תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 05 יולי 2025, 22:45

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 17 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: הטריפל של הוט
הודעהפורסם: 29 דצמבר 2011, 19:21 
כבלים + אינטרנט + טלפון, דרך הוט. האם שווה? למישהו פה יש את זה? האם זה באמת חוסך או שזו עוד רמאות?

תודה מראש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: הטריפל של הוט
הודעהפורסם: 29 דצמבר 2011, 19:27 
סמל אישי של המשתמש
יש לי יס בטלוויזיה אבל ניסיתי ללכת על האינטרנט + הטלפון של HOT. סבלתי משניהם. את שניהם העפתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2011, 19:28 
למה מה היה עם זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2011, 19:35 
סמל אישי של המשתמש
הקו טלפון נהג להיכנס לשביתה מספר שעות בשבוע. פשוט לא עובד.
האינטרנט גם הרבה ניתוקים.

העניין אצלם הוא שאין עם מי לדבר. זו חברה עקומה מהיסוד.
מצטער על הרגע שדרכתי שם, לא אעשה זאת שוב לעולם.

בחיי שלא מבין מה יש לאנשים לחפש שם. גם בטלוויזיה הם מפגרים שנות אור אחרי יס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2011, 19:46 
דווקא אני בימים האחרונים הייתי במרתון של הוט מול יס (אני בהוט מאז ומתמיד). אני לא חושב שיס יותר טובים (והם גם לא יותר זולים כפי שחשבתי פעם).

בהוט למשל יש את ה-VOD שרק הוא בלבד יוצר יתרון גדול על יס, שם הזמנת הסרטים היא במתכונת של "הום סינמה" של לפני 20 שנה.

אבל אם נחזור לדיון הקודם, האם בזק (שזו החברה שכרגע אני אצלה גם באינטרנט וגם בטלפון) עדיפה על הוט מבחינת מה שציינת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2011, 23:58 
טלוויזיה - זה די תלוי בהעדפות האישיות שלך. להוט יש VOD ענק , אבל ליס יש ממיר מקליט ב HD (גם להוט יש ב HD אבל הוא די מפגר כרגע והוא איזה חודשיים בשוק)
טלפון - בזק עדיפים. בהוט הטלפון מחובר למודם שניזון מהחשמל ובהפסקות חשמל לא יהיה לך טלפון. בבזק בדרך כלל נדיר שיש לך בעיה בטלפון
אינטרנט - תלוי בעיקר איפה אתה גר. בהוט זה תלוי לכמה שכנים שלך יש מהירות גבוהה,בבזק זה תלוי עד כמה אתה רחוק מהמרכזיה שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2011, 01:13 
Adom Bdam כתב:
טלוויזיה - זה די תלוי בהעדפות האישיות שלך. להוט יש VOD ענק , אבל ליס יש ממיר מקליט ב HD (גם להוט יש ב HD אבל הוא די מפגר כרגע והוא איזה חודשיים בשוק)
טלפון - בזק עדיפים. בהוט הטלפון מחובר למודם שניזון מהחשמל ובהפסקות חשמל לא יהיה לך טלפון. בבזק בדרך כלל נדיר שיש לך בעיה בטלפון
אינטרנט - תלוי בעיקר איפה אתה גר. בהוט זה תלוי לכמה שכנים שלך יש מהירות גבוהה,בבזק זה תלוי עד כמה אתה רחוק מהמרכזיה שלהם.

בנוגע לטלפון ואינטרנט - יש דרך לברר את הדברים האלה? ומה מבחינת המחיר, האם זה באמת משתלם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2011, 01:45 
פלסטר כתב:
Adom Bdam כתב:

בנוגע לטלפון ואינטרנט - יש דרך לברר את הדברים האלה? ומה מבחינת המחיר, האם זה באמת משתלם?

לגבי מחיר זה תלוי בעיקר במה שאתה צריך (ערוצים/חבילות/מספר דקות) יש את האתר הזה http://www.kamaze.co.il שמשווה מחירים. תעשה בדיקה במסלולים ותראה מה מתאים לך
לגבי הבדיקה של הטלפון והאינטרנט - תקווה שיענו על זה אנשים שמבינים בזה יותר ממני,לא נראלי שיש דרך לבדוק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2011, 13:24 
תודה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2011, 13:36 
סמל אישי של המשתמש
אין לי שום בעיה כבר שנתיים עם הטלפון והאינטרנט
אבל מבחינת VOD ושידורי HD אם לא הייתי בהתחייבות והיו לי ילדים הייתי בוחר ביס בלי לחשוב בכלל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2011, 00:08 
סמל אישי של המשתמש
יש לי בערך טריפל (יש לי את כל השלושה אבל לא במבצע כי זה היה יותר זול).
הטלפון והאינרנט בסדר גמור, והטלפון מחובר ישירות לקיר ולא עובד על המודם כמו שציינו כאן.
אבל אצל אנשים שאני מכיר שעברו להוט מבזק החליו גם את המודם והטלפון עכשיו עובד על זה והוא עושה בעיות.
ככה שצריך להתעקש איתם לחבר את המכשיר לתשתית הקיימת.

הVOD אולי נחמד אבל רב התכנית המענינים עולים כסף ככה שזה לא אישו לפחות מבחינתי ומבחינת אנשים שמחפשים מחיר נורמאלי.
את המג'יק אני לא מכיר אבל אצל ההורים יש מקס טוטאל של יס ואין ספק שזאת חווית צפיה אחרת, הבעיה היא שהעלות של זה בהתאם.
הבעיה ביס זה שאת האינטרנט מספק גורם אחר ואינטרנט לבד (תשתית) עולה הרבה כסף יחסית (עבור 5 מגה בזק 60 + 25 לקו קל והוט 70).
ספק של 5 מגה אתה יכול למצוא היום בסביבות 30 שקל ככה שמדובר על 100 שקל "רק" לאינטרנט, בנוסף ל 200+ שקל לטלויזה שלהם.
את הטריפל אתה יכול לסגור ב 250 לחודש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2011, 11:28 
r200 כתב:
אבל מבחינת VOD ושידורי HD אם לא הייתי בהתחייבות והיו לי ילדים הייתי בוחר ביס בלי לחשוב בכלל

אתה יודע שהיום אתה יכול להתנתק מההתחייבות בדיוק כמו בטלפונים סלולריים, נכון? 8% מהחשבון הממוצע כפול החודשים שנשארו בהתחייבות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2011, 12:57 
סמל אישי של המשתמש
רדנקו כתב:
r200 כתב:

אתה יודע שהיום אתה יכול להתנתק מההתחייבות בדיוק כמו בטלפונים סלולריים, נכון? 8% מהחשבון הממוצע כפול החודשים שנשארו בהתחייבות.

אני יודע
הכוונה שאם הייתי צריך לבחור היום כלקוח חדש אז הייתי הולך על יס אבל בעיקרון אני כמעט ולא רואה משהו אחר חוץ מספורט ובזה אין הבדלים בין החברות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2012, 16:55 
איך אני מוודא שהם באמת מחברים אותי (ובכלל יכולים לחבר אותי) לתשתית הקיימת ולא דרך השיטה הפחות טובה שהזכרתם פה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2012, 11:14 
אני עובד הוט, אשתי עובדת יס.
חברות מס' אחת בארץ!!

(תגובות ציניות ומסתלבטות יתקבלו באהבה, אל תפנו אליי בנושאי מבצעים ובירורים - שנינו לא מבינים בזה כלום, לא בעולמות השירות והמכירות).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2012, 18:34 
לחמן כתב:
אני עובד הוט, אשתי עובדת יס.
חברות מס' אחת בארץ!!

(תגובות ציניות ומסתלבטות יתקבלו באהבה, אל תפנו אליי בנושאי מבצעים ובירורים - שנינו לא מבינים בזה כלום, לא בעולמות השירות והמכירות).

ולמי אתם מחוברים בבית???

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2012, 10:00 
יס.
שמנו את הוט אצל ההורים של האישה. (לא בגלל שאני שונא אותם)
גם ככה אני רואה ערוצים שמשותפים ל- 2 החברות.
שתראה מה שבא לה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 17 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 11 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: