תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 01:29

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 93 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: יום שלישי משחק נגד מכבי קיבוצים(מגידו)
הודעהפורסם: 27 דצמבר 2011, 22:31 
סמל אישי של המשתמש
קודם כל קלי נראה לראשונה העונה כמו שמצפים מזר גבוה. שם גוף מידי פעם וכו'.
לגבי ההשמצות שלכם על בר אבירם ויותם. הבעיה היא קודם כל של בטחון וזו בעיה שארז יצר והוא גם זה שצריך לפתור אותה.
וכל הדברים האלה בטלים בשישים כי מכבי קיבוצים זו קבוצה פח!!!
ואנחנו לא מקום ראשון אבל אנחנו עם מאזן זהה כמו לבאר יעקב.
נקווה שג'רמיין הול סיים את העונה או לפחות לא יחזור בקרוב :D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2011, 22:33 
סמל אישי של המשתמש
משחק סביר ביותר של הפועל. רק שימשיך כך.
עכשיו יש שלושה משחקים חשובים וקשים בכל המסגרות: יבנה, גליל, ונפארדק.
יאללה :hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2011, 22:40 
דובראש כתב:
לפי ספסל ליאור שגב עובר כנראה לנתניה.
ואני שואל מי הקבוצה שתחטוף את יועד בית יוסף.
ולגבי המשחק היום האם אי פעם יצא משהו מאור עידה?

צריך לשדך את בית יוסף למספר 8 האגדי שלנו בדימוס שהיום מנכ"ל אשקלון, חחח :hapoel:

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2011, 22:56 
redgr כתב:
משחק סביר ביותר של הפועל. רק שימשיך כך.
עכשיו יש שלושה משחקים חשובים וקשים בכל המסגרות: יבנה, גליל, ונפארדק.
יאללה :hapoel:

אם מול גליל יהיה רק 20 הפרש- דהיינו.
בקשר לבלקנית: אם העפלה=הכנסה, אז משחק חשוב ואם לא- אז סתם אימון, רק שלא יהיו חלילה כל מיני תקלות ופציעות

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2011, 01:51 
סמל אישי של המשתמש
אגב, שמתם לב שחוץ מ4-5 פיספוסים, כל הזריקות מהקו נכנסו?
(100% במחצית הראשונה אאל"ט)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2011, 06:52 
סמל אישי של המשתמש
את החצי גמרנו עם 7/7 מהעונשין. בחצי השני גל איתן החטיא 3 רצוף. חוץ מזה 100%.

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2011, 06:59 
גיא ברזל כתב:
את החצי גמרנו עם 7/7 מהעונשין. בחצי השני גל איתן החטיא 3 רצוף. חוץ מזה 100%.

גם יונתן החטיא זריקת עונשין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2011, 07:11 
סמל אישי של המשתמש
צודק

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2011, 08:37 
סמל אישי של המשתמש
נתונים סטיסטים על אתמול
גל איתן עם 18 דק' ו13 נק'
בר טימור עם 25 דק' ו4 נק'
אבירם זליקוביץ' עם 9 דק' ו6 נק' (שרובם נעשו מקליעות עונשין,בעקבות העבירות שקיבל, בגלל החדירות "ראש בקיר" שכולכם מבקרים)
קורי קאר שיחק סוף סוף רק 23 דק' ונתן 11 נק'-להשוואה נגד כפ"ס הוא שיחק 28 דק 'וקלע 9,נגד לב השרון שיחק 37 דק' וקלע 16 ונגד ר"ג שיחק 36 נק' וקלע 14 נק'.
לדעתי ככל שקורי משחק יותר דק' התפוקה שלו כקלעי יורדת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2011, 08:48 
הפרטנר הקבוע שלי למשחקי הפועל שייך גם הוא, כמו כמה מהמשתתפים כאן, לשורות המקטרים הנצחיים- במצב של 25 הפרש אמש הוא התחיל להתלונן על התיקו מול בני-יהודה… אבל בצניעות הראויה ועם כל הכבוד- מי שעיניו בראשו מבין שבהפועל כדורסל השנה יש תהליך עקבי של שיפור, (ובלחש-אפשר להיות אופטימיים). נכון, תהליך קצת איטי, אבל זה גורלינו, לא?

אז כמה תובנות, כשלוקחים בחשבון את העונה עד עכשיו, ולאחר מה שראינו אמש ובחלקים מהמשחקים האחרונים, בייחוד מאז הביזיון מול באר-יעקב-- :

לדעתי, אחת התוצאות הברורות של ה"תהליך" הוא השיפור ביכולת האישית וה"חיבור" עם המשחק הקבוצתי של מספר שחקנים. בולט בתחום זה הוא שולדברנד- איפה השחקן של היום (אם כי אתמול דווקא לא היה במיטבו, וישב בצדק), ואיפה השחקן שהתחיל את העונה. ממש דבר אחר. שינוי פחות קיצוני, אבל מורגש היטב גם הוא, ניתן למצוא אצל קלי, סטיט ובר טימור. על השינויים האלה חתומים ללא ספק ארז ויתר הצוות המקצועי, ונראה לי, למרות שזה קשה לחלקינו, שאפשר "קצת" לשבח אותם על כך.

משחק ההגנה של הקבוצה מצוין, וההתקפה הולכת ומשתפרת. אי אפשר, עם זאת, להתעלם משתי נקודות תורפה- אחוזי זריקה משלוש וריבאונד (אפילו מגידו חגגו עלינו בקטגוריה זו). אני מצפה שנושא הריבאונד יזכה להתייחסות הראויה, אבל את אחוזי השלוש יהיה קשה יותר לתקן, ונצטרך כנראה לחיות בלי הכלי הזה.

הסגל עמוק ואיכותי, וניתן לראות כיצד הקבוצה נחלצת מרגעים לא-טובים באמצעות חילופים, וכיצד האחריות מתפרשת על יותר ויותר שחקנים. הרגשתי היא שהמנוחה הארוכה יחסית של שחקני החמישיה (מלבד מתן נאור הבלתי-נגמר, פשוט אין מלים) תחזור על עצמה יותר ויותר. הענין הבולט שלא מתקדם לקראת פיתרון הוא היכולת האישית של יותם שירן. קצת סתום בעיני הסיפור הזה, שכן הוא דווקא התחיל טוב את העונה.

באשר לליגה- מסתבר שבאר-יעקב קצת פחות אימתנית ממה שעשו ממנה כמה מהכותבים כאן. מילא להפסיד, אבל לקבל 108 מעפולה? בבית? ברור למדי איפה נקודת התורפה שלהם, ונראה לי שקל הרבה יותר לתקן את הבעיות שלנו. עם כל זאת- המשחק אתמול לא היה מדד ממש ראוי, מכבי מגידו קבוצה די מוגבלת. יש מבחן רציני בחוץ נגד יבנה בשבוע הבא, כשהראש כבר יהיה בגביע נגד גליל. להגיע !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2011, 09:50 
סמל אישי של המשתמש
קלי נראה שמתחיל קצת להשתחרר.
אם סטיט ימשיך גם, וטימור יפסיק להיות רכרוכי בהתקפה, יש סיבות לאופטימיות לגבי ההמשך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2011, 10:01 
כמה הערות לפנאטי בלב
השיפור הוא בזכות הורדת רמת הלחץ מצד ארז
זה לא יקרה במשחקים החשובים ולכן השיפור אינו משמעותי
הסגל אולי רחב אבל הרבה הרבה פחות איכותי מזה של העונה שעברה
אי אפשר ללמוד משהו מהמשחק אמש אולי רק שאנחנו עדיין מזעזעים בריבאונד
ובקליעה משלוש וזה יעמוד לנו לרועץ כבר בחודש הקרוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2011, 10:58 
קורמן - לא ראיתי הורדת לחץ מצד ארז.

אבל ברור שזה מעגל שוטה - ככל שהשחקנים ישחקו יותר הם יקבלו יותר בטחון, ישחקו יותר טוב ואז ארז יוכל להלחיץ פחות (או שהם ילחצו פחות).

מצד שני - אם הם לא משחקים טוב הם מקבלים פחות דקות, יש להם פחות בטחון וארז מלחיץ אותם עוד יותר, והם מקבלים עוד פחות בטחון וכו'.

זו כנראה גם פונקציה של הקבוצות שמולן יצא לנו לחשק עכשיו, שהן חלשות ואז מאפשרות לשחקנים שלנו לעשות יותר בקלות את מה שצריך וככה להשאר יותר על המגרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2011, 11:10 
סמל אישי של המשתמש
רדנקו כתב:

אבל ברור שזה מעגל שוטה - ככל שהשחקנים ישחקו יותר הם יקבלו יותר בטחון, ישחקו יותר טוב ואז ארז יוכל להלחיץ פחות (או שהם ילחצו פחות).

מצד שני - אם הם לא משחקים טוב הם מקבלים פחות דקות, יש להם פחות בטחון וארז מלחיץ אותם עוד יותר, והם מקבלים עוד פחות בטחון וכו'.

זו כנראה גם פונקציה של הקבוצות שמולן יצא לנו לחשק עכשיו, שהן חלשות ואז מאפשרות לשחקנים שלנו לעשות יותר בקלות את מה שצריך וככה להשאר יותר על המגרש.

אולי פה נעוצה הסיבה. ארז לא קיים כמעט משחקי אימון.יכול להיות שזה היה נותן לשחקנים הצעירים שלנו יותר בטחון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2011, 11:12 
אתמול הוא היה יותר רגוע מהרגיל אצלו
ריטלין?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2011, 11:16 
סמל אישי של המשתמש
דובראש כתב:
רדנקו כתב:

אולי פה נעוצה הסיבה. ארז לא קיים כמעט משחקי אימון.יכול להיות שזה היה נותן לשחקנים הצעירים שלנו יותר בטחון

בראיון אחרי המשחק אתמול, ארז אמר שהבעיה ההתקפית של הקבוצה נובעת מזה שלא היו לנו משחקי אימון בתחילת העונה, והדגיש שזה באשמתו (השתמש בביטוי הזה).

ואני לא יודע איך זה נראה במגרש, בטלביזיה הוא נראה לחוץ כתמיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2011, 13:58 
mkorman1 כתב:
כמה הערות לפנאטי בלב

קורמן חביב- אני לא נוטה לייחס משמעות רבה במיוחד למפלס הלחץ של ארז. יתר על כן- יש לי תחושה רצינית שהשחקנים רואים את הענין בכלל אחרת. בכל זאת, אלה לא ילדים בחוג של בית-ספר. כפי שציינתי, מלבד יותם שירן ניתן לזהות בבירור שיפור אצל כולם, ולטעמי זה נובע בעיקר מהבנה וביצוע טובים יותר של תפקידים מאד מוגדרים שעליהם לבצע, בשונה מהמשחק החופשי יותר אליו היו רגילים במסגרות קודמות. דוגמא מובהקת לכך הוא זליקוביץ'. בצד ההתקפי יש אצלו הסחפויות של תוקפנות ורצון להצליח, אבל אני מתרשם שבדיוק על זה עובדים איתו. ולדעתי- וכאן אני מסכים עם דובראש- הוא שיחק היטב אתמול.

באשר לאיכות הסגל- זוג הזרים אכן פחות טובים משני כוכבי ליגת-העל שהתברכנו בהם בשנה שעברה, אבל הם עדיין שחקנים טובים מאד שהולכים ומשתפרים. באשר לישראלים (שמבחינתי כוללים את שולדברנד וקאר)- אני ממש לא מבין מאיפה אתה מביא את זה.

ולבסוף- אני מסכים שצריך להזהר עד כמה מתרשמים מהמשחק אתמול. בוא נדבר אחרי יבנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2011, 15:10 
יש נתונים על השלשות שלנו אתמול?
משהו נורא,
זכורה לי שלשה של מתן, אחת של גל ואחת של אלפסי וזהו, לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2011, 15:31 
צור ש. כתב:
יש נתונים על השלשות שלנו אתמול?
משהו נורא,
זכורה לי שלשה של מתן, אחת של גל ואחת של אלפסי וזהו, לא?

על פי אתר האיגוד/וואן (אתר מושקע ועדכני, קישור למטה) קלענו 2/15 (הסל של אלפסי רשום שם כסל של 2 נקודות). אכן עלוב, אם כי "צלפי" מגידו לא היו יותר טובים. עונתית אנחנו על 33%, יותר טוב ממה שציפיתי.

http://www.ibba.one.co.il

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: יום שלישי משחק נגד מכבי קיבוצים(מגידו)
הודעהפורסם: 28 דצמבר 2011, 18:24 
אחוזי השלשות זה עניין של יום, כי רוב הזריקות משם היו זריקות טובות. זה ייכנס בסוף. אין הרבה מה לקחת מהמשחק הזה כי ההם באו בלי זר, והם גם די גרועים. יש מגמת שיפור, אין להתעלם מזה, משחק מבחן ביבנה, חושילינג מבחן. ותהייה אחרונה: מעניין אם פותח האשכול עדיין חושב שבאר יעקב כמה רמות מעלינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2011, 20:28 
mkorman1 כתב:
כמה הערות לפנאטי בלב

אני לא מסכים איתך בכלל.
קודם כל, לא ראיתי שום רגיעה מצד ארז וזה כנראה גם לא יקרה בעתיד כי זה ארז, כך שאני לא ממש מבין למה אתה מתכוון.
חוץ מזה, אני גם לא מבין איך אתה יכול לייחס את כל השיפור רק להורדת הלחץ לכאורה של ארז.
השיפור בהגנה, השיפור בהנעת הכדור, הקיצוץ בדקות של קורי לטובת טימור ושולדברנד והשיפור בקבלת ההחלטות של הקבוצה, כל אלו אתה מייחס לאיזשהי הורדת לחץ של ארז שהיא בכלל לא משמעותית כי זה לא יקרה במשחקים החשובים לטענתך.
אני מצטער אבל זה מתחיל להישמע כמו אג'נדה בלי קשר למה שקורה במגרש.

אני גם לא מסכים עם אלו שאומרים שאי אפשר ללמוד משהו כי עמדה מולנו קבוצה חלשה.
אין אפס בכדורסל, כשאתה טוב רואים את זה בין אם אתה משחק מול קבוצה טובה או חלשה ולהפך. זה בדיוק ההבדל בין המחצית הראשונה בזיסמן לבין השנייה והמשחק היום.
הרי שיחקנו כבר מול קבוצות תחתית ואפילו מול קבוצות עם זר אחד ועדיין לא הראינו את אותה שליטה שהראינו אתמול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2011, 22:46 
סמל אישי של המשתמש
ברגר כתב:
אחוזי השלשות זה עניין של יום, כי רוב הזריקות משם היו זריקות טובות. זה ייכנס בסוף. אין הרבה מה לקחת מהמשחק הזה כי ההם באו בלי זר, והם גם די גרועים. יש מגמת שיפור, אין להתעלם מזה, משחק מבחן ביבנה, חושילינג מבחן. ותהייה אחרונה: מעניין אם פותח האשכול עדיין חושב שבאר יעקב כמה רמות מעלינו.

בוא נראה איך נראה מול יבנה ואז אחליט אם יש מגמת עליה.
נכון למחזור הקודם באר יעקב נראה הרבה הרבה יותר מאיתנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2011, 18:47 
דובראש כתב:
ברגר כתב:

לנו עדיין יש מלא דברים לשיפור, אבל באר יעקב- באמת לא יריבה. ליבנה כן יש סיכוי אמיתי לעלות ולשרוד בליגת העל- זה כן. אני עדיין לא רואה סרט שבאר יעקב, אם חלילה תגבר עלינו- אכן תישאר בליגת העל. היא תוותר ואז אנחנו נחליף אותה. אבל בואו לא נגיע למצב הזה קודם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2011, 19:06 
בוריס כתב:
דובראש כתב:
ברגר כתב:

לנו עדיין יש מלא דברים לשיפור, אבל באר יעקב- באמת לא יריבה. ליבנה כן יש סיכוי אמיתי לעלות ולשרוד בליגת העל- זה כן. אני עדיין לא רואה סרט שבאר יעקב, אם חלילה תגבר עלינו- אכן תישאר בליגת העל. היא תוותר ואז אנחנו נחליף אותה. אבל בואו לא נגיע למצב הזה קודם.

אני ממש לא מבין על מה אתה מתבסס.

הדר היחיד שקובע אם קבוצה תשרוד בליגת העל זה התקציב שראש העיר מעמיד לה. שום דבר אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2011, 19:14 
רדנקו כתב:
בוריס כתב:
דובראש כתב:
ברגר כתב:

אני ממש לא מבין על מה אתה מתבסס.

הדר היחיד שקובע אם קבוצה תשרוד בליגת העל זה התקציב שראש העיר מעמיד לה. שום דבר אחר.

יש פה אשכול עם כתבה מתוך וואלה: "נהרוס להפועל ולא נעלה". לראש המועצה של באר יעקב יש אוכלוסייה חלשה- לא מאמין שישקיע בקבוצת הכדורסל, המה גם שאין להם אולם לליגת העל. ואני גם מאמין שיועד בית יוסף יעבור לקבוצה בליגת העל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2011, 20:20 
על איזה אוכלוסיה חלשה אתה מדבר?

באר יעקב היא אחת הערים הכי גדלות באזור המרכז בשנים האחרונות עם אלפי יחידות דיור ושכונות שלמות שנבנות שם, במחירים לא זולים בכלל.

זה מכניס לעיריה הרבה מאד כסף בארנונה והיטלים.

כבר כתבו את זה כאן קודם וחבל שלא קראת גם את החלק הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2011, 22:12 
רדנקו כתב:
על איזה אוכלוסיה חלשה אתה מדבר?

באר יעקב היא אחת הערים הכי גדלות באזור המרכז בשנים האחרונות עם אלפי יחידות דיור ושכונות שלמות שנבנות שם, במחירים לא זולים בכלל.

זה מכניס לעיריה הרבה מאד כסף בארנונה והיטלים.

כבר כתבו את זה כאן קודם וחבל שלא קראת גם את החלק הזה.

נו, באמת, אני צוחק על חבר שלי שקנה דירה בפ"ת וגם הוא אמר לי שבחיים לא היה לוקח דירה בבאר יעקב. לא מכיר אדם שמכבד את עצמו ואומר בגאווה "קניתי דירה בבאר-יעקב". בכל מקרה, הדרך שלנו לעלות ליגה תהיה סופר קשה, אך עידן פלדה הוא לא "שמש העמים" ויכולות האימון שלו לא מתקרבות לאלה של ארז, עם הביקורת שיש עליו לעיתים ודי מוצדקת לפעמים. בכדורסל, המאמן מכריע את העליות ולראיה: אבי אשכנזי מול אברהמי. רק אם קטש יחתום בבאר-יעקב- אגיד שבאר יעקב מהווה איום עלינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2011, 22:20 
זה שלחבר שלך אין מושג מה קורה מחוץ לאזור המרכז הקטן זו בעיה שלו.

לגבי הכדורסל אני מסכים. אמרתי שבתחילת השנה שזמל שיש לבאר יעקב את המאמן שיש לה.

אבל זה גם מה שמנצח לה משחקים כנראה. העובדה שהשחקנים עושים מה שבראש שלהם.

בגלל זה הם כנראה גם יכולים להפסיד הפסדים כמו שהפסידו השבוע לעפולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2011, 22:28 
רדנקו כתב:
זה שלחבר שלך אין מושג מה קורה מחוץ לאזור המרכז הקטן זו בעיה שלו.

לגבי הכדורסל אני מסכים. אמרתי שבתחילת השנה שזמל שיש לבאר יעקב את המאמן שיש לה.

אבל זה גם מה שמנצח לה משחקים כנראה. העובדה שהשחקנים עושים מה שבראש שלהם.

בגלל זה הם כנראה גם יכולים להפסיד הפסדים כמו שהפסידו השבוע לעפולה.

אני עוד מקניט את חברי שקנה בפ"ת, שגם הרי מרכז. לא משנה. בקשר אלינו- חייבים להתחזק בעוד ישראלי- אולי ליאור שגב. מקווה שהחיבור של הזרים יקרה סוף סוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2011, 22:37 
סמל אישי של המשתמש
אין לנו כסף להביא עוד שחקן, בטח לא ישראלי בכיר שמחוזר ע"י קבוצות ליגת העל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 93 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: