תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 14:42

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 147 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: רישום חברות בעמותת "הפועל אוסישקין תל אביב"
הודעהפורסם: 27 דצמבר 2011, 07:42 
סמל אישי של המשתמש
אופטימי, אני לא מבין מה רצית בהודעה שלך. בדיוק אתה הוא לא מהאנשים עליהם דיברתי. אני מדבר על אנשים שבגלל שכדורסל לא מעניין אותם לא עושים חברות. כאילו זה התירוץ.
גם כולכם נתפסים לזה שאמרתי בהתחלה שאדם צריך לבדוק למה הוא אוהד הפועל. מה כל כך כואב לכם שאני מפריד בין האוכלוסיה שהתחברה ערכית למועדון, ולאוכלוסיה שאוהבת כדורגל ונשארת עם הפועל כי זה מה שהיה לה בהתחלה. זו המציאות. אני לא מתכוון להפלות בין קבוצה לשניה, רק מבדיל ביניהן לצורכי דיון.

נתי ויהלום, אני מצטער, אני לא רואה מצב שאנשים ימשיכו לבוא לראות הפועל למרות שהקהל הפך גזעני. אתם צריכים לבדוק אצלכם מה זה בדיוק אהדה ומה כל כך מיוחד בללכת אחרי קבוצה. לא שאני מנסה ללמד אתכם חלילה, באמת מעניין אותי איך אתם מצליחים לעקוב באופן אדוק ויומיומי אחרי יישות שכל ייעודה הוא כדורגל, ותו לא.

ולסיום, בחצי גמר הגביע בשנה שעברה היו 5000 איש. אני מרשה לעצמי לנחש שלפחות אלפיים מהם לא היו במשחק כדורסל בחייהם, ועוד אלף שהיו אבל לא מתחברים לספורט.
מה שבטוח, 3500 מהם לא היו חברי עמותה.
אף טיעון שלכם עד כה לא מסביר את זה, פרט לפשוט "לא בא לי לעשות עמותה, עזובתי בשקט." מצטער, טיעון כזה מפריע לי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2011, 07:54 
אדום נחמד כתב:
אופטימי, אני לא מבין מה רצית בהודעה שלך. בדיוק אתה הוא לא מהאנשים עליהם דיברתי. אני מדבר על אנשים שבגלל שכדורסל לא מעניין אותם לא עושים חברות. כאילו זה התירוץ.
גם כולכם נתפסים לזה שאמרתי בהתחלה שאדם צריך לבדוק למה הוא אוהד הפועל. מה כל כך כואב לכם שאני מפריד בין האוכלוסיה שהתחברה ערכית למועדון, ולאוכלוסיה שאוהבת כדורגל ונשארת עם הפועל כי זה מה שהיה לה בהתחלה. זו המציאות. אני לא מתכוון להפלות בין קבוצה לשניה, רק מבדיל ביניהן לצורכי דיון.

נתי ויהלום, אני מצטער, אני לא רואה מצב שאנשים ימשיכו לבוא לראות הפועל למרות שהקהל הפך גזעני. אתם צריכים לבדוק אצלכם מה זה בדיוק אהדה ומה כל כך מיוחד בללכת אחרי קבוצה. לא שאני מנסה ללמד אתכם חלילה, באמת מעניין אותי איך אתם מצליחים לעקוב באופן אדוק ויומיומי אחרי יישות שכל ייעודה הוא כדורגל, ותו לא.

ולסיום, בחצי גמר הגביע בשנה שעברה היו 5000 איש. אני מרשה לעצמי לנחש שלפחות אלפיים מהם לא היו במשחק כדורסל בחייהם, ועוד אלף שהיו אבל לא מתחברים לספורט.
מה שבטוח, 3500 מהם לא היו חברי עמותה.
אף טיעון שלכם עד כה לא מסביר את זה, פרט לפשוט "לא בא לי לעשות עמותה, עזובתי בשקט." מצטער, טיעון כזה מפריע לי.

נדמה לי שמי שצריך לבדוק מה זה אהבה(לא אהדה)לקבוצה זה דווקא אתה.אתה מציב לאהבה שלך תנאים.מצטער לספר לך.אבל לאהבה לקבוצה אין תנאים.אהבה לקבוצה זה עד המוות.איך אומרים?אתה יכול להחליף אוטו ואישה.אבל בחיים לא קבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2011, 08:10 
אכן, חצי הגמר בשנה שעברה מדגיש את האתגר העומד בפנינו. אלפי האדומים שהיו שם, שחיפשו להיות חלק מהאירוע, היו שם כי אלף אוהדי הפועל ת"א עשו חברות בעמותה בתחילת השנה ואיפשרו את קיום הקבוצה עד משחקי הגביע.

בלי אלף אוהדי הפועל שהיה אכפת להם שתהיה קבוצת כדורסל, שחלקם עשו זאת רק מ"אהבת הפועל" ולא מ"אהבת הכדורסל של הפועל", לא היתה לאלפים האחרים ההזדמנות להיות חלק מהאירוע באולם, או בבית או במקום העבודה.

רק בידינו הבחירה אם יהיו לנו עוד ארועים כאלו. רק אם הקהילה הרחבה של אוהדי הפועל ת"א תתמוך בקבוצה, היא תתקיים ותספק לנו עוד סיבות לגאווה ולהתרגשות.

זה רק בידיים שלנו!!!

:hapoel: :hapoel: :hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2011, 08:13 
מדהים כמה קשה לך לקבל שמישהו אחר רואה את הדברים אחרת ממך.
חוזרים כמו תקליט 50 פעם ואתה שוב שואל ואומר שקשה לך לקבל את זה.
הנחת היסוד שלך אודות השאלה "מה זה אוהד הפועל" היא שלך בלבד. זכותו של כל אחד אחר לקבוע לעצמו סטנדרטים שלו והוא ממש לא צריך לתת לאף אחד דין וחשבון או הסברים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2011, 08:15 
סמל אישי של המשתמש
אף אוהד הפועל לא חייב לעשות חברות,
כל אוהד הפועל צריך לעשות חברות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2011, 08:20 
"למה אני בכלל צריך להיות שמח כשקבוצה עם חולצות אדומות מנצחת קבוצה עם חולצות צהובות?
כל אהדת הספורט היא אמוציונאלית ולא ראצינאלית..." (ארי שמאי,יציע העיתונות), 2005.

אותי כדורסל לא מעניין, לא יודע לתת לך 5 קבוצות מהליגה הראשונה, לא מכיר אף שחקן שלא גמרו עליו בתקשורת, לא מכיר אף מאמן חוץ ממה שמופיע בבובה של לילה, לא יודע אפילו כמה אליפויות של להפועל. גם על החוקים של המשחק אני לא סגור. זה שהמועדון מייצג ערכית דברים שאני מאמין בהם לא אומר שאני צריך לתרום אליו בגלל שמבחינתי זה לא הפועל שאני אוהד. למה אתה לא הולך לתרום להפועל פ"ת? לקטמון? לח"ח מכבי יפו? לקבוצה היפותטית שהיא מסמלת בדיוק את מה שאתה מאמין בו אבל לצורך העיניין קוראים לה "הפועל באר טוביה"? אולי בגלל שאולי אתה אמנם יכול להתחבר לערכים שמיוצגים שם אבל פשוט מבחינתך זה לא הפועל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2011, 08:36 
יונתן, עם כל הכבוד, אני הייתי מתחיל בהתנצלות כנה על אירועי הדרבי לפני שהייתי פונה לקהילה הרחבה של אוהדי הפועל, זו שירקתם לה בפרצוף. בידיים שלך ושל ההנהלה הבחירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2011, 08:42 
סמל אישי של המשתמש
nati כתב:
נדמה לי שמי שצריך לבדוק מה זה אהבה(לא אהדה)לקבוצה זה דווקא אתה.אתה מציב לאהבה שלך תנאים.מצטער לספר לך.אבל לאהבה לקבוצה אין תנאים.אהבה לקבוצה זה עד המוות.איך אומרים?אתה יכול להחליף אוטו ואישה.אבל בחיים לא קבוצה.

אתה מתייחס לקבוצת כדורגל כאילו יש לה ערך. אבל לקבוצה אין משמעות בלי קבוצת האוהדים שתעקוב אחריה, ובלי נושא משותף המאחד את כולם. הפועל ת"א היא לא קבוצת כדורגל, ולא משנה כמה הפשטות תנסה לעשות.
שוב, נראה עד איזה מוות אתה תלך בשביל אותה הפועל ת"א שעכשיו שינתה את צבעה לצהוב שחור ועושה פוגרומים בערבים.
לא אמרתי שאני לא מקבל אוהדים שפה בשביל הספורט ותו לא, אני משוכנע שיש כאלה ומקומם בבלומפילד חשוב בדיוק כמו שלי. את מה שהיה לי לומר אמרתי כבר. על ענין 5000 האוהדים בחצי גמר לא הגבת.

ואוגוסטוס, מה שמדהים זה שהתרומה שלך לשיחה הזו היא אפסית, וכל מטרתך היא לעשות לי דה לגיטימציה. סלח לי שאני לא מתרגש ממך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2011, 08:43 
אדום נחמד כתב:
nati כתב:

אתה מתייחס לקבוצת כדורגל כאילו יש לה ערך. אבל לקבוצה אין משמעות בלי קבוצת האוהדים שתעקוב אחריה, ובלי נושא משותף המאחד את כולם. הפועל ת"א היא לא קבוצת כדורגל, ולא משנה כמה הפשטות תנסה לעשות.
שוב, נראה עד איזה מוות אתה תלך בשביל אותה הפועל ת"א שעכשיו שינתה את צבעה לצהוב שחור ועושה פוגרומים בערבים.
לא אמרתי שאני לא מקבל אוהדים שפה בשביל הספורט ותו לא, אני משוכנע שיש כאלה ומקומם בבלומפילד חשוב בדיוק כמו שלי. את מה שהיה לי לומר אמרתי כבר. על ענין 5000 האוהדים בחצי גמר לא הגבת.

ואוגוסטוס, מה שמדהים זה שהתרומה שלך לשיחה הזו היא אפסית, וכל מטרתך היא לעשות לי דה לגיטימציה. סלח לי שאני לא מתרגש ממך.

כרגיל, ענייני ולא שיפוטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2011, 08:44 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
אדום נחמד כתב:
nati כתב:

כרגיל, מיותר ולא תורם.
כמה משעמם לך בחיים איש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2011, 08:45 
apu כתב:
"למה אני בכלל צריך להיות שמח כשקבוצה עם חולצות אדומות מנצחת קבוצה עם חולצות צהובות?
כל אהדת הספורט היא אמוציונאלית ולא ראצינאלית..." (ארי שמאי,יציע העיתונות), 2005.

אותי כדורסל לא מעניין, לא יודע לתת לך 5 קבוצות מהליגה הראשונה, לא מכיר אף שחקן שלא גמרו עליו בתקשורת, לא מכיר אף מאמן חוץ ממה שמופיע בבובה של לילה, לא יודע אפילו כמה אליפויות של להפועל. גם על החוקים של המשחק אני לא סגור. זה שהמועדון מייצג ערכית דברים שאני מאמין בהם לא אומר שאני צריך לתרום אליו בגלל שמבחינתי זה לא הפועל שאני אוהד. למה אתה לא הולך לתרום להפועל פ"ת? לקטמון? לח"ח מכבי יפו? לקבוצה היפותטית שהיא מסמלת בדיוק את מה שאתה מאמין בו אבל לצורך העיניין קוראים לה "הפועל באר טוביה"? אולי בגלל שאולי אתה אמנם יכול להתחבר לערכים שמיוצגים שם אבל פשוט מבחינתך זה לא הפועל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2011, 08:47 
אדם שעשה במשך שלושה עמודים דה לגיטימציה מתמשכת ובוטה לאלפי, אם לא עשרות אלפי אוהדי הפועל, טוען שזה בעצם מה שעושים לו. מודעות עצמית זה לא במודה, אה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2011, 08:47 
אדום נחמד כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
אדום נחמד כתב:
nati כתב:

כרגיל, מיותר ולא תורם.
כמה משעמם לך בחיים איש?

טמבל, תדבר באותה שפה עד הסוף- היית צריך לכתוב: כרגיל, לא מיותר ותורם לדיון.
יום טוב ילד מיוחד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2011, 08:52 
סמל אישי של המשתמש
apu כתב:
apu כתב:

התגובה שלך אכן מנוסחת יפה, ומעלה נקודות טובות. אבל אלה נקודות שהועלו כבר והגבתי אליהן. מצטער.
רק לגבי למה אני לא תורם לכל קבוצה עם הפועל ולכל גוף הנושא את שמו של הפועל ת"א, אני אשאל אותך ככה- אם החלטת לתרום לחולי סרטן, למה שלא תתרום גם לחרשים, עוורים, נכים, ולבית לוינשטיין? ככה, כי אתה בוחר את הקבוצה אליה אתה משתייך ומחזיק אותה.
גם בלי לאהוב כדורסל (שוב, אני איתך), אי אפשר להתכחש לקשר ההדוק בין הכדורגל והכדורסל תחת השם הפועל ת"א

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2011, 08:53 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
טמבל, תדבר באותה שפה עד הסוף- היית צריך לכתוב: כרגיל, לא מיותר ותורם לדיון.
יום טוב ילד מיוחד

רחמיי עליך. באמת.
העיקר שהיה לך כיף הבוקר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2011, 08:58 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
אדם שעשה במשך שלושה עמודים דה לגיטימציה מתמשכת ובוטה לאלפי, אם לא עשרות אלפי אוהדי הפועל, טוען שזה בעצם מה שעושים לו. מודעות עצמית זה לא במודה, אה?

באיזה צורה עשיתי דה לגיטימציה? אמרתי שאנשים שחושבים אחרת הם לא שווי זכויות? מה הדבר הכי נורא שאמרתי? שהפרדתי בין סוגים שונים של אהדת הקבוצה?
אתה משווה בין זה לבין יצור נודניק שכל תגובה שלו היא נטו כלפי ולא תורמת לדיון במאום?

אגב, אני אכן אומר את דעתי באשכול הזה, וברור לי שהיא לא מקובלת על כולם. אבל כפי שאני עומד בדעתי, כך אתם עומדים בדעתכם. אף אחד מכם לא התרצה בדיוק כפי שאני לא. בלי זה לא היה פה דיון.
וגם את הסיומת של התגובה שלך אהבתי. בכלל, כיף להתדיין אתכם.

אגב, ממש בפורום הזה, באשכול טיפה שונה, נשמעות דה לגיטימציות חריפות ובוטות הרבה יותר כלפי אוהדים "חדשים" (למרות שהם יכולים להיות גם ותיקים) שכל מה שמעניין אותם זו הצלחת הקבוצה ולכן הם תומכים בטביב (כרגע) וצועקים בוז לעשר 5. הרבה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2011, 09:02 
מה שאתה לא מבין זה שבאנלוגיה המזעזעת שלך, בשבילי התרומה לסרטן זה הפועל כדורגל וכל השאר זה בין היתר קבוצת הכדורסל.
אי אפשר להתכחש לקשר? מדובר בשני ענפים שונים. מבחינתי ומבחינת עוד הרבה אין שום קשר בין הקבוצות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2011, 09:13 
אדום נחמד כתב:
אין דבר כזה אוהד הפועל כדורגל נטו

אדום נחמד כתב:
אין דבר כזה אוהד הפועל כדורגל

אדום נחמד כתב:
אני לא רואה בו אוהד הפועל, אלא סתם בחור שאוהב כדורגל ולא בא לו להחליף את הקבוצה שאמרו לו לאהוב כשהיה קטן.

אתה לא מבין את ההבדל בין דעה לקביעה, בין לגיטימציה לדה לגיטימציה, ולא בפעם הראשונה. זה לא מכובד ולא מכבד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2011, 09:18 
KingAlpaca כתב:
אף אוהד הפועל לא חייב לעשות חברות,
כל אוהד הפועל צריך לעשות חברות.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2011, 09:24 
זו בדיוק אותה גישה כוחנית של "צריך" שמאפיינת את השיווק המזהיר כפי שבא לידי ביטוי כאן בפורום ואין פלא שגם גלש להצעה המכוערת והכוחנית של מכירת הכרטיסים בדרבי.
אף אחד לא צריך לעשות שום דבר, כל אחד לעצמו עושה לעצמו חשבון את מי אוהד ומה הוא מוכן לעשות בשביל אותה אהדה. לקרב עושים באהבה ולא בכח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2011, 09:30 
מה כוחני בזה? לדעתי חשוב שכל אוהד הפועל יהיה חבר עמותה. זכותך לחשוב אחרת. אני גם מסכים איתך שמה שנעשה בנושא מכירת הכרטיסים הוא בעייתי, אבל עובדה שבסוף ירדו מזה כשהבינו שזה לא במקום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2011, 09:33 
אם רק היית פשוט כותב את ההודעה האחרונה...להגיד צריך זה לא להגיד לדעתי חשוב. צריך זה כוחני וכפייתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2011, 09:34 
סמל אישי של המשתמש
1. עלית עליי, התכוונתי למעשה שמי שלא יעשה חברות, אני אדפוק לו מכות. (ואני עוד גדול וחזק)
2. אם יותר נוח לך, אז "מומלץ" לכל אחד.
3. אבל אם כבר אתה בנושא, אתה יודע שדווקא רק בכוח אפשר לגרום לישראלי לעשות משהו נכון. (או משהו בכלל)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2011, 09:38 
סמל אישי של המשתמש
שום דבר לא צריך לבוא מכפייה למרות שאני לא מבין איך אפשר להיות אוהד הפועל בכדורגל ושהכדורסל לא יהיה חשוב לך אפילו במעט

מי שאוהד הפועל בכדורגל ואוהד המחלה בכדורסל לא נחשב בעיני אוהד (וכן אף אחד לא שם אותי מחליט )

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2011, 09:39 
ברור, כי הרי הטקטיקה המזהירה של הכח שבה נקטו כאן בפורום מאז ומעולם הביאה מאות משתמשים לנהור ולעשות חברות, נכון? והצעד השיווקי האלים של מכירת כרטיסים לדרבי כדורגל לחברי עמותת אוסישקין גם הוא גרם לנהירה חסרת תקדים של אלפי אוהדים, אה? הרי ידוע שטכניקת קירוב הלבבות של החרדים הביאה כלפיהם אהבה גדולה ולא אנטגוניזם ושנאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2011, 09:39 
איפה אינעל העולם שיגיד את דברו דהיינו "אינעל העולם". האמת שאני מגיב אך ורק להשאיר את את האשכול בפסגה בשל החשיבות שאני רואה לנושא.
פאקינג איזה ויכוח על 300 שח דמי חבר עמותה ותכף נשוחח על בדיוק מה משלמים.
רק על שני המשחקים המפוארים שלנו בקרית שמונה ופתח תקוה שילמנו אוהדי הכדורגל (גם) יותר מ- 300 ש"ח (כרטיסים, תחבורה, אוכל בדרך וכו').
מה מטרת החברות בעמותה :
"בניית מועדון כדורסל בעיר תל אביב השואף להגיע לצמרת הכדורסל בישראל בכל המסגרות, גברים, נשים נוער וילדים.
פעולה למען הקמת אולם ספורט חדש בעיר תל אביב, לאחר הריסת אולם אוסישקין, שיהווה את ביתו של מועדון הכדורסל "הפועל תל-אביב".
מהפכה חברתית - יצירת תרבות ארגונית חדשה לקבוצות ספורט בישראל.
בניית תרבות אהדה התומכת, בראש ובראשונה, בקבוצה והשוללת אלימות לצורותיה השונות - מילולית ופיזית.
פעילות למען הקהילה באמצעות הקמת מסגרות ספורטיביות באזורים מוחלשים בתל אביב יפו ועל ידי התגייסות חברי העמותה למיזמים למען אוכלוסיות מוחלשות."

כל מי שביקר בשנה שעברה במשחקים וראה את האוכלוסיות המתארחות במשחקי הקבוצה : מוגבלים , ילדי עובדים זרים וכו וכו' יבין את עוצמת העניין.

מעבר לזאת היום כשאנו מבינים את אוזלת ידינו באשר להתנהלות מועדון הכדורגל (החל מתקופת הטרום "במבי") וכאן יש גוף שלכל אוהד יש יכולת להשפיע גם אם בצורה מזערית הוא משפיע. שימוש בדוגמת ברצלונה אומנם יהיה נלוז אבל צריך להיות ברור בכל מקום בו יש מעורבות חיובית של אוהדים בסופו של דבר השיטה תנצח גם אם יש קשיים בתחילה.

לכל מי שמנסה לעשות את ההפרדה המוחלטת בין הכדורסל לכדורגל הסתכלו מעבר לפינה למועדון המשוקץ - האם לא ברור לכם שמה שמשאיר את הבדיחה , לכאורה, של קבוצת הכדורגל הוא ההצלחה (תוך שימוש בשיטות ה"ידועות") של הכדורסל. גם אנחנו צריכים לזכור שרבים מאיתנו נשארו בעונות הכדורגל הקשות כאוהדי המועדון לא מעט בשל משחקי אוסישקין.

בסופו של דבר על כל זה משלמים פאקינג 300 ש"ח בלבד.

קחו את זה, קבלו את זה, קנו את זה כמתנת יום הולדת . לעצמכם, חבר, בן משפחה, בן זוג, בת זוג למי שלא יהיה.

אני מציע (אם יונתן רואה) וגם אומר לו זאת היום במשחק לתת כרטיס חינם למשחק אחד לכל חבר עמותה חדש רק כדי שיבינו את ההבדל אל מול קבוצת הכדורגל.

אגב ציינתי לא אחת שאני רואה בעמותה תשתית נכונה לייצוג אוהדי הפועל בכל אשר הם - אנסה לדחוף את האג'נדה בבחירות הקרובות ותמיכתי תהיה למי ששייצג את הדעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2011, 09:40 
גו'סוס, אי מבין שהנושא מטריד אותך, אבל לטעמי אתה די מתלהם פה על שום דבר.

להגיד שהעמותה הפעילה "אלימות", זו הגזמה פרועה, בלשון המעטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2011, 09:46 
כן, איזו שאלה. לגזול כרטיסים מאוהדי כדורגל לטובת עמותת הכדורסל במטרה להכריח אותם להירשם אליה, זה לא אלים.
לכתוב בפורום הכדורגל שוב ושוב הודעות מתלהמות שמזלזלות באוהדים ומכתירות את מי שלא מעוניין לעשות חברות כאוהדים סוג ב', ושימוש יתר במילה חייבים וצריכים זה לא בוטה.
העובדה שהדרך שמכירים בישראל היא כח, לא אומר שזה בהכרח עובד תמיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2011, 09:47 
סמל אישי של המשתמש
עוד פעם אתה קורא לי ישראלי שמשתמש בכח, אני שובר לך את הפרצוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2011, 09:51 
סמל אישי של המשתמש
לעזאזל גוש', לכולם ברור שאכיפה של הדבר היא לא נכונה, אבל מה הבעיה בלעורר מודעות ולנסות לחבר את האוהדים לחלק בלתי נפרד מהמועדון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 147 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: