבלת אותי
אם אתה טוען שלא מתים מאיידס אני מסכים איתך(אם כי איידס כן משפיע בצורה הרבה יותר ישירה על החולה, לעומת האלצהיימר ש"בעקיפין" גורם למותו של החולה,ועל כך בוסס אשר כתבתי לעיל).
"
The typical case affects an elderly person in their sixties or seventies or eighties. The lack of self awareness and care, prolonged bedding, feeding failure and incapacity to provide proper nutrients are all factors in the development of other life-threatening diseases.
So typically complications of Alzheimer's are heart attacks, thromboembolisms, strokes, kidney failure, and lung infections due to aspiration of food. Multi-organ failure is usually the cause of death in these patients."
יעיינו,לעומת אידס שתוקף ישירות את המערכת החיסונית,אלצהיימר פוגע במערכת העצבים המרכזית, שלאורך זמן גורמת לשיבושים קונגטיבים ברמות כל כך גבוהות שהחולה מבצע פעולות שמזיקות לו ו\או לא מבצע פעולות הכרחיות ומינימלסטיות להמשך קיומו.
(אני מודע לכך שהשאלה "האם אפשר למות מX?" היא קצת "פילוסופית" שכן יש אנשים שיגדירו גם זקנה כגורם מוות. כאשר אנשים מזדקנים המערכת החיסונית...)