תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 14:15

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 12 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות הפועל יום שלישי (מידע) 27-12
הודעהפורסם: 27 דצמבר 2011, 06:47 
סמל אישי של המשתמש
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 12913.html
בלם נבחרת סלובניה מרקו שולר סיכם עקרונית בהפועל תל אביב
כפי שפורסם לראשונה כאן באתר, שחקנה בן ה-29 של גנט בדרך לוולפסון. הסלובני יגיע היום בטיסה מלובליאנה לצורך סגירת המשא ומתן מול סגנית האלופה. אליניב ברדה ששיחק מולו בבלגיה סיפר: בלם חזק, בהפועל יהנו ממנו

הפועל תל אביב על סף חיזוק חוליית ההגנה שלה. בלם נבחרת סלובניה מרקו שולר סיכם עקרונית במועדון, ויגיע היום (שלישי) לישראל על מנת לסגור את תנאיו מול האדומים. על מועמדותו של שולר לאדומים פורסם לראשונה כאן באתר.

הגעתו של שולר, אותו מייצג הסוכן דודו דהאן, התאפשרה גם בעקבות העובדה כי השחקן מסיים בקיץ את חוזהו בגנט ובנוסף הסתכסך העונה עם מאמנו, שמדי פעם תיפקד אותו בעמדת המגן השמאלי. גורם בהפועל ת"א סיפר: "המאמן דרור קשטן רוצה אותו מאוד. כל המספרים כבר ידועים ומסוכמים". מי ששיתף בעבר פעולה בגנט עם הסלובני הוא שוער מכמבי נתניה אלכס מרטינוביץ', שאמר על השחקן: "הוא שחקן נהדר, מהיר ועם משחק ראש מצויין. הפועל תרוויח". גם החלוץ אליניב ברדה, שהתמודד נגד שולר נתן את דעתו: "זה בלם גבוה שבנוי טוב ויודע לשחק, בהפועל ייהנו ממנו".

שולר בן ה-29 שיחק 27 פעמים במדי נבחרת סלובניה, והופיע גם במונדיאל האחרון בדרום אפריקה. הבלם בן משחק בגנט משנת 2008 וזכה איתה בגביע הבלגי לפני שתי עונות. קודם לכן, שיחק שולר בגוריצה הסלובנית, בין השנים 2004 ל-2008 איתה זכה בשתי אליפויות מקומיות. את קריירת הבוגרים שלו החל השחקן בשנת 2001 במדי דראבוגרד שם שיחק עד המעבר לגוריצה.

פצ'אלקה טוען: לא בוטחתי כראוי"
הבלם מריו פאצ'לקה מסרב לעזוב את הפועל תל אביב ללא פיצוי כספי גדול. הסלובקי שעמד בפני ועדת משמעת אמור היה כבר לקבל עונש מסוים, אך הבעלים אלי טביב טרם שיחרר את ההודעה. הסיבה ככל הנראה היא שהפועל ת"א עדיין בודקת משפטית כיצד ניתן להענישו. בסביבתו של הבלם טוענים כי הוא לא מבוטח כראוי במקרה של פציעה. בהפועל אמרו: "אנחנו לא יודעים על דבר כזה. כולם אצלנו מבוטחים".

ההערכות עדיין מדברות על כך שפאצ'לקה יספוג קנס כספי גבוה אך יחד עם זאת התחושה בהפועל כי הסלובקי ייעדר עוד תקופה ארוכה, אולי אפילו עד לפלייאוף בעקבות הפציעה בגבו, מה שעשוי גם להוביל להקפאתו על מנת לפנות מקום לזר נוסף. קשטן סימן כבר בפני טביב שחקנים נוספים מלבד שולר אותם היה רוצה לראות בינואר במועדון.

מדובר בקשר ההונגרי גיאורגי שאנדור וגם הבלם מתן אוחיון ברשימה. "הם השחקנים הראשונים שקשטן רוצה וגם צריך", אמר גורם בהפועל. במקרה והזרים שעל הכוונת אכן יגיעו, יצטרך קשטן להחליט על מי מהזרים הנוכחיים הוא מוותר (הוויתור על אורמוש והקפאת פאצ'לקה יספיקו).

מירקו אורמוש אמנם יעזוב את הפועל תל אביב עם פתיחת חלון ההעברות בינואר אבל זה לא מונע מדרור קשטן להשתמש בו בינתיים. הקרואטי תורגל בהרכב לקראת המשחק מול בית"ר ירושלים ביום רביעי, משחק בו ינסו האדומים לשבור רצף בן שלושה משחקים ללא ניצחון ועם שער זכות בודד. "אחרי שלושה משחקים בהם לא ניצחנו חייב לבוא שינוי אבל זה היה מפתיע שדווקא אורמוש נכנס להרכב", אמר אחד השחקנים. גם גל שיש אמור לשוב ל-11 על חשבון נעאל חוטבא.

נערך לאחרונה על ידי גרזן אדום בתאריך 27 דצמבר 2011, 07:01, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום שלישי (מידע) 27-12
הודעהפורסם: 27 דצמבר 2011, 06:59 
סמל אישי של המשתמש
ישראל היום

קשר הפועל תל אביב נוסא איגיבור קיבל אתמול את הבדיקות של האם ר איי שעבר, לפיה הוא צפוי להעידר לשלושה שבועות. השחקן סובל מרגישות במפשעה ובנוסף התגלה חשד לקרע בשריר.
בעקבות הפציעה איגיבור יחמיץ את המשחקים מול ביתר הפועל עכו הפועל באר שבע והפועל חיפה .
לאחר היוודע דבר הפציעה, מאמן הקבוצה דרור קשטן תירגל בהרכב הפותח למשחק מחר מול ביתר את הקשר מירקו אורמוש , שבמועדון כבר דובר על החלפתו בינואר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2011, 07:13 
סמל אישי של המשתמש
http://www.one.co.il/Article/192676.html

הפועל ת"א פנתה לשולר, צפוי להגיע אחה"צ לארץ
סוכנו של הבלם, דודו דהאן, קיבל פנייה רשמית מהאדומים והשחקן צפוי להגיע בינואר. איגייבור יחמיץ את בית"ר, עכו, ב"ש והפ' חיפה. אורמוש תורגל ב-11

מאת דרור רוזנפלד 27-12-2001

הפועל ת"א פנתה רשמית לדודו דהאן, סוכנו של הבלם הסלובני, מרקו שולר, והוא צפוי לנחות בישראל היום (שלישי) ולהגיע בליווי סוכנו להמשך מו"מ עם האדומים, לאחר שהצדדים הגיעו להבנות עקרוניות בנוגע לעלויותיו, כך נודע ל-ONE.

דאהן הציע את השחקן לסקאוט המועדון, יעקב הילל, לפני מספר ימים, ולאחר שזה התרשם, הגיע הסוכן להבנות עקרוניות עם המועדון בנוגע לתנאיו הכספיים של שולר, בלמה בן ה-29 של גנט הבלגית.

שולר ודהאן יגיעו בטיסה מסלובניה אחה"צ להמשך המו"מ מול המועדון, כאשר אם לא יקרה משהו בלתי צפוי, הסלובני יהיה הרכש הראשון של דרור קשטן לקראת ינואר.

איגייבור יחמיץ 4 משחקים
קשרה של הפועל תל אביב, נוסא איגייבור, ייעדר שבועיים נוספים בנוסף לשבוע המנוחה שנקבע לו מראש, כך התברר היום (שני) לאחר בדיקת ה-MRI שעבר השחקן.

איגייבור סובל מ"רגישות מפשעתית" ובנוסף התגלה חשד לקרע בשריר המקרב מצד ימין, הוא יטופל על ידי המועדון ויחמיץ את המשחקים מול בית"ר ירושלים, הפועל עכו, הפועל באר-שבע והפועל חיפה.

המשמעות הגדולה יותר היא שמחזיקת הגביע תנסה לצאת מהמיני משברון שלה ללא רוב הזרים שלה, שכן מלבד אפולה אדל שמציג יכולת מצוינת, שני הבלמים, מריו פצ'אלקה וביבאן פרנסמן פצועים וכן מירקו אורמוש לא מקבל דקות אצל דרור קשטן. ב-1:1 נגד בני יהודה אדל היה הזר היחיד ששיחק וכך צפוי לקרות גם ביום רביעי במשחק החשוב נגד בית"ר ירושלים באצטדיון ר"ג.

בשל פציעתו של איגייבור, קשטן תירגל הרכב עם מספר שינויים לעומת ה-11 שפתחו בתיקו עם בני יהודה. השינוי הבולט הוא במרכז השדה, כאשר הקשר הקרואטי, מירקו אורמוש, שכבר היה בדרך החוצה, תורגל בהרכב כשנכון לאימון האחרון, הוא יקבל צ׳אנס נוסף להוכיח את יכולתו.

אורמוש תורגל כקשר הקדמי במערך של קשטן, כשרועי גורדנה תורגל עם המחליפים. בהגנה תירגל המאמן את גל שיש באגף שמאל על חשבונו של נאאל חוטבא, כשעומרי קנדה, שגילה יכולת טובה מול הזהובים, ימשיך לקבל את הקרדיט באגף ימין.

בעניין אורמוש, נראה שבכל מקרה האדומים לא יוכלו לשחרר אותו כל כך מהר, על אף שקשטן הודיע להנהלה כי הוא מוותר על שירותיו. כזכור, בהפועל בוחנים מזה תקופה ארוכה האם וכיצד ניתן לשחרר את אורמוש, כשמדובר בסיפור לא פשוט מאחר והוא כבר שיחק בשתי קבוצות השנה ואם ישוחרר מהפועל, יוכל לשחק רק בהיידוק ספליט ממנה הושאל.

אורמוש עצמו לא מעוניין לחזור לספליט בעיקר בשל מוסר התשלומים שם, כאשר בסוגייה הזו קיימות שתי בעיות נוספות. הראשונה היא שהבעלים אלי טביב מעוניין לקבל בחזרה חלק מדמי ההשאלה ששולמו לקרואטים, והשניה היא שסוכנו הקרואטי של הקשר דורש לקבל פיצוי של 50 אלף יורו אם האדומים יודיעו כי הם לא מעוניינים להמשיך את ההתקשרות.

כתוצאה מכך, כלל לא בטוח שאורמוש ישוחרר מהמועדון, ולא מן הנמנע שהוא יישאר בקבוצה עד סוף העונה, גם אם יהיה מדובר בהושבתו ביציע. בינתיים, במועדון ממשיכים לחפש אחר מועמדים זרים לחיזוק הקבוצה כאשר טרם נמצאו שחקנים שהרשימו ויכולים להגיע בתנאים שמציעים בהפועל, כך שנכון לעכשיו המועמד הבולט ביותר להגיע למתחם חודורוב בינואר נותר שחקנה של מכבי פ"ת, טל בן חיים.

בלם הקבוצה, מריו פצ'אלקה, צפוי לספוג קנס כספי ולהישאר בקבוצה וזאת בעקבות עזיבתו את הארץ ללא אישור. גובה הקנס צפוי להיות דומה לגובה משכורתו החודשית של הסלובקי, כ-20 אלף דולרים.

שחקני הפועל ביקרו ילדים בבי"ח
קודם לכן שחקני הקבוצה, שי אבוטבול, סלים טועמה וגל שיש, ערכו ביקור בבית החולים 'ספרא' לילדים שבתל השומר, כשבצוותא עם אנשי 'בורסת היהלומים הישראלית', חילקו ממתקים ומתנות לכבוד חג החנוכה, לילדים המאושפזים במקום.

בשנים האחרונות נוהגים בהפועל לשמח ילדים בחגים, ולא ויתרו על המסורת גם בחג הזה. הקשר שי אבוטבול סיפר על הביקור: "כשמגיעים למקום כזה מתנתקים לחלוטין מהכדורגל. באנו לשמח ילדים וזה דבר חשוב שעושה גם לנו הרבה טוב. כיף לראות את הילדים שמחים, מחייכים ושאנחנו עושים להם טוב על הלב. כל הכבוד לכל מי שיזם את זה, אם בהפועל ואם בבורסה ליהלומים".

"אני חושב שתמיד במהלך השנה כשיש כאלה מקרים אנחנו ישר קופצים ומזנקים על המצווה הזו, לבוא, לבקר ולשמח חולים, לא רק בחגים, ואנחנו מתכוונים להמשיך במסורת הזאת", סיכם הקשר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2011, 08:18 
ידיעות אחרונות:

"אני שקרן? שבהפועל יבדקו את עצמם"
נוסא איגיבור: "חשבו שאני ממציא פציעה בגלל שלא אישרו לי לצאת לכריסמס, אבל עכשיו יש לי חשש לקרע בשריר". תגובת המועדון: "מעולם לא התייחסנו לפציעה מדומה כביכול של שחקן זה או אחר"
בלם נבחרת סלובניה מרקו שולר אמור לנחות הערב ולסכם במדי האדומים.

- "הפועל ת"א עשויה לאבד אותי, אני עצוב ומרגיש רע. ליכלכו עליי בתקשורת, טענו שאני שקרן, שאין לי כלום ואני לא רוצה לשחק בגלל שלא אישרו לי לצאת לכריסמס. לא האמינו לי, אז ביקשתי לעבור בדיקת אם-אר-איי. עכשיו הגיעו התוצאות, מעניין מה יהיה להם להגיד".
נוסה איגיבור החליט לשבור שתיקה. הרכש המשמעותי ביותר של הפועל ת"א שנקנה בקיץ מלילסטרום הנורבגית תמורת 850 אלף יורו, מחזיק ביד את תוצאות הבדיקה, מהן עולה חשד לקרע בשריר בצד ימין.
המשמעות: איגיבור ייעדר לפחות שבועיים.
בראיון מיוחד ל"ידיעות אחרונות", הוא תקף אתמול את הפועל ת"א, "שלא האמינה לי", "לא נתנו לי לצאת למרוקו ושיחקתי עם כל הלב, אז נראה להם שלא אשחק בגלל הכריסמס? אפילו לפני המשחק נגד מכבי פ"ת היו לי כאבים עצומים, אבל רציתי לשחק".
איגיבור נסער. קשה לעצור את שטף הדיבור שלוץ "אמרתי להפועל שאני מבקש לצאת לחופשת כריסמס בת שבוע. אני משחק רצוף מינואר, בלי שום חופשה, כבר 12 חודשים. ברביעי האחרון הכאבים התעצמו, אבל בגלל שכבר ביקשתי חופשה הם אמרו שאני משקר".
אז מה עשית?
"ראיתי בתקשורת שנהיה בלגאן והייתי בשוק. אמרתי להם בואו נעשה אם.אר.איי, אני יודע מה אני מרגיש. והנה, עכשיו הגיעו התוצאות ויש קרע קטן בשריר. אני שקרן? כדאי שבהפועל יבדקו את עצמם. נעשה לי כאן נזק. אני לא קורא עברית, אבל אמרו לי שטענו שאני סובל מ'חוסר חשק וכאבי כריסמס'. מה יש להם להגיד עכשיו?"

תגובת הפועל ת"א: "נוסה איגיבור הופנה לבדיקת אם.אר.איי, ממנה עולה חשש לקרע בשריר. מעולם לא התייחס אף גורם במועדון לפציעה מדומה כביכול של שחקן זה או אחר. במקרה הספציפי הזה, נשאל המאמן דרור קשטן בתום המשחק עם בני יהודה האם איגיבור מתחלה (או שהתכוונו למתחזה? בכל מקרה ככה כתוב) והשיב, כי יש להמתין בסבלנות לתוצאות הבדיקה".

- בלם נבחרת סלובניה וגנט בדרך להפועל.
בלם נבחרת סלובניה, מרקו שולר (28, 1.87 מ'), ינחת הערב בישראל על מנת לנהל מו"מ עם הפועל ת"א, זאת לאחר שמרבית תנאיו כבר סוכמו. ל"ידיעות אחרונות" נודע כי הבלם המשחק בגנט הבלגית ומיוצג ע"י סוכן השחקנים דודו דהאן, מסיים את חוזהו בקיץ הקרוב.
דהאן אמר אתמול: "הוא שחקן איכותי, בלם עם אישיות. הוא מגיע לסגור עניינים".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2011, 09:21 
סמל אישי של המשתמש
מרקו שולר ייצא אחר הצהריים מלובליאנה ויגיע
לישראל בלילה שבין שלישי לרביעי (03.00)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2011, 10:24 
סמל אישי של המשתמש
בהפועל תל אביב הודיעו: הטיסה של שולר ארצה נדחתה לפי שעה לאור פערים שנוצרו במהלך המו"מ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2011, 10:40 
סמל אישי של המשתמש
מי רץ הכי הרבה בהפועל תל אביב? והתשובה: אביחי ידין

מוטי פשכצקי|09:33|27/12/2011

ע"פ בדיקה שנערכה במשחקים נגד מכבי ת"א וחיפה. קשטן מעוניין בגיאורגי שאנדור. שיש ואורמוש יעלו בהרכב נגד בית"ר. שחקן: "לשחק בלי שלושה זרים זה לוקסוס גם להפועל ת"א"
הצטרפו אלינו:

האם אביחי ידין הוא השחקן שעובד הכי קשה על המגרש בהפועל ת"א? זה לא נשמע מופרך. על פי הנתונים שחילק פסיכולוג הספורט דן ולנסי, לשחקני הפועל ת"א, מסתבר כי הקשר האחורי רץ הכי הרבה בניצחונות הגדולים על מכבי חיפה ומכבי ת"א.

ולנסי שנשכר על ידי הקבוצה לפני המשחקים האלה, הניח בגרביים של כל שחקן צ'יפ המודד את המרחק שעבר השחקן עד החלפתו או עד לסיום המשחק. על פי הנתונים ידין רץ בממוצע בשני המשחקים הללו 11.4 ק"מ. עומר דמארי, עמרי קנדה ואלרואי כהן מככבים גם ברשימה עם מספרים מעט נמוכים מידין.

וואליד באדיר ומריו פאצ'לקה בתחתית, עם ממוצע של 9.5 ק"מ. "לבלמים זה ממוצע נהדר", אמרו במועדון ושיבחו את הכושר הגופני של השחקנים. "לא מדובר במי שמשקיע הכי הרבה, אבל בהחלט הממוצע של כל השחקנים הוא טוב". אחרי שלושה משחקים ללא ניצחון בליגה, דרור קשטן יערוך שני שינויים בהרכב לקראת בית"ר ירושלים באצטדיון רמת גן. גל שיש יחזור על חשבונו של חוטבה לעמדת המגן השמאלי ומירקו אורמוש יפתח על חשבונו של רועי גורדנה. נוסא איגיבור, מריו פאצ'לקה וביבאן פרנסמן הפצועים ייעדרו.

"לשחק בלי שלושה זרים זה לוקסוס גדול מדי, גם בשביל קבוצה כמו הפועל ת"א", אמר אחד השחקנים לקראת המשחק שייערך באצטדיון ר"ג בשל העונש שהוטל על בית"ר בעקבות התנהגות אוהדיה. "אנחנו לא מחפשים תירוצים אבל בניגוד לקבוצות אחרות אנחנו כל שבוע בהרכב אחר בגלל פציעות או הרחקות", אמר גורם בהפועל.

"הפסד לבית"ר ירושלים יגרום לנו סופית למשבר ויחזיר את בית"ר לחיים, שני הדברים האלה יכולים לגרום לכעס גדול מהקהל. חייבים לנצח" אמרו שחקנים בקבוצה.

קשטן נמנע מלדבר על החיסורים וגם באימונים הוא שידר ביטחון כי מי שנמצא בסגל מספיק טוב לשחק בכל רגע נתון. "אצל דרור אין חוכמות, מי שהוא צריך ישחק גם אם עוד חודש הוא לא יהיה כאן", אמרו במועדון והתייחסו למעשה לשילובו ב-11 של אורמוש.

נכון לעכשיו, אלי טביב לא מתלהב להחתים את הקשר ההונגרי גיאורגי שאנדור בשל העלויות הכרוכות בהבאתו - למעלה מחצי מיליון יורו. דווקא בפרואני לואיס אדווינקולה הבעלים מגלה עניין, אך קשטן טרם קיבל החלטה לגביו. שאנדור הוא אחד השחקנים שקשטן רוצה ונמצא ברשימת השמות שלו לחיזוק. ההונגרי בן ה-27 שמשחק בפהרבאר רשם 8 הופעות בנבחרת ההונגרית וקשטן קיבל עליו המלצות חמות משחקנו לשעבר גאבור הולמאי ואף שלח את הסקאוט יעקב הילל לצפות בו. בקבוצה ניסו הבוקר לתפוס את ראשי המועדון ההונגרי אך נאמר להם שהם בחופשת חג המולד.

בעקבות רשימת הקניות שהגיש דרור קשטן לבעלים אלי טביב ופורסמה אתמול כאן באתר, אמרו בהפועל: "מה שקשטן יבקש ננסה להביא לו".

הרכב משוער: אפולה אדל, עמרי קנדה, וואליד באדיר, מור שושן, גל שיש, אביחי ידין, אלוראי כהן,מירקו אורמוש, מחמוד עבאס, טוטו תמוז, עומר דמארי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2011, 12:31 
סמל אישי של המשתמש
אומוניה ניקוסיה מעוניינת בבן דיין

קבוצתו הקפריסאית של יובל שפונגין, שוחחה עם נציגי המגן, שצפוי לעזוב את האדומים בינואר. מרקו שולר לא צפוי להצטרף

http://sports.walla.co.il/?w=/7/1888565

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2011, 15:04 
סמל אישי של המשתמש
http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1000709924
קרית שמונה אלופה, הזיה או מציאות?

אפילו היום, כשאנו מתקרבים לקו החצי של העונה, עדיין רוב הציבור (המפוכח) לא נותן לקרית שמונה סיכוי אמיתי. יש דיסוננס פראי בין הטבלה ומה שהיא מתעקשת לספר לנו, לבין מה שאנחנו יודעים עמוק בפנים: שהאלופה תהיה הפועל ת"א. זאת שיש לה את הכסף, המסורת, את השחקנים הקליברים והמאמן המנוסה. הקבוצה עם מאסת האוהדים הרצינית, וזאת שמבין "הגדולות" יש לה את העונה הכי פחות גרועה - היא תיקח את התואר. מכוח האינרציה, כי פשוט לא יכול לקרות משהו אחר.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2011, 16:22 
http://sports.walla.co.il/?w=//1888071 הפועל תל אביב בהייבורי 1951 :hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2011, 16:56 
מרקו שולר: "אשמח לשחק בהפועל, מגיע לישראל בשביל לדבר"
ספורט 5
"הפועל רוצה להשאיל אותי ולהחתים אותי לחמישה חודשים בלבד", אמר הבלם בן ה-29, "זה יכול להיות אסון עבורי כי יש לי הצעות נוספות לקניית הכרטיס: מגנט ואינגולשטאט מתחתית הליגה השנייה בגרמניה. אבחר בין להפועל לבינם".

"שמעתי על הפועל הרבה דברים טובים ויש לקבוצה שם טוב באירופה, ממה שהבנתי זו קבוצה שמחפשת בלם אחראי ושקט ואני יכול לסייע. הבנתי שמזג האויר נהדר ולא כמו בבלגיה. הסוכן שלי דודו דהאן מטפל בהכל ובהמשך נהיה יותר חכמים. אני נוסע מסלובניה לפרנקפורט ומשם לישראל. אמרו לי שהטיסה תדחה בגלל בעיות במשא ומתן אבל אחר כך אמרו לי שדברים הסתדרו. אשמח לבוא לשחק בישראל. נראה מה יהיה". שולר גם זוכר לטובה את הליגיונרים ששיחקו לצדו: "ארבייטמן חבר שלי ו-ורמוט בישל לי שער בגנט.

ורמוט אמר עליו: "מדובר בבלם מהיר מאוד ששיחק במונדיאל עם נבחרת סלובניה, הוא לא פראייר בכלל. כבן אדם, יש לו אישיות נהדרת ואין לי ספק שהוא יעזור מאוד להפועל תל אביב". עוד אחד ששיתף בעבר פעולה בגנט עם הסלובני הוא שוער מכבי נתניה אלכס מרטינוביץ', שאמר על השחקן: "הוא שחקן נהדר, מהיר ועם משחק ראש מצויין. הפועל תרוויח". גם החלוץ אליניב ברדה, שהתמודד נגד שולר נתן את דעתו: "זה בלם גבוה שבנוי טוב ויודע לשחק, בהפועל ייהנו ממנו".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2011, 22:48 
סמל אישי של המשתמש
גמצי תובע את טביבי בטענה מפתיעה וחסרת תקדים, שלא שילמו לו
http://www.mynet.co.il/articles/0,7340, ... 04,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 12 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: