תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 18:08

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 117 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: שים את המפתחות של הביואיק ולך הביתה
הודעהפורסם: 29 דצמבר 2011, 12:03 
סמל אישי של המשתמש
בוז כתב:
עכשיו להאשים את מי שלא נתן לו כלים לבחור את הסגל(ואני האחרון שיסנגר על טביב) זה פשוט מגוחך.
מי הביא את הכישרון הנוצץ מניגריה ב850 אלף יורו?מי הביא את אורמוש(שהוא הכי פחות נורא ממי שהגיע אגב) ואת עבאס שמזכיר לי את הימים של אבו לבן ורמי חליס בתור מחליף לערן?מי נשאר עם מגן שמאלי ראשון גל שיש?מי לא התעקש על בלם והסתפק בפרנסמן?
הרי אם כל זה הונחת על המאמן המעוטר והמנוסה בכדורגל הישראלי היו לו שתי אופציות,או להשתמש בשיטת אימון והטקטיקה היחידה שלו-לצעוק,אי אפשר להוביל בסגל הזה קבוצה להישגים,או להתפטר כי לא נותנים לו את מה שהוא רצה.
אבל קשטן,כמו החילופים שלו כנראה שלא ממש החליט או קיבל אותה מאוחר,ועכשיו אנחנו תקועים עם אוסף בינוניות+מאמן שלא מנחיל שום שיטת משחק לקבוצה שלו,שום טקטיקה או דרך,חוץ מכמובן לנסות לגנוב תיקו במשחקי חוץ,ככה לוקחים אליפות.

תן לי להתייחס לסוגיית פרנסמן ספציפית.
דווקא זכור לי שקשטן רצה להיפטר ממנו, אבל טביב טען שיש לתת לו עוד הזדמנות. קשטן ביקש להתחזק בבלם במקומו. את זה אני זוכר בודאות.
זה שהוא לא הלך בגלל זה הביתה, זה כבר עניין אחר.
אל תקח מטביב את האחריות לבעיית הסגל ותשים אותה רק על הראש של קשטן(ששוב, הוא גם לא יוצא נקי, אבל יש פה מישהו מעליו שמכוון את העניינים והוא לא תמים)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2011, 12:20 
ofer23 כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
ofer23 כתב:
לי לא ברור

הסבר, נמק ופרט בבקשה את כוונתך בציטוט המאוד חלקי של ההודעה הקודמת שלי.

זה היה נסיון לא מוצלח (כך מסתבר) להעביר את המסר שמבחנתי שום דבר בהתנהלות המקצועית שלנו לא ברור לי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2011, 12:32 
אוגוסטוס היל כתב:
ofer23 כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
ofer23 כתב:
לי לא ברור

הסבר, נמק ופרט בבקשה את כוונתך בציטוט המאוד חלקי של ההודעה הקודמת שלי.

זה היה נסיון לא מוצלח (כך מסתבר) להעביר את המסר שמבחנתי שום דבר בהתנהלות המקצועית שלנו לא ברור לי...

דווקא האינטואיציה הראשונית שלי בקריאת התגובה הזו שלך הייתה למה שהתכוונת.
אבל כנראה שאני רגיל כאן בפורום לתגובות ציניות כמעט אוטומטיות ולכן ביקשתי הבהרה.
:)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2011, 14:48 
Gili כתב:
מה אפשר כבר להביא? אם הייתה איזושהי אלטרנטיבה גם אני הייתי בעד להעיף את קשטן , אבל פשוט אין.

יוסי אבוקסיס

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2011, 14:59 
שחר כתב:
ושוב, אתם מפספסים.
הבעיה היחידה איתו כמו של שאר הסמרטוטים היא שהם מסכימים לקחת חלק בבדיחה הזו.לקבוצה הזו יש סגל עלוב, שחוק שהיה ברור שברגע שנגיע לשלב הזה של העונה וששחקנים ייפצעו התוצאות יהיו בהתאם...

מהה קשור סגל עלובב לזה ש80 דקות מעיפים כדורים למעלה גם עם סגל של שתי שקל אפשר לנסות להניע כדור ולשחק כדורגל ובטח שעם שחקנים כמו שיש לך .הקשטן הזה חושב הוא בא לקבוצה תחתית מוביל אחד אפס עושה בונקר מה זה השיטה הזאת?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2011, 15:01 
בוריס כתב:
Gili כתב:
מה אפשר כבר להביא? אם הייתה איזושהי אלטרנטיבה גם אני הייתי בעד להעיף את קשטן , אבל פשוט אין.

יוסי אבוקסיס

למי אכפת לעזאאל? מה זה את מי אפשר להביא?
יש לנו את המאמן הגרוע בליגה ללא שום ספק. כל מאמן אחר טוב יותר. מצדי שיביאו את לופא קדוש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2011, 15:03 
בוריס כתב:
Gili כתב:

יוסי אבוקסיס

:LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2011, 15:06 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
בוריס כתב:
Gili כתב:

יוסי אבוקסיס

יש לנו את המאמן הגרוע בליגה ללא שום ספק. כל מאמן אחר טוב יותר. מצדי שיביאו את לופא קדוש.

אין מתנגד גדול יותר לקשטן ממני, אבל מה שאתה מציע זה לנהוג בחוסר אחריות.
את מי תביא, אבוקסיס? יוביל אותך למקומות אחרונים. רב"ש לא יעזוב את ק"ש באמצע העונה, ועטר(לצערי הרב) סגור בחיפה. כרגע אין מה לעשות, אם אתה רוצה לסיים במקום שיוביל אותך לאירופה, תצטרך להשאיר את קשטן. אני מתחילת העונה צעקתי שצריך לפטר אותו, היום זה כבר מאוחר מידי. צריך רק לדאוג שהוא לא יוחתם לעונה הבאה, אחרת אפשר לסגור כאן את העסק.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2011, 16:32 
סמל אישי של המשתמש
כשניצחנו 3 את חיפה,ו3 את מכבי אמרתם שזה השחקנים
כשאנחנו מפסידים זה המאמן?
אני חושב שכולכם אפסים
קשטן אחלה
מן הסתם שהוא אשם אתמול,אבל הוא "אשם" גם בנצחונות היפים שלנו העונה
ללכת הביתה?לכו אתם הביתה
פתחו תפה,תעודדו,ואל תדרשו מהמאמן להתפטר אחרי חצי עונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2011, 16:34 
סמל אישי של המשתמש
RedAlert כתב:
אני חושב שכולכם אפסים
קשטן אחלה
ללכת הביתה?לכו אתם הביתה

אתה צודק. לא רק קשטן אחלה, הכל אחלה, ההנהלה, הבעלים, השחקנים, האוירה, היחסים בין הקהל לקבוצה. נפלא, מדהים, פשוט אחלה. רק ששמשיך ככה, כי אם יהיה יותר אחלה מזה, עוד בטעות ניקח איזה תואר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2011, 16:49 
סמל אישי של המשתמש
בוא אני אסביר לך למה קשטן לא "אחלה".
כשכל השחקנים היו כשירים בתחילת העונה ושיחקנו בצורה ירודה, כל הפורום צעק להעביר את נוסא לעמדה קדמית באמצע ואת דמארי לקחת לכיוון הקו שם הוא יוכל לנצל את.המהירות שלו. לקח לקשטן חודשיים להבין את זה, ואז הגיע הרצף הבאמת יפה מאינדהובן ועד חיפה.
רק שפה התחילו דברים להסתבך. פצ'אלקה נפצע, פרנסמן נפצע תוך כדי המשחק מול חיפה, ידין וקשטן שוב נכנסו לתאקל, טוטו לא שיחק בק"ש, דמארי לא שיחק בפ"ת ונוסא נפצע. בשביל מה יש מאמן אם לא לנהל סגל, לחלק עומסים, לגוון בשיטות משחק, לשנות מערכים, לדאוג למועמדים לעמדות בעייתיות כבר בדצמבר לקראת חלון ההעברות. דרישה מוגזמת ? תסתכל שני מקומות למעלה בטבלה ותראה שהמאמן שם ייצב שיטת משחק של שלושה חלוצים אבל אז נפצע אחד מהם (אזולאי) והוא שינה את השיטה ועשה התאמות, הוא זיהה שחסר לו יצירתיות בקישור כי יש בעיקר את רוצ'ט אז הוא דאג כבר להנחית קשר-חלוץ עם רזומה לא רע בכלל שכבר ביום הראשון של ההעברות הולך להיות חלק מהסגל. זה מאמן אחלה. המאמן שלנו בעיקר מבייש את מי שהביא לנו את הדאבל הקודם וסחף אותנו למסע מטורף באירופה.
הוא בעיקר מבייש את עצמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2011, 16:56 
ניר,
לפני שנתיים בערך פתחת כאן אשכול דומה לפיטורי גוטמן,אשכול שהפך ל17 עמודים בערך,אז זה היה נראה הזוי כי באמת זה היה עיניין של זמן עד שסגל שחקנים הכי טוב יתעשת ויקח אליפות,אומנם עם קיזוז אבל למי איכפת?! ובהתנצלות לא הגיעה ממך.

הפעם כאשר הסגל שלנו לא יותר טוב מלפחות 4 קבוצות, כן נכון,הוא עם שמות "כאילו שמות",אבל בתכלס לא יותר טוב,אז על מה נלין? על קשטן? אנחנו חיים בהכחשה שעם הסגל הזה אפשר לשחק יותר טוב וגם מסתנוורים מהעובד שמכבי וחיפה לא פוגעות, אבל דרור צריך להוציא מים מהסלע (סגל שחקנים). דרור הוא בסך הכל בובה של טביב ואם בכך נאשימו דיינו,אבל ביכולת השחקנים ? ממש לא. חבורה של בינוניים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2011, 16:57 
Officer Barbrady כתב:
NARKOTIKA כתב:
בוריס כתב:
Gili כתב:

יוסי אבוקסיס

אין מתנגד גדול יותר לקשטן ממני, אבל מה שאתה מציע זה לנהוג בחוסר אחריות.
את מי תביא, אבוקסיס? יוביל אותך למקומות אחרונים. רב"ש לא יעזוב את ק"ש באמצע העונה, ועטר(לצערי הרב) סגור בחיפה. כרגע אין מה לעשות, אם אתה רוצה לסיים במקום שיוביל אותך לאירופה, תצטרך להשאיר את קשטן. אני מתחילת העונה צעקתי שצריך לפטר אותו, היום זה כבר מאוחר מידי. צריך רק לדאוג שהוא לא יוחתם לעונה הבאה, אחרת אפשר לסגור כאן את העסק.

שום חוסר אחריות. מחיתימים עד סוף העונה ורואים איך הולך. אין מה להפסיד העונה.

אלי כהן מעכו
שלום תקווה
פרננדז
אלימלך

יורי
פואד
אלעד גמבה

כל הרשימה הזאת טובה יותר.
רק תבחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2011, 17:22 
RedAlert כתב:
אני חושב שכולכם אפסים
קשטן אחלה
ללכת הביתה?לכו אתם הביתה

מה שיפה בתגובה שלך זה שהיא עמוקה ומנומקת מקצועית (שלא לדבר על האינטליגנציה ששופעת בה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2011, 17:34 
אז מה עם הוא ניצח את מכבי וחיפה נו אז מה?

אני מדבר איתך על קבוצות כמו באר שבע והפועל חיפה שבאו מפורקות ואחת מהם הוציאה נקודות.
שלא נדבר על השיטה שלא הייתה קיימת במשחקים נגדם.

עכשיו כשכולם הכירו את הבלוף שקוראים לו הפועל תל אביב 2011/2012 יותר כל להוציא נקודות נגדם.

אין לי בעיה להפסיד ואין לי בעיה לעשות תיקו,אבל שתהיה דרך לעזאזל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2011, 18:53 
כדי לזעזע ולהעיר את המערכת- חייבים צעד דרסטי. אחרת האווירה העכורה ותחושה של התפרקות לא תשתנה

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2011, 18:59 
סמל אישי של המשתמש
יכול להיות שקשטן צריך ללכת, אבל רק תנסו לחשוב בצורה הגיונית את מי אתם מעדיפים במקומו כיום? או מי הייתם רוצים שיתמודד עם כל הלחץ מהקהל ובעיקר מההנהלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2011, 20:08 
סמל אישי של המשתמש
Shacham כתב:
שחר כתב:
ושוב, אתם מפספסים.
הבעיה היחידה איתו כמו של שאר הסמרטוטים היא שהם מסכימים לקחת חלק בבדיחה הזו.לקבוצה הזו יש סגל עלוב, שחוק שהיה ברור שברגע שנגיע לשלב הזה של העונה וששחקנים ייפצעו התוצאות יהיו בהתאם...

ושוב, אתם זורקים דברים לא קשורים לאוויר.
אי אפשר להגיד בשום מצב שהסגל הוא מה שהביא ליכולת שלנו כשאין שחקן אחד של בית"ר שאני מביא להרכב של הפועל(הכי קרוב לזה זה קובי מויאל ולא הייתי מחליף אותו באביחי גם אם הבבונים מוסיפים לזה מיליון יורו).

אז יש לנו סגל קצת יותר טוב מביתר, שיש לה סגל שבכל קבוצה אחרת היה יורד ליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2011, 20:15 
סמל אישי של המשתמש
moshiko כתב:
אוהד יכול לכתוב מה שבא לו. אין לו שום אחריות לעמוד באחורי הצעותיו.
קשטן יעזוב כעת, אז מה?
צירפתי רשימה של מועמדים שכבר כעת פנוים להובלה במקומו. לא רואה אחד שעבורו שווה לפטר את קשטן.
זה מה יש.

זלצר, תומר קשטן או אלי כהן אלה אחלה אופציות אפילו אם היה לנו מאמן פחות נוראי.
הבעיה היא שאפילו אם יקרה מצב ואחד מהם יחליף מחר את קשטן, זה יהיה רק אחרי שיהיה ברור שגם הוא יהיה סמרטוט של טביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2011, 20:47 
סמל אישי של המשתמש
RedAlert כתב:
אני חושב שכולכם אפסים
קשטן אחלה
ללכת הביתה?לכו אתם הביתה

כשנצחנו את אריות היבשת חיפה ומכבי, אמרתי שאנחנו עדיין לא מספיק טובים, וזו יותר החולשה שלהם מאשר העליונות שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2011, 20:49 
סמל אישי של המשתמש
החתול של שרדינגר כתב:
Shacham כתב:
שחר כתב:
ושוב, אתם מפספסים.

אי אפשר להגיד בשום מצב שהסגל הוא מה שהביא ליכולת שלנו כשאין שחקן אחד של בית"ר שאני מביא להרכב של הפועל(הכי קרוב לזה זה קובי מויאל ולא הייתי מחליף אותו באביחי גם אם הבבונים מוסיפים לזה מיליון יורו).

איך מ"אף שחקן שלהם לא נכנס בחיים להרכב שלנו" זה "סגל קצת יותר טוב מבית"ר"?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2011, 20:56 
בסגל אין בלם אחד, או ליתר דיוק בלם נוסף לבאדיר על מגבלותיו.
במצב הזה כל הקבוצה אינה מתפקדת. או במלים אחרות שחקני הקישור משקיעים יותר מדי בהגנה. לא שמתם לב שלמרות חוסר הבלמים השער שלנו מאוים רק לעתים רחוקות ?
ושום מאמן לא יכול לעזור.

ואגב, שום השוואות סגלי שחקנים לא עוברות סף. כשם ששום השוואות סגלים לא עוברות סף עם שוער ברמת הממוצעת של הבלמים בהפועל כולל כשירותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2011, 21:25 
סמל אישי של המשתמש
Shacham כתב:
החתול של שרדינגר כתב:
Shacham כתב:
שחר כתב:
ושוב, אתם מפספסים.

איך מ"אף שחקן שלהם לא נכנס בחיים להרכב שלנו" זה "סגל קצת יותר טוב מבית"ר"?

א-ברוב העמדות ההבדלים לא כאלה גדולים.(אגב, אני לא יודע אם התכוונת לזה שבאמת בחיים לאף שחקן שם לא יהיה מקום בהרכב של הפועל, אבל חוץ מזה שקליימן ואדל יותר טובים ממנו, הרוש זה בהחלט שוער שראוי לכל קבוצה בארץ).
ב-הסגל שלהם פחות צר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2011, 23:27 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
א-ברוב העמדות ההבדלים לא כאלה גדולים.(אגב, אני לא יודע אם התכוונת לזה שבאמת בחיים לאף שחקן שם לא יהיה מקום בהרכב של הפועל, אבל חוץ מזה שקליימן ואדל יותר טובים ממנו, הרוש זה בהחלט שוער שראוי לכל קבוצה בארץ).

שוער - יש יתרון קטן להפועל.
מגן שמאלי - שיש לפחות הגנה יודע לעשות מדי פעם, ריקן שחקן על הפנים.
מגן ימני - דסה פחות טוב מחוטבא וקנדה.
בלמים - באדיר הרבה יותר טוב מפורטיז'ו, מור שושן ופילאבסקי ברמה דומה.
קשרים באמצע - ידין יותר טוב ממויאל, גורדנה\עבאס\אבוטבול הרבה הרבה יותר טובים מאייבינדר.
קשר ימני - אורמוש פי כמה על ברוכיאן של השנתיים האחרונות.
קשר שמאלי - אלרואי פי כמה מסטיבן כהן\שי חדד.
חלוצים - יתרון משמעותי ביותר שלנו.

כמעט בכל עמדה יש הבדלים גדולים.
והרוש זה שוער שנתן עונה טובה בקריירה(עונת בכורה שלו ב08\09) ומאז הוא שטראובר בלי הגולים היפים כל 3 משחקים, אני מעדיף את איתמר ניצן עליו(שלא נדבר על דני עמוס ולויטה).

ציטוט:
ב-הסגל שלהם פחות צר.

גם אנחנו יכולים להעלות את עדן שרם כמו שהם העלו את עדן נחמני ואת יניב עזריה כמו שהם העלו את בראשי ואז להגיד שיש לנו סגל עמוק.

זה גם מה שצפוי בינואר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2011, 23:35 
סמל אישי של המשתמש
יהלום אדום כתב:
RedAlert כתב:
אני חושב שכולכם אפסים
קשטן אחלה
ללכת הביתה?לכו אתם הביתה

אתה צודק. לא רק קשטן אחלה, הכל אחלה, ההנהלה, הבעלים, השחקנים, האוירה, היחסים בין הקהל לקבוצה. נפלא, מדהים, פשוט אחלה. רק ששמשיך ככה, כי אם יהיה יותר אחלה מזה, עוד בטעות ניקח איזה תואר.

ממש לא !
קשטן עשה גם טעויות
הוא אשם אתמול כמו שאמרתי,אבל זו לא סיבה לצעוק לפיטורו או לקלל אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2011, 00:35 
סמל אישי של המשתמש
Shacham כתב:
ציטוט:

שוער - יש יתרון קטן להפועל.
מגן שמאלי - שיש לפחות הגנה יודע לעשות מדי פעם, ריקן שחקן על הפנים.
מגן ימני - דסה פחות טוב מחוטבא וקנדה.
בלמים - באדיר הרבה יותר טוב מפורטיז'ו, מור שושן ופילאבסקי ברמה דומה.
קשרים באמצע - ידין יותר טוב ממויאל, גורדנה\עבאס\אבוטבול הרבה הרבה יותר טובים מאייבינדר.
קשר ימני - אורמוש פי כמה על ברוכיאן של השנתיים האחרונות.
קשר שמאלי - אלרואי פי כמה מסטיבן כהן\שי חדד.
חלוצים - יתרון משמעותי ביותר שלנו.

כמעט בכל עמדה יש הבדלים גדולים.
והרוש זה שוער שנתן עונה טובה בקריירה(עונת בכורה שלו ב08\09) ומאז הוא שטראובר בלי הגולים היפים כל 3 משחקים, אני מעדיף את איתמר ניצן עליו(שלא נדבר על דני עמוס ולויטה).

ציטוט:
ב-הסגל שלהם פחות צר.

גם אנחנו יכולים להעלות את עדן שרם כמו שהם העלו את עדן נחמני ואת יניב עזריה כמו שהם העלו את בראשי ואז להגיד שיש לנו סגל עמוק.

זה גם מה שצפוי בינואר.

אורמוש ממש לא פי כמה מברוכיאן, וסטיבן כהן בטח לא פחות טוב ממנו.
ואלה עדיין הבדלים קטנים בהתחשב בזה שלבית"ר יש סגל שלא אמור להשאר בליגה, ולהפועל יש סגל שמיועד לריצה לאליפות.

וברור שאפשר להעלות את עדן שרם ואטצ'יאנוב ואת חוטא ואת אמזלג לבוגרים, אבל זה חלק מהעניין-אצלינו גם שחקנים שהם כביכול בסגל לא באמת אופציה לסגל, ואת משחק העונה האמיתי הפסדנו בגלל שידין הוסט לעמדת הבלם במקום לתת לבלם הרביעי לשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2011, 02:30 
סמל אישי של המשתמש
הפועל עם טביב חולה. לא יעזור שום מאמן אחר, זה עניין כרוני שיהיו לטביב אין סוף סיכסוכים עם כל מאמן שיגיע. חוץ מהחברים שלו, אוחנה את סיני בע"מ.
אולי לחלק קשה לראות את זה עכשיו, אבל לצערי, כל עוד טביב לא יעוף מאיתנו, אפשר יהיה לראות את אותן בעיות גם עם המאמן הבא שיבוא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 117 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 14 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: