תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 14:03

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 55 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: נמני: הקהל של מכבי ת"א מפולג ושל הפועל תומך
הודעהפורסם: 28 דצמבר 2011, 09:47 
חרטא ברטא, האכסטדיון לא היה מלא אפילו במשחק האליפות שלהם ב2003

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2011, 09:50 
סמל אישי של המשתמש
קראתי עכשיו את האשכול על זה בזונה ה 12, נהניתי מכל רגע.
זה מצא חן בעיני במיוחד:
ציטוט:
היה משחק לפני שנתיים ששחקן של היריבה אמר בסיום המשחק שהתכנון שלהם היה לגרור את מכבי ל0-0 עד דקה 30 בערך ואז כבר הקהל שלנו ילחיץ את הקבוצה לבד, אתה מבין? קבוצות יריבות משתמשות בקהל שלנו כאסטרטגיה למשחק.
ציטוט:
עדן בן בסט אמר את זה במשחק שלנו נגד קריית שמונה בבלומפילד. אמר וצדק.
אז חיפשתי בגוגל ואכן כך:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3616153,00.html
ציטוט:
כובש שער הניצחון של קרית שמונה עדן בן בסט: "באנו לנצח, עשינו כל מה שצריך כשהמטרה היתה לעבור את הדקות הראשונות בהצלחה ולתת לקהל של מכבי לעבוד בשבילנו. צפינו את זה, מישל הכין אותנו לשריקות הבוז והכל עבד כמו שצריך".
זה פשוט קטע ענק!

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2011, 09:57 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:

היה קרוב ל40 אלף אם זכרוני אינו מטעה אותי.
וגם בזכייה שלהם בגמר גביע מול מכבי פ"ת הם הביאו כמות דומה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2011, 09:57 
המכביזם מת, כבר אמרנו?

:hapoel:

"אני לא אשכח את הפעם הראשונה שעליתי לדשא בבלומפילד - זה היה במחזור השני נגד בית"ר ירושלים והיתה לי צמרמורות בכל הגוף. זה הקהל מספר 1 בארץ ואם היום היו אומרים לי לבחור קבוצה שאני יכול לשחק בה מבין 80 קבוצות, הייתי בוחר רק בהפועל ת"א"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2011, 10:04 
המכביזם לא יכול למות , המכביזם הוא כמו נגיף , כרגע הוא רדום , אבל שהוא יתפרץ והוא יתפרץ , זה הסוף של כולנו , אם לא של האנושות כולה .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2011, 10:12 
שער 7 הוא אדום כתב:
joshsoos כתב:

זה כמו הפגנת ה400,000. אם דגמי יבוא לכאן הוא יכול לתת את הנתון המדוייק.
קל לזלזל בעניין הזה של גוגל, אבל אם אנחנו שם והם, חיפה ובית"ר לא ( אין לי מושג אם זה כלל רק את השם מכבי תל אביב או בצמוד למילים כדורגל, כי אם זה כללי וכולל רק את השם, זה מרשים עוד יותר בהתחשב גם במפלצת הרשע של דון מזרחי ) כנראה שיש דברים בג'ו. יותר מזה, זה משתקף גם בנתוני הרייטינג של הטלויזיה, ולפיהן אנחנו הקבוצה מספר 1.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2011, 10:19 
שער 7 הוא אדום כתב:
joshsoos כתב:

