דור שלישי לאדומים כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
דור שלישי לאדומים, אתה פשוט יורה על אוטומאט בלי לחשוב.
אתה לא מבין מה זה הארגון שקרוי קבוצת כדורגל. לארגון פרטי יש בעלים, עובדים, לקוחות, מתחרים, שותפים וכו'.
לארגון ציבורי יש גם בעלי מניות.
תחשוב ותחזור אלי-
מי הם הלקוחות בקבוצת כדורגל?
מי הם בעלי המניות?
מי הם הבעלים?
מי השותפים?
מי הם המתחרים?
תאריך הגשה- עד מחר בבוקר. דיוויד 12 רווח כפול. עד שני עמודים.
בהצלחה
אוגסטוס, אני מבין שהחלפת משמרת עם עזרן, שהלך לטעון את המצברים.
ואגב, אני מצטער, לא אספיק להכין את המטלה עד מחר בוקר, מכיוון שיש לי התחייבויות קודמות. אפשר לקבל הארכה?
(ואגב, מדבריך עולה כי אתה בחור אינליגנט פלוס, בוודאי שלא ילד או נער, וזה יקירי, מדאיג עוד יותר)
מעבר לדאחקה, לא אמרת פה כלום. לי היתה פואנטה, שאתה לא מבין את המהות של החיה הזאת שנקרת קבוצת כדורגל ומה המקום של האוהדים בתוך המבנה הפורמאלי והלא פורמאלי שלה.
תסלח לי, אבל מי שאומר שזו טענה חכמה ש"טביב יכול להחליט איזה שלט הוא רוצה או לא" פשוט לא מבין את כללי המשחק. זאת טענה מטופשת ברמות שקשה להסביר.
אתה יושב לך בתוך איזה דימוי עצמי של אדם שקול, אינטילגנט, לא מתלהם שרואה את הדברים בצורה רציונאלית, אבל אתה כל כך שבוי בדימוי הזה שאתה לא קולט מה אומרים לך. אתה עסוק בלחלק ציונים ולדרג את רמת המשתמשים פה במקום להקשיב.
אתה נכנס לפורום שך אנשים שהפועל זה חלק סופר משמעותי מהחיים שלהם, בא להטיף להם ש"זה רק ספורט"? אין לך מושג (וגם הטקאט שלך טעון שיפור). זה כל כך הרבה מעבר לספורט.
אגב, אם תשאל פה עלי, אני ממש לא ממתנגדי טביב הקיצוניים. אני חושב שיש לו כוונה טובה אבל הוא קורבן של האישיות שלו. הוא חסר מושג, יהיר, עם סגנון אישי דוחה, יחסי אנוש של טי רקס ורגישות סביבתית של קיפוד.