kobster כתב:
סעיף 3 הוא המשך ישיר להתרפסות שלך היום בפני טביב באשכול הדיונים. מבחינתך, אנחנו צריכים לנשק לטביב את הידיים והרגליים שהואיל בטובו להגיע להפועל ולהציל אותנו, אז אולי אם אפשר שינסה לחזק את הקבוצה ממש בקצת אבל לא חובה. רק אם הוא ממש מרגיש צורך. הרי הוא למעשה משיח בן דוד, איך אפשר לבוא אליו בטענות.
לא רציתי לרשום את זה לפני זה אבל בעקבות האשכול הבאמת מטופש הזה צר לי להגיד לך צ'ארלי אבל אתה מתנהג כמו אישה מוכה. נותנים לך סטירות ואתה משוכנע שאתה בכלל צריך להגיד תודה שמישהו מוכן להיות איתך.
בושה.
אני לא מתפרס בפני איש. בטח שלא בפני הטביב הזה. אני לא אוהב אותו במיוחד, אבל מנגד אני לא שופט אותו ע"פ הגחמות והיללות של קבוצת אוהדים מסויימת.
אתה יודע מה? בוא נאמץ את הגישה שלך. שטביב ילך. שיעוף! אני רק מבקש, ממאות המיליארדים בארץ ובעולם, שלא ידחפו ולא יריבו. אנחנו נכנס ועדה, אנחנו נראיין כל אחד ואחד מהם, ולבסוף האולטראס יבחר במיליארדר המאושר שיזכה לבזבז מיליונים מכיסו על הפועל. אני בטוח שיש רבים ועשירים שרק מחכים להזדמנות לבזבז את כספם על הפועל. תמתינו עוד קצת, עוד מעט טביב ילך ותוכלו לקחת מספר ולחכות לתורכם ביום הראיונות.
בפעם ה100 - טביב לא שם שקל בהפועל, הבעלים המיועד שלנו לא צריך לשים כסף ולהיות מיליארדר אלא להפקיד ערבויות ש90% שהוא לא יצטרך להשתמש בהן(ה10% האחרים זה שנקבל 5-6 משחקים ללא קהל, שיהיה חרם מנויים ושאר הדברים האלה שיכולים לפגוע בהכנסות בטוחות ולא, מענקים ממפעלים שונים לא נחשב תחת הכנסות בטוחות).