romario כתב:
גביזון כתב:
romario כתב:
מנחם ברוד דובר חב"ד(מותר להביא טור שלו הרי חב"ד גם עובדים וגם משלמים מיסים)
http://www.kikarhashabat.co.il/מספיק-להתנצל.html
"אישה שלא יושבת מאחורה עושה דווקא", אני בטוח שעד עכשיו הוא עסק בהתנצלויות.
אגב בבית שמש יצאו שלטים חדשים, זה כבר לא "אל תתעכבי על מדרכה זו" או "עברי לצד השני", זה כבר" אין מעבר לנשים", יש גם תמונה של זה.
אתה מבין, אין מעבר לנשים, תנסה שניה קטנה לחשוב על המשפט הזה, אני מבטיח לך שאני אנסה בכל מעודי לאמץ את הגישה בזה שמצווים על אישה לא לעבור בדרך מסויימת זה בשביל לשמור על כבודה.
טוב שהעלת את זה
כי במקרה יש לנו אישה חרדית מבית שמש בעבודה(גם מבית שמש וגם עובדת)
השלט הזה הוא שלט שמוצב מחוץ לפתח בית כנסת ומטעמי צניעות אומרים לאישה שלא תתעכב שם
כנראה שרוב הנשים מקבלות את זה לפי דבריה.אז מה העניין שלך להכניס את האף למקומות שלא לך הם?
השלטים האלה כבר שנים שם כבר שנים במאה שערים זה הנוהג שם.
לא טוב לך?ברעננה זה לא ככה אז תגור שם
מה שכתבת פה זה תמצית הבעיה של החברה החולה שאתה משתייך אליה.
בית שמש היה מקום עם רוב חילוני ודתי לאומי מובהק, תכניות בניה מוזלות עם קבלנים ועסקנים חרדים הביאו לכיבוש העיר.
אתה אומר שלא צריך לבוא למקום שבו גרה אוכלוסיה אחרת ולשנות להם את החוקים, אבל אב'לה, בית שמש היתה חילונית\דתית לאומית לפני שהמשגיינעצ הגיעו.
אתה שולח אותי לגור ברעננה, אבל החברה החולה שאתה משתייך אליה אומרת וצועקת את זה בכל הזדמנות, שהם יכבשו את כל הארץ והריבוי הטבעי ישתלט פה על הכל, "תרצו או לא תרצו אנחנו נשלוט במדינה" (אגב יהיה מעניין לראות מדינת עולם שלישי כי אם כולם "ילמדו" (חחחחחחו מה אגיד לך לימודים זה לא מילה) לא יהיה מס הכנסה שייתן כסף לחיות, גם לא צבא ועוד כמה דברים אבל מה זה משנה).
תשמע, אין לי בעיה שהמשגיינעצ יגורו במקום משלהם, מצידי שיקריבו שם ילדים למולך כמו שהיו עושים בעבר, זה לא באמת לא מעניין אותי, אני חי במדינה ציונית דמוקרטית. הבעיה אבל'ה זה שהם כובשים עוד ועוד שטחים ומחילים חוקים מוסלמים קיצוניים, תראה מה קורה בארץ, אני חושב שברחובות כבר כמה שנים הם מזהירים שזה הולך לקרות גם שם.
בקיצור, איך אמרת, שאנחנו נגור במקומות שלנו, שאתם תגורו במקומות שלכם, כל אחד תחת החוקים שלו, אבל אבל'ה, אתם כל הזמן פולשים, כובשים, ומצהירים בריש גלי שזה עניין של זמן שהמדינה תהיה שלכם, אז מה אתה רוצה?