teknoboy כתב:
mkorman1 כתב:
המאמר הוא נכון
חבל רק שיוסי שריד התעסק רק בעניני הפלשתינאים כשהיה עדיין בפוליטיקה
ולא בסוגיה שעכשיו הוא כותב עליה
כתוצאה מכך ירדה מרץ מ12 מנדטים ל3
זה ממש לא נכון.
גם אתה כנראה נפלת קורבן לשימוש הציני שעושים פוליטיקאים רבים בשד הפלסטינאי כדי להסתיר בעיות קיומיות פנימיות.
אני מסכים עם טקנובוי ב100%.
שהייתי עובד בלשכת רווחה בירושלים והייתי מאד קשור לתושבי קטמון ח-ט, שכונה קשה מאד, מי שהיה מגיע כל יום אשכרה כל יום לסייד בתים, להביא אוכל לקשישים, לתת שיעורים פרטיים, ללמד עברית אתיופים, להעביר פעילויות לילדים ובני נוער שחלקם נמצאים ברחוב זה חברי מרצ ונוער מרצ, והכל בהתנדבות. רכב של ש"ס היה עובר בשכונה הזאת ומבקש תרומות למשפחות נזקקות, קצת טומטם בהתחשב שמדובר בשכונה (לפני 10 שנים זה היה כך) שלא חסר בה גילוי עריות,סמים, התמכרויות להימורים ואלכוהול, אונס, ילדים רעבים שישנים בחדר מדרגות (זה אשכרה קיים למרות שלא האמנתי עד אז), שכונה שרוב תושביה הם נזקקים בעצמם וחיים על ביטוח לאומי, למרות שחלקם גם עובדים ב2 עבודות ועושים מילואים. אותו נוער מרצ היה חוטף מכות לפעמים מתושבי השכונה, אותם תושבים שהיו מקבלים מהם עזרה, וש"ס היה קוטפת את התהילה.
דעותיי הפוליטיות באותה תקופה היו הרבה יותר ימניות מהיום, ועדיין נכנסתי לעובי הקורה ושהתחלתי להתעניין ולהיות בקיא יותר מה קורה בשכונות האלה, ראיתי מציאות שלא יכולתי להתעלם ממנה, ומאז נהגתי לומר שיוסי שריד עושה המון, ומקבל 0 קרדיט.
אני יכול להגיד לך בלב שלם שאם הוא יעמוד היום בראש מרצ אני רץ לבחור בה, לא הולך, רץ, למרות שדיעותיו המדיניות אינן תואמות את שלי בחלק מהדברים, הייתי בוחר בו בלב שלם.