תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 18:31

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 39 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: דילמה
הודעהפורסם: 28 דצמבר 2011, 23:20 
סמל אישי של המשתמש
1. אשדוד-קרית שמונה: מצד אחד ניצחון אשדודי יכול לקרב אותנו בחזרה למרחק "סביר" של 6 נק' בהנחה וננצח את עכו. מצד שני, הפועל לא נראית כמו אלופה וק"ש כן. לכן אם נותר להילחם על הסגנות, אולי עדיף עוד ניצחון לרב"ש?

2. סכנין - מכבי ת"א: מצד אחד תמיד צריך לייחל שמכבי תפסיד. מצד שני, סכנין רק נקודה מהפועל ולפי היכולת של הקבוצות הפועל עלולה למצוא עצמה מחזיקה אצבעות לדאבל מדהים של החבורה של איזי שרצקי כי רק אז תוכל להשתחל לאירופה מהמקום ה-4...

3. אלי טביב - מצד אחד כדאי לי לחזק את הקבוצה, כי בקצב הזה אפילו ליגה אירופית לא תהיה לי. מי יודע, אולי יקרה נס וגם לרב"ש יהיה התקף לב. בכל זאת, הוא שמן מאד ואם זה כבר קרה לגוטמן וקשטן, למה שלא יקרה גם לו?!
מצד שני בשביל מה להשקיע? הרי אליפות לא נקח כבר. אולי חיזוקון קטנטן רק בשביל להשתיק מעט את האוהדים והמאמן, להראות שניסינו, ובלבד שהלל ימצא לי זר ב-9.90 וישתדל לעשות זאת שעתיים לפני סוף מועד ההעברות. ד"ש ממיאמי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: דילמה
הודעהפורסם: 28 דצמבר 2011, 23:22 
1. תיקו רב פצועים ומורחקים.

2. ראה 1.

3. צונאמי במיאמי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2011, 23:26 
1. אשדוד - כי עדיף אותם על סניף בית"ר צפון וכי בכנות - לא נראה לי שהם מסוגלים לקחת אליפות.

2. סכנין - כי זה מכבי, וכי אם יש קמצוץ של סיכוי שהם יקחו אליפות ולא ק"ש או אשדוד - אז אני לגמרי בעד.

3. ללכת לאונקולוג טוב ולהתחיל טיפול כימותרפי נגד הסרטן הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2011, 23:27 
רון קעקועים כתב:
1. תיקו רב פצועים ומורחקים.

2. ראה 1.

3. צונאמי במיאמי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2011, 23:30 
כרגע לא מעניין מה האחרים יעשו
שהפועל ת"א יעשו קודם את העבודה שלהם ,
אולי רק אז נתחיל להתעסק בדילמות

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2011, 23:33 
אשדוד בכל הכח,אני שונא את הק"ש האלו.
סכנין אותו דבר,לא יכול לראות את הצהובים יוצאים מהחורים.
כאילו שזה משנה מקום 4 או 3.

אבל מה זה משנה,אנחנו לא מנצחים את עכו גם עם 20 שחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: דילמה
הודעהפורסם: 28 דצמבר 2011, 23:44 
סמל אישי של המשתמש
סכנין - מכבי דילמה? הצחקת אותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2011, 23:46 
סמל אישי של המשתמש
סעיף 3 הוא המשך ישיר להתרפסות שלך היום בפני טביב באשכול הדיונים. מבחינתך, אנחנו צריכים לנשק לטביב את הידיים והרגליים שהואיל בטובו להגיע להפועל ולהציל אותנו, אז אולי אם אפשר שינסה לחזק את הקבוצה ממש בקצת אבל לא חובה. רק אם הוא ממש מרגיש צורך. הרי הוא למעשה משיח בן דוד, איך אפשר לבוא אליו בטענות.
לא רציתי לרשום את זה לפני זה אבל בעקבות האשכול הבאמת מטופש הזה צר לי להגיד לך צ'ארלי אבל אתה מתנהג כמו אישה מוכה. נותנים לך סטירות ואתה משוכנע שאתה בכלל צריך להגיד תודה שמישהו מוכן להיות איתך.
בושה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2011, 23:52 
סמל אישי של המשתמש
למי שלא שם לב מכבי רק 5 נקודות מאיתנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2011, 00:03 
סמל אישי של המשתמש
זאת עונה כזאת, שאם אתה מחבר בה שניים-שלושה נצחונות רצופים,
אתה מועמד לאליפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2011, 00:08 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
סעיף 3 הוא המשך ישיר להתרפסות שלך היום בפני טביב באשכול הדיונים. מבחינתך, אנחנו צריכים לנשק לטביב את הידיים והרגליים שהואיל בטובו להגיע להפועל ולהציל אותנו, אז אולי אם אפשר שינסה לחזק את הקבוצה ממש בקצת אבל לא חובה. רק אם הוא ממש מרגיש צורך. הרי הוא למעשה משיח בן דוד, איך אפשר לבוא אליו בטענות.
לא רציתי לרשום את זה לפני זה אבל בעקבות האשכול הבאמת מטופש הזה צר לי להגיד לך צ'ארלי אבל אתה מתנהג כמו אישה מוכה. נותנים לך סטירות ואתה משוכנע שאתה בכלל צריך להגיד תודה שמישהו מוכן להיות איתך.
בושה.

אני לא מתפרס בפני איש. בטח שלא בפני הטביב הזה. אני לא אוהב אותו במיוחד, אבל מנגד אני לא שופט אותו ע"פ הגחמות והיללות של קבוצת אוהדים מסויימת.
אתה יודע מה? בוא נאמץ את הגישה שלך. שטביב ילך. שיעוף! אני רק מבקש, ממאות המיליארדים בארץ ובעולם, שלא ידחפו ולא יריבו. אנחנו נכנס ועדה, אנחנו נראיין כל אחד ואחד מהם, ולבסוף האולטראס יבחר במיליארדר המאושר שיזכה לבזבז מיליונים מכיסו על הפועל. אני בטוח שיש רבים ועשירים שרק מחכים להזדמנות לבזבז את כספם על הפועל. תמתינו עוד קצת, עוד מעט טביב ילך ותוכלו לקחת מספר ולחכות לתורכם ביום הראיונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2011, 09:59 
Charlie, רק חסר שתכתוב ש"בלי טביב אין הפועל".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2011, 10:02 
סמל אישי של המשתמש
דילמה של טביבי: מצד אחד קניתי היום שקית חלב לחודש, מצד שני, דנה כבר קיבלה קילקול כיבה אחד מהחלב, אז לזרוק את דנה או לקנות עוד שקיות חלב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: דילמה
הודעהפורסם: 29 דצמבר 2011, 10:18 
סמל אישי של המשתמש
לב ארי כתב:

הוא די כתב את זה.
צ'ארלי, אני מתחבר לגישה הריאלית שלך ולעובדה שכרגע אין מי שיקח את הקבוצה מטביב (בעיקר כי הוא לא ימכור עכשיו) אבל ציינתי כבר שבחיים אין ואקום, אם הוא ילך יבוא מישהו אחר, אולי פחות עשיר, אולי אם פחות בטוחות אבל כרגע אין צורך להביא כסף מהבית.
רק צריך להביא יושרה, אמינות, ניהול שפוי ובעיקר הבנה של מה המועדון הזה מסמל לכל כך הרבה אנשים.
הלוואי שהיא יוכל לשפר את ההתנהלות שלו ולהישאר בהפועל, צר לי אבל אני לא רואה את זה קורה. זה משהו שורשי שמגיע מהאופי שלו, אם ניתן לו מספיק זמן הוא יחרב כל דבר טוב ושפוי שעוד איכשהו נשאר פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2011, 10:24 
כמו שאנחנו נראים כרגע, זה די מגוחך להתעסק בתוצאות שיעשו קבוצות אחרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2011, 10:28 
kobster כתב:
לב ארי כתב:

הוא די כתב את זה.
צ'ארלי, אני מתחבר לגישה הריאלית שלך ולעובדה שכרגע אין מי שיקח את הקבוצה מטביב (בעיקר כי הוא לא ימכור עכשיו) אבל ציינתי כבר שבחיים אין ואקום, אם הוא ילך יבוא מישהו אחר, אולי פחות עשיר, אולי אם פחות בטוחות אבל כרגע אין צורך להביא כסף מהבית.
רק צריך להביא יושרה, אמינות, ניהול שפוי ובעיקר הבנה של מה המועדון הזה מסמל לכל כך הרבה אנשים.
הלוואי שהיא יוכל לשפר את ההתנהלות שלו ולהישאר בהפועל, צר לי אבל אני לא רואה את זה קורה. זה משהו שורשי שמגיע מהאופי שלו, אם ניתן לו מספיק זמן הוא יחרב כל דבר טוב ושפוי שעוד איכשהו נשאר פה.

כבר נתנו לו יותר מדי זמן עם ה100 ימי חסד שהומצאו בדיעבד
ועם כל שאר הטעויות שעשו ועושים איתו
הסרטן כבר התנחל כאן ושלח גרורות לכל עבר
כרגע לא נראה שהוא הולך מפה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2011, 10:41 
סמל אישי של המשתמש
קורמן, אין ספק שהאולטראס שיחקו לידיים של טביב מההתחלה ונפלו בעיקר בתקשורת שהיא זו שמשפיעה יותר מכל על דעת הקהל.
השאלה מה עושים ? מחכים שימאס לו ? שיבוא מישהו ויקח את הקבוצה במקומו ?
טביב פה בשביל להישאר, זו נקודת המוצא שלנו. עכשיו צריך להפיק מזה את המקסימום האפשרי. רכש, מאמן שיודע איך למקסם את היכולות של הסגל, שקיפות ניהולית, השקעה נכונה בנוער וכו'.
לשבת בחיבוק ידיים, להעביר ביקורת על כל העולם ולחכות שיהיה טוב לא יובילו אותנו לשום מקום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2011, 10:46 
kobster כתב:
לב ארי כתב:

הוא די כתב את זה.

אף פעם לא יהיה צורך להביא כסף מהבית.
כשהקבוצה תכניס רק 30-35 מיליון ש"ח, התקציב יהיה בהתאם.
אתה הרי מודע לזה שטביב לא יביא כסף מהבית כדי להשלים לך ל-50 מיליון ש"ח, כן?
אז מה זה משנה עשיר יותר או עשיר פחות?
במילא ה"עושר" של טביב לא מתבטא לך בתקציב.

ואם הוא היה כזה איש עסקים ממולח, הוא היה מוכר עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2011, 10:51 
kobster כתב:
קורמן, אין ספק שהאולטראס שיחקו לידיים של טביב מההתחלה ונפלו בעיקר בתקשורת שהיא זו שמשפיעה יותר מכל על דעת הקהל.
טביב פה בשביל להישאר, זו נקודת המוצא שלנו. עכשיו צריך להפיק מזה את המקסימום האפשרי. רכש, מאמן שיודע איך למקסם את היכולות של הסגל, שקיפות ניהולית, השקעה נכונה בנוער וכו'.
לשבת בחיבוק ידיים, להעביר ביקורת על כל העולם ולחכות שיהיה טוב לא יובילו אותנו לשום מקום.

התארגנות מוקדמת כבר מעכשיו לחרם מנויים לעונה הבאה
קמצנים מבינים רק דרך הכיס
להתחיל להחתים אנשים על עצומה נגד טביב שיראה שהקהל לא איתו
יש הרבה דברים לעשות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2011, 10:54 
אולטראס, מוני, גוטמן שאיבד את חדר ההלבשה,השחקנים שמוכרים, כולם אשמים חוץ מהאחד והיחיד ששערו שחור ושופע, שמכדרר מהר יותר ממסי, שקופץ גבוה יותר מג'ורדן, שמאמן מבריק מגוארדיולה,חוזה המדינה, מקים המדינה, שמש העמים.

קורמן גם תמיד יציין שהוא מודאג יותר מכולנו מטביב, אבל זה לא יפריע לו פעם אחרי פעם להאשים את כולם ולא להצביע על הבעיה העיקרית שעומדת לנו מול הפנים וצוחקת בעיניים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2011, 10:57 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
kobster כתב:

יש הרבה דברים לעשות

את מי תרתום לחרם מנויים ? נגיד ושער 5 לא יעשה ברובו אם לא בכולו, שער 7 עוד 300 איש במקרה הטוב.
חוץ מאלה, כולם יעשו מנוי כי הם אוהדי הפועל ולא מעניין אותם מה הבעלים עושה, במיוחד שהוא מצטייר כאחד שכן משקיע בקבוצה או אפילו אחד שאנחנו צריכים להגיד לו תודה שהוא מסכים בכלל להיות הבעלים שלנו.
תראה איזה קטע, אפילו יש בפורום כמה כאלה.
בוא ננסה להתחיל מזה שביום שבת כל אלו עם האוזניים הרגישות לא ישרקו בוז כששער 5 ישיר הנהלה זונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2011, 11:12 
נועם שחם כתב:
כמו שאנחנו נראים כרגע, זה די מגוחך להתעסק בתוצאות שיעשו קבוצות אחרות.

!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2011, 11:19 
kobster כתב:
mkorman1 כתב:
kobster כתב:

יש הרבה דברים לעשות

את מי תרתום לחרם מנויים ? נגיד ושער 5 לא יעשה ברובו אם לא בכולו, שער 7 עוד 300 איש במקרה הטוב.
חוץ מאלה, כולם יעשו מנוי כי הם אוהדי הפועל ולא מעניין אותם מה הבעלים עושה, במיוחד שהוא מצטייר כאחד שכן משקיע בקבוצה או אפילו אחד שאנחנו צריכים להגיד לו תודה שהוא מסכים בכלל להיות הבעלים שלנו.
בוא ננסה להתחיל מזה שביום שבת כל אלו עם האוזניים הרגישות לא ישרקו בוז כששער 5 ישיר הנהלה זונה.

ביום ששער 5 יעשה חרם מנויים יבוא גם המשיח
דווקא בשערים אחרים תהיה הענות להערכתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2011, 12:03 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:

אתה מיישר איתי קו פתאום? אני לא אומר ש"אין הפועל בלי טביב" כמו שמישהו פה ניסה לצייר. הפועל היתה גדולה לפניו ותהיה ענקית אחריו. אבל כרגע הוא הבעלים ואני לא רואה קופצים, גם לא כאלה שיבואו רק לנהל מבלי להביא כסף מהבית, כדי שאח"כ יקללו אותם (במקרה הטוב) אם נפסיד כמה משחקים.

חרם מנויים? לדעתי שנה הבאה זו הזדמנות שלא תחזור כי הפועל לא תשחק במקדש ובמילא אני יודע על לא מעט אנשים משער 7 שכמוני לא יעשו מנוי כדי לראות את הפועל בנתניה או בר"ג. האולטראס יכריז על חרם מנויים וע"י כך יתפוס טרמפ על תופעה שגם ככה צפויה להיות של ירידה דרסטית במס' המנויים ורק להעצים את הירידה. זה יכול אולי להתחיל מהלך שבסיומו טביב ירצה למכור. האם יהיה קונה? נחיה ונראה.

שחר כתב:
אולטראס, מוני, גוטמן שאיבד את חדר ההלבשה,השחקנים שמוכרים, כולם אשמים חוץ מהאחד והיחיד ששערו שחור ושופע, שמכדרר מהר יותר ממסי, שקופץ גבוה יותר מג'ורדן, שמאמן מבריק מגוארדיולה,חוזה המדינה, מקים המדינה, שמש העמים.

ביבי נתניהו?! ;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2011, 12:07 
שחר כתב:

קורמן גם תמיד יציין שהוא מודאג יותר מכולנו מטביב, אבל זה לא יפריע לו פעם אחרי פעם להאשים את כולם ולא להצביע על הבעיה העיקרית שעומדת לנו מול הפנים וצוחקת בעיניים.

חבל שאתה קורא במשקפי האג׳נדה שלך ולא במשקפי הקריאה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2011, 12:14 
כפיים, רשמת אג'נדה..
עכשיו אתה מוזמן גם להוסיף גונב דעת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2011, 12:15 
סמל אישי של המשתמש
get a room ladies.
:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2011, 12:18 
mkorman1 כתב:
kobster כתב:
mkorman1 כתב:
kobster כתב:

יש הרבה דברים לעשות

ביום ששער 5 יעשה חרם מנויים יבוא גם המשיח
דווקא בשערים אחרים תהיה הענות להערכתי

זה בסדר בקצב הזה עונה הבאה כל מי שיעשה מנויים זה שער 5 כל ה7000 האחרים יתפוגגו עם ההישגים המטורפים של הקבוצה הזאת, אתה יכול להיות בטוח שבלי מנויים של שער 5 הקבוצה שלך תהפוך לכפ"ס 2.
עזוב לא לענין לדחוף כל פעם את ענין המנויים, כל אחד פועל לפי ראות עיניו, אני החלטתי העונה לא לעשות מנוי רק בגלל טביב אבל הייתי חלש וקניתי לאירופה כמו נרקומן, הנזק בכיס של טביב יורגש מצוין בעונות הבאות שמרבית האנשים ישארו בבית, הוא יודע את זה מצוין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2011, 12:22 
סמל אישי של המשתמש
Yalla Hapoel כתב:
אשדוד בכל הכח,אני שונא את הק"ש האלו.
סכנין אותו דבר,לא יכול לראות את הצהובים יוצאים מהחורים.
כאילו שזה משנה מקום 4 או 3.

אבל מה זה משנה,אנחנו לא מנצחים את עכו גם עם 20 שחקנים.

:SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2011, 12:26 
סמל אישי של המשתמש
צ'ארלי, ההבדל בינינו הוא שאני לא מודה לטביב שהואיל בטובו להיות הבעלים שלנו. אני דורש ממנו שאם הוא החליט להיות כזה אז שיתנהג כמו שבעלים של הפועל אמור להתנהג. לא מתאים ? שילך, יבוא מישהו אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 39 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: