שער 7 הוא אדום כתב:
redrony כתב:
שער 7 הוא אדום כתב:
מי צריך את הטל בן חיים הזה,ועוד על חשבון חיזוק לחלק האחורי והנואש שלנו?
הפועל חייבת בלם,מגן שמאלי וקשר אחורי.
בלי זה,גם אם נביא את החלק הקדמי של ריאל קומפלט כמו שהוא,לא ניקח אליפות.
אפשר להתספק באיזה מוראד אבו טרנטה מבני לוד,ושלום על ישראל.
גם ככה 95 אחוז מהזמן טוטו ודמארי יישחקו,אז אם אמורים להביא איזה חלוץ תותח על חשבון שחקנים הגנתיים,אז לא תודה.
בלם צריך רק אם בלם הולך. הבעיות בהפועל הן אחרות. לא שההגנה כזו גדולה, אבל להפועל יש בעיה גדולה באמצע. אתמול, קבוצה בינונית כמו בני יהודה שלטה באמצע לגמרי.
מגן שמאלי אכן חשוב בשביל האוםציה לתקוף באגפים. טוטו ודמארי זה לא מה שעושה את משחק ההתקפה, זה חלק ממננו. משחק התקפה קשןר לשטף המשחק כולו ולקבוצה שאין בה מספיק קשרים שיודעים לעשות צנועה חכמה ולתת פס לגול, לא משנה מי יהיו החלוצים (ובטח לא מי יהיו הבלמים). בלי קשר, הפועל חייבים עוד חלוץ ברמה של הרכב שיהיה תחליף לימים שטוטו או דמארי מורחקים, פצועים או סתם לא פוגעים.
תראה,אני ריאלי.
קשה לי להאמין שטביב ינחית פה 6 שחקנים חדשים בפגרה.
לכן אני מנסה לחשוב מה יותר חשוב לקבוצה,והחלק האחורי שלנו שהוא קטסטרופה הוא הנואש מכולם.
על בלם ומגן שמאלי שאלה 2 דברים שכרגע פשוט לא קיימים אצלנו אין עוררין.
כמו גם על קשר אחורי שעם כל הכבוד לחברה שלנו כרגע,זה פשוט לא זה.
בקשר לחלק הקדמי אני חושב שצריך להתייחס לזה כעדיפות שנייה,כי אחרי הכל יש לנו שם שחקנים שיכולו ליצור ולייצר לעצמם את המצבים והגולים,אז בהנחה שצריך לבחור בין האופציות,אופציית ההתקפה תישאר כמו שהיא.
אז אני חושב שאתה טועה לגמרי. ההגנה זו הבעיה האחרונה שלנו (לא המגינים, זו נקודה אחרת).
הפועל נראו בשלושת המשחקים האחרונים רע ולהגנה אין שום קשר לזה. אם היית רואה את חיפה אתמול היית מבין שאצלם אולי ההגנה היא יותר בעייתית וגורמת להם לאיבודי נקודות. אצלנו הבעיה היא האמצע ויותר מזה (וזה לא קשור לסגל), שיטת המשחק.
בני יהודה שלטו אתמול באמצע בערך מדקה 20 עד הגול שהם הבקיעו. בני יהודה במשחק בית שלנו. זה לא הגיוני לקבוצה שרוצה אליפות. כל זה נובע מזה שהפועל לא עושים לחץ (קשטן). שהכדור כבר אצלנו, אז זה תלוי על איזה יום נופלים השחקנים היצירתיים (אלרואי, נוסא, גורדנה). ואם טוטו ביום שהוא שהוא יכול לעשות הכל לבד. בגלל שהשחקנים המדוברים הם אמנם עם פוטנציאל, אבל לא מספיק יציבים, יש להפועל נפילות בין משחקים וככה אי אפשר לקחת אליפות.
מגן שמאלי כמו שכבר אמרתי, זה יותר קשור ליכולת להפעיל את האגפים בהתקפה וזה שחקן מאוד חשוב שאכן צריך להביא.
חוץ מזה, קשר התקפי וחלוץ ברמה של הרכב.
כמובן שאם הולך בלם, צריך להביא לו מחליף