el dudernio כתב:
כיפה אדומה כתב:
עמי נאווי כתב:
ערן זהבי כתב:
זה היה במשך שלוש הדקות הראשונות, ומשם התחילה שירת הפועל עולה כי כבשנו, ואז חלפו חמש הדקות והתחלנו לעודד.
פתאום שער 2/7 יכולים לעודד? אז בואו תעשו תמיד או אל תעשו בכלל... לא ברור לי העניין הזה.
לא היה שום עידוד ב5 הדקות הראשונות. אולי 3 ילדים לידך שרו, אבל לא שמעו כלום.
בשערים 2 ו-7 ניסו, בצורה די מביכה וכושלת למען האמת, להוביל עידוד.
אתם כל-כך פתאטים שזה מדהים.
לא הודעתם לאף אחד שיש חרם עידוד לכך וכך דקות אז אנשים בהתחלה התחילו לעודד (הרבה פחות מבדר"כ),
כאשר הובן שיש "חרם" הצטרפו אליו. במקום להגיד כל הכבוד ולהפוך את הקהל למקשה אחת אתם בכוח מנסים
לצאת נגד ולפלג.
אישית אני מעודד כמעט כל משחק, בטח בשריקת הפתיחה, והפעם שתקתי מהתחלה כי היה לי ברור שיש מחאה
בעקבות השלטים וה"תכונה" בשער 5. ככה שתקחו הכל בפרופורציות, אף אחד לא נגדכם, ולא רוצים ברעתם כמו
שאתם רוצים ברעת אחרים, ל99% מהבאים לשערי בלומפילד חשובה ההצלחה של הפועל ולא שום דבר אחר.
מי זה "אתם"? למי הייתי צריך להודיע? הרי אני בעצמי לא ידעתי על זה עד שלא שאלתי מסביב.
כל הכבוד למי שסתם את הפה בגלל המחאה. מבסוט? אני מוריד את הכובע ומחבק בחום את כל אותם האנשים שעזרו להביע דעה בשתיקה.
יחד עם זאת, לא מעט אנשים פה מזלזלים, מכל מיני סיבות, בנושא ובדרך שבה האולטראס יכל היה להביע את מחאתו. יש פה הטוענים ששער 7 כולו
לא ידע על מהות המחאה מחד, אבל "עשה טובה לשער 5" וסתם את הפה ממאידך. וזה פשוט שקר מוחלט, נוכח ניסיון העבר.