תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 18:42

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 76 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אמא- קניתי נעליים חדשות! [כתבה על נעלי הפועל]
הודעהפורסם: 28 דצמבר 2011, 20:40 
אתה יורד לגליץ' על אספלט ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2011, 21:38 
סמל אישי של המשתמש
איפה הימים שלכולם היה את אותו נעל.
שחורה כזאת של אדידס ושלום על ישראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2011, 23:34 
בקשר לקט רגל.
כל הדגמים שהוזכרו פה באשכול מגיעים גם בגרסת קט-רגל.
אבל בואו אני אגלה לכם סוד. דגמי הקט רגל הם זבל גדול. רק העיצוב דומה, החומרים שונים וטיב הנעל לא דומה לנעלי הכדורגל.
למשטחי אספלט רצוי לשחק עם סולית פקקונים, שהיא הסוליה הכי חזקה שנשמרת להכי הרבה זמן והיא גם הכי יציבה, בקיצןר- הכי טוב פקקונים.
הדגמים שאני ממליץ לקט רגל זה שני אלה:
1. הנעל הכי טובה לדעתי, שאני משחק איתה כבר שנים- Adidas Kaiser 5 team.
הנעל מעור, גומי ופלסטיק. הפקקונים גבוהים יחסית ולכן הנעל מאד יציבה ונשמרת לאורך זמן.
הנעל עצמה מאוד מאוד נוחה, ותחושת האחיזה שלה על הרגל מקסימלית.
יחידת העקב מאד מאסיבית מה שנותן כוח ואחיזה מאוד גבוהה. מחיר ברוב החנויות: 319 ש"ח. מי שרוצה להשיג כזאת שיפנה אלי בפרטי ואגיד לו באיזה
חנויות עוד ניתן להשיגה, כי היא כמעט אזלה בארץ.
תמונה
2. הנעל המקבילה לKaiser 5 של אדידס, היא הTiempo Natural של נייק.
הסולייה ויחידת העקב קצת פחות מאסיביות, העור יותר רך והנעל קצת יותר צרה. שתיהן שוקלות 320 גרם +-, תלוי במידה.
מחיר ברוב החנויות: 299.
תמונה

שני הדגמים האלה באים גם בסוליית גומי, או בשפת העם- סוליית דבש.
סוליית דבש היא סולייה שמותאמת לפרקטים, לכדורגל אולמות. הרבה משחקים עם סולית דבש גם על אספלט, אבל זה מאוד לא מומלץ מבחינה רפואית- גם פחות
נוח לאורך זמן.
בקשר לשרוכים, קשור טוב- יהיה טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2011, 23:37 
עכשיו יהיה זמן ממש טוב לספר לנו איזה נעליים אלרואי נועל כשהוא משחק על דשא גזום ומה הוא נועל כשהוא עושה קקי בשירותים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2011, 23:40 
מושקוביץ כתב:
עכשיו יהיה זמן ממש טוב לספר לנו איזה נעליים אלרואי נועל כשהוא משחק על דשא גזום ומה הוא נועל כשהוא עושה קקי בשירותים.

ככה:
אלרואי מחרבן עם כפכפי Adidas Bullshit IV, כפכפי הקשרים של אדידס.
תמונה
כאשר נועלים אותם בשירותים, ההתנגדות של כף הרגל מינמאלית ולכן השימוש בשרירים פוחת, מה שעוזר לשחקנים עם דריבל כמו אלרואי לחרבן בצורה חלקה.
אגב, המחרבן הראשי של הכפכפים האלה בחו"ל זה באלוטלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2011, 00:57 
סמל אישי של המשתמש
מושקוביץ כתב:

יורד לגליץ' כמו גדול, ככה גם הצלחתי לנקוע בפעם הראשונה בחיי את הרגל בשנה שעברה, על אספלט רטוב.

והפועל15, תודה רבה על התשובה. בתור מבין בנעליים יש לך הסבר למה לא מייצרים גם דגמים איכותיים יותר של נעליים עם פקקונים? מה אכפת לנייק להוציא איזו סדרת פרימיום עם מחיר כפול מהמחיר של הזבל הזה שאני קונה בשלוש מאות שקל אחת לארבעה חודשים?

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2011, 01:04 
mbracha כתב:
מושקוביץ כתב:

יורד לגליץ' כמו גדול, ככה גם הצלחתי לנקוע בפעם הראשונה בחיי את הרגל בשנה שעברה, על אספלט רטוב.

והפועל15, תודה רבה על התשובה. בתור מבין בנעליים יש לך הסבר למה לא מייצרים גם דגמים איכותיים יותר של נעליים עם פקקונים? מה אכפת לנייק להוציא איזו סדרת פרימיום עם מחיר כפול מהמחיר של הזבל הזה שאני קונה בשלוש מאות שקל אחת לארבעה חודשים?

ואללה אין לי מושג. הלוואי שהיה, הייתי קונה.
בכל מקרה, הנעליים שכתבתי עליהן קודם הן ממש אחלה.. אז נסתפק בהן בינתיים :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2011, 16:43 
סמל אישי של המשתמש
azran כתב:
hapoel15 כתב:
נעל שהיא מיועדת לקשר אמצע היא לרוב נעל מאסיבית יותר, כאשר איכות העור העוטף את הנעל היא גבוהה יותר והמרקם של איזור הפס לרוב מחוספס יותר.
מה זה נותן?
דיוק מקסימלי בפסים, בכדורים ארוכים, הסיבוב הרבה יותר אפקטיבי ומשמעותי, יותר קל לעצור כדורים. זה נשמע דבילי אבל זה אשכרה נכון.
כל אלה באים על חשבון משקל הנעל. בנעליים לחלוצים אין את הדברים האלה והדגש הינו על משקל נטו. נעליים לחלוצים הם נעליים שמיועדות לשרוף שטחים,
לספרינטים, ולסיומת. אם תקח נעל של קשר אחורי ונעל של חלוץ, תנסה לפגוע במטרה כל שהיא, בנעל של קשר האחוזים בוודאות יהיו יותר גבוהים.
וזה לא נכון שהם כבדות בטירוף. יש ויש.

יאלה יאלה
ששחקן ישחק ולא יתן לזה יחס
די כבר עם כל החרטות האלה,הורסים את הכדורגל

ושקלפטון ינגן על קרש עם גומיות!
או יותר גרוע, על פנדר סקוייר!

אין לך מושג

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2011, 17:16 
hapoel15 כתב:
Eros Ramazzotti כתב:
תמיד עניין אותי איך עובד העניין מבחינת הקבוצה מול השחקן.
הקבוצה מקבלת, כך אני משער, נעלי כדורגל מתוקף החוזה שלה עם המלבישה המאמצת.
אם שחקן מחליט לשחק עם נעל כזו או אחרת, הקבוצות מכסות את זה?
יש שחקנים שמחליפים פעם בשבועיים נעליים. מעניין מי משלם על כל הדברים האלה, כי בסופו של דבר מדובר בגחמות של שחקנים.

המאמצת לא מספק נעליים, מספקת נעלי ריצה והלבשה. נעלי כדורגל השחקנים קונים בעצמם ומביאים קבלה לבעלים לפי הקצאה.זה עניין של מדיניות.
יכול להיות שבקבוצה אחת שחקן יכול להחליף כל חודשיים ובאחרת כל חצי שנה וזה ימומן על ידי הבעלים.
אלרואי מחליף נעליים כמו גרביים ולא נראה לי שטביב מממן את זה.