במחשבה שניה, הם היו אמורים לרוץ לאליפות בתחילת השנה, על פי ההגיון שלך הם היו אמורים לפוצץ את בלומפילד בלפחות 10 אלף מנויים, אנחנו עברנו אותם, כנראה שזה מיתוס שמזין את עצמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2011, 10:22 
סמל אישי של המשתמש
הוא בטח התכוון לכמות כללית של אוהדים ברחבי הארץ.
שזה אומר: גם כאלה שאין להם מושג מי זאת ומה זה מקקי או חיפה, אבל דוד שלהם יעקוב, אוהד אז גם הם. כאלה ואחרים שלא נחשבים אפילו לפוטנציאל להגיע לאיצטדיון, אבלרק אומרים שהם אוהדים את מקקי, חיפה, ביטר או הפועל ת"א.
מהבחינה הזאת, נימני די צודק. למרות, שבשנים האחרונות ובעיקר אחרי 2 העונות האיכותיות עם גוטמן, צברנו הרבה מאוד אוהדים חדשים ואני לא בטוח שלמקקי, או ביטר, יש יותר אוהדים משלנו.
מהבחינה הכללית, לחיפה יש הכי הרבה אוהדים בארץ. ביי פאר. כל חילזון שאין לו מושג מה הוא ומי הוא, יתחבר הכי מהר לחיפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2011, 10:26 
מהבחינה הזאת כנראה שזה נכון, ויכול להיות שזה נגזר מהכדורסל. אני משער שכמה שנים בינוניות שלנו ונחזור לכמויות קטנות של מנויים, יש כאלה שישמחו על כך (אני לא גיבשתי דעה בענין)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2011, 10:34 
אם מהבחינה הזו זה נכון, איך תסבירו את העניין של גוגל ונתוני הרייטינג? אנחנו מדינה עדרית, וקשה לדעת השפעות של מספר שנים טובות על כמויות קהל הכורסא, אבל עובדה היא שחיפה שבכל הסקרים בעשור האחרון יצאה ראשונה ובהפרש גדול כושלת ברייטינג בגדול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2011, 10:38 
לא ראיתי את הסקרים, אבל רייטינג גם נגזר מהענין שמשחק מסוים מייצר לכלל האוהדים, אם תהיה עונה רדומה הרייטינג ירד דרסטית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2011, 10:48 
סמל אישי של המשתמש
מה שבטוח, זה שאוהדי מקקי חיים בסרט על הכמויות שלהם. זה כבר לא תחילת שנות ה90' עם נימני כשחקן, זוהר אובארוב ופולוקארוב.
כילד, בבית ספר(שער הנייגף), היו מלא אוהדי מקקיה. בשנים האחרונות, קשה כבר למצוא אוהדים שלהם. אני מניח שזה ככה גם בכל הארץ(מבחינת ירידה באחוזים)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2011, 10:54 
כן, אבל אני לוקח דברים כאלה בחשבון. משווה משחקים של חיפה נגד קבוצות קטנות וגדולות מול שלנו נגד כאלה, והממוצעים שלנו בפירוש גבוהים יותר. אל תשכח שאוהדי כורסא מושפעים פחות מתוצאות, שאנחנו לא קבוצה כזו אטרקטיבית העונה והם דעכו בעיקר בחודש וחצי האחרונים, ושהנתונים באותם סקרי קהל כלליים הראו על פער עצום בינינו לבינם, לא 2/3 אחוזים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2011, 11:30 
joshsoos כתב:
כן, אבל אני לוקח דברים כאלה בחשבון. משווה משחקים של חיפה נגד קבוצות קטנות וגדולות מול שלנו נגד כאלה, והממוצעים שלנו בפירוש גבוהים יותר. אל תשכח שאוהדי כורסא מושפעים פחות מתוצאות, שאנחנו לא קבוצה כזו אטרקטיבית העונה והם דעכו בעיקר בחודש וחצי האחרונים, ושהנתונים באותם סקרי קהל כלליים הראו על פער עצום בינינו לבינם, לא 2/3 אחוזים.

