NL כתב:
הדרך היחידה שתתפוס תאוצה בשביל להלחם בנבלה היא, לצערי, כישלון של הקבוצה. אני לא רואה
מצב שהקבוצה נאבקת על אליפות וכל אותם כסילים יהיו חכמים מספיק כדי לצאת מהקונכיה ולהבין לאן
הקבוצה שלהם הולכת עם ההנהלה הנוכחית. במצב של ריצה לאליפות בעונה הזאת אני לא רואה מצב
שהמאבק ישפיע בדרך כלשהי או יסחוף אחריו יותר אנשים ממה שכבר יש עכשיו.
במצב של כישלון ה"אוהדים" שורקי הבוז למיניהם (כן, אני מחלק ציון לאנשים שבאים למשחק והדבר
היחידי שיוצא להם מהפה זה בוז לחברים ליציע. מבחינתי הם לא אוהדים) יתחילו לאט לאט
לסנן אינסטנקטיבית את מה שהם שומעים משער 5, ויחזרו ל"ימים הטובים" בהם הם רק היו מקללים את השחקנים/המאמן/המעסה.
אני זוכר שירה רועמת של "הנהלה זונה" לפני כמה שנים בתקופת מוני, ואני זוכר בדיוק איך נראתה
הקבוצה ומה היה המצב בטבלה באותם ימים. אני לא זוכר שום שריקת בוז כקונטרה לשירת הנהלה זונה בתקופה ההיא. מעניין למה?
מן הסתם אותם אוהדים גם יתחילו להדיר את רגליהם מהיציע כמו תמיד כשלקבוצה לא הולך, וגם זה יפחית את
שריקות הבוז, אם לא יעלים אותן קליל.
לתווך היותר ארוך, וכבר כתבתי את זה בסיום העונה שעברה, צריך להכריז על חרם מנויים כבר בתום גמר
הגביע של העונה הנוכחית, בלי שום שיקול של מי יצטרף לחרם, וכמה אוהדים לא יקנו מנויים בעקבות הכרזה כזאת.
זה פשוט משהו שחייב להעשות, וזו הפגיעה הקשה ביותר בבעלים של כל עסק.
אני מאוד מסכים איתך שהמחאה תלויה בהצלחת הקבוצה.
חלון העברות הקרוב יסמן לאן המחאה הולכת, אם הקבוצה תתחזק משמעותית אז אין הרבה סיכוי למחאה, אם לאו אז הסיכוי יגבר.
לגבי חרם המינויים, יהיה הרבה יותר קל להפעיל אותו בשנה הבאה כי בשנה הבאה לא משחקים בבלומפילד.