אני עוד לא שמעתי על שחקן שממש משלם על הנעליים שלו, בטח לא בקבוצה כמו הפועל שיש לכל יבואן אינטרס שישחקו עם הנעליים שלו. מעבר לזה, אני גם לא מכיר בעלים שישלם לשחקני כדורגל על נעליים בשעה שהם יכולים לקבל את הנעליים של הספונסר בחינם. הנוהג הוא שאם לשחקן לא נוח עם הנעל שמאמצת את הקבוצה הוא יכול לשחק עם נעל מתחרה ולשלם עליה בעצמו, כי לא מתערבים לשחקן בבחירת הנעליים (רק חסר להם שחלוץ יתלונן על בצורת בגלל נעליים לא נוחות). לא ידוע לי שיש החזר הוצאות לשחקן כדורגל על נעליים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2011, 17:18 
סמל אישי של המשתמש
אפילו בליגות נמוכות השחקנים לא משלמים את כל המחיר על הנעליים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2011, 17:36 
סמל אישי של המשתמש
hapoel15 כתב:
מושקוביץ כתב:

ככה:
:BOW: אלרואי מחרבן עם כפכפי Adidas Bullshit IV, כפכפי הקשרים של אדידס.
תמונה
כאשר נועלים אותם בשירותים, ההתנגדות של כף הרגל מינמאלית ולכן השימוש בשרירים פוחת, מה שעוזר לשחקנים עם דריבל כמו אלרואי לחרבן בצורה חלקה.
אגב, המחרבן הראשי של הכפכפים האלה בחו"ל זה באלוטלי.

:BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2011, 17:46 
סמל אישי של המשתמש
תמונה

אלו הנעליים שהשחקנים הצעירים שבכל הקבוצות לובשים אחת לחצי שנה (בתקווה שהם לא הוציאו פטור), כשהם מגיעים לבסיס הקרוב למקום מגוריהם.
שם הם משדכים שני טפסים אחד לשני, אומרים שלום והולכים הביתה.
הנעליים האלה מומחיות ביצירה מרובה של שברי מאמץ וכאבי גב ללוחמים או בסתם איחור לאוטובוס אצל ג'ובניקים.
משקלן 40 ק"ג בקירוב (תלוי במידה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2011, 20:12 
הצלם כתב:
hapoel15 כתב:
Eros Ramazzotti כתב:
תמיד עניין אותי איך עובד העניין מבחינת הקבוצה מול השחקן.
הקבוצה מקבלת, כך אני משער, נעלי כדורגל מתוקף החוזה שלה עם המלבישה המאמצת.
אם שחקן מחליט לשחק עם נעל כזו או אחרת, הקבוצות מכסות את זה?
יש שחקנים שמחליפים פעם בשבועיים נעליים. מעניין מי משלם על כל הדברים האלה, כי בסופו של דבר מדובר בגחמות של שחקנים.

המאמצת לא מספק נעליים, מספקת נעלי ריצה והלבשה. נעלי כדורגל השחקנים קונים בעצמם ומביאים קבלה לבעלים לפי הקצאה.זה עניין של מדיניות.
יכול להיות שבקבוצה אחת שחקן יכול להחליף כל חודשיים ובאחרת כל חצי שנה וזה ימומן על ידי הבעלים.
אלרואי מחליף נעליים כמו גרביים ולא נראה לי שטביב מממן את זה.

אני עוד לא שמעתי על שחקן שממש משלם על הנעליים שלו, בטח לא בקבוצה כמו הפועל שיש לכל יבואן אינטרס שישחקו עם הנעליים שלו. מעבר לזה, אני גם לא מכיר בעלים שישלם לשחקני כדורגל על נעליים בשעה שהם יכולים לקבל את הנעליים של הספונסר בחינם. הנוהג הוא שאם לשחקן לא נוח עם הנעל שמאמצת את הקבוצה הוא יכול לשחק עם נעל מתחרה ולשלם עליה בעצמו, כי לא מתערבים לשחקן בבחירת הנעליים (רק חסר להם שחלוץ יתלונן על בצורת בגלל נעליים לא נוחות). לא ידוע לי שיש החזר הוצאות לשחקן כדורגל על נעליים.

יש המון שחקנים שמשלמים על נעליים של עצמם. בתקופה שעבדתי בזה מכרתי נעליים לבלילי, מריו, פאביצ'ביץ, מריו ????? ממכבי פ"ת, אייל משומר ועוד מלא..
אין לי כוח להזכר.
קאפה לדוגמא, היא חברה ששייכת לMGS, שזה מגה ספורט, אדידס, דיאדורה ועוד. לכן נעלי הריצה של הקבוצה ועוד המון ציוד הוא של דיאדורה.
לאף שחקן בהפועל אין נעליים של קאפה. למהראן יש נעליים של דיאדורה שהוא בקושי נוגע בהן, זה הכי קרוב לקאפה.
ולפי מה שאני יודע בכמבי הוא מחזיר להם כסף על נעליים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2011, 20:22 
סמל אישי של המשתמש
הרוש הודף כתב:
תמונה

אלו הנעליים שהשחקנים הצעירים שבכל הקבוצות לובשים אחת לחצי שנה (בתקווה שהם לא הוציאו פטור), כשהם מגיעים לבסיס הקרוב למקום מגוריהם.
הנעליים האלה מומחיות ביצירה מרובה של שברי מאמץ וכאבי גב ללוחמים או בסתם איחור לאוטובוס אצל ג'ובניקים.

תמונה
:HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2011, 20:28 
סמל אישי של המשתמש
hapoel15 כתב:
בקשר לקט רגל.
כל הדגמים שהוזכרו פה באשכול מגיעים גם בגרסת קט-רגל.
אבל בואו אני אגלה לכם סוד. דגמי הקט רגל הם זבל גדול. רק העיצוב דומה, החומרים שונים וטיב הנעל לא דומה לנעלי הכדורגל.
למשטחי אספלט רצוי לשחק עם סולית פקקונים, שהיא הסוליה הכי חזקה שנשמרת להכי הרבה זמן והיא גם הכי יציבה, בקיצןר- הכי טוב פקקונים.
הדגמים שאני ממליץ לקט רגל זה שני אלה:
1. הנעל הכי טובה לדעתי, שאני משחק איתה כבר שנים- Adidas Kaiser 5 team.
הנעל מעור, גומי ופלסטיק. הפקקונים גבוהים יחסית ולכן הנעל מאד יציבה ונשמרת לאורך זמן.
הנעל עצמה מאוד מאוד נוחה, ותחושת האחיזה שלה על הרגל מקסימלית.
יחידת העקב מאד מאסיבית מה שנותן כוח ואחיזה מאוד גבוהה. מחיר ברוב החנויות: 319 ש"ח. מי שרוצה להשיג כזאת שיפנה אלי בפרטי ואגיד לו באיזה
חנויות עוד ניתן להשיגה, כי היא כמעט אזלה בארץ.
תמונה
2. הנעל המקבילה לKaiser 5 של אדידס, היא הTiempo Natural של נייק.
הסולייה ויחידת העקב קצת פחות מאסיביות, העור יותר רך והנעל קצת יותר צרה. שתיהן שוקלות 320 גרם +-, תלוי במידה.
מחיר ברוב החנויות: 299.
תמונה

שני הדגמים האלה באים גם בסוליית גומי, או בשפת העם- סוליית דבש.
סוליית דבש היא סולייה שמותאמת לפרקטים, לכדורגל אולמות. הרבה משחקים עם סולית דבש גם על אספלט, אבל זה מאוד לא מומלץ מבחינה רפואית- גם פחות
נוח לאורך זמן.
בקשר לשרוכים, קשור טוב- יהיה טוב.

הנעליים האלה כבר 19 שנה במדפים והדגם בין הראשונים נראלי של הקט רגל והיא עולה 300 שקל
פשוט לא יאומן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: אמא- קניתי נעליים חדשות! [כתבה על נעלי הפועל]
הודעהפורסם: 29 דצמבר 2011, 20:31 
L. Suarez כתב:
הרוש הודף כתב:
תמונה

תמונה
:HEART2:

צעיר חרא מה אתה בא להוציא עיניים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 76 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 17 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: