תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 18:29

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 78 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: כואב לי שמאשימים את קשטן במצב
הודעהפורסם: 30 דצמבר 2011, 19:48 
האדס, הפרטים של הטקיטקה והסגמון המקצועי של קשטן זה לא הנקודה. אפשר להתוווכח ולפעמים אני אהיה צודק ולפעמים לא.
הענין הוא ההנחה האפריורית שלא משנה כלום מאמן לא יכול לשנות.
זו הנחה שכאילו נובעת מהסתכלות מערכתית, אבל היא פופוליטסית וקלישאית, אבל העיקר הוא שהיא פשוט לא נכונה. היא עושה לקשטן חיים קלים שכן לא משנה מה יקרה האחריות היא לא עליו.
הלוואי עלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2011, 19:49 
אוגוסטוס היל כתב:
האדס, הפרטים של הטקיטקה והסגמון המקצועי של קשטן זה לא הנקודה. אפשר להתוווכח ולפעמים אני אהיה צודק ולפעמים לא.
הענין הוא ההנחה האפריורית שלא משנה כלום מאמן לא יכול לשנות.
זו הנחה שכאילו נובעת מהסתכלות מערכתית, אבל היא פופוליטסית וקלישאית, אבל העיקר הוא שהיא פשוט לא נכונה. היא עושה לקשטן חיים קלים שכן לא משנה מה יקרה האחריות היא לא עליו.
הלוואי עלי.

האחריות המקצועית היא תמיד על המאמן ביחד עם השחקנים
אם כבר מצב השחקנים יותר טוב כי אפשר להוציא כל אחד מהם ולמצוא מחליף אצל מאמן זה הרבה יותר פשוט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2011, 20:22 
סמל אישי של המשתמש
:ROSE: :hapoel:

כתבת נפלא,מסכים עם כול מילה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2011, 20:29 
סימרוטיץ כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
ככה זה כשרובוטים קוראים טקסט. הם מגיבים למה שבראש שלהם ולא למה שכתוב.

אתה כאילו מתכוון לעצמך ?
כי אם לא נדמה לי שאני שוב מפספס את הכוונה שלך .

אנחנו רגילים לפספוסים שלך, הכל טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2011, 20:33 
לפותח האשכול,
תפתח את העיניים ותראה מי הם אלו שמאשימים את קשטן ותבין שאין לך על מה לכאוב, מקסימום על אותם אנשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2011, 20:37 
אז תקרא לי פופליסט וקלישאה, טביב הוא סרטן, שהשתלט והחריב כל דבר שהזדהתי איתו עם המועדון הזה, ושום דבר לא יצמח תחתיו כל עוד הוא בהפועל ת"א, מערכים מאמנים משתנים זה באמת לא משנה, אני מבין שיש לך צורך לחשיבה של המבוגר האחראי, לי המציאות כרגע מאוד צבועה בשחור ולבן ומאוד ברורה, שיש לך בראש המערכת סרטן כזה הוא שולח את הגרורות שלו לכל עבר, ואל תשווה עסק למועדון כדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2011, 21:59 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:

אי אפשר לצפות ששחקנים ישחקו בחדווה כשרע להם

אפשר לצפות. השחקנים לא אמורים להראות חדווה כלפי טביב אלא כלפי חבריהם לצרה בא הם קלעים
ואיתם הם משחקים. הבעיה היא שהם לא עושים את זה, ונראים כל אחד לעצמו, זה תובע את הקבוצה כי
הוא רוצה לצאת, ההוא מבואס כי לא שיחררו אותו בתחילת השנה. קנדה הוא דוגמא לשחקן שלא משנה
כמה ריבים ובעיות יש לו מול הקבוצה ומול אנשים אחרים תמיד יראה "חדווה", פשוט כי הוא אוהב
לשחק כדורגל הרבה יותר מאשר את הכדור והחלום לשחק בקלאב בודפשט או ספורטינג קאיחון.

סימרוטיץ כתב:

אי אפשר לצפות משחקנים לתת הכל בשביל מי שדופק אותם כל הזמן

הם קודם כל צריכים לתת הכל בשביל עצמם, כמו שהם נראים כרגע אף אחד לא ירצה אותם בשום מקום.
אני מבטיח לך שאם תמוז היה שם שלישיה כל משחק היה מי שישים עליו את הכסף, וגם אם טביב לא
היה משחרר אותו, עוד שנה וחצי נגמר לו החוזה שיעבר אז לאן שהוא רוצה, לא יהיה שום טביב שיגיד
לו לא. אותו דבר לגבי כל שחקן אחר במועדון. ההצחלה שלהם הרבה יותר חשובה לעצמם מלמועדון בו הם
משחקים.

סימרוטיץ כתב:

אי אפשר להשתמש באגף שמאל כשאין מגן

יש "בסגל" 3 מגנים שמאלים (שיש, דדי, עטיה) ועוד 4 שכבר שיחקו שם משחק או שניים (טועמה, אלרואי, פרנסמן וחוטבא).

סימרוטיץ כתב:
אי אפשר לא לספוג כשאין בלמים

יש בסגל 4 בלמים (מריו, באדיר, פרנסמן ושושן) היה גם את חוטא ששיחררו ואת ידין שמהווה תחליף ראוי
לעת צרה. זה ששנים בלמים נפצעו בזמן שאתה לא יכול להביא מחליף (של מכבי נפצעו בתחילת השנה) זה
לא יותר ממזל ביש והתנהלות גרועה של חלוקת הדקות. אם מור שושן היה משחק יותר עד עכשיו, אם חוטא
היה זוכה לדקות משחק לא רק במשחקי טרום העונה באוסטריה כנראה שהמצב לא היה כזה נורא עכשיו.

סימרוטיץ כתב:

אי אפשר לשחק חכם כשאין שחקן חכם בקישור

כרגע אין בארץ שחקן חכם, לכן מי שאמור להיות חכם זה המאמן שיכוון אותם. זה לא שבדש וגזל הם גאוני הדור,
פשוט יש להם מאמן שיודע להציב אותם במקום ולגרום להם לזוז למקומות הנכונים.

סימרוטיץ כתב:

אי אפשר לומר אי אפשר

אפשר, רק רצוי שתהיה לזה סיבה טובה.

טביב הוא מנהל רע להפועל, הסיבה היא לא העכשיו כי נכון לעכשיו אין סיבה לא להיות במקום הראשון,
הסיבה היא שאין סיבה ששחקנים יבואו אולינו או יאיריכו חוזה. הפועל בצורה ההתנהלות הפכה מהקבוצה
שהשחקנים הכי רוצים להגיע אליה, לקבוצה שהשחקנים הכי רוצים לברוח ממנה, וזאת הבעיה המרכזית, הטווח
הארוך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2011, 22:06 
el dudernio כתב:
סימרוטיץ כתב:

אי אפשר לצפות ששחקנים ישחקו בחדווה כשרע להם

אפשר לצפות. השחקנים לא אמורים להראות חדווה כלפי טביב אלא כלפי חבריהם לצרה בא הם קלעים
ואיתם הם משחקים. הבעיה היא שהם לא עושים את זה, ונראים כל אחד לעצמו, זה תובע את הקבוצה כי
הוא רוצה לצאת, ההוא מבואס כי לא שיחררו אותו בתחילת השנה. קנדה הוא דוגמא לשחקן שלא משנה
כמה ריבים ובעיות יש לו מול הקבוצה ומול אנשים אחרים תמיד יראה "חדווה", פשוט כי הוא אוהב
לשחק כדורגל הרבה יותר מאשר את הכדור והחלום לשחק בקלאב בודפשט או ספורטינג קאיחון.

סימרוטיץ כתב:

אי אפשר לצפות משחקנים לתת הכל בשביל מי שדופק אותם כל הזמן

הם קודם כל צריכים לתת הכל בשביל עצמם, כמו שהם נראים כרגע אף אחד לא ירצה אותם בשום מקום.
אני מבטיח לך שאם תמוז היה שם שלישיה כל משחק היה מי שישים עליו את הכסף, וגם אם טביב לא
היה משחרר אותו, עוד שנה וחצי נגמר לו החוזה שיעבר אז לאן שהוא רוצה, לא יהיה שום טביב שיגיד
לו לא. אותו דבר לגבי כל שחקן אחר במועדון. ההצחלה שלהם הרבה יותר חשובה לעצמם מלמועדון בו הם
משחקים.

סימרוטיץ כתב:

אי אפשר להשתמש באגף שמאל כשאין מגן

יש "בסגל" 3 מגנים שמאלים (שיש, דדי, עטיה) ועוד 4 שכבר שיחקו שם משחק או שניים (טועמה, אלרואי, פרנסמן וחוטבא).

סימרוטיץ כתב:
אי אפשר לא לספוג כשאין בלמים

יש בסגל 4 בלמים (מריו, באדיר, פרנסמן ושושן) היה גם את חוטא ששיחררו ואת ידין שמהווה תחליף ראוי
לעת צרה. זה ששנים בלמים נפצעו בזמן שאתה לא יכול להביא מחליף (של מכבי נפצעו בתחילת השנה) זה
לא יותר ממזל ביש והתנהלות גרועה של חלוקת הדקות. אם מור שושן היה משחק יותר עד עכשיו, אם חוטא
היה זוכה לדקות משחק לא רק במשחקי טרום העונה באוסטריה כנראה שהמצב לא היה כזה נורא עכשיו.

סימרוטיץ כתב:

אי אפשר לשחק חכם כשאין שחקן חכם בקישור

כרגע אין בארץ שחקן חכם, לכן מי שאמור להיות חכם זה המאמן שיכוון אותם. זה לא שבדש וגזל הם גאוני הדור,
פשוט יש להם מאמן שיודע להציב אותם במקום ולגרום להם לזוז למקומות הנכונים.

סימרוטיץ כתב:

אי אפשר לומר אי אפשר

אפשר, רק רצוי שתהיה לזה סיבה טובה.

טביב הוא מנהל רע להפועל, הסיבה היא לא העכשיו כי נכון לעכשיו אין סיבה לא להיות במקום הראשון,
הסיבה היא שאין סיבה ששחקנים יבואו אולינו או יאיריכו חוזה. הפועל בצורה ההתנהלות הפכה מהקבוצה
שהשחקנים הכי רוצים להגיע אליה, לקבוצה שהשחקנים הכי רוצים לברוח ממנה, וזאת הבעיה המרכזית, הטווח
הארוך.

פרגון על ההשקעה ,אבל בגדול אתה מסכים עם כל מה שרשמתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2011, 22:07 
סמל אישי של המשתמש
אני עם אוגוסטוס. זה שטביב חרא והורס כל פינה טובה במועדון זה מצב נתון, אילוץ אם תרצו או חולשה של הארגון לפי מודל ה SWAT. השאלה היא האם קשטן ממקסם את מה שאפשר להשיג עם הסגל הנוכחי מכל הבחינות - מערכים מתחלפים, טקטיקת משחק ששומרת את הכדור אצלנו, רוטציות כדי לא להגיע לשחיקות ופציעות, ניהול סגל, שמירה על מוראל גבוה אצל השחקנים וכדומה.
קשטן נכשל בכל אלו, אפשר לקדוח מפה ועד הודעה חדשה על כמה רע זה לעבוד תחת בעלים כמו טביב, כמה בלתי אפשרי להגיע למועדון כזה אחרי מה שהלך פה בשנתיים הקודמות, כמה זו עבודה סיזיפית לבנות מחדש קבוצה שכל הכוכבים עזבו אותה בבת אחת. אפשר הכל. רק שכל אלו היו עובדות לפני שקשטן לקח לעצמו ועל עצמו את התפקיד.
אם הוא עשה את זה, סימן שהוא חשב שהוא יכול להצליח.
בנקודת הזמן הזו, הוא כאמור נכשל. מה יהיה הלאה רק אלוהים (המקורי, לא ערן זהבי) יודע. בהסתמך על העבר, הוא לא יתפטר ולא יפוטר, הלוואי ויוכל לסיים את העונה עם אליפות שתסתום לכולנו את הפה. עד אז, זה התפקיד שלנו להשמיע את קולנו ולדרוש שפשוט יקיים את מה שהבטיח בעצם המינוי שלו - לשמור ולטפח את הדבר שזורם בדם של כולנו, קבוצת הכדורגל של הפועל תל אביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2011, 22:13 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ'.

אמרתי פעם ואני אומר גם עכשיו.
טביב רע להפועל לתווך ארוך, אני נגדו, בדיוק כמוך, אבל מדובר בתווך ארוך לא בשנה הזאת.
נכון להשנה להפועל יש סגל מספיק טוב (ובטח יותר טוב ועמוק לק"ש) בשביל לא להיות 9 נק'
מאחוריה. אם היינו ראש בראש מול חיפה הייתי אומר מקובל, למרות שמאכזב מאוד, להיות ראש בראש
מול סכנין על המקום השלישי זה כישלון מקצועי ולא ניהולי. והביקורת לכן אמורה להיות לצד המקצועי,
כלומר לקשטן ולשחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2011, 22:24 
בכל האשכול הזה ואחרים לא אמרתי, מילה על זה שקשטן טוב ,להפך אני חושב שגם אם טביב ילך הוא גם צריך ללכת .
בכל מקרה לי יש גישה שהמאמן הוא דמות שולית בסלט שנקרא קבוצה , הוא יכול אומנם להיות מאוד כריזמטי ולטייב את חומר השחקנים שיש לו (מה שברור שקשטן לא עושה )
אבל בסופו של יום סגל השחקנים הוא סכום אפס , כמו שאני ושחר (מרשה לעצמי להשתמש בך) אמרנו מההתחלה , הסגל לא מספיק טוב וזה יתפוצץ בפנים .
חוץ מכל זה שהוא לא מספיק טוב הוא גם לא נבנה נכון , וזה אשמתו של ???
בגישתי של טביב שלא נתן את הכלים ולמיטב ידעתי הם גם לא השחקנים שקשטן ביקש.
בגישה שלכם קשטן הוא זה שהרכיב את הקבוצה ולכן הוא אשם
דרך אגב האשמה העיקרית שלי לקשטן ,זה שהוא הסכים לכל החרא הזה .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2011, 23:48 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ אתה וחיפה גם גמרתם על חומר השחקנים של חיפה ומכבי שאנחנו רואים איפה הם נמצאים.
חומר השחקנים של הפועל הוא מבין הטובים בליגה אם לא הטובה ביותר, ובטוח יותר טוב מזה של אשדוד וק"ש.
הסיבה שהם לפנינו זה לא איכותו אלא מה שמוציאים ממנו. בסופו של יום כולנו מסכימים שחומר השחקנים
הוא לא זה שגורם לק"ש להיות מקום ראשון ולא שני לכן להגיד את זה בגנות טביב זה לשקר לעולם כולו
כי זה משרת את האינטרסים שלכם.

את דיוני הסגל כבר עשינו מספיק, זה שהוא יכל להיות יותר טוב זה נכון, זה שהוא לא מספיק לליגת פח הזאת זה לא נכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2011, 23:57 
סימרוטיץ כתב:
בכל האשכול הזה ואחרים לא אמרתי, מילה על זה שקשטן טוב ,להפך אני חושב שגם אם טביב ילך הוא גם צריך ללכת .
בכל מקרה לי יש גישה שהמאמן הוא דמות שולית בסלט שנקרא קבוצה , הוא יכול אומנם להיות מאוד כריזמטי ולטייב את חומר השחקנים שיש לו (מה שברור שקשטן לא עושה )
אבל בסופו של יום סגל השחקנים הוא סכום אפס , כמו שאני ושחר (מרשה לעצמי להשתמש בך) אמרנו מההתחלה , הסגל לא מספיק טוב וזה יתפוצץ בפנים .

״ מאמן הוא דמות שולית בסלט שנקרא קבוצה״
אתה שובר שיאים כל פעם מחדש.
אתה מדבר מתוך בורות!!!
לא תמיד חייבים להגיב לפעמים עדיף לסתום את הפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2011, 00:06 
bruno conti כתב:
סימרוטיץ כתב:

״ מאמן הוא דמות שולית בסלט שנקרא קבוצה״
אתה שובר שיאים כל פעם מחדש.
אתה מדבר מתוך בורות!!!
לא תמיד חייבים להגיב לפעמים עדיף לסתום את הפה.

מדהים שאתה תמיד מתעורר כשאני רושם , בכל זאת לא ברור לי על איזה בורות אתה מדבר ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2011, 00:09 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
הוא אומר, והוא לא טועה, שלמאמן יש מקום הרבה יותר מכובד מאשר עוד דמות בסלט.
בעיני, מכבי התרסקה 70 אחוז מאמן, 30 אחוז קהל. אני חושב שגם אתה תסכים שעם גוטמן הם היו נראים טוב יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2011, 00:14 
לא בטוח.
גוטמן ברח בדיוק בגלל הסיפורים האלה אחרי שבסוף העונה שעברה כל הקבוצה התחרבשה בעקבות הניהול השכונתי שחגג בקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2011, 00:15 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
לא בטוח.
גוטמן ברח בדיוק בגלל הסיפורים האלה אחרי שבסוף העונה שעברה כל הקבוצה התחרבשה בעקבות הניהול השכונתי שחגג בקבוצה.

דיברתי על מכבי, ובמכבי הניהול פחות שכונתי מבדרך כלל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2011, 00:19 
אדום נחמד כתב:
סימרוטיץ כתב:
בעיני, מכבי התרסקה 70 אחוז מאמן, 30 אחוז קהל. אני חושב שגם אתה תסכים שעם גוטמן הם היו נראים טוב יותר.

אבל זה בדיוק מה שאני אומר , מאמן הוא לא כלום , אבל גם המאמן הטוב בעולם(חוץ מפרגי) לא יוכל להשיג יעדים בלי שחקנים מתאמים ליעדים שהוגדרו .
לי ברור כמו שכתבתי שגוטמן היה מוציא יותר מהקבוצה , אבל בהחלט לא היה משנה את הקבוצה דרמטית , אלו הכלים , מלכתחילה חשבתי שהסגל לא מספיק טוב .
ועובדה שגוטמן עם סגל הרבה יותר טוב שנה שעברה , לא עמד ביעדים כך שכפי שאמרתי המאמן הוא דמות שולית בסיכוי הצלחה של קבוצה ,כמה שולית ?
על זה כבר אפשר להתווכח .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2011, 00:19 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
לא בטוח.

אל תשאל, פשוט בלי הבלגן בחדר ההלבשה דרסנו את הליגה 3 שנים ולכן חגגנו אליפות כבר באפריל שנתיים רצופות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2011, 00:24 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
אדום נחמד כתב:
סימרוטיץ כתב:

אבל זה בדיוק מה שאני אומר , מאמן הוא לא כלום , אבל גם המאמן הטוב בעולם(חוץ מפרגי) לא יוכל להשיג יעדים בלי שחקנים מתאמים ליעדים שהוגדרו .
לי ברור כמו שכתבתי שגוטמן היה מוציא יותר מהקבוצה , אבל בהחלט לא היה משנה את הקבוצה דרמטית , אלו הכלים , מלכתחילה חשבתי שהסגל לא מספיק טוב .
ועובדה שגוטמן עם סגל הרבה יותר טוב שנה שעברה , לא עמד ביעדים כך שכפי שאמרתי המאמן הוא דמות שולית בסיכוי הצלחה של קבוצה ,כמה שולית ?
על זה כבר אפשר להתווכח .

אתה מוריד הרבה מהערך של הסגל של הפועל
אולי הוא לא מדהים, אבל הוא ללא ספק עדיף על של פ"ת בני יהודה וביתר. ללא ספק בגלל. קשטן מוציא את המינימום מהקבוצה ואי אפשר להתכחש לזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2011, 00:25 
איזה שנון אתה..

שנה וחצי בהחלט דרסנו את הליגה. בשנה שלפני הדאבל גוטמן שיקם מההריסות קבוצה שכמעט ירדה ליגה עונה קודם והפכה אח"כ להיות אחת הקבוצות הכי מלהיבות ששיחקו אי פעם בישראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2011, 00:28 
אדום נחמד כתב:
סימרוטיץ כתב:
אדום נחמד כתב:
סימרוטיץ כתב:

על זה כבר אפשר להתווכח .

אולי הוא לא מדהים, אבל הוא ללא ספק עדיף על של פ"ת בני יהודה וביתר. ללא ספק בגלל. קשטן מוציא את המינימום מהקבוצה ואי אפשר להתכחש לזה.

לא מתכחש לזה , אבל מה לעשות שהסגל של הפועל לא רק קצר , הוא גם לא בנוי נכון . וכן שהסגל של הפועל מלא ואין מעורבות לא מקצועית בקבוצה אז הוא יותר טוב, במצב הנוכחי הוא ממש לא יותר טוב , קצת כמו להיות בלי ולהרגיש עם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2011, 00:29 
אדום נחמד כתב:
סימרוטיץ כתב:
אדום נחמד כתב:
סימרוטיץ כתב:

על זה כבר אפשר להתווכח .

אבל בסגל של בני יהודה ופ"ת יש שחקנים שלא שילמו להם על חוזים שסכימו איתם? יש שחקנים שכבר הודיעו להם שהם משוחררים והם עדיין משחקים? יש שחקנים שברחו מהארץ וחזרו? יש שחקנים שכבר הודיעו להם שהם עוזבים בתמורה לשחקן אחר בלי לשאול אותם והם חזרו לסגל? יש שחקנים שהבטיחו להם מענקים ולא שילמו להם? תשאל את עצמך טוב טוב את השאלות האלה...אנחנו כל הזמן חוזרים בלופ על אותם דברים ומתעלם מהמציאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2011, 00:32 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
איזה שנון אתה..

שנה וחצי בהחלט דרסנו את הליגה. בשנה שלפני הדאבל גוטמן שיקם מההריסות קבוצה שכמעט ירדה ליגה עונה קודם והפכה אח"כ להיות אחת הקבוצות הכי מלהיבות ששיחקו אי פעם בישראל.

לא אמרתי שלא, ועדין היית צריך קיזוז, גול בדקה ה 92 והפסד "חריג" של יריבתך לתואר במחזור הסיום בשביל לזכות באליפות.
ואני לא חושב שלמישהו כאן יש ספק שהפועל של התקופה הזאת היא הכישרונית ביותר ששיחקה בארץ, וגם אז טביב היא חלק מהבעלים.

סימרוטיץ מה זה סגל קצר?
פתחת את העונה שבסגל היו 3 שוערים טובים + (אדל קלינמן וגליל)
5 בלמים 3 בכירים (מריו פרנסמן ובאדיר) ושנים צעירים (חוטא ושושן)
3 מגנים שמאליים (דדי שיש ועטיה) ו 2 ימנים (חוטבא וקנדה)
4 כשרים אחוריים טובים + (ידין, שי, עבאס וגורדנה)
4 קשרים התקפיים (טועמה, אלרואי, נוסא ואורמוש)
3 חלוצים (לאלא, טוטו, דאמרי)

כלומר פתחת עונה עם סגל של 24 שחקנים קצר זה לא. והבעיה שיש לך היא כביכול רק בעמדת המגן השמאלי.

נערך לאחרונה על ידי el dudernio בתאריך 31 דצמבר 2011, 00:40, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2011, 00:36 
el dudernio כתב:
שחר כתב:
איזה שנון אתה..

לא אמרתי שלא, ועדין היית צריך קיזוז, גול בדקה ה 92 והפסד "חריג" של יריבתך לתואר במחזור הסיום בשביל לזכות באליפות.
ואני לא חושב שלמישהו כאן יש ספק שהפועל של התקופה הזאת היא הכישרונית ביותר ששיחקה בארץ, וגם אז טביב היא חלק מהבעלים.

אמרת, אמרת..
העניין של הקיזוז נטחן כאן עד דק, גם בלעדיו השגנו מאזן היסטרי שבליגה כמו של העונה היה נותן לנו פער של 20 נק' במקום הראשון משאר הליגה. בתקופה ההיא טביב עדיין לא היה בעלים מורשה, הוא בוודאי לא היה האיש היחיד בקבוצה שמקבל החלטות כמו היום ואי אפשר בכלל להשוות את המעורבות שלו על המהלכים ביחס לאלה של העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2011, 00:42 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
el dudernio כתב:
שחר כתב:
איזה שנון אתה..

אמרת, אמרת..
העניין של הקיזוז נטחן כאן עד דק, גם בלעדיו השגנו מאזן היסטרי שבליגה כמו של העונה היה נותן לנו פער של 20 נק' במקום הראשון משאר הליגה. בתקופה ההיא טביב עדיין לא היה בעלים מורשה, הוא בוודאי לא היה האיש היחיד בקבוצה שמקבל החלטות כמו היום ואי אפשר בכלל להשוות את המעורבות שלו על המהלכים ביחס לאלה של העונה.

ועדין לא לקנו אליפות בצורה חלקה.
אלו עובדות לא מעשיות סבתא שאתה מספר לעצמך, ובסגל פי 20 טוב משל היום ופי 10 מהסגל האופטימלי שיכלת לארגן להיום.
כמה טוב שאפשר להתעלם מהמציאות.
ולא לא אמרתי, אבל זה בסדר זה פוגע לך בטיעונים המופלאים שדרסנו ליגה שנה וחצי והצלחנו להפסיד לעילוי רפאלוב 2 אליפויות כלשך היה את ורוט,
שכטר והאדמור זהבי ( יחד עם תמוז, סהר וכו') כן זה טביב אשם.

טביב גם אחרי לרצח ארלוזרוב, לטרור היהודי ולמחלת האידס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2011, 00:47 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
אבל בסגל של בני יהודה ופ"ת יש שחקנים שלא שילמו להם על חוזים שסכימו איתם? יש שחקנים שכבר הודיעו להם שהם משוחררים והם עדיין משחקים? יש שחקנים שברחו מהארץ וחזרו? יש שחקנים שכבר הודיעו להם שהם עוזבים בתמורה לשחקן אחר בלי לשאול אותם והם חזרו לסגל? יש שחקנים שהבטיחו להם מענקים ולא שילמו להם? תשאל את עצמך טוב טוב את השאלות האלה...אנחנו כל הזמן חוזרים בלופ על אותם דברים ומתעלם מהמציאות.

אל תערבב בין דברים. את החוזים של השחקנים הם מקבלים על השקל, הויכוח הנוכחי הוא על מענקים שלהבנתי אין תאריך בחוזה על הפקדתם. ועדיין, הם מרוויחים יותר מכל שחקן בקבוצות שמנינו.
לאורמוש לא הודיעו על שחרור, מעניין שכשמתאים לנו אנחנו מאמינים לתקשורת, וכשלא מתאים אז לא.
הסיפור עם סלים מזמן נגמר כבר, ולגבי פצ'אלקה הנסתר גובר על הגלוי. והוא בכלל פצוע.
שלא תבין לא נכון, טביב עושה נזק תדמיתי ואנושי גדול מאוד להפועל ת"א על שלל מרכיביה, אבל אני לא מתכוון לתלות הכל בו.
יש אחריות לשחקנים, ויש אחריות למאמן. לא להתעלם מזה.

סימרוטיץ', ברור שכששחקנים לא רוצים להשקיע, לא משנה מהם יחסי הכוחות לפני, עכשיו הם משתנים. וברור לי שזה מה שקורה. אבל השאלה היא אם אתה נותן לזה להוות תירוץ או לא. לנו, האוהדים, זה לא תירוץ. אנחנו באים כל שבוע ומעודדים 90 דקות. להם, השחקנים, זה כן תירוץ, והם מרשים לעצמם לזרוק את העונה לפח. בעיני זה חמור. בעיניך לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2011, 01:00 
אדום נחמד כתב:
שחר כתב:

אל תערבב בין דברים. את החוזים של השחקנים הם מקבלים על השקל, הויכוח הנוכחי הוא על מענקים שלהבנתי אין תאריך בחוזה על הפקדתם. ועדיין, הם מרוויחים יותר מכל שחקן בקבוצות שמנינו.
לאורמוש לא הודיעו על שחרור, מעניין שכשמתאים לנו אנחנו מאמינים לתקשורת, וכשלא מתאים אז לא.
הסיפור עם סלים מזמן נגמר כבר, ולגבי פצ'אלקה הנסתר גובר על הגלוי. והוא בכלל פצוע.
שלא תבין לא נכון, טביב עושה נזק תדמיתי ואנושי גדול מאוד להפועל ת"א על שלל מרכיביה, אבל אני לא מתכוון לתלות הכל בו.
יש אחריות לשחקנים, ויש אחריות למאמן. לא להתעלם מזה.

סימרוטיץ', ברור שכששחקנים לא רוצים להשקיע, לא משנה מהם יחסי הכוחות לפני, עכשיו הם משתנים. וברור לי שזה מה שקורה. אבל השאלה היא אם אתה נותן לזה להוות תירוץ או לא. לנו, האוהדים, זה לא תירוץ. אנחנו באים כל שבוע ומעודדים 90 דקות. להם, השחקנים, זה כן תירוץ, והם מרשים לעצמם לזרוק את העונה לפח. בעיני זה חמור. בעיניך לא.

למה לא לערבב? לאבטבול מישהו משלם על החוזה הנכבד שסיכמו איתו ואפילו עשו מסיבת עיתונאים גרנדיוזית לכבוד זה? אם אין תאריך למה אתה חושב שהשחקנים מתקוממים? אני מאמין להם הרבה יותר מלטביב. אורמוש בצעמו אמר שהוא שוחרר מהקבוצה. הסיפור עם סלים אולי נגמר אבל אי אפשר לומר שאין משקעים. אני גם לא הזכרתי את שאר הדברים שקרו העונה וקרו לא מעט, עם ידין, קנדה, טוטו, נוסא וכמעט כל שחקני הסגל. אי אפשר לנתק את זה ממה שקורה במגרש. כאחד שמעורב כמעט בכל החלטה (חלב) במועדון , טביב בהחלט אחראי על המאמן ועל השחקנים שאת רובם הוא אישר אם להחתים או לא ובעיקר לא החתים את מי שהיה צריך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2011, 01:04 
el dudernio כתב:
שחר כתב:
el dudernio כתב:
שחר כתב:
איזה שנון אתה..

אמרת, אמרת..

ועדין לא לקנו אליפות בצורה חלקה.
אלו עובדות לא מעשיות סבתא שאתה מספר לעצמך, ובסגל פי 20 טוב משל היום ופי 10 מהסגל האופטימלי שיכלת לארגן להיום.
כמה טוב שאפשר להתעלם מהמציאות.
ולא לא אמרתי, אבל זה בסדר זה פוגע לך בטיעונים המופלאים שדרסנו ליגה שנה וחצי והצלחנו להפסיד לעילוי רפאלוב 2 אליפויות כלשך היה את ורוט,
שכטר והאדמור זהבי ( יחד עם תמוז, סהר וכו') כן זה טביב אשם.

טביב גם אחרי לרצח ארלוזרוב, לטרור היהודי ולמחלת האידס.

נגמרו הטיעונים הנורמלים אז התחלת להתלהם? המציאות היא זו שכתבתי אותה. תתמודד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2011, 01:04 
סמל אישי של המשתמש
שחר, זה ויכוח מטופש.
שנינו מסכימים שטביב אשם במצב שהמועדון נמצא בו. אמרתי את זה כבר.
אבל אני מצטער, אני לא מוכן לסלוח לשחקנים בגלל זה.
כלומר, אני מוכן לסלוח, אבל אז אני גם מפסיק להתיחס אליהם כשחקני "נשמה". יש שיאמרו שהייתי צריך לעשות את זה כבר מזמן. אבל זה אני.
לא יכול להיות שתהללו שחקנים כמו ידין, ותצמידו להם תארים מכובדים, כשהם רואים אותנו ביציע ועדיין זורקים זין. מעניין לי תתחת הבעיות שלו עם טביב כשהמשחק רץ. את התחת והביצה השמאלית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 78 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: