תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 18:55

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 53 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות הפועל סופ"ש 30-31.12.11
הודעהפורסם: 30 דצמבר 2011, 08:24 
ישראל היום:

דרור קשטן למקורביו: "הכל עלי"
מאמן הפועל ת"א נתן גיבוי לשחקניו בשיחות סגורות. בחדר ההלבשה דווקא לא מרוצים: "קשטן מתגלה העונה בחולשתו, אמר שחקן בקבוצה. טביב ממשיך לחפש בלם וקשר.

בהפועל ת"א קיוו לניצחון על בית"ר י"ם שיוציא את הקבוצה מהתקופה הרעה שאליה היא נקלעה שוב בשבועות האחרונים, אלא ששער השוויון המוצדק של המארחים החזיר את האדומים לסערה, שהתבטאה גם בעימות בין תמוז לאדל בחדר ההלבשה וגם באווירת הנכאים הכללית אתמול באימון הקבוצה.

מה שבטוח הוא שהבעיות של הפועל ת"א לא מסתיימות על הדשא. לכמה שחקנים יש בטן מלאה על המאמן דרור קשטן ועל ההנהלה בראשותו של אלי טביב. "חוסר הוודאות שטביב משרה על שחקנים פוגע בכולנו", אמר אתמול שחקן בקבוצה. "יש כמה שחקנים מובילים שלא יודעים אם הם ימשיכו בינואר, או שלא כיבדו את ההסכמות שהגיעו איתם, וזה משגע אותם וגורם לכולנו הרגשה לא טובה."
שחקן אחר בקבוצה בחר להתייחס אתמול למאמן והסביר: "סיפרו לנו שקשטן הוא מאמן חזק שיודע להעמיד במקום גם בעלים, אבל העונה הוא מתגלה בחולשתו. הוא לא נותן גב לשחקנים שנמצאים בעימות מול טביב ומתקפל מולם, תראה את שי אבוטבול, שנשאר ללחום את מלחמתו לבד לגמרי, ועל הדרך רואה איך אורמוש הגרוע עולה על חשבונו", סיכם השחקן.

גם הבעלים אלי טביב מתקשה להירגע בשבועות האחרונים. לאחר שהקבוצה שמטה נקודות חשובות במירוץ נגד קריית שמונה העלה הבעלים הילוך בכל הקשור לרכש. הבעלים נפגש אתמול עם קשטן בפעם השנייה לשיחה בענייני החיזוקים שיגיעו בינואר, והבטיח למאמן כי למרות העיכובים במשאים ומתנים שמתקיימים הוא מתכוון להביא בלם, קשר ואולי מגן בשבועות הקרובים.

קשטן עצמו ניסה לשמור על קור רוח אתמול ואמר למקורביו: "אני מוכן שבתקשורת יפילו הכל עלי, גם אם האשמה היא לא תמיד בי. יש שחקנים שמקבלים הזדמנויות ומפספסים אותן, וכמובן שיש לנו סגל מאוד קצר, שלא יוכל להתמודד על האליפות בצורה כזו. אני חייב עוד שלושה שחקנים לפחות ומקווה שטביב רציני בנושא החיזוק, כי הזמן קצר", אמר המאמן שמתחיל להיות מודאג אף הוא מנושא החיזוק.

בשלב זה אין התקדמות במו"מ עם הבלם האורוגוואי, מטיאס קוואגליוטי והאדומים מנהלים שיחות עם מועמדים נוספים.

גם האוהדים האדומים מאבדים סבלנות ובמקביל למחאה המתמשכת נגד ההנהלה וטביב, נראה כי גם השחקנים כבר לא חסינים מפני הביקורת. אתמול באימון ספגו כמה מהם קללות קשות מכמה אוהדים שהטיחו בהם: "אתם זבלים ובכיינים, בוכים על מענקים אבל שוכחים לשחק כדורגל. יש פה אליפות על הרצפה שאפשר לקחת ואתם מתנהגים כמו פרימדונות."

היחיד שהצליח להוציא חיוכים מהשחקנים אתמול היה איתי שכטר, שהגיע לבקר ושאל את חבריו לקבוצה לשעבר: "איך אתם לא מפרקים את הליגה הזאת, כשמכמבי חיפה לא פקטור ומכמבי ת"א נראית כמו שהיא נראית, אתם צריכים לבלוע את כל הקבוצות האחרות."

*** לפתוח אשכול מידע ואשכול דיונים או שזה מספיק??

נערך לאחרונה על ידי דאבל אדום בתאריך 30 דצמבר 2011, 08:33, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל סופ"ש 30-31.12.11
הודעהפורסם: 30 דצמבר 2011, 08:29 
סמל אישי של המשתמש
אני חושב שאתמול ניתנה התשובה.
עם אחד - אשכול אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2011, 09:11 
ידיעות אחרונות- שיחה בבית קפה בין טביב לקשטן, מקורבי טביב הכחישו שהשיחה היתה לגבי פיטורי קשטן.
טביב הביע את אכזבתו מכך שהפועל השיגה 2 מ12 נק' האחרונות, וכן גם על היכולת הקבוצתית החילופים ושיטת המשחק.
בנוסף הם דנו בעניין החיזוק.
מקורבים אומרים שאם לא יהיה שיפור טביב לא יהסס לפטר את קשטן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2011, 09:13 
ציטוט:
אחרי ארבעה משחקים ללא ניצחון, שהגדילו את הפער מהמוליכה עירוני קרית שמונה לתשע נקודות, הלחץ נותן אותותיו בהפועל תל אביב. בעוד שהשחקנים ספגו אתמול קללות מקומץ אוהדים שהגיעו לאימון, התגלו בעיות גם בצמרת המועדון, שבאות לידי ביטוי במחלוקת עקרונית בין המאמן דרור קשטן לבעלים אלי טביב.

קשטן הבהיר לראשי הקבוצה כי הסגל הנוכחי לא מספיק טוב כדי להיאבק על האליפות, ודרש להתחזק לפחות בשני שחקנים - בלם וקשר. בצוות המקצועי קיימת מורת רוח מהקשיים שמערימה ההנהלה בעניין החיזוק. "כולם מבינים שהסגל שלנו לא כזה ארוך", מספר גורם בצוות המקצועי, "יש מכת פציעות ואין מחליפים ראויים. עם הסגל הנוכחי, אליפות תהיה משימה כמעט בלתי אפשרית".
צילום: שרון בוקוב

הבעלים אלי טביב אמנם הודיע כי ישקיע בחיזוק, אבל המסגרת התקציבית שהקצה מצמצמת מאוד את האפשרויות. בשבוע שעבר הודיע קשטן לטביב כי הוא מעוניין לצרף את הקשר ההונגרי גיורגי שאנדור. להפועל נאמר כי קבוצתו וידאוטון דורשת עליו כ-400 אלף יורו, אולם ההצעה שהעבירו האדומים עמדה על 50 אלף בלבד . "אני לא נכנס לשיקולים כספיים, זה לא ענייני", אמר קשטן למקורביו, אך לא הסתיר את אכזבתו מהקשיים שמתגלים בצירוף שחקני רכש. גורם במועדון מספר כי "אפשר לסגור עם ההונגרים גם על 250 אלף יורו, אבל אפילו את זה טביב לא מוכן להביא".

אם עד התיקו שלשום מול בית"ר ירושלים עוד היה בקבוצה מי שהתייחס בשאננות מסוימת לפער מקרית שמונה, הרי שכעת מודים במועדון כי "זה כבר מתחיל להדאיג". בעוד שקשטן תולה את התקופה הלא טובה במכת פציעות, טוענים שחקנים בקבוצה כי "מאז ההפסד לקרית שמונה כלום לא עובד - לא ההגנה, לא הקישור ולא ההתקפה. אנחנו מבקיעים שער ומיד הולכים אחורה, במקום לנסות לכבוש את השני". טוטו תמוז ואפולה אדל, שהתעמתו בסיום המשחק שלשום, קיימו אתמול שיחת פיוס.

:LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2011, 09:16 
אני מקווה שקשטן יעמדו על שלו ואם לא הוא לא יקבל את החיזוק הראוי-הוא ייתפטר.
ככה הוא גם ייצא גבר וגם טביב ייצא קטן וגם שיטות האימון אצלנו יעברו מסע קדימה בזמן (יהיה המאמן אשר יהיה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2011, 09:16 
אבי רצון:
ציטוט:
בינתיים המחאה של אוהדי הפועל ת"א נגד כל מה שמייצגים היום אלי טביב ודרור קשטן היא שפויה ורצויה. ככה מנהלים מאבקים
אידיאולוגיים. מתברר שאפשר גם אחרת עם אוהדי הפועל.

עובדה, התמונות של הארכי רוצח צ'ה גווארה כמעט ולא נראות יותר, וגם הססמאות המרקסיסטיות על פועלי כל העולם כבר מזמן חזרו להתאפסן במרתפי היינות של הבורגנים האדומים.

היום המאבק הוא שמו ודרכו של מועדון האלופים. הקטנוניות של טביב, שהולך ומתגלה כסוג של תגרן שמתווכח עם כל שחקן על כל פסיק; העובדה שעד לפני כחודש הפועל הוליכה את הטבלה והיום היא כבר במרחק תשע נקודות מהמקום הראשון, עשו את שלהם.

מגיע לנו בעל בית קצת יותר מאוזן ושפוי, טוענים המפגינים. אם אנחנו כאוהדים קבענו סטנדרטים חדשים ומכובדים בקנה מידה ישראלי, מותר לנו לבקש ואף לדרוש קצת יותר מהבעלים.

בכלל, עושה רושם שטביב לא יחזיק מעמד בהפועל. לא נעים לומר אבל השידוך על סף כישלון אם לא פיצוץ. בין הצדדים אין כימיה. אם לא היית ואתה לא אדום אמיתי, לפחות תציע חלופה בדמות ניהול שונה. תדאג לשקט תעשייתי. אז נכון שגם אז אוהדי הפועל ת"א לא ישאו אותך על כפיים, אבל לפחות יעריכו ויכבדו אותך.

היום זה כבר נראה מאוחר. טביב מציע מעט מאוד. אולי כי אין לו מה להציע. עדיף לו שיעזוב כמה שיותר מהר. אם הוא יתעקש להישאר, הוא עלול להיות הבעלים הראשון שאוהדי הקבוצה שלו הראו לו את הדרך החוצה.

צילום: דני מרון
אלי טביב. ''עושה רושם שטביב לא יחזיק מעמד בהפועל'' צילום: דני מרון

הדברים ברורים: אם רוב האוהדים אינם מזדהים איתך, וחלק חשוב מהשחקנים לועג לך מאחורי גבך, הספירה לאחור החלה. ומכל הבחינות עדיף שעל הספירה הזו, עד למציאת רוכש פוטנציאלי, יכריז טביב בעצמו. אין לו מה להיאחז בקרנות המזבח כי מהר מאוד הוא יגלה שהם הכזיבו, כי אפילו הם כבר לא יציבים.

7. אחת הסיבות לכך שטביב איבד כיוון היא העובדה שגם דרור קשטן לא מספק את הסחורה. המאמן שאמור היה לנצל את ניסיונו העצום בכל התחומים, שקוע עד צוואר בבעיות מקצועיות ומנהיגותיות. הארומה נעלמה. השארם התפוגג. יישור הקו עם בעל הבית כבר לא במודה. זה יותר התרפסות וביטול עצמי מאשר קו מנחה.

קשטן היה אמור למשוך את טביב למחוזות מקצוענים. להשאיר לטביב ולקצרה התורן את הטיפול בעניינים שוטפים ופחות חשובים. איפה, קשטן נגרר למחוזות מי האפסיים. מי בכלל שם לב מדוע ידין ואבוטבול משחקים או לא משחקים. או קנדה.

וההתעללות באיגייבור, ועוד ריב ילדותי עם פאצ'לקה. איפה עוד יש סוג כזה של התנהלות מול שחקנים. זה לא רק אולד פשן, זו בושה למאמן דגול שעלול לגלות כבר בקרוב שגם זמנו עבר.

על רקע כל הנ"ל מכבי ת"א של גולדהאר, אנגלידיס ולוין נראית לפחות כמו באיירן מינכן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2011, 09:23 
סמל אישי של המשתמש
אני לא מאמין שאני כותב את זה אבל אבי רצון - כל מילה !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2011, 09:25 
יש צורך להעלות פה עוד פעם את רווחי הפועל עד כה ???
אולי ככה יהיה לנו איזשהו כלי למדוד האם 50 אלף יורו זה בתקציב .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2011, 09:31 
אתם נתפסים לסכום הזה. שחקן שהשווי שלו הוא משהו כמו 200 אלף מסיים חוזה סוף עונה. איך שאני מכיר את טביב הוא בטח הציע 50 על השאלה עד סוף השנה וזה סכום סביר.

הבעיה היא שאלה השחקנים שאנחנו מחפשים אותם.

‏(יכול להיות שנקודתית הוא שחקן טוב, אבל זה מקרי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2011, 09:36 
סמל אישי של המשתמש
ינואר יקבע מה יהיה עם הפועל העונה,ולפי העיתונות והלכלוכים כנראה שנסיים מקום 3-4
תודה לך טביבי שאתה שומר על הקופה של הקבוצה שלי.
באמת תודה.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2011, 09:38 
אוגוסטוס היל כתב:
אתם נתפסים לסכום הזה. שחקן שהשווי שלו הוא משהו כמו 200 אלף מסיים חוזה סוף עונה. איך שאני מכיר את טביב הוא בטח הציע 50 על השאלה עד סוף השנה וזה סכום סביר.

ונניח שזה נכון, אתה באמת חושב שכל השחקנים בעולם מספיק מטומטמים כדי לנגן לפי החליל של טביב? כדורגל זה קריירה, נראה לך ששחקן יסכים לנסוע לחצי שנה בקבוצה כשהוא צריך למצוא לעצמו חוזה לשנה הבאה שלא לדבר על ענייני משפחה ושלא נדבר 2, על קבוצה שמחזיקה בכרטיס שלו שצריך לקרות משהו מאוד מאוד משונה שתסכים להעביר אותו לחצי עונה בהנחה שהוא שחקן סביר ולא נפל.

אנחנו נתפסים למציאות הטביבית שמכה בנו לפחות עונה וחצי. אין מה לחפש את ההגיון במספרים האלה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2011, 09:43 
אוגוסטוס היל כתב:

השאלה הנשאלת האם שחקן שעולה כלכך זול ,הוא באמת שחקן שישדרג את הפועל ? זה הזר תותח שמבטיחים לנו ?
למה לא מראש להגדיל את מסגרת התקציב לרכש ולא להסתפק בפירורים ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2011, 10:08 
סמל אישי של המשתמש
אנשים מזילים פה ריר על וורמוט כאילו הוא רקד אשתקד על הדשא 90 דקות...
במצבינו הוא עדיף על אחרים, אבל אחרי שהוא ייפתח נבין למה הוא לא קיבל דקות בגרמניה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל סופ"ש 30-31.12.11
הודעהפורסם: 30 דצמבר 2011, 10:39 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
ככה הוא גם ייצא גבר וגם טביב ייצא קטן וגם שיטות האימון אצלנו יעברו מסע קדימה בזמן (יהיה המאמן אשר יהיה).

כמו שהוא עמד על שלו בקיץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל סופ
הודעהפורסם: 30 דצמבר 2011, 10:43 
עומרי קנדה כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

אוגוסטוס
כנראה אתה לא מספיק מכיר את קשטן(ואולי אני לא מכיר מספיק)
כמו שאני מכיר -אין סיכוי בעולם שקשטן יתפטר ,
אלא אם טביב יסדר לו את המשכורת עד סוף העונה
איך אומרים עקרונות לחוד וכסף לחוד

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2011, 10:43 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
אבי רצון:
ציטוט:
בינתיים המחאה של אוהדי הפועל ת"א נגד כל מה שמייצגים היום אלי טביב ודרור קשטן היא שפויה ורצויה. ככה מנהלים מאבקים
אידיאולוגיים. מתברר שאפשר גם אחרת עם אוהדי הפועל.

עובדה, התמונות של הארכי רוצח צ'ה גווארה כמעט ולא נראות יותר, וגם הססמאות המרקסיסטיות על פועלי כל העולם כבר מזמן חזרו להתאפסן במרתפי היינות של הבורגנים האדומים.

היום המאבק הוא שמו ודרכו של מועדון האלופים. הקטנוניות של טביב, שהולך ומתגלה כסוג של תגרן שמתווכח עם כל שחקן על כל פסיק; העובדה שעד לפני כחודש הפועל הוליכה את הטבלה והיום היא כבר במרחק תשע נקודות מהמקום הראשון, עשו את שלהם.

מגיע לנו בעל בית קצת יותר מאוזן ושפוי, טוענים המפגינים. אם אנחנו כאוהדים קבענו סטנדרטים חדשים ומכובדים בקנה מידה ישראלי, מותר לנו לבקש ואף לדרוש קצת יותר מהבעלים.

בכלל, עושה רושם שטביב לא יחזיק מעמד בהפועל. לא נעים לומר אבל השידוך על סף כישלון אם לא פיצוץ. בין הצדדים אין כימיה. אם לא היית ואתה לא אדום אמיתי, לפחות תציע חלופה בדמות ניהול שונה. תדאג לשקט תעשייתי. אז נכון שגם אז אוהדי הפועל ת"א לא ישאו אותך על כפיים, אבל לפחות יעריכו ויכבדו אותך.

היום זה כבר נראה מאוחר. טביב מציע מעט מאוד. אולי כי אין לו מה להציע. עדיף לו שיעזוב כמה שיותר מהר. אם הוא יתעקש להישאר, הוא עלול להיות הבעלים הראשון שאוהדי הקבוצה שלו הראו לו את הדרך החוצה.

צילום: דני מרון
אלי טביב. ''עושה רושם שטביב לא יחזיק מעמד בהפועל'' צילום: דני מרון

הדברים ברורים: אם רוב האוהדים אינם מזדהים איתך, וחלק חשוב מהשחקנים לועג לך מאחורי גבך, הספירה לאחור החלה. ומכל הבחינות עדיף שעל הספירה הזו, עד למציאת רוכש פוטנציאלי, יכריז טביב בעצמו. אין לו מה להיאחז בקרנות המזבח כי מהר מאוד הוא יגלה שהם הכזיבו, כי אפילו הם כבר לא יציבים.

7. אחת הסיבות לכך שטביב איבד כיוון היא העובדה שגם דרור קשטן לא מספק את הסחורה. המאמן שאמור היה לנצל את ניסיונו העצום בכל התחומים, שקוע עד צוואר בבעיות מקצועיות ומנהיגותיות. הארומה נעלמה. השארם התפוגג. יישור הקו עם בעל הבית כבר לא במודה. זה יותר התרפסות וביטול עצמי מאשר קו מנחה.

קשטן היה אמור למשוך את טביב למחוזות מקצוענים. להשאיר לטביב ולקצרה התורן את הטיפול בעניינים שוטפים ופחות חשובים. איפה, קשטן נגרר למחוזות מי האפסיים. מי בכלל שם לב מדוע ידין ואבוטבול משחקים או לא משחקים. או קנדה.

וההתעללות באיגייבור, ועוד ריב ילדותי עם פאצ'לקה. איפה עוד יש סוג כזה של התנהלות מול שחקנים. זה לא רק אולד פשן, זו בושה למאמן דגול שעלול לגלות כבר בקרוב שגם זמנו עבר.

על רקע כל הנ"ל מכבי ת"א של גולדהאר, אנגלידיס ולוין נראית לפחות כמו באיירן מינכן.

אהה עכשיו אבי "לא נותן אפשרות להגיב על הפוסטים שלי" רצון כבר אומר שטביב לא בסדר? הוא כבר לא חושב שהקהל האלים והמורעל של הפועל לא רוצה אותו כי הוא תימני?
אבי רצון איש קטן,בזוי, ומושתן, מעניין לי את התחת מה הוא אומר וזה משול לקליפת השום.
שיחזור לבדוק תיקים באיטליה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2011, 10:47 
tadmored כתב:
עומרי קנדה כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

אוגוסטוס

נדמה לי שקשטן מעולם לא התפטר מקבוצה בה אימן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2011, 10:58 
נדמה לי שגם אם תמשיך לכתוב עוד מאה פעם נדמה לי זה לא ישנה את העובדה שאתה מבלבל בשכל כהרגלך.
קשטן התפטר בקיץ 2005 מהפועל פתח תקווה למרות שהיה לו חוזה לעוד עונה כשמאיר שמיר עזב וכנראה שהיתה לו גם הצעה ממוני לאמן את הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2011, 11:51 
מצטער לכתוב את זה, אבל הסיכוי שלנו להפרד מטביבי הוא אם לא ניקח השנה אליפות...
זה גם יגביר את המחאה וגם לא יכניס לטביב כסף לכיס מהצד ורצון שלו לליגת האלופות!!
הקבוצה הזו כל כך מפורקת שאליפות תיהיה הכל חוץ מהפתרון!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2011, 12:04 
סמל אישי של המשתמש
moshiko כתב:
tadmored כתב:
עומרי קנדה כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

אוגוסטוס

נדמה לי שקשטן מעולם לא התפטר מקבוצה בה אימן.

נדמה לי שאין לך מושג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2011, 12:08 
סמל אישי של המשתמש
איזה כיף לקום ולשמוע המאמן מועמד לפיטור אחרי 3 מחזורים ללא ניצחון ןהשחקנים קיבלו קללות קשות . הפכנו למכבי תל אביב למי שלא שם לב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2011, 12:11 
שחר כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

ונניח שזה נכון, אתה באמת חושב שכל השחקנים בעולם מספיק מטומטמים כדי לנגן לפי החליל של טביב? כדורגל זה קריירה, נראה לך ששחקן יסכים לנסוע לחצי שנה בקבוצה כשהוא צריך למצוא לעצמו חוזה לשנה הבאה שלא לדבר על ענייני משפחה ושלא נדבר 2, על קבוצה שמחזיקה בכרטיס שלו שצריך לקרות משהו מאוד מאוד משונה שתסכים להעביר אותו לחצי עונה בהנחה שהוא שחקן סביר ולא נפל.

אנחנו נתפסים למציאות הטביבית שמכה בנו לפחות עונה וחצי. אין מה לחפש את ההגיון במספרים האלה...

זה שההתנהלות דפוקה, אני מסכים כמובן, רק שהמספר ההוא זה פחות הנקודה בעיני.
אגב, גובה הפיצוי לקבוצה שלו לא בהכרח אומר שיחתימו אותו רק עד סוף השנה כי הוא בעצם הופך לשחקן חופשי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2011, 12:12 
סמל אישי של המשתמש
YardenDe כתב:
איזה כיף לקום ולשמוע המאמן מועמד לפיטור אחרי 3 מחזורים ללא ניצחון ןהשחקנים קיבלו קללות קשות . הפכנו למכבי תל אביב למי שלא שם לב.

4

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2011, 12:20 
רמי יצהר מרסן את עצמו מלגלות מי הספורטאי המכור להימורים שהפסיד 6 מליון לדבריו.
http://www.news-israel.net/Article.asp?code=29166
"שהאיש בעל כישרון עצום ופוטנציאל אדיר מצטייר כמי שמתקשה לספק את הסחורה."
ניחושים ?

ויש גם סוג של האשמה: " מי שנוהגים לשים כספם בהימורים חוקיים אינם מודעים לסיפור. אחרת התוצאות המשונות לעיתים לחיוב ולשלילה של מקום העבודה שלו לא היו נתקלים בפליאה כזו."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2011, 12:46 
סמל אישי של המשתמש
YardenDe כתב:

מי שקילל את השחקנים הפך למכב*.
הרוב נשאר שפוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2011, 13:03 
YardenDe כתב:

לא יודע מי קילל,אבל זה בושה וחרפה.
עוד יותר בושה שמפטרים(אם יפטרו)מאמן כלכך מהר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2011, 13:29 
סמל אישי של המשתמש
עומרי קנדה כתב:
YardenDe כתב:

מי שקילל את השחקנים הפך למכב*.
הרוב נשאר שפוי.

כרגע הרוב שפוי תודה לאל. אבל עם הזמן אנחנו רואים את התופעה הזאת גדלה וגדלה. סתימת הפיות, פיתורי מאמן בינואר בגלל כמה משחקים רעים, פטריוטיזם מלוכלך שאין לו שום קשר אלינו... הכל נובע מטביב, אך גרסת המקור היא ללא ספק מכבי תל אביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2011, 13:32 
תמוז וידין בספק למשחק נגד עכו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2011, 14:40 
סמל אישי של המשתמש
hapoelta5 כתב:
YardenDe כתב:

לא יודע מי קילל,אבל זה בושה וחרפה.
עוד יותר בושה שמפטרים(אם יפטרו)מאמן כלכך מהר.

קשטן זה הבנאדם האחרון שיכול להתלונן על יחס מגעיל כלפיו.
קשטן הובא כבובה של טביב ומגיע לו ללכת כבובה של טביב.
זה התחיל מהחתירה מתחת לאף של יוסי,המשיך בכל מיני השעיות הזויות לשחקנים בכירים רק בשביל להיפטר מהחוזים הכבדים שלהם כשהשיא היה יחס מבזה לסלים טועמה שכל-כך מעריך אותו,והשיא של התרפסות בפני טביב היה כשקשטן אמר שהוא רוצה חיזוק במסע"ת ושבוע אחרי זה בעקבות לחץ של טביב הוא אמר שאין צורך בחיזוק.
קשטן אני לא מרחם עליך אתה הבאת את זה על עצמך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2011, 15:12 
שחר כתב:
נדמה לי שגם אם תמשיך לכתוב עוד מאה פעם נדמה לי זה לא ישנה את העובדה שאתה מבלבל בשכל כהרגלך.
קשטן התפטר בקיץ 2005 מהפועל פתח תקווה למרות שהיה לו חוזה לעוד עונה כשמאיר שמיר עזב וכנראה שהיתה לו גם הצעה ממוני לאמן את הפועל.

עכשיו אני אדם יותר משכיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 53 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 13 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: