לירון האדום כתב:
אמיר ונונו
דור שלישי- יש לי שאלה אמיתית אלייך:
האם אתה חושב שטביב טוב להפועל?
האם היית מעדיף לראות בעלים אחר במקומו?
(תשובות של כן ולא יתקבלו בברכה)
לירון -
האמת, אין לי מושג. תאמין לי שגם לי יש "אוזניים" במועדון ואני מתעדכן מדי פעם.
אינני יודע מי טוב לנו, ובעיקר אני כן יודע שאין מישהו אחר. בין כל השמאלנים, יפי הנפש, ההיטקיסטים, תעשיינים, אילי הון אוהדי הפועל, אין אף אחד שמוכן לשים אגורה שחוקה על המועדון, ככה שבינתיים אין לנו ברירה. אז מי אתה רוצה שיבוא? ולעניין טביב, בשיא הכנות, אין לי שום דבר נגדו. כרגע הוא מחזיק את הקבוצה, חיזק אותה בקיץ באחלה שחקנים ויחזק בינואר (תראה בימים הקרובים).
כל הזמן מדברים על שחיתות, פשע ועוון - אבל עוד לא ראיתי כלום. אם אתם, מתנגדיו הנחרצים, תביאו הוכחה כזו, נשפיל בפניכם מבט.
אין כרגע ובלי קשר לטביב, עם חומר השחקנים שיש לנו כיום, על הנייר, אין סיבה שלא לסיים ראשונים. כנראה שהחומר האנושי (של חלק מהם) קקא.
ואגב, אחלה לירון, סוף סוף מישהו שאפשר לדבר איתו, ולא איזה ילד קטן שגורר אותך לויכוחים והשמצות.
אתה לא חושב שזאת גישה תבוסתנית קצת? אני מאמין שאם טביב היה מציב את הפועל למכירה , והיה משתמש באנשי מפתח כמו תאומים או חיים רמון כדי למצוא רוכש - היינו מוצאים רוכש. לא חושב שגולדהאר או שניידר היו באים למכבי אם לא היו פונים אליהם (רוני מאנה אם אני לא טועה הביא את שניהם).
לגבי הרכש , אתה לא שם לב למדיניות מסויימת בביצוע רכש בהפועל? מפציצים בשמות ובסוף מתפשרים על שחקנים בינוניים/פצועים/זקנים בחצי שקל בדקה האחרונה של חלון ההעברות. אני לא רוצה להכנס לויכוח על מהות החיזוק , אבל כל בן אדם עם קצת שכל בראש הבין שאנחנו חייבים בלם עוד בקיץ ( וכמו שזה נראה כרגע הבלם עדיין לא נראה באופק).