ג'וש, נתון אחד משמעותי נוסף שכדאי לך לקחת בחשבון מבחינת שיקולי רייטינג של גופי השידור: מידת האטרקטיביות של משחקי הפועל ת"א גם לקהל שמעוניין באי-הצלחתה.
כלומר, מעבר לאוהדי הפועל, יש ציבור רחב מאוד של אוהדי כדורגל (אוהדי בית"ר, אוהדי מכבי ואוהדי קבוצות רבות אחרות בארץ), שמגלה עניין בצפייה במשחקים של הפועל, דווקא משום שהוא מעוניין שהפועל תפסיד.
במשחקים של בית"ר - זה בעיקר אנחנו אוהדי הפועל שתמיד רוצים בכישלון בית"ר.
במשחקים של מכבי ת"א - זה שוב בעיקר אנחנו.
במשחקים של חיפה - בד"כ בעיקר אוהדי היריבה (אם קיימת) של חיפה כאשר היא נאבקת על האליפות. בשלוש השנים האחרונות זה היה בעיקר אנחנו - אוהדי הפועל ת"א. אבל בכל תקופה אחרת (כמו בתקופה זו של העונה) - אני מניח שמדובר בציבור מצומצם יותר - בעיקר אוהדי הפועל חיפה ואוהדים אחרים (אולי בעיקר אצלנו), שהמאבקים נגד מכבי חיפה בשנים האחרונות יצרו יריבות מסוימת נגדה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2011, 11:42 
במשך עשרות שנים למכבי ת"א היה את קהל האוהדים הגדול ביותר במדינה. לדעתי, בעיקר בגלל הכדורסל וכל הפסטיבל שהיה מסביבו (הקבוצה של המדינה וכל החרטא הזה). אי אפשר להתעלם מהעובדה שהם עדיין הקבוצה בעלת מספר התארים הגדול ביותר מבחינת אליפויות + גביעים.
ב-25 השנים האחרונות בכדורגל הישראלי, עברה ההגמוניה למכבי חיפה. אני מעריך כי האפקט התבטא גם בקהל האוהדים שלה.

לגבי בית"ר י-ם: האהדה כלפיה אצל ציבור אוהדים רחב נובעת ממניעים שאינם קשורים בכלל לכדורגל ולהצלחות בכדורגל. יש להם אוהדים רבים בשכונות שונות בערים הגדולות (מעבר לירושלים כמובן) ובפריפריה.

ההערכה הבלתי מבוססת שלי היא, שמבחינת מספר האוהדים, כולל אוהדי כורסא ואוהדים פסיביים אחרים, הסדר היורד (מהגבוה ביותר לנמוך ביותר) הוא:
- מכבי ת"א
- מכבי חיפה
- בית"ר ים
- הפועל ת"א

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2011, 11:56 
רוי האדום כתב:
המכביזם לא יכול למות , המכביזם הוא כמו נגיף , כרגע הוא רדום , אבל שהוא יתפרץ והוא יתפרץ , זה הסוף של כולנו , אם לא של האנושות כולה .

לא נמאס לך?כל החיים שלך אתה חי בפחד שיום אחד הם ינצחו דרבי או חס וחלילה יקחו אליפות?
יום אחד זה בטח ייקרה.אבל בינתיים אתה צריך להנות מהרגע.ולזכור שעכשיו האויב לא רק שהוא מזמן לא מפחיד.והוא כבר הרבה זמן פתטי!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2011, 12:00 
סמל אישי של המשתמש
ofer23 כתב:
במשך עשרות שנים למכבי ת"א היה את קהל האוהדים הגדול ביותר במדינה. לדעתי, בעיקר בגלל הכדורסל וכל הפסטיבל שהיה מסביבו (הקבוצה של המדינה וכל החרטא הזה). אי אפשר להתעלם מהעובדה שהם עדיין הקבוצה בעלת מספר התארים הגדול ביותר מבחינת אליפויות + גביעים.
ב-25 השנים האחרונות בכדורגל הישראלי, עברה ההגמוניה למכבי חיפה. אני מעריך כי האפקט התבטא גם בקהל האוהדים שלה.

לגבי בית"ר י-ם: האהדה כלפיה אצל ציבור אוהדים רחב נובעת ממניעים שאינם קשורים בכלל לכדורגל ולהצלחות בכדורגל. יש להם אוהדים רבים בשכונות שונות בערים הגדולות (מעבר לירושלים כמובן) ובפריפריה.

ההערכה הבלתי מבוססת שלי היא, שמבחינת מספר האוהדים, כולל אוהדי כורסא ואוהדים פסיביים אחרים, הסדר היורד (מהגבוה ביותר לנמוך ביותר) הוא:
- מכבי ת"א
- מכבי חיפה
- בית"ר ים
- הפועל ת"א

זה נכון לשנות ה90'.

2012:

מכמבי חיפה ביי פאר

ביטר-מקקי והפועל ת"א, סביב אותו מספר פחות או יותר. כך אני מהמר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2011, 12:05 
dino כתב:
מה שבטוח, זה שאוהדי מקקי חיים בסרט על הכמויות שלהם. זה כבר לא תחילת שנות ה90' עם נימני כשחקן, זוהר אובארוב ופולוקארוב.
כילד, בבית ספר(שער הנייגף), היו מלא אוהדי מקקיה. בשנים האחרונות, קשה כבר למצוא אוהדים שלהם. אני מניח שזה ככה גם בכל הארץ(מבחינת ירידה באחוזים)

לא רק זה גיסי אחי הגדול הילדים שלהם ומלא חברים שלי אוהדי מכבי.בשנים האחרונות כולם אומרים שכדורגל לא מעניין אותם.
יותר מזה,לפני יומיים התקשרתי לאחותי בשעה שמכבי שיחקה באשדוד.היא אמרה לי שהם צופים במירוץ למיליון.שאלתי אותה מה,רפי לא צופה במשחק של מכבי?היא ענתה לי,מה פתאום כדורגל/מכבי לא מעניין אותו בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2011, 12:43 
nati כתב:
רוי האדום כתב:

לא נמאס לך?כל החיים שלך אתה חי בפחד שיום אחד הם ינצחו דרבי או חס וחלילה יקחו אליפות?
יום אחד זה בטח ייקרה.אבל בינתיים אתה צריך להנות מהרגע.ולזכור שעכשיו האויב לא רק שהוא מזמן לא מפחיד.והוא כבר הרבה זמן פתטי!

אתה צודק הבעיה היא אצלי ואני מודע לה .
האושר אחרי ניצחון בדרבי נעלם לי אחרי יומיים ומשתלט של הדרבי הבא .
אני בקושי נהנה מכדורגל בכלל , בלי קשר למכבי .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2011, 13:10 
dino כתב:
ofer23 כתב:

- מכבי ת"א
- מכבי חיפה
- בית"ר ים
- הפועל ת"א

זה נכון לשנות ה90'.

2012:

מכמבי חיפה ביי פאר

שוב, אם זה היה נכון, זה היה מתבטא ברייטינג ואפילו באותם נתונים של גוגל. עופר, העניין של השנאה אלינו קיים לא מהיום וזה לא בא לידי ביטוי בנתונים פעם, מה השתנה עכשיו? לא יכול להיות שמכבי חיפה זכתה באותם סקרים לאחוז עצום של אהדה בפער גדול על כל השאר ( פי שתיים ) והרייטינג שלהם נמוך כל כך. וזה אמנם לא משנה למה שקורה במגרשים, אבל משפיע על ספונסרים ומפרסמים. באשר למגרשים הנתונים ברורים עוד יותר, וגם במשחקים חד פעמיים ראינו מספיק פעמים בשנים האחרונות שהכח שלנו גדל בצורה מאסיבית. כנראה שכח המשיכה שלנו הוא הגדול ביותר בשנים האחרונות, ועדויות על זה שמעתי וגם קראתי כאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2011, 13:12 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
קראתי עכשיו את האשכול על זה בזונה ה 12, נהניתי מכל רגע.
זה מצא חן בעיני במיוחד:
ציטוט:
היה משחק לפני שנתיים ששחקן של היריבה אמר בסיום המשחק שהתכנון שלהם היה לגרור את מכבי ל0-0 עד דקה 30 בערך ואז כבר הקהל שלנו ילחיץ את הקבוצה לבד, אתה מבין? קבוצות יריבות משתמשות בקהל שלנו כאסטרטגיה למשחק.
ציטוט:
עדן בן בסט אמר את זה במשחק שלנו נגד קריית שמונה בבלומפילד. אמר וצדק.
אז חיפשתי בגוגל ואכן כך:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3616153,00.html
ציטוט:
כובש שער הניצחון של קרית שמונה עדן בן בסט: "באנו לנצח, עשינו כל מה שצריך כשהמטרה היתה לעבור את הדקות הראשונות בהצלחה ולתת לקהל של מכבי לעבוד בשבילנו. צפינו את זה, מישל הכין אותנו לשריקות הבוז והכל עבד כמו שצריך".
זה פשוט קטע ענק!

:BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2011, 13:47 
dino כתב:
ofer23 כתב:

- מכבי ת"א
- מכבי חיפה
- בית"ר ים
- הפועל ת"א

זה נכון לשנות ה90'.

2012:

מכמבי חיפה ביי פאר

היום, כשמכבי בכדורגל לא זוכה בתארים, אז כפי שנתי רשם - לא מעט אוהדים שלה מעדיפים לצפות בבית במירוץ למיליון. אבל, אם וכאשר (נקווה שלעולם לא) הם יצליחו שוב - אז אני מעריך שהרבה "אוהדים רדומים" שלהם יתעוררו ולא חסר להם כאלה בכמויות לא מבוטלות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2011, 13:54 
joshsoos כתב:
dino כתב:
ofer23 כתב:

- מכבי ת"א
- מכבי חיפה
- בית"ר ים
- הפועל ת"א

זה נכון לשנות ה90'.

2012:

מכמבי חיפה ביי פאר

שוב, אם זה היה נכון, זה היה מתבטא ברייטינג ואפילו באותם נתונים של גוגל. עופר, העניין של השנאה אלינו קיים לא מהיום וזה לא בא לידי ביטוי בנתונים פעם, מה השתנה עכשיו? לא יכול להיות שמכבי חיפה זכתה באותם סקרים לאחוז עצום של אהדה בפער גדול על כל השאר ( פי שתיים ) והרייטינג שלהם נמוך כל כך. וזה אמנם לא משנה למה שקורה במגרשים, אבל משפיע על ספונסרים ומפרסמים. באשר למגרשים הנתונים ברורים עוד יותר, וגם במשחקים חד פעמיים ראינו מספיק פעמים בשנים האחרונות שהכח שלנו גדל בצורה מאסיבית. כנראה שכח המשיכה שלנו הוא הגדול ביותר בשנים האחרונות, ועדויות על זה שמעתי וגם קראתי כאן.

אני מעריך שמה שהשתנה בשנים האחרונות הוא ריבוי גופי השידור שמשדרים כדורגל ומספר המשחקים הכולל שמשודר בשידור ישיר. במחזור ליגה ממוצע משודרים בסה"כ בין 4 ל-5 משחקים בשידור ישיר (בד"כ 3 בשבת ע"י צ'ארלטון, משחק מרכזי בראשון או בשני ע"י ערוץ 1 ולפעמים עוד משחק בראשון ע"י צ'ארלטון). נוסף על כך, ניתן לציין כי חלק מהמשחקים הללו מועברים בשידור ישיר גם באתרי אינטרנט של אותם גופי שידור (אתר ערוץ הספורט, אתר ספורט 1+2, אתר רשות השידור).
לפני יותר מ-10 שנים לא שודרה כמות כזו של משחקים בשידור ישיר. על אחת כמה וכמה, זה לא היה קיים לפני יותר מ-15 שנה.
לכן, אני מעריך כי לשיקולי הרייטינג של אותם גופי שידור, קיבלה בשנים האחרונות מידת האטרקטיביות של כל משחק, משנה חשיבות בבואם לקבוע איזה משחק לשדר. "השנאה להפועל" מצד אוהדי כדורגל רבים הוא לדעתי מרכיב משמעותי בשיקול הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2011, 14:19 
לא מדבר על עשור אחורה, אלא על כמה שנים, כבר עידן צ'רלטון. הכדורגל הוא דינמי, ובעידן התקשורתי שלנו עוד יותר, אין מנוס מהמסקנה שעכשיו השנים שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2011, 14:40 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
לא מדבר על עשור אחורה, אלא על כמה שנים, כבר עידן צ'רלטון. הכדורגל הוא דינמי, ובעידן התקשורתי שלנו עוד יותר, אין מנוס מהמסקנה שעכשיו השנים שלנו.

מה פתאום
המשתמש אורנה אוסטפלד טוען שהשנה התחיל העשור של מכבי. זה בדוק. ככה זה היה מאז ומתמיד.
:SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 55 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: