joshsoos כתב:
אדום נחמד כתב:
אין דבר כזה אוהד הפועל כדורגל נטו
אדום נחמד כתב:
אין דבר כזה אוהד הפועל כדורגל
אדום נחמד כתב:
אני לא רואה בו אוהד הפועל, אלא סתם בחור שאוהב כדורגל ולא בא לו להחליף את הקבוצה שאמרו לו לאהוב כשהיה קטן.
אתה לא מבין את ההבדל בין דעה לקביעה, בין לגיטימציה לדה לגיטימציה, ולא בפעם הראשונה. זה לא מכובד ולא מכבד.
בעיני אין דבר כזה אוהד הפועל ת"א כדורגל, אבל אין לי שום בעיה עם האוכלוסיה השניה, אלה שפשוט מעדיפים שהפועל תנצח. אני מתיחס אליהם כמו שאני מתיחס לאוהדי ברצלונה ריאל ומנצ'סטר בישראל. אבל בשום מצב לא טענתי שהם אוהדים סוג ב, או שמגיע להם פחות מאחרים. לא מבחינת מכירת כרטיסים ולא בשום צורה אחרת.
קהל היעד שאני פונה אליו הם אנשים שמראש מתחברים למועדון בגלל הערכים שמסביבו, ובגלל שהוא מעבר לכדורגל, ועדיין לא עושים חברות.
אלה אותם אנשים שבאו לחצי גמר גביע (פאקינג פי 3 מחברי העמותה).
ועדיין לא שמעתי מכם מדוע, אם הם כל כך סולדים מהענף, הם יכולים לבוא לחצי גמר אבל לא לשלם 300 בשנה.
ג'וש, שוב, לא עשיתי דה לגיטימציה לאף אחד, פשוט הפרדתי בין 2 סוגים של אוהדים. מי שמרגיש שזה לא מכבד אותו שאני מתיחס אליו כאחד שאוהב כדורגל ובמקרה אוהד הפועל, שיבדוק למה זה לא מכבד אותו. אולי לא מתאים לו המינוח הזה. לי אין כוונה לזלזל באף אחד, וכולם מוזמנים לבלומפילד.
ועוד דבר אחד שלא קיבל תגובה:
ציטוט:
אגב, ממש בפורום הזה, באשכול טיפה שונה, נשמעות דה לגיטימציות חריפות ובוטות הרבה יותר כלפי אוהדים "חדשים" (למרות שהם יכולים להיות גם ותיקים) שכל מה שמעניין אותם זו הצלחת הקבוצה ולכן הם תומכים בטביב (כרגע) וצועקים בוז לעשר 5. הרבה יותר.