תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 17:59

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 151 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: 20 אוהדי ביתר תקפו 2 חיילים במדים אוהדי הפועל שנפצעו קשות
הודעהפורסם: 30 דצמבר 2011, 11:58 
סמל אישי של המשתמש
זה שכל שאר החברים שלו זבלים לא מוציא אותו יותר טוב.
מה אני רוצה ממנו?
כשיש ניסיון לינץ' בבן אדם כלשהו אני רוצה לשמוע קצת יותר הרחבה מאשר 50 תווים.
כשיש ניסיון לינץ' בבן אדם רק על היותו אוהד של קבוצה מסוימת על ידי אוהדים של קבוצה מסוימת אחרת, ולאחר שכולם ידעו שזה יקרה ויום לפני המשחק כולם פה הזהירו מפני זה, אני חושב שכבר פה אני אצפה להרבה יותר מ-50 תווים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2011, 11:59 
די!
מה זה השטות הזאת לא ללכת למשחקים נגד בית״ר?
במקום הצעות טיפשיות,פשוט תבואו מוכנים למצב של בלאגן עם השרמוטות האלה.
תסתובבו בקבוצות ואם צריך אפילו עם גז כמו שהציעו פה,אבל מי הם שבגללם לא נלך לעודד את הפועל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2011, 12:05 
סמל אישי של המשתמש
the worker כתב:
די!
מה זה השטות הזאת לא ללכת למשחקים נגד בית״ר?
במקום הצעות טיפשיות,פשוט תבואו מוכנים למצב של בלאגן עם השרמוטות האלה.
תסתובבו בקבוצות ואם צריך אפילו עם גז כמו שהציעו פה,אבל מי הם שבגללם לא נלך לעודד את הפועל?

!
קחו חתיכת ברזל או איזה מקל עבה ותיהיו מוכנים לדפוק למישהו בראש .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2011, 12:05 
סמל אישי של המשתמש
אני חושב שאם רק אנחנו נחרים זה לא ישפיע.
הדבר היחיד שיעזור זה חרם של כל הקהלים בליגה, או לפחות של הקבוצות שיש להן קהל חוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2011, 12:06 
סמל אישי של המשתמש
החתול של שרדינגר כתב:
הדבר היחיד שיעזור זה חרם של כל הקהלים בליגה, או לפחות של הקבוצות שיש להן קהל חוץ.

איזה חרם ? חלאס להיות קוקסינלים .
אל תלכו לבד, ואל תפחדו להיכנס למכות (אם תיהיו מעל 5 אנשים לא יתקרבו אליכם בכלל)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2011, 12:14 
גיגי כתב:
צביעות? בגלל שישנם אוהדים שתומכים בטביב ולא באג'נדה של האולטראס אז שחלילה הארגון יידאג לשלומם של אוהדים מהסוג הזה? אם זו הסיבה והאולטראס לא מצליח לראות כאן את טובת כלל אוהדי הפועל אז זה ארגון ילדותי וקטנוני כשמודבר בחיי אדם ובריאות אין מקום בכלל לעשות איפה ואיפה בין אוהדיו שלו, ומאידך אם כן תתבצע החרמה מצידם הם יצאו גדולים מאוד ויקנו הרבה לבבות של אוהדים שבתקופה האחרונה קצת סלדו מהארגון, ומה גם שבעיניי ועוד רבים זו אחת הדרכים העדיפות לטפל בבעייה הזו.

ברור. גם בזה אולטראס הפועל אשם.
אולטראס הפועל, גם בלי שתבקש, דואג לעזור לכל אוהד הפועל שנקלע למצב כזה, אבל מה רצית, שכל אחד יקבל שומר ראש עד האוטו בליווי אישי?
ביום רביעי, אחרי משחק מבאס, כולם ברחו כמו עכברים. נשארו 15 איש, מאולטראס הפועל, שיצאו עם הציוד, כשמולם 250 אוהדי בית"ר שבאו לריב. זה נגמר בלי כלום, כי 15 זה לא 2 אוהדים שבית"ר רגילים אליהם.
אז תעשה לי טובה. שכולם יילכו להזדיין. כל מי שנמצא בכדורגל יותר מיומיים, יודע שאין משחק בארץ שיש בו יותר סיכון למכות, מאשר הפועל-בית"ר בר"ג. אבל במקום שכולם יעזרו לעצמם ולאחרים ויחנו ליד שערים 11-12 ואז אחרי המשחק יחכו עוד חצי שעה-שעה כדי לצאת כולם ביחד, אז כל אחד עושה מה שבא לו ודואג לתחת שלו.
אבל כשמקפלים ציוד בגשם שעה אחרי משחק, אף אחד לא בא בטענות לאולטראס שהוא נשאר, בזמן שכולם תוך דקה באוטו. אבל פתאום כשישי מכות, אז אולטראס הפועל צריך לדאוג לכולם.
אז הנה, אני מודיע לך כאן חגיגית. מהיום ועד שנמות, כשיש משחק נגד בית"ר, תתכוננו מראש. להגיע מוקדם יותר, כדי לא לחנות בסוף העולם ולהישאר אח"כ עם כולם. מי שלא מתאים לו או שלא יכול, לפחות שיבוא בטענות למי שצריך.

נערך לאחרונה על ידי villa crespo בתאריך 30 דצמבר 2011, 12:25, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2011, 12:18 
סמל אישי של המשתמש
שוהם יפת כתב:
החתול של שרדינגר כתב:

זה לא סביר. זה לא הגיוני. שיהיו לי ילדים ואני ירצה ללכת איתם למשחק אני לא ירצה להגיע למצב שאני צריך להסביר להם שאנחנו צריכים להסתובב ליד אוהדי הפועל ולא זה יהיה מסוכן. נראה לך הגיוני?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2011, 12:21 
סמל אישי של המשתמש
דל פיירו כתב:
שוהם יפת כתב:
החתול של שרדינגר כתב:

זה לא סביר. זה לא הגיוני. שיהיו לי ילדים ואני ירצה ללכת איתם למשחק אני לא ירצה להגיע למצב שאני צריך להסביר להם שאנחנו צריכים להסתובב ליד אוהדי הפועל ולא זה יהיה מסוכן. נראה לך הגיוני?

את האמת ? הגיוני מאוד
ליד אוהדי יריבה - מסוכן
ליד אוהדי הפועל - בטוח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2011, 12:26 
וזה ככה בכל מקום בעולם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2011, 12:27 
סמל אישי של המשתמש
the worker כתב:
וזה ככה בכל מקום בעולם

לא זה לא ככה בכל העולם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2011, 12:28 
סמל אישי של המשתמש
כמה שנאה לבנאדם אחד שלא עשה כלום רק כי הוא אוהד קבוצה אחרת... זה לא נתפס.
אני פשוט לא מבין את זה, באיזה בית מקבלים חינוך כזה שמושרש על שנאה תהומית קיצונית כזו?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2011, 12:28 
סמל אישי של המשתמש
azran כתב:
the worker כתב:
וזה ככה בכל מקום בעולם

לא זה לא ככה בכל העולם

זה כן ככה בכל מקום שהכדורגל המודרני עדיין לא נכנס אליו .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2011, 12:32 
סמל אישי של המשתמש
זה ממש לא הגיוני שליד אוהד היריבה זה מסוכן. בדיוק כמו שזה לא מסוכן לאוהדי מכבי לעבור ליד שער 5, או לנו ליד שער 11, והם אפילו יכולים קצת להתגרות אחד בשני מבלילחשוש שזה יגרום להם לסיים את היום בבית חולים.
ומעבר לזה שחרם כולל של כל האוהדים בליגה יביא לפעולות אמיתיות נגדם, חרם שיתחיל עכשיו גרום להם להתפרק כלכלית לחלוטין, והם ימחקו מהמפה.

(למרות שהפתרון האמיתי היחיד הוא להעביר את כל ירושליים, על כל כתליה, קבוצותיה, ואולמותיה, לפלסטין)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2011, 12:42 
villa crespo כתב:
גיגי כתב:
צביעות? בגלל שישנם אוהדים שתומכים בטביב ולא באג'נדה של האולטראס אז שחלילה הארגון יידאג לשלומם של אוהדים מהסוג הזה? אם זו הסיבה והאולטראס לא מצליח לראות כאן את טובת כלל אוהדי הפועל אז זה ארגון ילדותי וקטנוני כשמודבר בחיי אדם ובריאות אין מקום בכלל לעשות איפה ואיפה בין אוהדיו שלו, ומאידך אם כן תתבצע החרמה מצידם הם יצאו גדולים מאוד ויקנו הרבה לבבות של אוהדים שבתקופה האחרונה קצת סלדו מהארגון, ומה גם שבעיניי ועוד רבים זו אחת הדרכים העדיפות לטפל בבעייה הזו.

אולטראס הפועל, גם בלי שתבקש, דואג לעזור לכל אוהד הפועל שנקלע למצב כזה, אבל מה רצית, שכל אחד יקבל שומר ראש עד האוטו בליווי אישי?
ביום רביעי, אחרי משחק מבאס, כולם ברחו כמו עכברים. נשארו 15 איש, מאולטראס הפועל, שיצאו עם הציוד, כשמולם 250 אוהדי בית"ר שבאו לריב. זה נגמר בלי כלום, כי 15 זה לא 2 אוהדים שבית"ר רגילים אליהם.
אז תעשה לי טובה. שכולם יילכו להזדיין. כל מי שנמצא בכדורגל יותר מיומיים, יודע שאין משחק בארץ שיש בו יותר סיכון למכות, מאשר הפועל-בית"ר בר"ג. אבל במקום שכולם יעזרו לעצמם ולאחרים ויחנו ליד שערים 11-12 ואז אחרי המשחק יחכו עוד חצי שעה-שעה כדי לצאת כולם ביחד, אז כל אחד עושה מה שבא לו ודואג לתחת שלו.
אבל כשמקפלים ציוד בגשם שעה אחרי משחק, אף אחד לא בא בטענות לאולטראס שהוא נשאר, בזמן שכולם תוך דקה באוטו. אבל פתאום כשישי מכות, אז אולטראס הפועל צריך לדאוג לכולם.
אז הנה, אני מודיע לך כאן חגיגית. מהיום ועד שנמות, כשיש משחק נגד בית"ר, תתכוננו מראש. להגיע מוקדם יותר, כדי לא לחנות בסוף העולם ולהישאר אח"כ עם כולם. מי שלא מתאים לו או שלא יכול, לפחות שיבוא בטענות למי שצריך.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2011, 13:30 
סמל אישי של המשתמש
הרוש הודף כתב:
איזיביטו כתב:
"אוהד הפועל ת"א שהותקף שלשום בקניון איילון על ידי אוהדי בית"ר שניפצו בקבוק על ראשו נזקק ל‭22-‬ תפרים במצחו, ויישאר עם צלקת לכל חייו. "

22 תפרים וצלקת לכל החיים, בחסות תובע ההתאחדות אבן עזרא.
אתה ישן טוב בלילה, אדון תובע ההתאחדות?

המתקת להם את העונש בעסקת טיעון,הא?

http://www.nrg.co.il/online/71/ART2/321 ... 1&cat=7101

חשבתי שהציטוט שהבאת זה מן פתיח ואחר כך בהמשך הכתבה יהיו יותר פרטים על העניין, אבל הציטוט הזה זה אשכרה כל מה שנכתב על הנושא הזה.
עיתונות שרמוטה. רון עמיקם אתה חתיכת בן זונה אפס, אתה יכול לדמיין מצב שהבן שלך פתאום חוזר הביתה אחרי משחק כדורגל, עם 22 תפרים וצלקת שתישאר לו על המצח כל החיים?
מתי הגענו למצב הזה שאוהד קבוצה בכדורגל שהולך לראות משחק חוזר הביתה עם צלקת, וצריך להגיד תודה אם הבן זונה עם הסטופר מזכיר אותו בשורה אחת?
איפה אני חי?

נראה לי שדווקא הציטוט שהבאת זו דרך טובה להגיד כמה זה חמור, במסגרת עשר המילים שהעורך המנאייק מקציב לנושא.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2011, 14:16 
מישהו יכול לעדכן מה מצבם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2011, 17:38 
סמל אישי של המשתמש
בני זונות. שתהיה להם שואה כבר.
עונש מוות מעולם לא היה רלוונטי כל כך.
והחלמה מהירה לפצועים :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2011, 18:53 
סמל אישי של המשתמש
הדבר הראשון והיחיד שאנחנו צריכים לעשות זה ליצור קשר עם אוהדי ביתר שפויים.
מספיק כבר עם הסרט האנגלי שאתם חיים בו על מלחמת כנופיות אוהדים. מספיק התביישתי מחוץ לאצטדיון לפני המשחק, כשחבורת פושעים בצהוב הגיעו לקלל והאוהדים שלנו החזירו להם באותו מטבע.
יש כל כך הרבה אוהדי ביתר שנגעלים מהלה פלולה אין לכם מושג.
עצוב לי לראות שאתם נגררים לאלימות של חבורת קיצונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2011, 19:05 
אני יודע שהדבר היכ "סקסי" זה להתארגן כדי להתמודד עם הכנופיות של ביתר. אני יודע שהרגש אומר "להחזיר להם". אני גם יודע שאין כח שיטור שמסוגל לדאוג לשלומם של אוהדים (בעיקר מחוץ למגרש) במשחקי ביתר-הפועל ת"א.
מבחינתי הדבר החשוב ביותר זה לשמור על בריאותם של האוהדים. במצב שנוצר אין מנוס:
משחק בטדי בלי אוהדי הפועל ת"א.
משחק בבלומפידל בלי אוהדי ביתר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2011, 19:22 
אדום נחמד כתב:
הדבר הראשון והיחיד שאנחנו צריכים לעשות זה ליצור קשר עם אוהדי ביתר שפויים.
מספיק כבר עם הסרט האנגלי שאתם חיים בו על מלחמת כנופיות אוהדים. מספיק התביישתי מחוץ לאצטדיון לפני המשחק, כשחבורת פושעים בצהוב הגיעו לקלל והאוהדים שלנו החזירו להם באותו מטבע.
יש כל כך הרבה אוהדי ביתר שנגעלים מהלה פלולה אין לכם מושג.
עצוב לי לראות שאתם נגררים לאלימות של חבורת קיצונים.

אני מאוד מצטער שאני מבייש אותך, אבל אם אוהד בית"ר יבוא ויקלל אותי בפנים אני אחזיר לו באותו המטבע.
בחיים לא יקרה מצב שאני אתקוף אוהד של הקבוצה מנגד, אבל אם אותו אוהד יתקוף אותי אני אגן על עצמי וכל האמצעים כשרים.
יש להיות אנושי ולא לתקוף אדם אחר בשל זהות קבוצתו, ויש לשמור על הכבוד העצמי. אל תתנו לאף אחד לרמוס לכם אותו.
תמנעו מקרבות מיותרים, אבל אל תפחדו להיכנס אליהם כשאין ברירה.
לצערי אין דרך אחרת כרגע, המצב כבר מוגדר כמובן מאליו בעיני התקשורת. שום דבר לא יזוז כל עוד, חס ושלום, מישהו יהרג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2011, 19:35 
סמל אישי של המשתמש
נישרי, אתה צריך להתנצל רק בפני עצמך.
להגן על עצמך? אף אחד לא איים עליך. סתם התקבצו חבורה של טמבלים, כשבינינו לבינם שוטרים והרבה, וקיללו. היה איזה ילדון אדום שהתחיל לקפוץ שם כאילו הוא עוד שניה מכניס לכולם שם מכות. לא רואה הבדל בינו לבינם. וזה בייש אותי.
בשום מקום לא קראתי לאוהדי הפועל להסתתר, או להתנצל שאנחנו קיימים. אני כן קורא ליצור קשר עם אוהדי ביתר אמיתיים, לא כאלה שמשתמשים בקבוצה כתירוץ לפרוק תסכולים ושנאה, וביחד להעיף את הנגע הזה שנקרא לה פמיליה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2011, 19:48 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
להגן על עצמך? אף אחד לא איים עליך. סתם התקבצו חבורה של טמבלים, כשבינינו לבינם שוטרים והרבה, וקיללו. היה איזה ילדון אדום שהתחיל לקפוץ שם כאילו הוא עוד שניה מכניס לכולם שם מכות. לא רואה הבדל בינו לבינם. וזה בייש אותי.
בשום מקום לא קראתי לאוהדי הפועל להסתתר, או להתנצל שאנחנו קיימים. אני כן קורא ליצור קשר עם אוהדי ביתר אמיתיים, לא כאלה שמשתמשים בקבוצה כתירוץ לפרוק תסכולים ושנאה, וביחד להעיף את הנגע הזה שנקרא לה פמיליה.

ההבדל הוא שאותם אוהדי ביתר הם אלו שחיפשו את הלריב, ועם כמה שזה נשמע כמו ילדותי, הם אלו שהתחילו.
כאשר אותו ילדון אדום שהתחיל לקפוץ שם כאילו הוא עוד שניה מכניס לכולם שם מכות החזיר להם, הם לא הרביצו לו, ותקן אותו אם אני טועה.
כשבן אדם מקלל אותך או מרביץ - תחזיר. אם תעמוד במבט מפוחד ולא תעשה כלום הם ינצלו את זה לרעתך/לטובתם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2011, 19:53 
אדום נחמד כתב:
בשום מקום לא קראתי לאוהדי הפועל להסתתר, או להתנצל שאנחנו קיימים. אני כן קורא ליצור קשר עם אוהדי ביתר אמיתיים , לא כאלה שמשתמשים בקבוצה כתירוץ לפרוק תסכולים ושנאה, וביחד להעיף את הנגע הזה שנקרא לה פמיליה.

תלוש מהמציאות,הם שונאים אותנו יותר מדי בשביל זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2011, 20:29 
אדום נחמד כתב:

לאחר המשחק חבורה של 8-7 בבונים עברה לידי, כשהייתי עם עוד ארבעה חברים. הם קיללו, חיפשו הזדמנות לריב, וקיבלו קללות בחזרה. המקרה לא נגרר לאלימות. סביר להניח שאם היינו מראים פחד המצב היה שונה. אני מאמין שאפשר לקרוא לזה איום.
עכשיו, לאחר שהסברת את העימות לפני המשחק, אפשר להגיד שהקללות מצידנו היו מיותרת. כל עוד יש משטרה שמפרידה אין שום סיבה להתייחס אליהם.
והנגע הזה שאתה מדבר עליו הוא כבר לא קומץ, מזמן לא. הוא גם לא רק מה"לה פמיליה", אלא פשוט אוהדי ביט"ר מהשורה שלא משויכים לשום ארגון. הם, כמו שאמרת, כאלה שמשתמשים בקבוצה כתירוץ לפרוק תסכולים אישיים.
יש אוהדי ביט"ר שפויים אני לא אומר שלא, הם אפילו הרוב, אבל מידת ההשפעה שלהם קטנה מדי בשביל באמת להוציא את יתר הקהל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2011, 20:43 
סמל אישי של המשתמש
Nishri כתב:
אדום נחמד כתב:

לאחר המשחק חבורה של 8-7 בבונים עברה לידי, כשהייתי עם עוד ארבעה חברים. הם קיללו, חיפשו הזדמנות לריב, וקיבלו קללות בחזרה. המקרה לא נגרר לאלימות. סביר להניח שאם היינו מראים פחד המצב היה שונה. אני מאמין שאפשר לקרוא לזה איום.
עכשיו, לאחר שהסברת את העימות לפני המשחק, אפשר להגיד שהקללות מצידנו היו מיותרת. כל עוד יש משטרה שמפרידה אין שום סיבה להתייחס אליהם.
והנגע הזה שאתה מדבר עליו הוא כבר לא קומץ, מזמן לא. הוא גם לא רק מה"לה פמיליה", אלא פשוט אוהדי ביט"ר מהשורה שלא משויכים לשום ארגון. הם, כמו שאמרת, כאלה שמשתמשים בקבוצה כתירוץ לפרוק תסכולים אישיים.
יש אוהדי ביט"ר שפויים אני לא אומר שלא, הם אפילו הרוב , אבל מידת ההשפעה שלהם קטנה מדי בשביל באמת להוציא את יתר הקהל.

הם לא הרוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2011, 21:55 
villa crespo כתב:
גיגי כתב:

שמע בחור, כל מה שציינת על העבודה של האולטראס הוא דיון אחר בפני עצמו.
אנשי האולטראס אכן מתנדבים לבצע פעילויות שונות בהקשר לעידוד והכנת תפאורה ולעומתם רוב אוהדי הפועל "רק" באים למשחקים.
אין מה לעשות, כך זה קיים בכל תחומי החיים. ישנם אנשים אקטיביים יותר, ישנם אנשים שתורמים יותר, ישנם אנשים שמבצעים בהתנדבות פעילויות שונות.
אבל כאן זהו דיון אחר לגמרי.
כאן מדובר בסכנת נפשות לאנשים חפים מפשע, מפני חבורות של עבריינים ופורעי חוק.
האם אפילו לאדם שנחשב סוציומאט בכל תחומי החיים שלו (מעולם לא התנדב לפעילות כלשהי, מעולם לא תרם לאגודה למלחמה בסרטן, אפילו מתנכר ולא מסייע לבני משפחתו שלו) - האם גם לאדם כזה יש זכות לא להיפגע פיזית מפני התנפלות של כנופיית עבריינים עליו ?
על זה בעצם הדיון.
אני קורא לכל אוהדי הפועל להחרים את כל משחקי הפועל נגד בית"ר: משחקי בית וחוץ יחדיו.
המטרה הישירה לטווח המיידי: למנוע את הסיכון כי אוהד הפועל כלשהו ייפגע פיזית וכל זאת לאור אזלת היד של המשטרה וההפקרות של החלטות בית הדין של ההתאחדות לכדורגל.
המטרה העקיפה לטווח הארוך: ליצור הד תקשורתי לנושא הזה מעצם ההיעדרות הבולטת של כל אוהדי הפועל מהמשחקים נגד בית"ר.

רבים מבין אוהדי הפועל טוענים כי צריכה להיות סולידריות בין כל האוהדים שלנו.
אז הנה ההזדמנות: איזו סיבה טובה יותר קיימת לצורך סולידריות, מאשר מניעת סכנה של פגיעה בנפש של אוהד כלשהו שלנו ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2011, 22:03 
סמל אישי של המשתמש
להחזיר להם באותו המטבע הוא נטו לקיחת החוק לידיים.
אבל בשורה התחתונה צעד כזה רק יוביל להסלמה ביחסים ובמצב וייגמר עוד העונה במוות!!!אם כבר היו בעבר מקרי רצח על מקומות חנייה ,וכיסאות בחוף הים אז רצח במפגשים מסוג זה נשמע סביר ביותר.
אם אתם בוחרים ללכת בדרך זו של אלימות גם אם זה רק לשם הגנה עצמית או וואטאבר אל תתפלאו אם תמצאו את עצמכם מוזכרים בהערות שוליים על מקרי אלימות במגרשים בתקשורת.
מצד שני החרמה של המשחקים ואני לא מדבר כרגע רק על אוהדי הפועל ,אלא של הקבוצות ובייחוד הגדולות שאני מניח שסופגות גילויי שנאה ואלימות מצד אוהדי בית"ר (כי לא נראה לי שאוהד ראשל"צ באמת מעניין חוליגן בית"רי) יכול להביא לשינוי משמעותי ואמיתי! בין אם זה ההתייחסות מצד המשטרה למפגשים האלה, בין אם זה "העונשים" שההתאחדות גוזרת על בית"ר וגם אולי הבנה בסיסית בהנהלת בית"ר שתספוג נזק כלכלי כבד ביותר אם אוהדי קבוצות אחרות יחרימו משחקים איתם ובכך תפעל בצורה אינטנסיבית יותר למגר את התופעה ולהוציא מהמגרשים את האוהדים האלו.
אם לא ננסה לפעול בדרך זו לא נדע, ללכת מכות ולהחזיר באותו מטבע תמיד אפשר וזו הזדמנות שתהייה קיימת בכל רגע נתון בתקווה שאוהדים משלנו לא ייגררו לרמות האלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2011, 22:21 
סמל אישי של המשתמש
Bill Lawrence כתב:
ההבדל הוא שאותם אוהדי ביתר הם אלו שחיפשו את הלריב, ועם כמה שזה נשמע כמו ילדותי, הם אלו שהתחילו.
כאשר אותו ילדון אדום שהתחיל לקפוץ שם כאילו הוא עוד שניה מכניס לכולם שם מכות החזיר להם, הם לא הרביצו לו, ותקן אותו אם אני טועה.
כשבן אדם מקלל אותך או מרביץ - תחזיר. אם תעמוד במבט מפוחד ולא תעשה כלום הם ינצלו את זה לרעתך/לטובתם

אמרת הכל בהתחלה. זה לא רק נשמע ילדותי, זה ילדותי. אני חוזר- אני לא מציע לאוהדי הפועל לקבל מכות ולשתוק. אפילו לא לברוח. אני מציע לפתור את הכדורגל שלנו מהקבוצה האלימה הזו שעושה טרור לא רק בליגה, אלא גם בתוך ביתר עצמה.
נגמר הנוער כתב:
תלוש מהמציאות,הם שונאים אותנו יותר מדי בשביל זה.

אתה לא יכול להיות טועה יותר.
Nishri כתב:
יש אוהדי ביט"ר שפויים אני לא אומר שלא, הם אפילו הרוב, אבל מידת ההשפעה שלהם קטנה מדי בשביל באמת להוציא את יתר הקהל.

המקרה לא נגרר לאלימות זו התוצאה, אבל אני לא בטוח שאפשר לקשר את זה לתגובה שלכם. אולי כן, לא בטוח. מה שכן בטוח, זה שלא שווה לקחת את הסיכון. אלא אם מכות עושה לך את זה ואתה מרגיש גבר.
בדרך לאצטדיון נתקלתי בכמה קבוצות אוהדים. אחד מהם אשכרה ניסה לאגרף אותי מתוך מכונית נוסעת כשאני על המדרכה (ופגע רק במעט), אבל ממש באותו הרגע אוהד ביתר שהלך לידי צחק איתי בהשלמה עם כמה שהם מטומטמים. אני מבטיח לכם, כולם כולל כולם, אדומים ירוקים צהובים וצהובים שחורים רוצים להעיף את הפלולות האלה.
אני לא אומר שעם האוהדים השפויים אין לנו ויכוח אידאולוגי. כאילו, אפילו עם ימנים שכותבים פה בפורום השמאלנים פה לא מסתדרים (בצדק או שלא). ועל פי רוב אוהדי ביתר יהייו אוכלוסיה שתמיד יהייו לנו עימותים אידאולוגיים מולה. אבל זה לא צריך להגרר לשנאה הזו שיש איתם.

אני לא אומר סתם- במעגלים שאני מסתובב בהם, שהם מגוונים מאוד, לא היה אוהד ביתר אחד שנתקלתי בו והיה כפי שהוא מתואר פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2011, 08:05 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד, גם אני מכיר אוהדי ביטר, ואף אחד מהם לא בבון.
זה לא אומר שהלא-בבונים הם רוב בקרב אוהדי ביטר (בטח לא הרוב של האוהדים שאנחנו פוגשים פעמיים-שלוש בעונה).
זה כנראה אומר יותר על המעגלים החברתיים שלנו מאשר על שאר העולם.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2011, 11:57 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
אדום נחמד, גם אני מכיר אוהדי ביטר, ואף אחד מהם לא בבון.
זה לא אומר שהלא-בבונים הם רוב בקרב אוהדי ביטר (בטח לא הרוב של האוהדים שאנחנו פוגשים פעמיים-שלוש בעונה).
זה כנראה אומר יותר על המעגלים החברתיים שלנו מאשר על שאר העולם.

לגבי אלה שאנחנו פוגשים במגרש, אתה צודק אולי. אבל גם זה רק בגלל שגם להם נמאס מהבבונים שממלאים להם את היציעים.
ואני הדגשתי שהמעגלים שלי מגוונים מאוד. מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 151 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 14 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: