תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 05 יולי 2025, 17:46

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 381 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הכתבה על בית שמש בערוץ 2
הודעהפורסם: 28 דצמבר 2011, 13:26 
הרב שפירא?

"העצבות נועלת שערי שמיים,התפילה פותחת שערי שמיים והשמחה בכוחה לשבור חומות"(הבעש"ט)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2011, 13:34 
סמל אישי של המשתמש
romario כתב:
הרב שפירא?

לא.

מדוע אין נשים ברשימה ?
הייתי מחליף או מוסיף את שולמית אלוני ביוסי שריד.
גם יעל דיין יכולה לבוא בחשבון.
אם יש לך הצעות לנשים אחרות אשמח לשמוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2011, 13:36 
סמל אישי של המשתמש
dr.avi כתב:
romario כתב:
הרב שפירא?

לא.

מדוע אין נשים ברשימה ?

אבי, אתה מסתכן בכניסה לרשימה השחורה של רומאריו של אנשים לא אמיתיים שנוגעים בנקודות מאוד מאוד אמיתיות...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2011, 13:38 
dr.avi כתב:
romario כתב:
הרב שפירא?

לא.

מדוע אין נשים ברשימה ?

מהצד החרדי הייתי מוסיף את"סיון רהב מאיר,איה קרמרמן או נועה ירון(שמבינות ללב שתי הזרמים)
מהצד החילוני את שלי יחימוביץ,פרופסור עדה יונת

"העצבות נועלת שערי שמיים,התפילה פותחת שערי שמיים והשמחה בכוחה לשבור חומות"(הבעש"ט)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2011, 13:42 
סמל אישי של המשתמש
romario כתב:
dr.avi כתב:
romario כתב:
הרב שפירא?

לא.

מדוע אין נשים ברשימה ?

מהצד החרדי הייתי מוסיף את"סיון רהב מאיר,איה קרמרמן או נועה ירון(שמבינות ללב שתי הזרמים)

מקובל עליי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2011, 13:44 
סמל אישי של המשתמש
.

נערך לאחרונה על ידי dr.avi בתאריך 01 ינואר 2012, 14:39, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2011, 13:49 
dr.avi כתב:
romario כתב:
dr.avi כתב:
romario כתב:
הרב שפירא?

לא.

מדוע אין נשים ברשימה ?

מקובל עליי.

אשרייך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2011, 14:24 
סמל אישי של המשתמש

:)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2011, 15:20 
סמל אישי של המשתמש
הפרדת דת מהמדינה.

תחבורה ציבורית בכל ימי השבוע.
ביטול משרד הדתות , פטור מגיוס בגלל דת, ביטול הקצבות לתלמידי ישיבות, ביטול ישיבות הסדר- שירות מלא של שלוש שנים כמו כל מועמד לגיוס, ביטול הרבנות הראשית והמועצות הדתיות, חינוך ציבורי מכיל אותם תכנים בכל בתי הספר הממונים על ידי המדינה, איסור הפרדה במוסדות ציבורים בין גברים לנשים, ספרדים ואשכנזים, חילונים ודתים - כולל מוסדות חינוך המקבלים הקצבה מהמדינה.

ישראל הוקמה על ידי ציונים לא על ידי רבנים.
הרבנים תמיד רצו בכשלון החלום הציוני מתוך אמונה הזויה בביאת משיח. בפעם הקודמת שרוב היהודים האמינו בחזון הזה הושמדו מליונים מהם במחנות השמדה.
אם לא תעצר הפיכת ישראל לישות פאונמנטליזטית הזויה סופה יהיה שווה לישות היהודית האחרונה שהלכה בדרך הזו = מצדה.

"האם ניתן את כוהני דתנו למשול בנו? לא! האמונה היא אמנם הקשר המאחד אותנו; אולם חופשים אנחנו בכח החכמות והמדעים. ועל כן נפר כל תחבולות כוהנינו אשר יאמרו למשול עלינו, כי נדע לכלוא אותם בבתי מקדשי אל, כאשר נדע לאצור גם חיל צבאנו בבתי החילות. חיל הצבא וכוהני הדת שניהם כאחד נכבדים יהיו בעינינו, ככל הכבוד הגדול אשר ירחש לבנו אל משרות כהונתם, אשר עלינו לכבדן. אך בהנהגת ענייני המדינה, אשר בכבודה יתימרו, אין להם כל עסק, לבל יביאו בה מבוכה מבית ומחוץ."

"...אבל אם לא תרצו, כל מה שסיפרתי לכם האגדה הוא - ואגדה ישאר. היה בדעתי לכתוב סיפור עם מוסר השכל. יש שיאמרו: 'יותר סיפור ממוסר השכל'. אחרים יאמרו: 'יותר מוסר השכל מסיפור'. אחרי שלוש שנים של עבודה עלינו להפרד, ספרי האהוב. כעת מתחילים ייסוריך. יהיה עליך לפלס דרכך במבוך של איבה וסילופים, כמו בתוך יער אפל. אבל אם יתמזל מזלך ותגיע לחברת אנשים טובים, מסור להם את ברכת אביך. הוא מאמין שגם חלומות הם דרך למלא את הימים שנגזר על האדם להעביר על פני האדמה. החלום אינו שונה בהרבה מן המעשה, כמו שחושבים רבים. כל מעשיהם של בני האדם היו פעם חלומות; כל מעשיהם יהיו ביום מן הימים לחלום."

הרצל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2011, 15:32 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:

אני מאוהב בקופמן

(ולא נראה לי שיצא לי להגיד את זה עוד הרבה פעמים אם להתבסס על אלימות החרדים לאחרונה)
*אגב,יצא לי לפגוש אותו פנים מול פנים (וגם את גילי לנדאו,בתקופה שעבד בערוץ 1) בראיון אישי במועדון במבשרת לפני 5 שנים.

נערך לאחרונה על ידי איר קנדה בתאריך 28 דצמבר 2011, 15:33, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2011, 15:32 
קלדרון כתב:
הפרדת דת מהמדינה.

תחבורה ציבורית בכל ימי השבוע.
ביטול משרד הדתות , פטור מגיוס בגלל דת, ביטול הקצבות לתלמידי ישיבות, ביטול ישיבות הסדר- שירות מלא של שלוש שנים כמו כל מועמד לגיוס, ביטול הרבנות הראשית והמועצות הדתיות, חינוך ציבורי מכיל אותם תכנים בכל בתי הספר הממונים על ידי המדינה, איסור הפרדה במוסדות ציבורים בין גברים לנשים, ספרדים ואשכנזים, חילונים ודתים - כולל מוסדות חינוך המקבלים הקצבה מהמדינה.

ישראל הוקמה על ידי ציונים לא על ידי רבנים.
הרבנים תמיד רצו בכשלון החלום הציוני מתוך אמונה הזויה בביאת משיח. בפעם הקודמת שרוב היהודים האמינו בחזון הזה הושמדו מליונים מהם במחנות השמדה.
אם לא תעצר הפיכת ישראל לישות פאונמנטליזטית הזויה סופה יהיה שווה לישות היהודית האחרונה שהלכה בדרך הזו = מצדה.

"האם ניתן את כוהני דתנו למשול בנו? לא! האמונה היא אמנם הקשר המאחד אותנו; אולם חופשים אנחנו בכח החכמות והמדעים. ועל כן נפר כל תחבולות כוהנינו אשר יאמרו למשול עלינו, כי נדע לכלוא אותם בבתי מקדשי אל, כאשר נדע לאצור גם חיל צבאנו בבתי החילות. חיל הצבא וכוהני הדת שניהם כאחד נכבדים יהיו בעינינו, ככל הכבוד הגדול אשר ירחש לבנו אל משרות כהונתם, אשר עלינו לכבדן. אך בהנהגת ענייני המדינה, אשר בכבודה יתימרו, אין להם כל עסק, לבל יביאו בה מבוכה מבית ומחוץ."

"...אבל אם לא תרצו, כל מה שסיפרתי לכם האגדה הוא - ואגדה ישאר. היה בדעתי לכתוב סיפור עם מוסר השכל. יש שיאמרו: 'יותר סיפור ממוסר השכל'. אחרים יאמרו: 'יותר מוסר השכל מסיפור'. אחרי שלוש שנים של עבודה עלינו להפרד, ספרי האהוב. כעת מתחילים ייסוריך. יהיה עליך לפלס דרכך במבוך של איבה וסילופים, כמו בתוך יער אפל. אבל אם יתמזל מזלך ותגיע לחברת אנשים טובים, מסור להם את ברכת אביך. הוא מאמין שגם חלומות הם דרך למלא את הימים שנגזר על האדם להעביר על פני האדמה. החלום אינו שונה בהרבה מן המעשה, כמו שחושבים רבים. כל מעשיהם של בני האדם היו פעם חלומות; כל מעשיהם יהיו ביום מן הימים לחלום."

הרצל.

זה מזעזע אבל כשאני קורא את הרשימה האלמנטרית הזאת נופל האסימון איזה מדינה ימי הביניים אני חי, מדינה של עובדי אלילים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2011, 13:41 
סמל אישי של המשתמש
http://tomerpersico.com/2011/12/29/mercaz_ginzburgization/
שווה קריאה! (גם לך רומריו, אין שם ציצים, מבטיח)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2011, 21:04 
סמל אישי של המשתמש
מאות חרדים מפגינים ומשליכים אבנים בבית שמש על שוטרים
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4168888,00.html
עדיין אין בואש או כדורי גומי, אפילו לא מפגין אחד הרוג!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2011, 21:10 
סמל אישי של המשתמש
להכנס באמאמא של החוצפנים האלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2011, 08:29 
סמל אישי של המשתמש
http://www.haaretz.co.il/opinions/1.1604955
יוסי שריד כתב:
אשה או כלב או חזיר
אם יש את נפשכם לדעת את המעיין ממנו שואבים אחיכם את עזות מצחם - סורו אל בית המדרש ופתחו דף גמרא. אמנם שבעים פנים לתורה, אך מגמת הפנים ברורה: מקור הזיהום הוא בהלכה עצמה. המתחולל בבית שמש ובנותיה אינו "מנוגד להלכה", הוא מתחייב ממנה. והשאר יסופר, לסבתא, לבת ולנכדה.

כל עם הארץ כבר יודע ש"דרכיה דרכי נועם", ש"כבודה של בת מלך פנימה" וש"דרך ארץ קדמה לתורה", אך כדאי לדעת יותר. כדאי לדעת שאשה פסולה לשבת בדין כשם שהיא פסולה למסור עדות. היא פסולה לכל תפקיד ציבורי שיש בו שררה - "שום תשים עליך מלך" - מלך ולא מלכה.

את הבת, ציוו חכמים, אסור ללמד תורה מפני ש"אין דעת נשים מכוונת להתלמד אלא לדברי הבאי"; דעתן קלה וענייה.

ואם איש ואשה טובעים בנהר - קודם יצילו את האיש ש"חייב יותר במצוות", ואילו האשה "אין חוכמתה אלא בפלך": "יישרפו דברי תורה ולא יימסרו דברי תורה לנשים".

שלוש ברכות יברך אדם כל יום בתפילת שחרית: "ברוך שלא עשני גוי, ברוך שלא עשני אשה, ברוך שלא עשני בור". ואין זה ראוי לדבר יתר על המידה עם האשה, ש"כל שיחתה אינה אלא דברי ניאופים", וכל המרבה אתה שיחה "גורם רעה לעצמו וסופו יירש גיהינום"; שלא לדבר על דינו של "המסתכל אפילו באצבע קטנה של אשה".

היורקים-הסיקריקים שנו פרקם מאה ואחת פעמים ושיננו היטב: ייטיב הבעל לנהוג אם לא יניח לאשתו לצאת החוצה, לרחוב, ויגביל את יציאותיה "לפעם אחת בחודש או פעמיים, כפי הצורך, שאין יופי לאשה אלא לישב בזווית ביתה".

כי בבית פנימה - עמוק-עמוק בפנים - ממתין לה כבודה המהולל: "כל אשה רוחצת לבעלה פניו ורגליו ומוזגת לו את הכוס ומצעת לו את המיטה ועומדת ומשמשת בפני בעלה. וכל אשה שתימנע לעשות מלאכה ממלאכות שהיא חייבת לעשותן - כופין אותה לעשות"; ויש הממליצים על כפייה בשוט או בהרעבה "עד שתיכנע". ומיותר לציין, שהיא עומדת לרשות בעלה כל אימת שייצרו גובר עליו "לעשות בה כל חפצו". ואם תעמוד במריה, תמיד שמורה לו זכותו "לגרשה בלא דעתה".

ועוד כהנה וכהנה הלכות, שאת מקצתן בלבד ליקטנו כאן. גם לא את כל הדברים הבאנו בשם אומרם מחמת קוצר היריעה. הקוראים מוזמנים לאתר בשבת את מראי המקום - לעיין שם ושם-שם - בכוחות עצמם; זאת הזדמנות טובה ללימוד. נפנה את תשומת הלב למסכת שבת, שהיטיבה לסכם את יחס ההלכה לאשה: "חמת מלא צואה" עם חור מדמם.

יהיו מי שירצו להתנחם: אמנם זאת ההלכה מדאורייתא ומדרבנן, אבל אין מורים כן בימינו. די לנו אם נידרש לדרשתו של חכם עובדיה לפני חמש שנים בהסתמכו על קיצור שולחן ערוך: "יש ליזהר שלא יילך איש בין שתי נשים ולא בין שני כלבים או שני חזירים, וכן לא יניחו האנשים שתלך ביניהם אשה או כלב או חזיר".

הטמאת נשים וטינופן מתחילים בהלכה ונמשכים במעשה. כל עוד לא ייפסלו מפלגות דתיות וחרדיות - חשוכות נשים בכנסת - ש"ס, יהדות התורה, הבית היהודי והאיחוד הלאומי - תוסיף ערוותן לשיר וערוות הארץ - להיחשף.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2011, 09:26 
אני קורא את יוסי שריד ואומר לעצמי שעשיתי טעות מהותית בחיי
אם בגיל 15 נניח הייתי חוזר בתשובה ונהיה חרדי
היה נחסך ממני שרות צבאי מעיק
שנים של לימודים באוניברסיטה
המון שנים של דייטים עם כונפות וים של אכזבות רומנטיות
ובעיקר 30 שנות עבודה קשה ושוחקת שלא תמיד שכרה בצידה
במקום כל אלה הייתי חי בנחת ובשלווה בלי לעבוד בלי לשרת בלי לשלם מיסים
ועוד עם אישה שממלאת אחר כל גחמותי
לא כן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2011, 10:43 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
אני קורא את יוסי שריד ואומר לעצמי שעשיתי טעות מהותית בחיי
אם בגיל 15 נניח הייתי חוזר בתשובה ונהיה חרדי
היה נחסך ממני שרות צבאי מעיק
שנים של לימודים באוניברסיטה
המון שנים של דייטים עם כונפות וים של אכזבות רומנטיות
ובעיקר 30 שנות עבודה קשה ושוחקת שלא תמיד שכרה בצידה
במקום כל אלה הייתי חי בנחת ובשלווה בלי לעבוד בלי לשרת בלי לשלם מיסים
ועוד עם אישה שממלאת אחר כל גחמותי
לא כן?

כמות הנאות מטורפת גם בהתאם...
אל תשכח כמה מהם מתפתים בסתר לכל הנאות החילונים...

נערך לאחרונה על ידי אדום אש בתאריך 31 דצמבר 2011, 10:47, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2011, 10:43 
סמל אישי של המשתמש
המאמר לא עוסק בחיי החרדים, אלא בהלכה היהודית.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2011, 11:01 
המאמר הוא נכון
חבל רק שיוסי שריד התעסק רק בעניני הפלשתינאים כשהיה עדיין בפוליטיקה
ולא בסוגיה שעכשיו הוא כותב עליה
כתוצאה מכך ירדה מרץ מ12 מנדטים ל3

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2011, 11:56 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:

הגזען שונא חרדים הזה נשמע כמו הפארודיה של עצמו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2011, 15:37 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
המאמר הוא נכון

זה ממש לא נכון.
גם אתה כנראה נפלת קורבן לשימוש הציני שעושים פוליטיקאים רבים בשד הפלסטינאי כדי להסתיר בעיות קיומיות פנימיות.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2011, 17:10 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
mkorman1 כתב:
המאמר הוא נכון

זה ממש לא נכון.
גם אתה כנראה נפלת קורבן לשימוש הציני שעושים פוליטיקאים רבים בשד הפלסטינאי כדי להסתיר בעיות קיומיות פנימיות.

אני מסכים עם טקנובוי ב100%.
שהייתי עובד בלשכת רווחה בירושלים והייתי מאד קשור לתושבי קטמון ח-ט, שכונה קשה מאד, מי שהיה מגיע כל יום אשכרה כל יום לסייד בתים, להביא אוכל לקשישים, לתת שיעורים פרטיים, ללמד עברית אתיופים, להעביר פעילויות לילדים ובני נוער שחלקם נמצאים ברחוב זה חברי מרצ ונוער מרצ, והכל בהתנדבות. רכב של ש"ס היה עובר בשכונה הזאת ומבקש תרומות למשפחות נזקקות, קצת טומטם בהתחשב שמדובר בשכונה (לפני 10 שנים זה היה כך) שלא חסר בה גילוי עריות,סמים, התמכרויות להימורים ואלכוהול, אונס, ילדים רעבים שישנים בחדר מדרגות (זה אשכרה קיים למרות שלא האמנתי עד אז), שכונה שרוב תושביה הם נזקקים בעצמם וחיים על ביטוח לאומי, למרות שחלקם גם עובדים ב2 עבודות ועושים מילואים. אותו נוער מרצ היה חוטף מכות לפעמים מתושבי השכונה, אותם תושבים שהיו מקבלים מהם עזרה, וש"ס היה קוטפת את התהילה.
דעותיי הפוליטיות באותה תקופה היו הרבה יותר ימניות מהיום, ועדיין נכנסתי לעובי הקורה ושהתחלתי להתעניין ולהיות בקיא יותר מה קורה בשכונות האלה, ראיתי מציאות שלא יכולתי להתעלם ממנה, ומאז נהגתי לומר שיוסי שריד עושה המון, ומקבל 0 קרדיט.
אני יכול להגיד לך בלב שלם שאם הוא יעמוד היום בראש מרצ אני רץ לבחור בה, לא הולך, רץ, למרות שדיעותיו המדיניות אינן תואמות את שלי בחלק מהדברים, הייתי בוחר בו בלב שלם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2011, 18:13 
כל מה שאמרת עכשיו לא רלוונטי לנושא האשכול. שריד עשה מעט מאוד בנושא הכפייה הדתית-חרדית.
למען האמת, המהלך הכי משמעותי שהוא עשה בחיים הפוליטיים שלו - בהתאם למסורת המפא"יניקית שממנה הוא מגיע - זה לשתף פעולה עם ש"ס לתקוע סכין חלודה בגבה של שולמית אלוני, אשה שהתריעה ולחמה בכפייה הדתית מאז שנות ה70.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2011, 18:22 
סמל אישי של המשתמש
גיא האדום כתב:
כל מה שאמרת עכשיו לא רלוונטי לנושא האשכול. שריד עשה מעט מאוד בנושא הכפייה הדתית-חרדית.
למען האמת, המהלך הכי משמעותי שהוא עשה בחיים הפוליטיים שלו - בהתאם למסורת המפא"יניקית שממנה הוא מגיע - זה לשתף פעולה עם ש"ס לתקוע סכין חלודה בגבה של שולמית אלוני, אשה שהתריעה ולחמה בכפייה הדתית מאז שנות ה70.

לא עקבתי בצורה אדוקה אחרי הרקורד של מרצ בנושא, אבל תזכיר לפחות שהוא חטף נהרות שוצפים של ביקורת משמאל על כך שפרש מהממשלה (יחד עם מרצ כולה) על רקע העברת תקציבים במשרד החינוך לש"ס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2011, 22:29 
סמל אישי של המשתמש
גיא האדום כתב:

זה נכון שהוא "בגד" בשולמית אלוני, שזה היה אחד הדגלים שלה.
אבל גם הוא היה תמיד בעד חופש. וכשהוא היה שר החינוך הוא עשה המון כדי לקדם את החינוך ההומניסטי (קרי לימודי אזרחות, היסטוריה, ספרות וכדומה).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2012, 08:13 
סמל אישי של המשתמש
ירושלים: הפגינו עם טלאי צהוב נגד "הדרת חרדים"
ילד יהודי נושא טלאי צהוב ומרים זרועותיו בכניעה - זה המראה הקשה שניסו מאות מפגינים חרדים לצרוב בתודעת הציבור החילוני. המפגינים מחו על "היקום הציוני, שמשתולל בהתקפה חסרת תקדים על החרדים" בעקבות סוגיית הדרת הנשים. מפגין: "החילונים מתנהגים אלינו כמו נאצים"

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4169248,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2012, 09:06 
סמל אישי של המשתמש
גביזון כתב:
ילד יהודי נושא טלאי צהוב ומרים זרועותיו בכניעה - זה המראה הקשה שניסו מאות מפגינים חרדים לצרוב בתודעת הציבור החילוני. המפגינים מחו על "היקום הציוני, שמשתולל בהתקפה חסרת תקדים על החרדים" בעקבות סוגיית הדרת הנשים. מפגין: "החילונים מתנהגים אלינו כמו נאצים"

אם כבר ההשוואות לשואה אז עד הסוף.
לפחות באירופה של טרום המלחמה, החרדים עבדו וכלכלו את עצמם..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2012, 10:17 
אדום נחמד כתב:
גביזון כתב:

אם כבר ההשוואות לשואה אז עד הסוף.
לפחות באירופה של טרום המלחמה, החרדים עבדו וכלכלו את עצמם..

ועדיין עובדים.
ולמרות זאת ההסתה המרושעת נמשכת.
מעניין כמה כסף הקיבוצים קיבלו מהמדינה וקרקעות בסבסוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2012, 10:26 
סמל אישי של המשתמש
החלאות האלה שלבשו אתמול את הטלאי הצהוב עושים לי חשק ללכת לטיב טעם,לקנות 10 קילו שרימפסים ולשכור מסוק ,ולעבור מעל האיזור שבו הם מפגינים ולעשות להם גשם של שרימפסים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2012, 10:30 
שער 7 הוא אדום כתב:
החלאות האלה שלבשו אתמול את הטלאי הצהוב עושים לי חשק ללכת לטיב טעם,לקנות 10 קילו שרימפסים ולשכור מסוק ,ולעבור מעל האיזור שבו הם מפגינים ולעשות להם גשם של שרימפסים.

אז תעשה את זה.
חוץ מזה זה לא משפיע אם לא אוכלים את זה.
אז חבל על הכסף שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 381 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: