תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 17:52

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 83 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: סבוטאז׳
הודעהפורסם: 29 דצמבר 2011, 09:15 
chimpfive כתב:
ג׳וש תעבור שחקן שחקן בגול האחרון ותקבל תשובה, אף אחד לא מכר וסאבוטאז׳ זו הגזמה, אבל זריקת זין ראש קטן הכל היה שם, והמהלך האחרון מייצג את הענין יותר טוב מאלף מילים.

זה נכון אבל זה משהו אחר מסבוטאז' מכוון.
זה חוסר חשק, חוסר הבנה מה רוצים ממך, משגעים אותך במערכים, הרכבים תפקידים, כל הזמן מתייחסים אליך כמו אל יחידת תפוקה פוטנציאלית.
ככה זה נראה (+ סגל מוגבל...)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2011, 09:16 
סמל אישי של המשתמש
ידין ותמוז. 2 שחקנים שצריכים להחזיק את הקבוצה. אחד זרק זין על כולנו (במיוחד בגול), והשני לא הואיל למסור מסירה אחת במשך 90 דקות.
כל השאר ניסו, לפחות זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2011, 09:20 
נו אבל שוב, בכוונה עברתי שחקן שחקן, ובאמת שלא ראיתי זריקת זין וחוסר חשק, אלא קבוצה שאין לה מושג מה היא רוצה מעצמה, הרכב הזוי ועוד פרישמיש שלו בסדרה רצופה של שינויים בעיקר בקישור, כאילו אורמוש ועבאס יהפכו אותו לפתע למשהו שמסוגל לייצר הנעת כדור מסודרת, מעבר לאגפים ושיתוף החלוצים. ראיתי את הפועל כפי שהיא נראית רוב העונה, לא יותר.
אם כבר מי שנראה שזורק זין וחסר חשק הוא קשטן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2011, 09:23 
סמל אישי של המשתמש
אחד השחקנים(?) כתב:
לא סתם אנשים ביציע אמרו שהמשחק מכור. זה נראה שלאף אחד אין חשק לשחק בשביל המועדון.

http://sports.walla.co.il/?w=/7/1889407

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2011, 09:23 
ציטוט:
לא סתם אנשים ביציע אמרו שהמשחק מכור. זה נראה שלאף אחד אין חשק לשחק בשביל המועדון. יש עוד הרבה דברים שמתנהלים בצורה בזויה במועדון. הפועל עוד תהפוך למקום שאף אחד לא רוצה לדרוך בו".

שחקן אחר אמר: "היה ברור לכולם שזה מה שהולך להיות פה. חלק גדול מהשחקנים לא רוצים להיות במועדון כי אין פה יחס אנושי לאף אחד. הרבה פה מרגישים שקודם כל חשוב כמה אתה שווה ואחר כך היחס. לפחות חצי מהקבוצה לא רוצה להמשיך בעונה הבאה בגלל חוסר היחס במועדון ושלאף אחד לא אכפת ממך באמת. היינו צריכים לשמוע לקהל שצעק את זה חודשים".

ג'וש זה מהשחקנים עצמם, אז יכול להיות שהוויכוח צריך להיות אם הם אמורים להתעלות על עצמם, לא יודע, אני חושב שברגע נתון הם יכולים לעשות מאמץ, אבל כמו שכתבתי קודם האשמים הם אלי טביב הנוכל השקרן החלאה וקשטן הבובה העלובה, וכמובן בסופו של דבר השחקנים שהחלק שלהם קטן בעוגת האשמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2011, 09:26 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
נו אבל שוב, בכוונה עברתי שחקן שחקן, ובאמת שלא ראיתי זריקת זין וחוסר חשק, אלא קבוצה שאין לה מושג מה היא רוצה מעצמה, הרכב הזוי ועוד פרישמיש שלו בסדרה רצופה של שינויים בעיקר בקישור, כאילו אורמוש ועבאס יהפכו אותו לפתע למשהו שמסוגל לייצר הנעת כדור מסודרת, מעבר לאגפים ושיתוף החלוצים. ראיתי את הפועל כפי שהיא נראית רוב העונה, לא יותר.
אם כבר מי שנראה שזורק זין וחסר חשק הוא קשטן.

מה זה אומר לא מסוגלים? גם אם אני אסכים איתך שהם לא מתאימיים להפועל, הקישור של ביתר כן מתאים?
אין שחקן בביתר שהייתי רוצה בהפועל. בטח לא מאמן. אז איך קרה מה שקרה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2011, 09:26 
chimpfive כתב:
ג׳וש תעבור שחקן שחקן בגול האחרון ותקבל תשובה, אף אחד לא מכר וסאבוטאז׳ זו הגזמה, אבל זריקת זין ראש קטן הכל היה שם, והמהלך האחרון מייצג את הענין יותר טוב מאלף מילים.

יש הבדל גדול בין זה לבין סבוטאז'. סבוטאז' זה לבוא ולהפסיד בכוונה, זה לא מה שהיה פה אתמול. כדורגל זה לא מנג'ר, יש כל כך הרבה אספקטים
מסביב למשחק שמשפיעים על יכולת השחקן, לחץ של קהל, איך השחקנים ישנו בלילה בבית, האימונים במשך השבוע, ההרגשה הכללית שלהם וכו'.
כששחקנים מגיעים למקום העבודה שלהם מתוסכלים, כשהראש שלהם לא בכדורגל, כשאין כיף ושמחת חיים אז אין בלוף - זה משפיע על המגרש וזה גורם
לקבוצה להראות ככה. המערכת בהפועל היא מערכת מתסכלת וזה בדיוק מה שמופיע בכתבה בוואלה. זו הטענה שלי נגד אלי טביב במשך כל הזמן, אני לא באמת
חושב שהוא בא לגנוב כסף מהמועדון. אני טוען שהוא מתייחס לאנשים שעובדים אצלו כמו זבל ויוצר מועדון מגעיל שבסופו של דבר פוגע בקבוצה במגרש ועוד יותר מזה -
הורס את המועדון בטווח הארוך. לא סתם חצי קבוצה רוצה לעזוב מועדון מפואר כמו הפועל תל אביב, לא סתם אין אף אחד בצוות הניהולי שאמור להמשיך שנה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2011, 09:31 
ראצ'ו כתב:
chimpfive כתב:

יש הבדל גדול בין זה לבין סבוטאז'. סבוטאז' זה לבוא ולהפסיד בכוונה, זה לא מה שהיה פה אתמול. כדורגל זה לא מנג'ר, יש כל כך הרבה אספקטים
מסביב למשחק שמשפיעים על יכולת השחקן, לחץ של קהל, איך השחקנים ישנו בלילה בבית, האימונים במשך השבוע, ההרגשה הכללית שלהם וכו'.
כששחקנים מגיעים למקום העבודה שלהם מתוסכלים, כשהראש שלהם לא בכדורגל, כשאין כיף ושמחת חיים אז אין בלוף - זה משפיע על המגרש וזה גורם
לקבוצה להראות ככה. המערכת בהפועל היא מערכת מתסכלת וזה בדיוק מה שמופיע בכתבה בוואלה. זו הטענה שלי נגד אלי טביב במשך כל הזמן, אני לא באמת
חושב שהוא בא לגנוב כסף מהמועדון. אני טוען שהוא מתייחס לאנשים שעובדים אצלו כמו זבל ויוצר מועדון מגעיל שבסופו של דבר פוגע בקבוצה במגרש ועוד יותר מזה -
הורס את המועדון בטווח הארוך. לא סתם חצי קבוצה רוצה לעזוב מועדון מפואר כמו הפועל תל אביב, לא סתם אין אף אחד בצוות הניהולי שאמור להמשיך שנה הבאה.

אין וויכוח וגם הסברתי כמה פעמים אין פה משהו מכוון ויש לכך סיבות ברורות, שאלה אם נגד בית"ר אתה בתור אוהד שמשקיע זמן כסף ואנרגיה מצפה מהקבוצה שהם השחקנים שלך להתעלות לפחות ל90 דקות, אני חושב שאתה יכול לפחות לצפות לכך למשך 90 דקות וקצת יותר.
ציטוט:
סיום המשחק אפילו שחקני בית"ר נדהמו לראות את היכולת של שחקני הפועל ואחד מהם אמר: "אף פעם לא ראינו את הפועל משחקת בכזה חוסר חשק. שחקנים עשו טובה שהם בעטו בכדור. זה נראה היה שחלק מהם רוצים שננצח את המשחק יותר ממה שאנחנו רצינו".

לא נורא שרוזן ימשיך לכתוב טינופת ושאוהדים ישרקו בוז לשער 5, כי החולי הישראלי של להסתכל על ההווה ולא שתי מחזורים קדימה זה משהו שאי אפשר להפטר ממנו וכנראה שצריך להשלים עם זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2011, 09:34 
סמל אישי של המשתמש
הכל הצגה אחת גדולה של "הנהלה זונה"
המטרה היא להפיל את הקקרטן אל האף ולהביא את החבר של המנהל אוננה
הלוואי ואני טועה אבל כך זה נראה
כל בר דעת יודע שהקקרטן יודע לנצח בטקטיקה בשונה מהגוטמן שבנה צורת משחק
(ואם נוסיף את ההתנגדות של המנהל למינוי הגוטמן בהתאחדות ניתן להבין בוודאות שהיה סכום כסף שהיה משאיר את גוטמן)
וכל מי שעיניו בראשו יודע מה יש בשוק כאשר התנאי הוא "רק העברות חופשיות"

אנחנו עוד נתגעגע לימי בית ברל........

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2011, 09:34 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
chimpfive כתב:

מסכים עם ראצ'ו. למכבי לא חסר כסף ושחקנים. שני המאמנים המובילים כיום אימנו שם בשנים האחרונות. אבל האווירה מסביב, הסרטן הזה שמקונן שם כבר שנים, מונע כל אפשרות למצות את הפוטנציאל העצום של המועדון הצהוב ולתרגם את הכסף להישגים. שם הסיבות אחרות אבל התוצאות השנה SAME SAME

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2011, 09:37 
chimpfive כתב:
ראצ'ו כתב:
chimpfive כתב:

אין וויכוח וגם הסברתי כמה פעמים אין פה משהו מכוון ויש לכך סיבות ברורות, שאלה אם נגד בית"ר אתה בתור אוהד שמשקיע זמן כסף ואנרגיה מצפה מהקבוצה שהם השחקנים שלך להתעלות לפחות ל90 דקות, אני חושב שאתה יכול לפחות לצפות לכך למשך 90 דקות וקצת יותר.
ציטוט:
סיום המשחק אפילו שחקני בית"ר נדהמו לראות את היכולת של שחקני הפועל ואחד מהם אמר: "אף פעם לא ראינו את הפועל משחקת בכזה חוסר חשק. שחקנים עשו טובה שהם בעטו בכדור. זה נראה היה שחלק מהם רוצים שננצח את המשחק יותר ממה שאנחנו רצינו".

לא נורא שרוזן ימשיך לכתוב טינופת ושאוהדים ישרקו בוז לשער 5, כי החולי הישראלי של להסתכל על ההווה ולא שתי מחזורים קדימה זה משהו שאי אפשר להפטר ממנו וכנראה שצריך להשלים עם זה.

ברור שאני מצפה מהשחקנים שלי ליותר. אבל אל תשכח שהפועל של השנה זו הקבוצה הכי לא אינטילגנטית של המועדון שלי לפחות יוצא לזכור. ואני מאוד מצפה מהשחקנים שידעו להתעלות אבל כשמתחיל לחץ הדברים האלה יוצאים החוצה. מה גם שאין שום יד מכוונת וקשטן מאבד שליטה על השחקנים במגרש. אני מאוד מתוסכל וחושב
שלשחקנים יש אשמה גדולה באיך שהקבוצה נראית, אבל אני גם מרחם עליהם, באמת שאני מרחם עליהם. אני לא יודע אם אתם מבינים כמה האפקט הפסיכולוגי הוא משמעותי בכדורגל. תראו את מכבי תל אביב ואיך שהקהל שם הצליח להרוס לה כל פעם עם הלחץ והעצבים שהוא יצר בתוך הקבוצה, זה גם מה שקורה למכבי חיפה עכשיו. אצלנו יש הנהלה שגורמת לכל הבלאגן ופשוט הורסת את הקבוצה. לבוא ולהגיד "להתעלות ל-90 דקות" זה ממש קל, ואני בטוח שהשחקנים גם באו במטרה כזו, אבל כשהלחץ מתחיל -
אז כל החרא צף ובגלל זה טוטו נראה כל כך עצבני ומתוסכל, בגלל זה קבלת ההחלטות היא נוראית ובגלל זה אנחנו נראים כמו שאנחנו נראים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2011, 09:40 
משחק אחד באמת טוב העונה ואני מודה שאכלתי את הבלוף, זה לא סבוטז׳. בניגוד לעבודה פקידותית, המצב הנפשי שלך הוא ההשפעה הגדולה ביותר על הכדורגל, הבעל בית מחפש לחסוך ג׳ובות על חשבון שחקניו ומתייחס אליהם לא טוב, לזה תוסיף מאמן שלתת ביטחון הוא לא הצד החזק שלו. אין לי ספק שהם רוצים מאוד אבל השחקנים בסופו של יום משחקים עבור כסף וכשעושים להם בעיות אי אפשר לצפות למשהו אחר, כמה שנרצה שיתנו בשביל הקהל, כל הסיטואציה פוגעת בהם ומונעת מהם לתת 100% תפוקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2011, 09:45 
ראצ'ו כתב:
chimpfive כתב:
ראצ'ו כתב:
chimpfive כתב:

ציטוט:

ברור שאני מצפה מהשחקנים שלי ליותר. אבל אל תשכח שהפועל של השנה זו הקבוצה הכי לא אינטילגנטית של המועדון שלי לפחות יוצא לזכור. ואני מאוד מצפה מהשחקנים שידעו להתעלות אבל כשמתחיל לחץ הדברים האלה יוצאים החוצה. מה גם שאין שום יד מכוונת וקשטן מאבד שליטה על השחקנים במגרש. אני מאוד מתוסכל וחושב
שלשחקנים יש אשמה גדולה באיך שהקבוצה נראית, אבל אני גם מרחם עליהם, באמת שאני מרחם עליהם. אני לא יודע אם אתם מבינים כמה האפקט הפסיכולוגי הוא משמעותי בכדורגל. תראו את מכבי תל אביב ואיך שהקהל שם הצליח להרוס לה כל פעם עם הלחץ והעצבים שהוא יצר בתוך הקבוצה, זה גם מה שקורה למכבי חיפה עכשיו. אצלנו יש הנהלה שגורמת לכל הבלאגן ופשוט הורסת את הקבוצה. לבוא ולהגיד "להתעלות ל-90 דקות" זה ממש קל, ואני בטוח שהשחקנים גם באו במטרה כזו, אבל כשהלחץ מתחיל -
אז כל החרא צף ובגלל זה טוטו נראה כל כך עצבני ומתוסכל, בגלל זה קבלת ההחלטות היא נוראית ובגלל זה אנחנו נראים כמו שאנחנו נראים.

מבין את מה שאתה כותב ומקבל, כנראה שאני מצפה ליותר מדי בגלל שאני מנתח את הענין ואומר לעצמי שפה יש להם קהל שמתעלם מכל החרא (הקהל שמעודד והולך עם הקבוצה למשחקי חוץ) ונותן הכל אז אולי גם שחקני כדורגל בעידן המודרני יכולים לעשות אותו דבר, כנראה שזה באמת רחוק מהמציאות ושחקני כדורגל חיים את העבודה שלהם ומושפעים מהרעל שמחלחל לכל פינה, אני בהחלט מקבל את זה שמי שאשם בכל הקטסטרופה הזאת זה אלי טביב ודרור קשטן, בזה זה מתחיל בזה זה ניגמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2011, 09:49 
בולשיט
תמשיכו להאדיר את החבורה המביכה הזאת שלא סופרת אף אחד בדרך לבנק
תמשיכו לגונן על הטאלנטים המבריקים האלה ולתרץ כל הופעה מבישה שלהם בזה שהרצפה עקומה
ככה באמת נגיע רחוק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2011, 09:55 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
בולשיט
תמשיכו לגונן על הטאלנטים המבריקים האלה ולתרץ כל הופעה מבישה שלהם בזה שהרצפה עקומה
ככה באמת נגיע רחוק

תמשיך לדברר את טביב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2011, 10:00 
mkorman1 כתב:
בולשיט
ככה באמת נגיע רחוק

אני חושב שביום שאני אפסיק לעשות את זה אני אחליף חוויות עם אוהדי מכבי ת"א וחיפה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2011, 10:09 
ומה רע בזה?
כאילו שהם לא עוברים עכשיו דברים דומים
הערצה עיוורת למי שזה לא יהיה היא מטומטמת מעיקרה
אם נדע לנער אותם קצת אז יש סיכוי שהם יתעוררו
אם לא נעשה כן אנו חוטאים לעיקר העיקרים של כל אוהד שלפיו המועדון הוא מעל לכל ולא שחקן זה או אחר
ואז באמת נגיע למצב של מכבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2011, 10:36 
מה אתה רוצה מהשחקנים? האחריות תמיד נופלת על כתפי המאמן. הוא זה שמרכיב את הקבוצה, גורם לה להראות איך שהיא נראית, ולא מטפל בבעיות. שחקן שזורק זין צריך לקבל בראש, שחקנים כמו אלרואי שגומר לנו שני שליש מההתקפות עם שטויות, או טוטו שמרשה לעצמו להתנהג בצורה מפגרת ולקבל כל משחק צהוב, חייבים להיות מאופסים ע"י המאמן.
מילא היה מדובר בהלנת שכר שמפריעה להם, אבל בסופו של יום מעבר לסיפור לא ברור של מענקים, את המשכורת החודשית הלא קטנה שלהם הם מקבלים כמו שעון, ואת הבעיות בקבוצה צריכים להשאיר בצד כשעולים לשחק כמו כל אחד שיש לו בעיות בעבודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2011, 10:40 
הוא אשר אמרתי
הם מרוויחים טוב אפילו מצויין ובכל זאת לא משחקים
יש גבול גם למה שמאמן מסוגל לעשות ולי נראה שהבעיה הפעם היא לאו דווקא במאמן
אם כי גם אני מסכים שהגיעה העת שילך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2011, 10:43 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
הוא אשר אמרתי
הם מרוויחים טוב אפילו מצויין ובכל זאת לא משחקים
יש גבול גם למה שמאמן מסוגל לעשות ולי נראה שהבעיה הפעם היא לאו דווקא במאמן
אם כי גם אני מסכים שהגיעה העת שילך

אתה יודע כמה שחקנים מרוויחים טוב ולא מספקים את הסחורה?
קח למשל את צ'לסי שאצלהם אני בטוח שמוסר התשלומים יותר גבוה מאצלנו,ועדיין הם לא פוגעים.
מה לעשות שאי אפשר להחליף את כל הקבוצה,אז מחליפים את מי שהסכים לקחת עליה אחריות ולרוץ איתה,ולהתגמש ולהתמתח לפי דרישותיו של הבוס הגדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2011, 11:01 
פרט לבאדיר וזה ללא ספק וגם אפולה אדל ,
אפשר להוסיף שחקן או שניים שמחוייבים לחלוטין,מקצוענים וכד' ללא קשר לזהות המאמן והבעלים.
שאר השחקנים שמים זין פחות או יותר,
וזה לא מוריד במאום את האחריות
של קשטן וטביבי למצב הנוכחי

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2011, 11:09 
כל מילה של תדמור גם בתגובה הזאת וגם בתגובה הראשונה שלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2011, 11:55 
מכרו אותנו או לא, חבל שהקהל של הפועל לא מתחיל לפוצץ את הדברים.
זה שאנחנו עדיין שותקים רק יגרום ליותר בעיות.
עכשיו אחרי שסיפור האליפות נסגר, אחרי שק.8 כבר ברחה ל9, אחרי שהשחקנים זורקים זין במשחק מול בית"ר, הגיע הזמן אולי לעשות בלגן !
אם זה להגיע לאימונים ולפוצץ אותם, ואם זה להתחיל 90 דק' רק להפגין מול ההנהלה מבלי לעודד את השחקנים(כי מזה משנה עוד הפסד או נצחון)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 83 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 14 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: